Erotická poviedka

Droga

Marek bol už na strednej chemickej škole fascinovaný toxikológiou a ako vzorný študent samozrejme pokračoval na vysokej a potom si ľahko našiel výnosné miesto v zahraničnej spoločnosti zaoberajúce sa lekárskym výskumom. Tu mal k dispozícii dobre vybavenú laboratórium, v ktorej zadané výskumné úlohy zvládal s ľahkosťou a ešte mu zostávalo veľa času na jeho koníček, výskum drog ovplyvňujúcich ľudské správanie, teda presnejšie povedané ženské správanie. Tak jednoduché veci, ako vyvolať u žien neovládateľnú túžbu po sexe už zvládol dávno, ale jeho cieľom bolo túto drogu posilniť niečím, čo u žien vyvolá úplnú stratu akýchkoľvek zábran a absolútnu poslušnosť a ochotu vypočuť akýkoľvek príkaz. A aby to nebolo také jednoduché, nesmie na takejto žene byť zrejmé, že je pod vplyvom drog, musí vyzerať úplne triezvo aby bola nerozpoznateľná od iných, kým nezačne robiť zvláštne veci. A áno, určite, ešte jedna podmienka, musí to byť ľahko aplikovateľné a rýchlo účinkujúci, aby to mohol použiť napríklad na úplne cudzie ženu na ulici.


Nu ťažký výskumnú úlohu, ale Marek bol vo svojich tridsiatich rokoch už celosvetovo uznávaným expertom a jeho šéfovia mu s dôverou poskytovali akékoľvek vybavenie a chemikálie, o ktoré si povedal. Niektoré čiastkové výsledky si potom overoval na laborantkách, ale vždy veľmi opatrne, pretože si bol vedomý, že tu by mohol byť ľahko odhalený a jeho práca by bola stratená.
Konečne po rokoch výskumov zvieral v ruke malú sklenenú fľaštičku s rozprašovačom. Ak to bude fungovať, ako dúfal, stačí akékoľvek žene streknúť dávku do tváre a pár sekúnd počkať, ako sa obeť stane bezduchou bábkou .


Marek bol nervózny, keď nasadali do svojho BMW a vyrazil zo svojej rodnej Bratislavy do Dvora Králové, kde to trochu poznal zo študentských rokov, ale ako dúfal, nikto nespozná jeho. Bolo ešte dopoludnia, keď stál na jednej rušnej križovatke v Dvore Králové, v nervozitou spotené ruky zvieral fľaštičku a vyzeral si svoju prvú obeť. Už jej videl, na prechode proti nemu čakala na červené asi dvadsaťpäťročná čiernovláska menšie postavy, ale s dobre vyvinutým poprsím. bliklo zelená a vyrazili proti sebe spolu s niekoľkými ďalšími ľuďmi. Marek robil, ako že si upravuje vlasy, ale v okamihu, keď míňal dievča ruku so sprejom vymrštil a stříknul dávku dievčaťu do tváre. Dievča zajačala a začala Marka mlátiť, ostatní ľudia sa otáčali a chceli dievčaťu pomôcť. "Ahoj Katka" povedal Marek. "Ja nie som ..." vykríkla dievča, ale v polovici slova zmĺkla a potom povedala trochu iným hlasom "ahoj". "Som rád, že ťa vidím, dúfam, že som ťa moc nezľakla", pokračoval Marek a väčšina ľudí už išla ďalej po svojich len ešte jeden mladík prišiel bližšie, pozrel sa na dievča a spýtal sa "Všetko v poriadku?" Marek ju nenechal nič povedať a ihneď reagoval "Jasné, kamoš, stretli sme sa s kamoškou, sa ktorú sme sa už nejakú dobu nevideli, chcel som jej trochu prekabátiť a možno som to prehnal. Už jse v pohode, že áno Katka? "Katka len odpovedala" áno "a Marek bol hrdý na to, ako droga funguje a Katka, ako si dievča pre seba pomenoval, vyzerá úplne normálne, žiadny sklený pohľad, neohrabané pohyby, nič. Mladík sa otočil a odchádzal a bol už našťastie mimo dosluchu, keď Katka ticho povedala, prosím opíchejte ma pane, som hrozne nadržaná, moc to potrebujem ". < br />

