Erotická poviedka

pristihnutý

Robert išiel tak ako už veľakrát na dvojdňovej služobnej cestu. Tentoraz sa však väčšia časť programu stihla v prvý deň a tak sa Robert rozhodol, že poteší svoju ženu, keď sa vykašle na zvyšok prednášok a pôjde domov.



Dorazil asi v 10 večer, v byte bola tma, len zo spálne sa ozývali tlmené zvuky. Že by si to Martina robila? Robert vošiel do spálne, rozsvietil tlmené svetlo a užasnuto pozeral na cudzieho muža, ktorý sa v posteli robil na jeho žene. Chvíľu zkoprněle stál, ale potom sa vrhol po palici v rohu vedľa skrine. To zaváhanie však stačilo Martine a Karlovi, ako sa ten muž volal, k tomu, aby vyskočili z postele a vrhli sa na Roberta. než stačil vziať palicu, už ho pevne držali , zvalil ho na brucho na parkety, strhli z neho oblečenie, pripútali ho za ruky k nohám postele a za nohy k nohám skrine o dva a pol metra ďalej tak, že bol natiahnutý ako na štipci, ruky mierne rozpaženia, nohy pri sebe. Martina mu siahol pod brucho a nahmatal jeho péro. Chvíľu si s ním hrala, kým neztvrdlo a potom ho tam nechala přimáčknuté pod Robertovým pupkom. "Tak, dobrý Karle, môžeme pkračovat" povedala a na to si ľahla na Roberova chrbát, svoj zadoček na jeho zadok, chodidlá pokrčených roztiahnutých nôh vedľa Robertových kolien. Karel sa zasmial a na nič nečakajú, ľahol si na ňu a začal jej pekne divoko šukať, až Robert popojížděl po tvrdých parketách sem a tam. Náramne si to pochvaľovali, ako táto posteľ sama prírazov a ako pekne pruží a že vraj to tak musí robiť vždy. Potom sa tempo začalo zrýchľovať, obaja prudko oddychovali a náhle ho Karel z Martina vytiahol a za mohutného vzdychanie začal striekať - na Robertov zadok a stehná.

< br />
Martina s Karlom vstali, šli sa osprchovať a Karel odišiel, zatiaľ čo Robert zostal stále pripútaný na podlahe, s mokrým zadkom a stehnami. Keď sa Martina vrátila do spálne, hovorila mu "No, aspoň vydíš, aké to je, keď to na mňa vystříkáš a nechce sa ti ma hneď utrieť. hneváš sa? "Robert bol poriadne naštvaný a tak sa Martina rozhodla ho zatiaľ neodvazovat. Aby na ňom však mohla zapracovať, musela ho otočiť na chrbát. Opatrne mu odviazala jednu ruku , a tiahla za povraz k strane, až sa Robert musel otočiť na chrbát. Ruku potom priviazala k nohe druhej postele, takže bol Robert pevne pripútaný na chrbte.


"Tak ty sa hneváš? ! Tie sa nemáš čo hnevať, keď mi urobíš takúto prepadovky! "rozčuľovala sa a bosou nohou nakopla Robertov penis, ktorý bol celý červený, ako sa trela o parkety. Robert sa však stále čertil a tak si mu martina stúpla na brucho. Najskôr raz nôh, potom druhú a potom sa drobnými prešľap pohybovala sem tam od jeho pŕs, cez brucho a penis až ku guliam. Robert sa stále zlostil a tak martina odišla do predsiene, obul si pohorky a vrátila sa, aby si svoju prechádzku po Robertovi zopakovala obuté . Robert postupne prestal nadávať a začal zrýchlene oddychový, námahou i vzrušením. Jeho penis bol čím ďalej tým väčšie a fialovější a keď sa už-už chystal striekať, Martina z neho zliezla, nechala si sľúbiť, že už sa nehnevá, že jej nebude nič vyčítať a potom Robertov penis niekoľkými kopancami dohnala k bláznivému striekanie.



Robert dodržal čo sľúbil a od tej doby vždy, keď dôjde k presunu prednášok tak, že by mohol odísť skôr, zrýchli sa mu dych, postaví sa mu chvost a on sa nemôže rozhodnúť, či má okamžite vyraziť domov, alebo traději zostať v pokoji.




autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>