Erotická poviedka

Pavel a Zuzka majú pod matracom pódium

Pavel a Lucka majú doma na prvý pohľad obyčajné "letiska" s úložným priestorom. Keď sa ale zložia matrace, nájdete tu namiesto roštu pevnú drevotrieskovú dosku a niekde uprostred dieru asi päť centimetrov v priemere. Pri každej vhodnej príležitosti potom Pavel vlezie do úložného priestoru a svoj penis prestrčí dierou v doske hore. Je tam tak tesno, že sa nemôže ani pohnúť a len drží. Zuzka sa potom hore prechádza ako na pódiu a dáva svojimi nôžkami a topánočkami Pavlova penisu poriadne zabrať. Niekedy ho pustia von hneď ako sa vystrieka, ale inokedy robí ako by si tryskanie semena nevšimla a pokračuje nerušene ďalej.




Dnes prišli obaja pomerne skoro a stačilo pár pohľadov a gest az popoludňajšieho čaju šli rovno na vec . Pavol sa svléknul, zložil z postele matrace, tak ako boli aj s napnutým plachtou a vliezol si pod dosku. Zuzka si zatiaľ obula svoje nové "ihly", zavrela Pavla dole, vystúpila na posteľ as hlasným klapáním začala opisovať zmenšujúcu sa kruhy okolo Pavlova penisu , ktorý sa z toho stále viac napínal a trčal kolmo hore.

Potom Pavol počul ako Zuzka zostúpila z postele na zem. Cez tlmenú hudbu nemohol započuť čo sa dialo ďalej a napätie minút čakania ešte viac rozjitřovalo jeho vzrušenie . Ležal nehybne v tme a netušil, že Zuzka dala do okna signál svojmu "milenci" Honzovi, že je vzduch čistý a teraz spolu popíjali vínko v obývačke. Zuzka to urýchľovala, takže už asi za 15 minút boli s Honzom v obeťou a začala milostná predohra. Trochu sa navzájom vyzliekli a potom Zuzka hovorí "Počkaj chvíľu, idem sa pripraviť, príď za mnou za chvíľu do spálne". Na to odišla, v spálni vyskočila na "pódium" a trochu si pohrala s Pavlovým penisom
< br />


Pavel konečne započul klapnutie ako Zuzka vyskočila na pódium, niekoľko krátkych krokov a potom sa prepadol do hlbín rozkoše miešať s bolesťou, keď sa topánka postavila na jeho penis. Bolo to však veľmi krátke, len niekoľko sekúnd. Zrazu dráždenie prestalo a vzápätí Pavol cítil, ako na posteľ dopadla matrace a vzápätí druhá a jeho penis zostal zovretý medzi nimi.




Keď Zuzka vrátila obe matrac na posteľ tak, že Pavlov penis zostal medzi nimi, dala na posteľ ešte niekoľko vankúšikov a len tak tak sa stihla prezliecť do priehľadnej saténové nočné košieľky a ľahnúť si zvodne na posteľ, ako Honza vošiel. Pavlov penis bol celý skrytý medzi matracmi, takže milostné hrátky nerušene pokračovali ďalej. Zuzka s Honzom sa chvíľu objímali, bozkávali a láskal, ale čoskoro išli na vec. Zuzka si ľahla na chrbát, dala nohy do vzduchu a Honza jej tam nasadil svojho búrlivák. Pekne pomaly začal prirážať a potom zrýchľoval a ani nezbadal, ako Zuzka hral rukou po delenia medzi matracmi. Keď potom ruku vsunula medzi matrace a začala s ňou šklbať, myslel si, že s ňou tak cloumá vzrušenie. Konieckoncov, druhou rukou zase šklbalo za prestieradlo na druhej strane.

Zuzka tak mala jeden penis v buchtičce a druhý v ruke a hrozne sa jej páčila Mysľomisa, že Honza netuší, že je tam aj Pavol a Pavel si len domýšľa, že jej nad ním niekto šuká a nemôže sa ani pohnúť. Potom sa rozhodla zmeniť polohu. pretočil sa na brucho, kolená pod seba, zadoček zdvihla do vzduchu a hlavu zaborila do plachty ... samozrejme presne v tom mieste, kde predtým mala ruku a tak si mohla užiť fajčenie a hryzenie s druhým perom v buchtičce, bez toho by ti dvaja tušili čo sa deje.

Cítila, že už Honza čoskoro bude a Pavel možno tiež. A tak na chvíľu prestala a Honzu len jemne dráždila škrabaním a hryzením, než sa rozhodla pre ďalšie polohu a Honzu pustila zase do svojej hladné jaskynky. Tentoraz si ľahla až na druhý koniec postele, nohy pokrčené, bosými chodidlami položené na posteli. Honza sa do toho zase poriadne pustil a Zuzka za jeho chrbtom nenápadne nôžkou prehrablo štrbinu medzi matracmi, až narazila na niečo mäkko teplého a vlhkého a začala to tvrdo spracovávať. Mala v tejto práci už dosť praxe, takže hravo dosiahla to, že v okamihu, keď zacítila semeno prúdiacej do jej buchtičky, zacítila aj výstreky žeravé šťavy na svojej nôžke a to bola tá posledná kvapôčka, ktorá jej chýbala k nádherne silnému nekončiacemu orgazmu.




Chvíľu zostali ležať, Zuzka si utierala nôžku o prestieradlo a pre istotu zatlačila Pavlov chvost hlbšie medzi matrac. Potom povedala Honzovi "Pavel sa tu môže každú chvíľu objaviť, mal by si radšej už ísť". Pošli do obývačky, Honza sa v rýchlosti obléknul a po žeravom bozku na rozlúčku ponáhľal preč.


autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>