"Iste že ťa opíchám a nielen ja, ale né hneď teraz, užijeme si spolu pekný deň." Povedal Marek a kývol na taxík. "Najskôr nás trochu povoz po centre, nech si to tú pozrieme a potom nás vezmite do obchodaku ". Sotva taxík vyrazil, povedal Marek stroho" Vykuř mi ho "taxikár sa trochu zarazil, ale bol už zvyknutý na všeličo, Aj keď sa mu Markovo správanie a Katkin poslušost zdala čudná. Katka bez odvrávania poslúchla , rozepla Markovi nohavice a začala mu ho fajčiť. "Vyhrň si sukňu, stiahni nohavičky a pritlač tú svoju vlhkú piču na okienko" prikázal Marek po chvíli.



To už bolo na taxikára moc, ale keď videl, ako Katka ochotne vyhrnula sukničku, stiahla čierne čipkované nohavičky a pritisla svoju sexy riťku na okno jeho taxíku, začalo sa mu to páčiť. Koniec koncov, on len riadi, jemu nikto nič vyčítať nemôže. Stáli zrovna na križovatke a Marek sa bavil neveriacimi pohľadmi okolitých vodičov a chodcov. bliklo zelená a vyrazili za zvuku klaksónov okolitých áut. Jedno je dokonca chvíľu sledovalo. Katka pri tom neprestával náruživo fajčiť, až jej Marek musel trochu brzdiť, nechcel sa urobiť hneď na začiatku. "Vyzleč sa úplne "povedal Katke a zo svojej aktovky vytiahol mohutný vibrátor. Katka sa poslušne vyzliekla do naha a Marek jej podal vibrátor." Na, strč si ho tam, pán vodič, otvorte ju prosím okienko ... tak, teraz pekne vystrč tú svoju riťku z okná Aj s tým vibrátorom ", porúčal Marek. Katka urobila ako si prial a začala sa zvíjať na vlnách rozkoše. Za nedlho opäť zastavili na semaforoch, ako prvé auto hneď pri prechode, takže Katkin zadok vykukoval z okienka len kúsok od stojacich chodcov. Stálo tam zrovna niekoľko robotníkov zo stavby na svojej ceste na obed. Začali sa hlučne zabávať, smiať a tlieskať, až jeden z nich prišiel bližšie a potľapkal Katku po zadku. Potom dokonca vzal do ruky vibrátor a začal s ním Katku poriadne naťahovať, až jej privodil nádherný a veľmi hlučný orgazmus. bliklo zelená, taxík sa rozbehol, a Marek s potešením pozoroval zdvihnutej palce tých chlapov a ich pohvizdování.


"Teraz sa radšej skovejte slečinka, pôjdeme okolo polícia", varoval taxikár, a Marek súhlasil.
Chvíľu išli a potom Marek povedal, "počkajte, zastavte, chcem si kúpiť noviny, tamto je trafika". "Moment, Obíďte námestí a zastavím hneď pri trafiky", odpovedá taxikár, ale Marek ho rázne preruší "Né, zastavte tu, to bude lepšie". Taxikár teda zastavil na druhom konci námestia, ako je trafika a Marek povedal Katke "choď mi kúpiť do tej trafiky Mladú Frontu". Katka trochu odporovala, ale ešte sa nechala presvedčiť a Marek sa pozrel na hodinky a poznamenal si za ako dlho začal účinok drogy slabnúť.


