Erotická poviedka

Izabela

Izabelu poznám už niekoľko rokov. Je to má najlepšia kamarátka a snáď práve pre to priateľstvo sme sa po prvých pár horúcich chvíľkach dohodli, že spolu nikdy nebudeme spať, aby sme priateľstvo nepokazili nejakými problémami. O to odvážnejšie sme potom mohli spolu koketovať a mať drsné narážky




Ten večer sme šli ako už toľkokrát predtým na večeru, niečo vypiť a hlavne si pokecať. Izabela mala krátku sexy sukňu, topánky na vysokom podpätku, no proste dievča na zahryznutie, až som na chvíľu ľutoval našej dohody. Potom som ale už ako zvyčajne zavtipkoval na tému na koho sa takto vystrojila, čo cez deň robila, že išla takhle. Odpovedala, že mala pohovor kvôli novej práci.


"Jo, kvôli práci! No to poznáme! Aké to bolo, rozprávaj, robili ste to? A to si teda taky naostro, nie?", pokračoval som veselo ďalej.


"Hmmm, ani sa nepýtaj", na to ona a pokračovala "takovej úplný pako přitroublej, vôbec som sa nechytila. A naostro nie som, keď ťa to tak zaujíma!"


"No tak v tom je ten problém! Síce sa pekne vyšňoříš, ale na to najdôležitejšie zabudneš a potom sa čuduješ, že to miesto nedostaneš!", skoro som sa smial.
"Teda tomu fakt nerozumiem, čo vy chlapi furt máte s tým naostro! Aký je v tom rozdiel, rovnako to nie je poznať a keď už sa dostanete tak ďaleko, že rozdiel cítite, tak už je to jedno, rovnako tie nohavičky pôjdu čoskoro dole. Tie by si snáď poznal, keby som teraz nemala nohavičky a niečo by to s tebou robilo? "


V jej hlase som počul výzvu a taky stopy vzrušenie. Rozhodol som sa sľubnú diskusiu ďalej vystupňovať." No to ja takhle nemôžem vedieť. To by si si ich musela dať dole, aby som videl, či je nejaký rozdiel a či to so mnou niečo robí. "


Trochu sa zarazila, oči sa jej začali lesknúť a potom s trochu skrutkovanou veselosťou povedala "Tak jo, idem si ich na záchod zložiť a potom uvidíme."


"Hmmm, to né, budeš dlho preč, poznáš ma aký som sklerotik, to medzitým dávno zabudnem, aká si bola s nohavičkami. Daj si dolu je hneď tu a teraz. "


Očividne sa jej zrýchlil dych a ja zrazu cítil, že sa mení v poslušnú čubičku ochotnú urobiť čokoľvek jej prikážem. Takto ju ešte nepoznám. Nič nepovedala. Rozhliadla sa po reštaurácii, dala ruky pod stôl, ľahko sa nadvihla, pokrútila, potom sa sklonila hlboko pod stôl. Ľutoval som, že som si sadol naproti nej a né vedľa kde by som mal lepší výhľad . Takto som si mohol len predstavovať ako si vyhŕňa sukňu, sťahuje nohavičky cez sexy stehná, preťahuje vysoké topánky. Avšak, výjav ktorý som sledoval bol tiež zaujímavý a keď potom Izabela rázne položila predo mňa na stôl otvorenú päsť, len som položil ruku vedľa nej as úžasom sledoval, ako päsť otvára az nej vyskakujú krvavo červená tangá. Fakt to urobila!


"Tak čo, vidíš nejaký rozdiel? Robí to s tebou niečo?" hneď sa zvedavo vypytovala.
"Nó, je to zaujímavé a určitý rozdiel je taky vidieť ... no ale viac uvidím, až sa trochu prejdeš, až budeme vonku". Na chvíľu som sa odmlčal a potom som pokračoval, ono je taky dôležité, ako sa tváriš, muž veľmi dobre pozná, keď je žena vzrušená, potom ho to priťahuje a je ústretovejšie tomu jej treba prijať do zamestnania ".


