Erotická poviedka

Lucka - Krásny deň I.

Krásny deň prechádzal do ešte teplého večera. Vracala som sa od rybníka sladko unavená zo slniečka, plávanie a celodenného leňošenia. Cesta viedla malým údolím, lemovaným chatami na veľkých pozemkoch. Občas ma niekto pozdravil , zamával a ja odpovedala. Väčšinu ľudí som poznala už od detstva. Za zákrutou, kde cesta začala mierne stúpať stála chata priateľov mojich rodičov.



Na príjazdovej ceste som si všimla neznámeho auta a dievčatá s dlhým blond vrkočom. Zrovna vynášala z kufra auta tašky. Dievča som nepoznala ale vedela som od rodičov, že prenajali chatu na časť leta nejakým mladým ľuďom a sami si išli užívať do obľúbených hôr. Naše chaty susedili a oddeľoval je len rozľahlý trávnik sa zastrihnutým živým plotom.



Prešla som okolo chaty a päťdesiatich metroch zabočila k našej chate, skryté pod starým jaseňa. Na chate som sama. dobiehame nejaké resty z letného semestra. V tomto horúcom počasí mi to nejako nejde. Myšlienky sa túlajú ktovie kde. Vošla som do chaty, hodila tašku na pohovku, dala dole šortky aj vrchný diel plaviek a nahá som išla do kúpeľne. Pustila som vlažnú sprchu, umyla si vlasy a celá sa osprchovala. Zamotaná do osušky som vošla do jedálne a vzala si so sebou krém po opaľovaní. namazali som si ramená a prsia a začala som jemne vtierať krém do kože. Neviem čo sa stalo ale zrazu som bola vzrušená vlastným dotýkaním. prešiel som si ešte niekoľkokrát cez bradavky.



Vlna vzrušenia sa začala nekontrolovane šíriť. Zavrela som oči, zhlboka sa nadýchla a pokračovala som ďalej v láskanie pŕs. Jemné mravenčenie mi prebiehalo celým telom. Vzala som krém a natrela si bruško a stehná. To už som sedela na pohovke sa pokrčený osuškou pod sebou. Rukami som zašla na vnútornú stranu stehien. Krém sa mi vpíjali do kože. Znova som vzala tubu spreje a vypotil ďalšie chladivý krém do dlane. Moje ruka namierila priamo medzi roztiahnuté nohy.



Oboma rukami som si jemne masírovala prirodzenie. Bolo mi nádherne. Hlavou mi bleskaly tie najneuveriteľnejšie predstavy. Už som myslela len na sex. Zrazu som držala v ruke znovu tubu spreje. Potrebovala som ďalší láskanie. Jednou rukou som si roztiahla závojov a druhou opatrne zasunovala tubu do seba. No nádhera! Začala som tubou pohybovať dovnútra a von a druhou som láskala klitoris. Mozog mi vypol. V tranze som otvorila oči a uvidela sa v zrkadle upevnenom na jednom krídle skrine. V tej chvíli ma pohľad na seba samu ešte viac vzrušil. Vytiahla som tubu zo svojho prirodzenia.



naniesla som krém na dva prsty, pokrčila nohy a namazali zadoček. Znova som vzala tubu a zaviedla ju veľmi opatrne tentokrát o poschodie nižšie. Bola som na vrchole blaha. Pohľad do zrkadla, tuba spreje v zadočku, masáž klitorisu - to ma katapultovalo k orgazmu. Nádherne som sa urobila. Osuška podo mnou bola celá mokrá a voňala mojim orgazmom a krémom po opaľovaní.


autor: Robi Seam



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>