Erotická poviedka

Houseparty

Ida bola v sobotu na housepárty. Celá spoločnosť bola v starej továrenskej hale v Karlíne a veselo sa Paríľi. Bolo už dosť po polnoci, keď Ida išla na toaletu a pri ceste späť nejako zle zahla a stratila sa v spleti chodbičiek fabriky z konca 19. storočia . Bolo tu šero, obité otlčené múry a len z diaľky sem tlmene doliehala hudba. Ida dospela ku kovovým dverám. Dvere boli pootvorené a za nimi počula nejaké hlasy. Vstúpila, aby sa spýtala na cestu, keď vtom s hrôzou pozerala na nahú dievčinu pripútanú reťaze k mohutným skrutkám trčiacim z betónovej podlahy. Na dievčaťa tele boli znateľné rany od biča a medzi jej nohami bola veľká mláka spermií a jej štiav. Ida sa vydesene otočila a chcela utiecť, lenže už bolo neskoro. Pri dverách stál muž, ktorý prudkým pohybom dvere přibouchnul a vzápätí ju ďalšie dva pevne chytili. Prvý muž potom vzal nôž, priložil ho IDE na krk a pohrozil jej, že musí byť hodná dievčatko. Na to jej jedným ťahom rozpáral oblečenie od krku až k nohám a jeden z mužov ju zdrapy šiat zozadu strhol. Počas sekundy tu stála úplne nahá a muži jej tlačili na zem.



Márne sa bránila, za chvíľu ležala na zaprášenej drsnej betónovej podlahe rovnako ako tá prvá dievča, na chrbte, ruky a nohy do hviezdice.



Jeden z mužov vzal holiaci strojček a začal ju pekne do hladka holiť buchtičku, zatiaľ čo druhý, vraj aby jej trochu zohrial a uvoľnil, ju bičoval pokarhanie cez brucho a jej vztýčené kozičky. Keď bola buchtička hlaďounká, vystriedal holiaci strojček v mužových rukách robertko a zamieri neomylne do vlhnoucí štrbinky.



"Tak, už je pripravená, ešte jej daj roubík a celú ju potrite olejom! ", povedal muž s pokarhania. Vzápätí prikázal ďalšiemu mužovi, ktorého Ida zatiaľ nevidela, nech odomkne dvere a začne vyberať vstupné. Na to zarachotil kľúč v zámku dverí na druhej strane miestnosti, ako kadiaľ sem Ida prišla, a do miestnosti sa začali trúsiť muži, ktorí zrejme prišli z párty hore, sem dolu, na túto tajnú, zakázanú časť zábavy.



Pri dverách vykrikoval mužský hlas "Len ráčte páni, za stovku sa môžete kochať mučením krásnych otrokýň, za päť stoviek jej narezať, za tisíc ju opich!"


autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>