" A to ako mám pri pohovore myslieť na sex ? To nebudem môcť hovoriť! "smiala sa.
" Né, to né, ďaleko lepšie je, keď si ju predtým trochu pohoníš, niečím si ju protáhneš ", pri tom som sa významne pozrel na vázu na stole. Potom som z nej vybral umelé kvety, a vázu podal Izabela. "Skús to!"


nesklamal, ako vo sne, s trochu vystrašeným pohľadom vzala vázu a tá zmizla pod stolom. Izabela sa na stoličke vzpriamila a ja z jej výrazu úplne cítil, ako roztiahla nohy, hrdlom vázy obklopili svoju mušličku, potom ju pomaly vtlačila dnu a nakoniec si Jej s vázou začala prudko naháňať. Behom pár sekúnd s ňou otriasol mohutný orgazmus.
Ako by som si toho nevšimol, pokračoval som v začatej myšlienke. "Alebo možno ešte lepšie by bolo, keby si si to nechala v sebe, až pôjdeš na pohovor, pekne sťahy mušličky pridržovala vázičku, prešla chodbou, vošla dnu, sadla si pomaly a opatrne na stoličku a pri tom si vázičku zatlačila hlboko dovnútra. Počas pohovoru by si potom len tak mimovoľne vrtela zadočkom sem a tam a vázička by v tebe pekne kĺzala ". Videl som na nej znova stupňujúci vzrušenie, neprítomný pohľad a tak som sa len otočil a zavolal" pán vrchný , platím! ".


Počas chvíľky sme boli na ulici, vázička pekne v teplúčku Izabeliny kundičky. Prešli sme pár stoviek metrov a dorazili k lavičke." Tak, už si v jeho kancelárii, teraz si sadni. Musíš sedieť pekne vzpriamene a sebaisto! "Už po ceste mala občas problém ísť rovno, zastavenia sa, rýchlo dýchala a teraz keď si pomaly sadla, pekne vzpriamene, že som úplne cítil, ako Tam vázička celá zmizla, otriasol s ňou búrlivý orgasus.


Chvíľu sme len sedeli vedľa seba a mlčali. Izabela sa pomaly upokojila a potom sa spýtala "A čo keď toto nezaberie?". V jej hlase už bola jasná výzva na pokračovanie . "No, tak to by bol niekto úplne bez fanzatie a musela by si mu to ukázať úplne. Poď, skúsime to. vázičky nechaj tu, vyzleč si sukňu a uvidíme." So záujmom som pozoroval, ako sa pomaly dvíha, na lavičke zostáva stať vázička a okolo nej mokrý fľak. Cítil som vôňu jej štiav a péro mi pekne stálo. Chcel som sa na nej vrhnúť, ale ešte viac som chcel pokračovať v tej hre. Sukne skĺzla na zem a ja si uvedomil, že vlastne jej mušličku vidím prvýkrát. Mala ju krátko strihanou, pekne do "V" a krátke chĺpky nemohli zďaleka zakryť jej pysky a klitoris teraz opuchnuté vzrušením a vystúpené.


Podala mi sukňu a zavesila sa do mňa. Šli sme tak večerným mestom. Mali ste vidieť tie pohľady okoloidúcich! Potom prišla znovu otázka "A čo keď ani toto nezaberie?".
"No, tak je slepý a zostáva len hmat! Môžeme to hneď skúsiť, vidíš toho chalana na električkovom ostrovčeku? Dôjde k nemu, chyť ho za ruku a strč si ju medzi nohy! "odpovedal som rázne.
" Keď ja neviem, to nejde ... "stratila trochu istotu. Pozrel som sa na ňu prísne a povedal "JDI! Ja tu na teba počkám".