Katka sa rozbehla tak ako bola nahá cez námestie a sledovaná zvedavými pohľadmi mnohých očí dorazila k trafike. Nanešťastie tesne pred nej dorazila k trafike stará pani, ktorá Katke hneď začala nadávať a prestala, až keď do frontu za Katku dorazil mladík, ktorý jej na privítanie spomenul cez zadok so slovami "dnes je horúco, čo, dobrý nápad si odložiť!" a začal Katku obchytkávať . Babka zhnusene odišla, Katka kúpila noviny, ale mladík jej medzitým už stačil strčiť prsty do piči a naháňal ju klitoris. V Katke bojovalo vzrušenie s príkazom kúpiť noviny a rýchlo sa vrátiť. Nakoniec pomohol stud a Katka sa rozbehla späť k taxíku. Bolo tiež už na čase, ktosi privolal policajta a ten sa už blížil. Katka naskočila do taxíka, ale ako taxík odrazil, napchal sa na predné sedadlo onen mladík so slovami "jedu s vami, nech to stojí čo stojí!"
"Mali by sme vypadnúť z centra, začína tu byť horúco "radil taxikár." OK vezmite nás teda ešte niekam na sídlisko ".


" Ja som Pepa a som pre každú srandu, hlavne keď sa pri tom poriadne šuká ", predstavoval sa mladík. Marek na oko súhlasil, síce nezamýšľal svoju drogu použiť na mužoch, ale čo mohol robiť, keď sa sem Pepa tak votrel. Nenápadne stříknul zase trochu drogy Katke do tváre a potom ju ešte postriekal kundu." Tak jo Pepo, vymeníme si miesta a tie jej pre začiatok poriadne vylížte tú jej nadržanú piču! "povedal Marek kamarátsky a keď taxík zastavil, vymenili sa. Pepa začal divoko lízať a bol stratený. Zrazu mu začalo byť úplne všetko jedno, len chcel hrozne šukat. Tiež to hneď Markovi povedal. Tak jo, už sme tu, vyzleč sa Pepo, choďte s Katkou tamto k tej fontáne a poriadne jej tam opíchej. Pepa s Katkou nadšene vyrazili a pod vplyvom čerstvej dávky drogy im bolo úplne jedno, že okolo je veľa ľudí. Pepa zvalil Katku na kraj fontány a začal jej pichať ako o život. Za chvíľu ju napumpoval semenom, ale nijako to nezmiernilo jeho apetít, len si ju obrátil a na stojáka jej začal šukať zo zadu. Po chvíli ho potom vytiahol a odpanil Katkin zadoček. Vyzeralo to, že by sa snáď ušukali k smrti a okolo sa už začalo zbiehať moc ľudí a tak Marek chtiac-nechtiac musel z auta, prikradol sa k nim a tak, aby ho nikto iný nepočul zavelil "do auta! Hneď! ". Katka s Pepom sa poslušne vydali k autu a Marek je zďaleka nasledoval, potom zašiel za roh a taxikár ho tam vyzdvihol, po tom čo naložil Katku a Pepu, ktorí si to už zase rozdávali na zadnom sedadle." Tak dosť, Pepo, ty si hovoril, že tu bývaš, kde presne? Máš auto? "Pepa okamžite poslúchol, prestal šukat Katku a povedal, jasne, tu za rohom, auto mám." Fajn, pán taxikári, tu nám zastavte, Pepo choď pre svoje auto. Koľko sme dlžní? ". Taxikár na to," ale nič, to je na účet podniku, takto som sa dlho nepobavil. "A Marek na to" tak vďaka, či chcete, tak jej môžete ošukať ako chcete ". Taxikár z toho bol trochu zarazený, ale nakoniec vykoktal tak jo, či nás necháte chvíľu osamote ... "


Marek vystúpil a šiel k prepäového autu, ktoré práve prišlo. Ešte si ale všimol, že taxikár vyťahuje z kufra "pavúka", ktorým pripevňuje batožinu. Ešte sa teda obrátil a potichu povedal taxikári "chcem jej ale vrátiť nepoškodenú!"


