Erotická poviedka

Soudsedka - na chalupe

Prestáva s nimi byť sranda, musíme ich zase proti sebe trochu poštvať konštatovala Marcela než zaspali. Ráno potom dievčatá svoje väzňov pustili von, k prestretému stolu a až na to že Robert s Monikou boli nahí , bola to pokojná raňajky.


Po raňajkami Marcela odviedla Roberta stranou a Lenka zase išla s Monikou do kuchyne odniesť riad. Monika sa pýtala, kedy dostane oblečenie a Jitka jej sľúbila, že hneď, ako umyje riad a že jej teraz pošle Roberta pomoct. Lenka potom odišla k ostatným dievčatám na dvor. Marcela medzi tým prikázala Robertovi, nech ide do kuchyne a tam sa s Monikou pomilujú, že vraj si nemá všímať, keby sa bránila, že do nej ostatné dievčatá hučali, že nesmie podľahnúť, ale že to chce. Nadržaný Robert sa nechal ľahko presvedčiť a do kuchyne už vchádzal s postaveným kolíkom. Monika ho očakávala, tak sa ani neotočila a pokračovala v práci. Keď sa potom k nej Robert zozadu pritisol a pevne ju chytil ruky, bolo pre slabú dievča na obranu neskoro. Robertov penis si začal raziť cestu do Monikin jaskynky a Monika kričala. Keď to dievčatá počuli, boli spokojné, že im plán vyšiel, vtrhli do kuchyne, odtrhli Roberta od Moniky a nadával mu "ty prasa, človek ťa nemôže nechať chvíľku bez dozoru, hneď začneš myslieť chvostom!"



Robert pod ich ranami klesol na zem a nezmohol sa na odpor. Jitka zatiaľ utešovala Moniku a išla s ňou do vedľajšej miestnosti, kde jej vrátila oblečenie, vrátane jej nových Nike. "To riad ale dorobte, mi zostaneme pre istotu v kuchyni a ako som ťa videla, ako ťažko dosiahneš do toho vysokého drezu, už viem, ako ti Robert pomôže ". Ostatné dievčatá Roberta spútal a zvalil na chrbát na zem pred drezom." Tak, tu máš stoličku, aby si lepšie dosiahla ", povedala Jitka Monike a tá s gustom tvrdo dupla na Róbertov pohlavia a niekoľkokrát sa po ňom prešla od stehien až po prsia ako sa s novou chuťou pustila do riadu. Dávala si záležať, umývala pomaly a dôkladne as každým kusom urobila úkrok stranou keď ho odkladala na odkvapkávač. "Nemáte tu nejakú hudbu, rada si u riadu trochu zatancujete, alebo skúsim pár aerobicových krokov? "spýtala sa, keď bola asi v polovici. Marcela okamžite priniesla rádio a pustila tam Jitčinu aerobicovou kazetu." Step-touch, step-touch ... "opakovala si Monika a tvrdo išla základný krok aerobicu.

< br /> Keď konečne domyla riadu, spýtala sa jej Jitka, ako je spokojná so stoličkou. "Jo, dobrá, akurát toto tu prekáža!" a stoji ľavou nohou na Robertových prsiach, pravú niekoľkokrát nakopol jeho stále ešte stojaci penis. Potom pravú nohu postavila na Robertov zmučené klacek, preniesla na neho váhu a skĺzla sa po ňom medzi Robertovi nohy. "Jéj to je dobrý!" vykríkla nadšene, keď Robertov penis prudko plesknul o jej lítko, ako ho vymrštila predkožka náhle tvrdo zhrnutá až na podlahu medzi jeho nohami. Na to sa Monika otočila a špičkou topánky pokus s vystřelujícím chvostom ešte niekolkokrát zopakovala.


"Tak dosť, pekne si tu naliala, je potrebné vytrieť!" prerušila ju Jitka. "A nemohla by som vytrieť s tymto handrou? ", ukazovala na Roberta," keby si obléknul tričko, tak s ním môžem podrážkou vytrieť celú kuchyňu ako s handrou! ". Jitka však rázne odmietla, že nemôžu zabiť celý deň vytieraním kuchyne. Na to Roberta odviedli na záhradu, kde na neho však už čakala kovová klietka zavesená na tráme. Roberta do nej zavreli a to už prichádzala aj Monika. "Tak, ešte musíš umyť to zviera, tu máš hadicu, takto je tá tryska na najprudší prúd". Podala jej Marcela hadicu. Monika sa s chuťou pustila do umývania ostrým prúdom ľadovej vody. Až po niekoľkých minútach ju dievčatá pobavene prerušili a presvedčili ju, že je potrebné umyť Roberta celého, nielen jeho genitálie a to, čo zasiahne omylom, keď sa Robert snaží uhnúť. Monika teda ešte Roberta opláchla celého od hlavy až k päte a pustili ho z klietky.


