Erotická poviedka

SMS domina

Od našej spoločnej akcie na Luninom chate uplynuli asi dva týždne, keď mi od Jitky prišla SMS. Bolo dopoludnia, sediel som v práci, v kancelárii v ktorej sedím ešte so štyrmi kolegami a kolegyňami a preberal sa stohy papiera, ale Jitka bola doma a písala že sa nudí a chce aby som jej pozval na obed. Moc sa mi to nehodilo, odmietol som a ona vyzerala, že sa s tým uspokojila. Namiesto toho mi napísala code "Určite máš v práci povraz, bež teraz hneď na záchod, podviaž si žaluď pevnou slučkou a priviaž si ho ku guliam. Presne za 60 sekúnd mi podáš hlásenie ". Bojovalo vo mne vzrušenie so zdravým rozumom, ale nakoniec som nenápadne Rozvinula kus špagátu, strčil ho do vrecka a odišiel na záchod. Urobil som všetko ako si priala, vrátil sa k svojmu stolu a poslal jej správu, že som úlohu splnil. "Neskoro! Si ako spomalený film! Za trest urob u svojho stola 30 drepov a za 60 sekúnd podaj hlásenie", odpovedala. Došiel som k oknu, otvoril ho, povedal, že je nejaký ťažký vzduch a začal robiť drepy. spútaný penis a gule ma pekne ťahali a cítil som silnejúci vzrušenie. Nahlásil som Jitke splnenie úlohy. Tentoraz som to stihol včas a tak ma pochválila. Na chvíľu sa odmlčala.



Potom prišla ďalšia SMSka "Máš isolepu?". Tú som bohužiaľ nemal a tiež som jej to s ospravedlnením napísal "." Si neschopný! Okamžite jej choď kúpiť. A nezabudni kúpiť nejaký darček pre mňa. Trebárs lak na nechty, aby si mi ich mohol nalakovať. Alebo ešte počkaj! Vezmi ďalšie povraz, choď na záchod, uváž si ďalšie slučku pod žaluďom a poriadne ju utiahnite až ti pekne nabehne a sfialovejú. Druhý koniec povrazu prevlečte nohavicami, skús ako dlhý povraz ti dosiahne k palcu na nohe, uber 10 centimetra, urob tam slučku a zaháknite ju za palec. Teraz choď na nakup! ". Urobil som ako chcela a trochu kulhaje ako mi noha ťahala za chvost som sa vydal do mesta.



Kúpil som isolepu, lak na nechty a pre istotu aj nejaké gumičky, štipce a sponky, aby som bol pripravený na ďalšie rozmary Jitky.



Asi za desať minút som bol späť a hneď som to nahlásil. Čakal som inštrukcie čo s isolepou, ale namiesto toho ma prekvapila SMSka "Jéj, rýchlo si naladí rádio KISS, hrajú tam skvelú pesničku. Chcem aby si si celú pesničku veselo podupával do rytmu. Samozrejme tou nohou s povrázkom a špagát musí byť napnutý! ".



Urobil som ako chcela, bola to pekne svižná samba. A dosť dlhá. Zrazu som sa nemohol premôcť, chcel som skončiť ale nedokázal som to a tak som mal zrazu v nohaviciach poriadne mokro. skrúšene som sa Jitke priznal. "Si ako malé dieťa ktoré si nevie prísť na záchod! Mňa vôbec nezaujíma, čo sa ti stalo v nohaviciach, to je tvoj problém! A táto pesnička je tiež pekná tak sa neflákajte a pokračuj! "



Poslúchol som a niekoľko ďalších minút si podupáváním do rytmu šklbalo za chvost v promáčených slipoch. Ešte že som mal hrubé slipy, ktoré sa moc nepresiaknu a tmavé nohavice. Len som sa bál, že pach spermií musí byť zreteľný po celej kancelárii. Konečne pesnička skončila a vzápätí prišla SMSka "Tak teraz si zober tú isolepu, choď na záchod. Tam si s ňou pekne od žaluďa ku koreňu v špirále omotajte chvost a pokračuj na gule. Samozrejme cez chlpy! Dávam ti 2 minúty ".



Počúvanie som a dokonca to stihol v termíne." Hodnej chlapec ! Páči sa ti to "znela jej odpoveď a ja jej napísal, že páči." Tak to máš smolu, choď zase na záchod a pekne si tú isolepu strhni z nás! A vezmi si pero a napíš si naň' Pani som Vaše hračka " máš na to 2 minúty ".



Počúvanie som, ale na záchode som musel chvíľu počkať, pretože vo vedľajšej kabínke niekto bol a ja som sa bál, že sa neubránim hlasných prejavu, až si budem isolepu strhávať. S vypätím všetkých síl sa mi podarilo isolepu zložiť a na začervenaný penis som si napísal ten text.



Samozrejme som zďaleka nestihol termín, ale Jitku mojej ospravedlnenia nezaujímali.