Taxikár s Katkou strávil v taxíku asi dvadsať minút, než ju prepustil s niekoľkými rýchlo mizícími odreniny od "pavúka" na rôznych miestach tela a pár drobnými odreninami.
"Tak Pepo, odvez nás do obchodaku" prikázal Marek, akonáhle bola Katka v aute. Podal Katke jej sukňu a blúzku, ale né spodnej bielizeň. Katka sa obliekla a vyrazila s Markom do obchodaku. Pepa zostal v aute, pripravený v prípade potreby okamžite vyraziť. Marek zaviedol Katku do dámskych odevov, vybral ten najtransparentnejší župan, aký našiel a prikázal Katke, nech sa ide do kabínky do županu prezliecť a potom ide von pred zrkadlo sa na seba pozrieť a opýtať sa prvého muža, ktorého stretne, či jej to pristane. Katka poslúchla a za chvíľu vyšla z kabínky len v tenučké žltom županu, ktorý nezakrýval vôbec nič z jej nádherného tela. Po ceste cez halu k veľkému zrkadlu sa každého muža opýtala, ako jej to pristane a každý jej to nadšene chválil. Keď sa nabažila nakrucování pred zrkadlom, vrátila sa späť do kabínky, kde už na ňu mal Marek pripravené krátke červené tričko na ramienka. "Obleč si to , tu máš peniaze, pri pokladni zaplať a čakám ťa v aute ". Na to pozbieral do tašky všetko Katkin oblečenie, povedal jej, nech si zuje Aj svoje krásne biele páskové sandálky na vysokom podpätku, vzal je taky a odišiel. Katka po chvíli vyšla z kabínky je v tom tričku z ktorého jej spodku vykukovala prsia a od nich dole už nič nebolo, len úhľadný prúžok vlhko sa lesknúcich chĺpkov. Dospela k pokladni, predavačka sa nezmohla ani na slovo, len mlčky vzala peniaze a Katka prešla celým obchodaku na parkovisko . Keď však dorazila na miesto, kde malo stáť auto, nič tam nebolo. Zmätene sa obzerala, niekoľkokrát obišla parkovisko a potom sa vydala pozdĺž cesty k mestu. Prechádzajúce autá trúbili, dostávala najrôznejšie ponuky Aj nadávky, ale ona bola poslušná príkazu vrátiť sa do autá a tak ho musí nájsť. Keď ušla niekoľko stoviek metrov, zastavilo pri nej známe auto a Marek jej pustil dovnútra.


"Čas na obed" zavelil Marek a nechal sa zaviesť na druhú stranu mesta do nóbl reštaurácie, kde mali na stoloch dlhé obrusy. Požičal Katke jej sukničkou a vyrazili.
"Polievku a predjedlo vynecháme, ja si dám biftek, slečna špíz a pán sviečkovú. A prineste nám misu ovocia, hlavne banány a flašku vína. "Počas chvíľky bola na stole veľká misa s ovocím a fľašu vína." Katka, zober si ten banán a poriadne ho ošukej! "Katka bleskovo poslúchla a banán zmizol pod stolom, pod sukničkou, v jej piecke. Brala to naozaj vážne a už sa jej blížil orgazmus, keď jej Marek zastavil "na, strč si do nej tieto dve mandarínky a pokračuj" Katka poslúchla, mandarínky do nej zašiel ako do bezodnej studne, pustila sa opäť do ručnej práce s banánom, ale ďalšie orgazmus jej prerušil čašník prinášajúci jedlo. Reštaurácia nesklamala, špíz bol na kovových ihlách, na jednom konci zakončených slučkou. "Tak, Micka, chcem, aby si ten špíz vzala za špičku a tým guľatým napred si ho pekne zaviedla do pičky!" Katka poslúchla as istými ťažkosťami do seba dostala celý špíz. "Môžem jej pomôcť", ponúkal sa Pepa. "Nie, ty ho vytiahni z nohavíc a vystriekajte si ho do tej svojej omáčky!" odbil ho tvrdo Marek. Keď Katka zjedla všetky tri špajze, potom čo je napred ochutnala svoju "dolnej pusinkou" a Pepa s istou nechuťou zjedol svoju sviečkovú s "dochutené" omáčkou, dopil aj fľašu vína a Katka dostala za úlohu prázdnu fľašu prepašovať von. Úzke hrdlo si zaviedla do pičky a čo mohla ho pevne stisla. Zvyšok fľaše skrývala sukienky a tak pomaly odchádzali, len niekoľkokrát si Katka musela pomoct rúk. Až na parkovisku Katka už nevydržala a fľaša sa roztrieštila o chodník. Radšej rýchlo nasadli a zmizli.