"Tak robertka, bude kŕmenie zveri, priprav si svý nažhavený péro, nech sa zvieratká napapají" hovorí veselo Marcela. V Robertovi stuhli, ale napriek tomu išiel s Marcelou a ostatnými dozadu ku kôlni. Tam v starom kamennom schodisku bolo mravenisko. "Tak, tu si sadni a polož chvost k tejto medzere, neboj, nič ti neurobia, keď sa nebudeš hýbať". Marcela ho pod dohľadom ostatných dievčat správne zaujal, aby špička žaluďa bola presne u škáry a potom mu podrážkou svoje topánky penis přišlápla a pohonila, až z neho vypotil trochu semena. Na to paličkou zašťourala v mravenisku, až sa vyhrnulo kŕdeľ mravcov. "Prišla som na to úplnou náhodou, ale neprestáva ma fascinovať, ako tieto malinké robotnice sú celé žhavé po potomstvu ". A naozaj, Robert sedel bez jediného pohybu, takže ho neštípali, ale rýchlo objavili kvapôčku semena a vrhli sa hladne na nej. Marcela pokračovala" a nielen to, oni to s chlapi taky perfektne vie, len sa pozerajte ". A naozaj hemženie mravcov po penise Roberta zvláštnym spôsobom dráždilo, takže na ňom bolo viditeľné vzrušenie, ale péro mu úplne nestálo, a hlavne z jeho žaluďa pomaličky vytekal prúd spermií, kvapôčka za kvapôčka, akurát takou rýchlosťou, že to mravčia robotnice stíhali odnášať. "Takto ho dokážu žmýkať ako zásobáreň potravy po celé hodiny a on bude márne túžiť ejakulovať. Tak, prinesieme si sem stôl a stoličky a urobíme piknik dievčatá, nie?" < br />

A naozaj, dve hodiny tam sedeli a pozorovali Roberta, ako zrýchlene dýcha, krúti sa a okolo jeho chvosta sa hemží mravce. Jitka vstala "Tak, je čas robiť obed, Roberta budeme potrebovať, takže z neho musíme dostať zvyšok kŕmenie rýchlo. Monika ujmeš sa toho? "." Ako, ja neviem, čo mám robiť? "čuduje sa Monika." No tam ako je mu musíš poriadne vyprázdniť gule ".
" To ako že ho mám urobiť?! "bráni sa Monika, ale Jitka jej hneď pokojní" som presvedčená, že tie nájdeš spôsob, ako si to Ty skvele užiješ a On pri tom bude horko ľutovať toho, čo ti urobil! "
" No dobre ", súhlasila nakoniec Monika." Kde máte záhradnícke rukavice a môžem si požičať tie staré dreváky čo sú pred pivnicou? "Odišla s Lenkou a za chvíľu sa vrátila v drevákoch, na rukách rukavice av nich zvierala zväzok čerstvo natrhaných žihľavy. Žihľavy položila Robertovi medzi nohy a párkrát s nimi prešla po jeho prirodzenie. Robert sebou šklbalo, ale poslušne držal. Potom Monika žihľavy nechala ležať na Róbertov chvoste a jala sa je dreváky do Róbertov penisu zadupávat. K pálenie žihľavy sa vzápätí pridali mravce. Ale po viac ako dvouhodinách silne vybuzenému Robertovi moc nechýbalo, a tak začal striekať ostošesť. Dievčatá chceli skončiť, ale Monika si nechcela nechať zábavu hneď tak pokaziť, "Z toho určite ešte niečo vytlačíme!" a nerušene pokračovala. Potom plnou váhou stúpla dreváky na Robertov penis ležiace na kameni a hrala si ešte pár minút, až Robert náhle znovu ejakuloval. "No vidíte, čo som hovorila!" Poslali Roberta sa umyť a lúpať zemiaky, zatiaľ čo dievčatá robili zvyšok obeda.


Po obede je Monika zaviedla za ves na čerešne. Po ceste SL Robert normálne oblečený a Lenka si vyslúžila od usadlíkov rad pochvál, akého má pekného mládenca. Kúsok za dedinou sa však Robert musel vyzliecť do naha a šaty mu boli zabavené. U čerešne mu potom dievčatá stiahli remienok okolo gulí, zavesili na ne kýblik a rozkázal Robertovi vyšplhať na strom, kde mu ukázali miesto, kde sa má pevne chytiť a zostať, zatiaľ čo dievčatá plnili čerešňami zavesený kýblik a keď bolo treba, použili Robertov chvost ako držadlo "né aby si povolil! "povzbudila ho Jana, keď chytila ??jeho zvädnutý penis, ovinula ho okolo prsta, pevne zovrela v päste a natiahla sa ďaleko dopredu pre čerešne, visiace skoro celou váhou na na tom kúsku Robertovi kože.


Konečne bol kýblik skoro plný, až boli gule pod tou váhou pekne vytiahnuté. Zliezli teda zo stromu, vrátili Robertovi oblečenie a vydali sa k dedine. Po ceste sa rozlúčili s Monikou, ktorá už išla domov av chalupe už len zabalili a vydali sa na cestu domov. Po ceste sa Lenka pýta starostlivo Roberta "Ako sa ti páčil víkend? Všetko v pohode?" a Robert jej upokojuje "chvilkama to bolo dosť drsný, ale to je potreba, bol to skvelý odviazať, ale neopakoval by som to moc často" .


autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>