" /> Pri mori s Karinine partiou | erotické poviedky a sex príbehy

Erotická poviedka

Pri mori s Karinine partiou

Hanka je má kamarátka už od strednej školy. Len kamarátka, aj keď by som chcel viac, ona ma vždy elegantne odmietol. Napriek tomu sme však priateľov a občas spolu zažijeme pekne dobrodružné akcičky. Tento rok prvýkrát sme však naplánovali spoločnú dovolenku. Teda, spoločnú dovolenku. Ona sa zmienila, že s ďalšími tromi kamarátkami idú na dámsku jazdu do Chorvátska a ja hneď žartom začal, či môžem s nimi. Napodiv Hanka nič nenamietala, aj keď ani nepovedala že áno. Ja som teda v ďalších týždňoch nezabudol pri každom stretnutí zdôrazniť, nech mi povie až pôjdu a ona len prikývla. Potom mi jedno pondelok povedala, že v piatok idú, ale nič viac. Začal som vyzvedať detaily "Kam tam ideme? Do hotela? Pod stan? Čo si mám vziať so sebou? "Idem malým autom, tak si nič neber. Len plavky a uterák, nič iné nepotrebuješ, lebo inak budeš stále nahý", odpovedala veselo. Dosť som sa začudoval, ale nič viac som z nej nedostal, len to , že v piatok je zraz u nej doma vo 4 hodiny.

Nie som zvyknutý sebou na cesty ťahať moc vecí a chcel som sa len tak pre pózu riadiť jej pokynmi, takže som v piatok nastúpil s malou igelitkou. Konieckoncov , zastávam názor, že jediné čo je dôležité je vziať si peniaze, všetko ostatné sa dá na mieste kúpiť.
Pri dlhej ceste autom sme si porozprávali, ale jediné čo som zistil bolo, že ideme pod stan do nejakého kempu priamo na pláži.


Na mieste sme potom postavili stan, prezliekli sa do plaviek a potom mi Hanka s poukázaním na to čo hovorila zabavila oblečenie v ktorom som prišiel, rovnako ako tašku so všetkými dokladmi a peniazmi , dala ich do auta as autom odišla niekam do mesta. Tak teraz som mal naozaj len ten uterák a plavky, ale nijako mi to nevadilo, bol krásny deň, preslnená pláž a nádherné more. Po chvíli dievčatá prišli s nápadom, že si zahráme vodné pólo. Ten nápad sa mi páčil, mene však už ich nápad, že budú hrať ženy proti mužom a že sa bude hrať o fanty. Už sa však nedalo vycúvať. Samozrejme som nemal šancu, sám proti trom dievčatám a behom krátkej chvíle som prišiel o jediný Fanta, ktorý som mal, o svoje plavky. Radka je odniesla na pláž k svojim veciam a vrátila sa do vody. Nebolo už o čo hrať a tak dievčatá navrhli si trochu zaplávať. Stále mi to nedochádzalo a plával som s nimi. Až keď dievčatá po chvíli doplával naspäť k brehu a šli sa slniť mi to začalo dochádzať. Márne som ich volal, úplne ma ignorovali. Chvíľu som plával, prechádzal som sa vodou a premýšľal čo by som mohol robiť. Navyše sa mi z tej ponižujúce situácie trochu postavilo péro , takže som mohol úplne vylúčiť možnosť, že by som vyliezol na pláž nahý.


Asi po polhodine sa dievčatá vrátili do vody a išli rovno ku mne. Hneď som spustil: "Hani, neblbni, vráť mi plavky, veď sa tu úplne rozmočíme! "

" Ale veď ty žiadne plavky nemáš! Ty si ich prehral, ??teraz sú naše! Keď ale pekne poprosíš, tak ti je možná požičiame ".
Začal som teda prosiť.


"Né, poriadne! kľaknite si tesne predo mňa a pros!" Urobil som ako chcela, ale náhle som cítil jej nôžku, ako mi hral v rozkroku a pohráva si s mojím prudko vztýčeným chvostom. Bol to nádherný pocit cítiť jej sexy nôžku v tej chladnej vode, ako sa ma dotýka na najintímnejších miestach.


