Erotická poviedka

Rafinovaná súlož v troch

Stalo sa to minulý rok v tých hrozných horúčavách. Ležala som nahá na hotelovej posteli a zmyselne sa dotýkala svojho tela a bola som celá dychtivá aby mi to nejaký poriadny chlap natvrdo urobil.



Rozhodla som sa vypadnúť z hektiky práce a vydať sa na dovolenku.
Bol to šialený zapadákov a kam oko dovidelo, tak nebolo o čo stáť, síce krásna príroda a pokoj, ale pre takú divoška akú som sa narodila , to už to po TEC pár dňoch začalo byť znavující a ja som s každým dotykom, ktoré som poskytla svojmu nadrženému telu cítila ako mi moja kundička čím ďalej tým viac pulzuje, ako vlhne, hrala som sa so svojimi bradavkami a striedavo dráždila klitoris z prtsů som rozkošnícky slízávala svojou kundu štávičku.




Zdvihla som sa z postele a jednoducho sa ten deň rozhodla, že si nájdem rýchlo pořádnýho samca a vyrazím do ulíc.
Obliekla som si čierne ľahké šatôčky, ktoré mi siahajú tesne pod zadoček a keď som do komody pozrela na podprsenku s nohavičkami, tak som sa rozhodla pre tento deň nechať tam kde boli.
Proste lov a vyraziť naostro .




Keď som vyšla von, bolo mi krásne, ako by som snáď intuitívne vedela, že nasledujúcich pár dní budú jedny u najkrajších, ktoré som kedy zažila.




Ako som si to tak zvodne kráčala a počítala míňajúce sa autá, z ktorých na mňa pokukovali frajeri, tak zrazu vidím v diaľke pri krajnici stáť zelený cabriolet Audi, prichádzala som bližšie a zistila som, že v ňom sedia dvaja nádherní samčekovia, ktorí ma hypnotizovali s rovnakým záujmom ako ja ich.




Keď som prechádzala okolo, stačil iba ich otázka: slečna nepôjdete k nám na barák na fajn párty?
zložil som slnečné okuliare a poľovne sa na ne zadívala.
Tieto dva boli presne to čo som hľadala ...
Bez slova som si sadla na zadné sedačku a podnietiť som ich aby išli.
Michal - vodič okamžite naštartoval a už sme sa vzďaľovali krajinou zhruba 20km od Říčan.




Bola som veľmi milo prekvapená, dom sa nachádzal v oblasti úplne nových výstaveb a pri vstupe do jeho vnútra som Zacítila stále zvyšujúce sa silu risku a dobrodružstvo.
A ďalšie milé prekvapenie bolo to, že velkoslavná párty o ktoré cestu hovorili bude až večer, mali sme teda veľa času na rafinovane divoké hrátky ..




Boli obaja veľmi milý a pohostinní a keby som im nedala tak rýchlo najavo o čo sa mi jedná, tak by sa o mňa snáď starali ako o princeznú.
Prechádzala som dom a keď som sa ocitla na pozemku pri bazéne, tak som vyzliekla šaty a vkĺzla do príjemne chladivé vody.
< br />


Boli ako vo vytržení, povzbudila som ich aby sa ku mne pridali.
Prvá sa pridal Patrik, ktorý už keď začal vyzliekať nohavice, tak sa mu jeho péro krásne vzdúvala a ja som cítila v kundičke také zášklby aké som už dlho nezažila.
prirazil ma na schodíky a začal mi zúrivo lízať a jemne hrýzť bradavky, nemohla som si pomôcť a rýchlo som ho chytila ??za jeho vtáka a začala mu ho rýchlymi ťahmi naháňať. Krásne voňal, a bol zmyselnejšie a rafinovanejšie ako to nejstydatější zviera.
Posadil si ma na kraj bazéna a svojim mrštným jazýčkom mi začal pomaly schádzať k mojej kundičke z ktorej sa rinuli potôčiky kundy šťavy.
Medzitým k nám pristúpil Michal a ako som si ho stihla všimnúť, tak už mal u mojej zmyselný pusinky pripravený svoje tvrdý a veľký péro.
Vrazil mi ho nemilosrdne do pusy a ja som s veľkou radosťou prijala úlohu mu ho diabolská fajčiť, dráždila som jazykom jeho klacek po celej dĺžke a hrala si s jeho guľami. vzdychala a šklbalo sebou ako zviera. Cítila som, že toto bude perfektné mrd a vydala zo seba všetko.
Michalovi som poriadne nastavila kundičku aby do mňa mohol natvrdo zájsť ako najhlbšie to išlo.



Taká rozkoš, ktorá prešla mojím telom je veľmi ťažko opísať, zvíjala som sa pod nápory a nárazy jeho silného klacku a do toho fajčila Michalovi péro .
Zrazu sa páni rozhodli prevziať celú iniciatívu a Michal ma vzal do náručia a odniesol na trávnik.



Prikázal mi, že mám pokojne ležať a mám byť hodná dievča, možno som sa trochu začala obávať, ale keď som ich dva videla ako sa ku mne blížej s nabouchanýma palicami, tak mi začalo byť úplne jedno čo sa so mnou stane.
Patrik ma chytil za ruky a Michal do mňa začal pomalinku zasúvať to svoje vycibrený náradie, trápili ma ako hady, len na krajček a pomaly, tiekla som ako nikdy pred tým.
Potom si ma rýchlo prehodili na seba a zrazu sa ocitla na koníčku a cítila tú slasť sťahov, rozkoše a vzdychov , ktoré sa rozliehal po celom pozemku.
Pekne si ma striedali a ma zavaloval jeden orgazmus za druhým, trela som si klitoris a obaja mi s vervou bolestivo hrýzli bradavky.


< br />
Najskôr sa začal ku streku približovať Patrik, intuitívne som to vycítila az koníčka som sa zosunula k jeho klacku a začala mu ho v silných nárazoch fajčiť.
Slízávala som svoju kundu štávičku a do toho si užívala chut jeho alikvotného chvosta - bola to fantázia.
Michal nechcel zostať bez akcie a tak zozadu zasunul to svoje péro na doraz do mojej dychtivé prdelky.
Mala som jeden orgazmus za druhým a podarilo sa nám všetkým trom vyvrcholiť vo rovnakú dobu, keď som cítila mohutné streky Patrikovmu spermií ako zavaľuje celú moju pusinku a v rovnakej dobe ako Michal vystříkává mojou nehanebnú zadok a prírazov ako diabol, tak som bola v siedmom nebi.


< br />
Toto rafinované dobrodružstvo sme opakovali po tri dni a noci, kedy sme sa neustále len všetci milovali a vyskúšali snáď všetky možné varianty.




Túžila som potom si to nechať krásne urobiť a zažiť pritom perfektné dobrodružstvo a to sa mi splnilo. Naposledy som ich videla z okienka vlaku, keď ma odvážali na vlakovú stanicu.




Len slabo ku mne vietor ujíždějícího vlaku doniesol slová, Monika ozvi sa!




Mala som úsmev na tvári a bolo mi nesmierne krásne aj napriek tomu že som vedela, že už ich nikdy neuvidím - v najlepšom treba skončiť ..


autor: Leila



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>