"Nikto ti nedovolil sňať tie povrazy, tak predpokladám, že je stále máš, tak teraz urob zase 30 drepov, a až na špičky, nech ti to poriadne výťahu ten tvoj vecne nadržaný chvost! "



Počúvanie som a mal som čo robiť, aby som sa zase neurobil do nohavíc. Jitka to asi tušila, pretože nasledovala SMSka "Si si istý, že ma nechceš pozvať na obed, že nechceš cítiť moje topánky v tvojom rozkroku". Táto správa mi pekne rozprúdila krv. Nebol som v nálade, že by som takú výzvu dokázal odmietnuť. Nasledovala jej správa "Tak, zájdi na záchod , odviaž si tie povrazy čo máš. Jeden aspoň dvojmetrový si utiahne okolo gulí, prevlečte ho nohavicou a zvyšok ukry do ponožky. Druhý, rovnako dlhý, si poriadne utiahne pod žaluďom, vytiahni zhora s nohavíc a schovaj pod košeľou. Za pol hodiny budem pred Vašej fabriky. Už sa teším, ako si pozriem ten nápis. Dúfam, že ho nemáš hore nohami! "polial ma horúčava. Samozrejme som nápis mel hore nohami, nejako som o tom proste nepremýšľal a napísal to zo svojho pohľadu a ona to samozrejme chcela obrátene, aby to mohla čítať. Opatrne som jej to napísal. "Ty si ale idiot! Tento nápis zmaže a napíšeš znova správne. Vyber si, či ho smyješ liehom, alebo vygumuješ gumou! A nezabudni presne za 30 minút pred vchodom ".



Vybral som si gumu, urobil všetko ako Jitka prikázala, povedal kolegom, že sa idem trochu prevetrať, že mi dnes nie je nejako dobre a vyrazil von. Jitka ma vzala autom do neďalekej reštaurácie. Ešte v aute som jej ale musel ukázať opravený nápis. V reštaurácii sme mali rezervované stôl pre dvoch, v pomerne zastrčenom kúte. Jitka si sadla oproti mne, prešla mi podrážkou lodičky cez chvost a povedala "Tak, podaj mi pod stolom obaja povrázky ". Podal som jej je, a ona je pomaly vyťahovala. Cítil som, ako sa mi povraz pod oblečením pohybuje, pomaly sa napína, až mi zatáhnul za penis ao chvíľku neskôr druhý za gule. Jitka s nimi trochu myklo as výrazom môjho tváre pri tom bola veľmi spokojná. udržiavali povrázky mierne napnuté a vyberali sme si jedlo. Povedala mi čo si vybrala a ja privolal čašníčku. Začal som objednávať, keď v tom Jitka párkrát potriasla za povrázok. zakoktal som sa, chytil sa stola a hlasno vydýchol. Čašníčka sa spýtavo pozrela. Jitka v zášklby pokračovala, ale ja sa pevne držal stola, aby som sa netřásl a prorývaným hlasom dokončil objednávku.



"Si čarovný, keby som mala cukríky, hodila by som ti ho ako psíkovi, ktorý mi urobil radosť. Priniesli nám jedlo, začali sme jesť a Jitka sa v priebehu jedla bavila tým, že mi občas potriasla za povrázok, až som sa zabehlo. Keď dojedli, poriadne povrázky napla a priviazala k lavici na svojej strane. "požičaj mi mobil" povedala potom, podal som jej ho a ona ho položila na stôl pred seba. "Za chvíľu som späť", povedala, zdvihla sa a šla von z reštaurácie. Chvíľu sa nič nedialo a potom zazvonil mobil. Automaticky som sa po ňom natiahol. Až keď som mal ruku kúsok od neho som zistil, že na neho nedosiahne. Normálne by stačilo sa trochu nadvihnúť zo stoličky, lenže to bolo presne to, čo mi napnuté povrazy nedovolili. < br />


Ľudia sa obzerali a ja pomaly sťahoval ruku späť. Prišlo mi, že ten mobil zvoní nekonečne dlho a ja sa pri tom zaoberal myšlienkami, čo by asi bolo, keby sa Jitka už nevrátila. Nemohol som sa pohnúť z miesta, povrazy som mal priviazané hlboko v nohaviciach a ešte tak zarezané a napnuté, že by som ich rovnako nedokázal rozviazať.



To už som jej ale videl prichádzať a oddýchol som si. Potom som si všimol, že hoci je vonku sucho, má Jitka na topánkach čerstvé blato. Sadla si na svoje miesto, zabrnkala na povrázky a nechala ma objednať ďalšie pohárik vína.



Samozrejme najaktívnejšie ťahala za povrázky, keď som hovoril s čašníčkou.



"rozopne si nohavice" prikázala, keď čašníčka odišla. Povolil som teda opasok a rozopol gombík. Ako som zatáhnul za zips, péro mi prudko vystrelilo ťahané napnutým špagátom. "Poposedni si do zadu" prikázala Jitka a ja si poposednul tak, že mi péro len asi z tretiny presahovalo cez kraj stoličky. Jitka mi ho začala spracovávať zablatené lodičkou, ohýbať cez kraj stoličky a pritom si pomáhala ťahaním za povrázok. Ako sme popíjali, došlo mi, že sa snaží lodičku dočista očistiť od bahna o môj chvost. Asi po polhodine začala robiť to isté s druhou lodičkou. Po ďalšej polhodine mi povedala nech sa zapnem a poslala ma na záchod, aby som si obaja povrázky natiahol k obom placům pri nohách. Medzi tým privolala čašníčku s účtenkou, ja som zaplatil a šli sme k autu. doviezol ma do práce a na rozlúčku mi prikázala, že až do večera si musím nechať všetko tak ako to je, napnuté povrázky a slipy plné piesku.



autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>