"Hmmm, bude lepšie, keď si sadneš ! "Ako vo sne, zblbli vzrušením av nádeji, že ma pustia z vody som poslúchol. Pevne mi plnou váhou přišlápla péro do piesku.

" Spomínaš, ako si sa mi niekoľkokrát zmienil, že máš rád dominantné ženy a miluješ ženské nôžky? Tvoj nadšený súhlas s tým, že sem pôjdeš len s plavkami ma priviedol na myšlienku ako si to tu všetci krásne užijeme. Uvidíš, keď sa tomu poddáš a budeš hodný poslušný chlapček, bude sa ti to taky moc páčiť! " . najsilnejší argument však bola jej nôžka stále přešlapující na mojom chvosta. zmohol som sa teda len na otrepané "Áno madam". Tak, teraz pobozkaj tu dievčatám nôžky na dôkaz svojej pokory a poslušnosti. Dievčatá mi pred tvár dali nôžku a ja ich začal vášnivo bozkávať a olizovať, nutne povzbudzovaný Karinine nôžkou, ktorá mi pod hladinou naháňala péro v piesku.


"Tak, aby sme mali istotu, že nás nepodvedeš a na brehu plavky zase odovzdáš, priviaž si tohle okolo žaluďa! ", podávala mi Hanka silonový vlasec. Keď som tak urobil, Radka neviem odkiaľ vytiahla moje plavky. Rýchlo som si ich natiahol a šiel z vody, nasledovaný Hankou, ktorá pevne zvierala druhý koniec vlasca, a ostatnými dievčatami.


Došli sme k môjmu uteráka, kde mi Hanka prikázala najskôr vyhrabať dieru, potom si do nej ľahnúť, prikryť sa uterákom a plavky zase zložiť. Keď som splnil tento príkaz, dievčatá sa ku mne zohol, celého ma zahrabali do piesku, že mi len hlava trčal a zvyšok tela bol ukrytý pod pieskom, kde však žiadne vyvýšenie nenasvedčovalo, kde ležím. Uterák potom odniesli. silónové vlasec teraz ležal voľne na zemi, niekde zhruba pri mojich nohách. Až teraz som si všimol , že má na konci kovový krúžok, aby sa lepšie držal.


Dievčatá si išli pre niečo na jedenie a boli preč asi pol hodiny. Celú tú dobu som sa len modlil, aby o vlasec nikto nezakopnul, alebo ho niekto nechcel zobrať. Mal som šťastie, aj keď som mal párkrát na mále a raz som musel odháňať zvedavcov, ktorý sa o vlasec veľmi zaujímal.
Keď sa dievčatá konečne vrátili, sadli si k mojim nohám a Hanka akoby nič vzala do rúk krúžok a pomaly ťahala za vlasec. Všetky tri potom uprene hľadeli do miest, kde tušili môj rozkrok. Za chvíľu sa tam pod ťahom provázku z piesku vynoril môj chvost a trčal kolmo hore, našťastie tak polepená pieskom, že z diaľky nikto nemohol spoznať čo to je. Na to zase vstali a Hanka si stúpla priamo na môj chvost. Radka a Jindra si potom každá stopli z jednej strany. len tak tam stáli, na nohách plážové šľapky, kecali a občas přešláply, ako toľko iných hlúčiku na pláži, len ja som sakramentsky dobre vedel, že jedna mi stojí na prsiach, druhá na prirodzení a tretí na stehnách. Na šťastie piesok predsa len trochu zmierňoval ich ťažobu. Aj tak som mal čo robiť, aby som hlasno nehekal, či už bolesťou, či vzrušením.

Hanka mi po čase nôžkami zahrabal penis do piesku a no to sa dievčatá zobrali a išli znovu do vody.