"Vykuř mi ho" prikázal Marek , len čo vyšli. Katka sa do toho s náruživosťou pustila a Pepa zatiaľ pod vplyvom ďalšej dávky drogy len podľa Markových inštrukcií do zoo. Prechádzali už zoo, keď Marek vystriekal svoju dávku Katke do pusinky. "Zastav" povedal Marek a potom ku Katke " Vykuř ho teraz jemu "a ukázal na orangutan obďaleč a keď jej stříknul dávku drogy, ochotne vystúpila a išla na vec. orangutan bol na ľudí zvyknutý, takže k sebe Katku nechal prísť, hladkať sa a len trochu zneistel, keď vzala do ruky jeho úd . Katke v ruke opičí úd rýchlo narastal a tak ho vzala do pusy a pustila sa do práce. Orangutan si to očividne užíval, ale potom sa začal dvíhať a naťahovať sa po Katke. Tá pomýlila, ale Marek ju povzbudzoval "no, asi dáva prednosť šukanie pred fajčením, nedá sa nič robiť, teraz ho nemôžeš sklamať. Katka sa teda k nemu poslušne otočila zadkom a pomohla mu do seba. Bolo to rýchle, ale intenzívne a naša trojica vzápätí pre istotu rýchlo opustila zoo.
"Tak nás Pepo zavezie k tej krčme, o ktorej si hovoril, teraz už tam bude veľa opitých chlapov, ako si hovoril, čo "


" Jasné šéfe "povedal Pepa" už tam frčí ". Marek sa pozrel na hodinky a zistil, že Katke droga prestane za pol hodiny účinkovať. prepäového už dal, keď bola Katka s orangutan, ale s Katkou si musí poponáhľať. "Musíme tam byť najneskôr za štvrť hodiny, stihneme to?"
"Spoľahnite sa" a ako Pepa sľúbil, boli presne na čas u krčmy. "Tak Katka, ja sa s tebou dnes rozlúčim, ale, ešte splním svoj sľub, že ťa dnes ošuká kopa chlapov, pôjdeš teraz tu do tej krčmy a vykřikneš tam, že si s tebou môžu všetci užiť a necháš sa od nich opich. "Na to Katka vyrazila z auta, tak ako bola len v tom krátkom tričku a vošla do krčmy. Tam prítomní muži s radosťou vypočuli jej výzvu a keď za desať minút prestala droga účinkovať, bol už Katkin odpor márny a musela držať, kým si každý z prítomných Aj ich privolaných kamarádíčků neužil koľkokrát mal silu. Až potom jej krčmár požičal nejaké šaty a odviezol ju domov.


Marek medzitým nechal Pepu, aby ich odviezol zase za mesto, tam mu prikázal vyzliecť sa do naha, nastriekať si penis strieborným autolakov, ktorý našiel v kufri a so slovami "auto nechám pri železničnej stanici, rezervné kľúče máš doma, nie?" ho nechal stáť pri ceste a odišiel. prepäového auto potom nechal pri železničnej stanici a mestským autobusom motora zišla s autom k svojmu autu, kde si odlepil falošný vous a parochňu a rýchlo zmizol z mesta. Bol s výsledkami pokusu veľmi spokojný a už plánoval podmienky ďalšieho experimentu. Což takhle to otestovať na mnohých subjektoch naraz?


autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>