Hanku som tu vôbec nespoznával. To ona po návrate ku mne prišla s ďalším perverzným nápadom. Na miesto, kde bol pod pieskom môj penis položili nafukovací vankúšik a pretekali, ktorá z nich ho šklbnutím za vlasec odpinkne najďalej.
< br /> Bolo už k večeru a tak mi dievčatá opäť požičali plavky, aby som sa išiel poriadne umyť. Nasledovala večera, a romantický večer pri ohni, kde som už skoro zabudol na predošlé utrpenie. Až keď sme išli spať, musel som plavky vrátiť Hanke a tá je zavesila na šnúru za stanom. Vo stanu si potom dievčatá ľahli vedľa seba, zabrali celú šírku stanu a ja musel naprieč k ich nohám. Bolo horúco a tak sme nespali v spacáku, čoho dievčatá využili na to, že si na mňa svoje krásne nôžky položili. Bol som v siedmom nebi. Radčiny nôžky som žužlal v puse, Hankine žmolila môj chvost a Jindřiny ma hladkali na stehnách a lýtkach. Tú noc som však takmer nespal a hoci som sa naozaj neurobil, bola u môjho žaluďa malá mláčku, ako som celú noc pomaly odkvapkával.


Ráno sa dievčatá chceli ísť pozrieť do mesta. Mňa však odmietli vziať so sebou, pretože vraj mám len požičané plavky a tak tam nemôžem. Radšej som neodmlouval, rovnako mi neuškodí si trochu pospať. To som ale netušil, že ma dievčatá pred odchodom zviažu do kozľa, pod žaluďom opäť úvahe vlasec a ten pritlčú pred stanom kolíkom do zeme.

Asi po pol hodine som to nevydržal a opatrne sa rozviazal. Nechal som len vlasec pod žaluďom, ktorý mi bez erekcie nijako nevadil, bolo by ťažké ho rozviazať a nechcel som dievčatá zbytočne veľa naštvať. naplánoval som si, že ako sa vráti, tak sa aspoň na oko zase zaviažeme. Počas chvíľky som spal, ako keď ma do vody hodí a vzbudili ma až kopance, ktorej bolestivosť nezmírňovalo ani to, že je rozdávali krásne bosé dievčenské nôžky. kopance sa nevyhýbali žiadnemu kúsku môjho tela, naopak tá najcitlivejšie miesta priamo vyhľadávali. Navyše, v zúfalej snahe uniknúť som úplne zabudol na vlasec. Rozbehol som sa po štyroch do zadného kúta a sprvu som nechápal, čo ma to tak uštipol v rozkroku, na mieste ma to zastavilo, až som sa zvalil na zem na brucho. Vzápätí môj boľavý chvost tvrdo přišlápla niečí noha , čím som bol zbavený akejkoľvek šance na útek.


"Čo s ním urobíme, ako ho potrestáme?", počul som Radčin hlas.

"Nooo, dnes sú také pekné vlny, niečo ma napadlo ... "odpovedala Hanka.

Na to ma odviazal od stanového kolíka, dostal som plavky a išlo sa do vody. Hneď ako som bol po pás vo vode, musel som odovzdať plavky a na vlasci ma ťahali vodou ďalej smerom k mólu.


"Počkajte, čo sa budem drieť takú diaľku!" Zakričala na dievčatá Jindra a bežala k nim z brehu s nafukovacie matracov. Všetky tri si na nej ľahli naprieč hornou polovicou tela a Hanka, ktorá bola uprostred prichytila ??vlasec k oku matraca. zavelil nech idem k mólu a tak som ich tam za sebou dotiahol. Chladná voda utlmila bolesť a tak ma to nakoniec celkom vzrušovalo. Už som si chcel vyniknú, s ako príjemným trestom som vyviazol, keď mi Hanka u móla prikázala sadnúť si na zem tesne k mólu, kde bolo dno vybetónované. Nebola úplne spokojná a musel som si poposednout ešte asi o meter ďalej na hĺbku. Z hrôzou som zistil, že normálne mám hlavu dosť nad vodou, bez problémov přestojím aj menšie vlny, ale väčšia vlna je vysoko nad mojou hlavou. Mojou šancu na odpor však zmarila Karinine nôžka, ktorá bez zaváhania pevne přišlápla môj penis k drsnému betónu a stála na ňom plnou váhou. Vzápätí prišla veľká vlna a ja sa na chvíľu ocitol pod divoko víriace vodou. Ešte chvíľu som kuckal a prskal, zatiaľ čo Hanka, bez nohu výrazne odľahčila urobila na mojom chvosta čelom vzad a dala sa do diskusie s ostatnými o tom, čo všetko dnes dopoludnia videli v meste, nevšímajúc si ma, bojujúceho so stále častejšími vlnami valiacimi sa cez moju hlavu.


Asi po štvrť hodine urobila svoje obľúbené čelom vzad. "Tak, dúfam, že už si pochopil, že keď ťa zväzu, tak tak zostaneš a budeš poslušný chlapček! "


Do hukotu ďalšie vlny som zakoktal" Áno madam ". Na to ma Hanka uvoľnila a ja tesne pred ďalšie vlnou vstal. Samozrejme som musel holky na matrac dotiahnuť späť, a nielen to, dievčatám sa to zapáčilo a tak som ich snáď dve hodiny ťahal pozdĺž brehu tam a späť.
Potom sme dlho odpočívali na pláži, úplne normálne sa bavili a len silonový vlasec ležiace v piesku a končiace v mojich plavkách pripomínal, čo sa dialo celé popoludnie.
Slnko pomaly zapadalo, zdvihli sme sa k odchodu a ja si až teraz uvedomil, že som naposledy raňajkoval a aký mám vlastne hlad. Zároveň som si však uvedomil, ako som strašne nadržaný a ako mám gule po tom dvojdňovom nonstop dráždenie naliate na prasknutie.




Najskôr bola výdatná večera a potom sa ma Hanka spýtala, či sa chcem urobiť. "Áno, prosím, veľmi rád, už to nemôžem vydržať", prosil ju som.

"Tak dobre!, Radko podaj prosím to čo sme našli dnes na pláži! "

Na to Radka vytiahla staré, škaredé, obnosené dreváky.

" Viem, ako rád máš ženské topánočky a tak ti dovolím si to s nimi urobiť. Ale musí to byť tu a teraz a nesmie ti to trvať menej, ani dlhšie ako päť minút. povolím ti odchýlku maximálne desať sekúnd! "


Sedeli sme pri ohni pred stanom, uprostred kempe, naproti ma tri krásne dievčatá, ktoré ma pozorne pozorovali, predo mnou staré škrpály a ja tu mal s tými škrpály verejne onanovať!
Hanka vycítila moje rozpaky: "rob, čas ti už beží, či to prepasieš, najbližší ďalšiu šancu striekať budeš mať až po návrate doma na záchode, ale do tej doby sa tu postaráme, aby ti péro ani na chvíľku nekleslo! "

Váhavo som si poodhrnul plavky, vzal dreváky a stlačil si chvost medzi ich podrážky. Dievčatá sa začali pochichtávat . Nedal som sa zviklat a pokračoval, snažil som sa riadiť podľa Karinine hlásenia času. V poslednej minúte som však počul kroky a obďaleč vyšli dve cudzie dievčatá. Nenápadne som schoval dreváky medzi kolená a pulzujúce péro si zakryl lakťom. Hanka však nemilosrdne odpočítavala čas ďalej . Tie dve dievčatá nás minuli a tak som sa pustil znova "do práce". Už mi taky zostávalo len dvadsať sekúnd. Poriadne som pritlačil a nevnímal okolie. Hanka nahlas počítala už po sekundách. Len asi tri sekundy po som začal bláznivo striekať na všetky strany. upustil som dreváky a sedel so zatvorenými očami. Z odpočinku ma vytrhol nejaký hlas "Hele nie sú to topánky tvoje mamy, čo je dnes vyhodila?" a druhý hlas vzápätí odpovedal "Poď prosím ťa, je to nejaký úchyl". Otvoril som oči a obďaleč stáli tie dve. Zrejme je zaujalo Hankine počítanie a tak sa zastavili a obzreli. prepadal som sa hanbou a bez slova zaliezol do stanu. Bol som rozhodnutý hneď ráno ísť domov, ale v noci mi môj úmysel vyhovorili Hankine nôžky, ktoré začali hladiť môj ponížený chvost a ten rozhodol, že tu zostanem.


autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>