Poslušne sa podvolila a išla k neznámemu mužovi. Už z diaľky na ňu pozeral a keď sa priblížila, zavolal na ňu, "hele, nezabudla si na niečo? ". Tým jej to trochu uľahčil a tak som za chvíľočku sledoval, ako mu berie ruku a strká si ju medzi nohy. Chvíľu tak zostali a ja zo svojho miesta mohol len tušiť, že neznámy s tou rukou pohybuje a asi už má prsty v jej mušličke. Potom sebou začala Izabela trošku šklbať, ako by si uvedomila čo robí a chcela utiecť. Muž na to však nečakal, pevne ju chytil v páse, otočil ju aby k nemu bola chrbtom, skrútil ruky za chrbát, až sa predklonila a nemohla sa brániť. Voľnou rukou si stiahol nohavice. Než som sa nazdal, bol v nej. Rýchlo som sa rozbehol k nim, ale potom som si uvedomil, že Izabela má voľná ústa a keby potrebovala, zavolala by. Pohľad, ako ju ten cudzí muž znásilňuje bol taky skvelý a tak som sa zastavil. Trochu vo mne ale hlodalo svedomie. Spomenul som si, že mi niekto hovoril, že znásilňovanie žena nie je schopná vydať ani hlásku a tak som podišiel ešte trochu bližšie a zavolal "Hej, čo sa to tam deje?! ".


Muž od Izabely doslova odskočil a dal sa na útek, po ceste zapínajú nohavice. Zakričal som za ním pár nadávok a zachytil Izabelu, ktorá bežala ku ma.
"Tak čo, v poriadku?" spýtal som sa starostlivo.
"Ja neviem. Musím si to v hlave zrovnať, vlastne sa mi to asi páčilo, ale to predsa nejde!"
Podal som ju sukňu a pomaly sme došli k nej domov. "zajtra mi napíš!" Rozlúčil som sa s ňou.





Uplynulo pár mesiacov, o tomto zážitku sme niečo málo pořešili hneď druhý deň a od tej doby bolo všetko zase ako predtým. Až dnes. Izabela mi prišla vrátiť prenajatú knihu a ja som mal zrovna na návšteve pár svojich kamarátov. Už sme mali dosť vypité a ja ponúkol Izabela, nech sa chvíľu zdrží. Dostala tiež pohárik, pilo sa, kecali. Došla fľašu, ďalšie boli v chladničke, ale mňa sa nechcelo. Napadlo ma poslať Izabelu.

"Nedojdeš pre ďalšie fľašku?" zašepkal som jej do ucha.

"Ja??? Prečo by som tu ja mala chodiť na pitie?!?!"

"Hmmmm, a čo keby si išla nahá?", skúšal som to ďalej. Cítil som, ako v nej hrklo a ako zrozpačitěla.

"To predsa nejde!" odporovala neistým hlasom. "Nemôžem sa tu len tak z ničoho nič vyzliecť!"
< br /> Vedel som, že už ju mám v hrsti.

Vstal som a zvolal "vážení hostia, mám pre vás malé prekvapenie, máme tu obsluhu hore ... a taky dole - bez!" < br />

Na to som zdvihol taky Izabelu a cez jej slabý odpor jej pomohol sa vyzliekaním.
Rýchlo, nahá a bosá odcupitala do kuchyne a za chvíľu sa vracala späť s fľašou. hanblivo si fliaš zakrývala podbruško a odbcházela nás veľkým oblúkom. Chcela si sadnúť vedľa mňa, ale ja jej zarazil a poslal pre vývrtku. Tá ležala na konferenčnom stolíku priamo uprostred našej skupinky. Izabela sa pre ňu natiahla a nemohla inak, ako sa pri tom k nízkemu stolíku predkloniť, špulíc tak na mňa svoj sexi zadoček. Kamaráti mi očividne závideli.


Izabela mi podala vývrtku, chystala sa sadnúť, ale ja jej zarazil "Kam sa hrneš otrokyňa! Sadni si na zem k nohám svojho pána! ". Poslúchla a ja pomaly otvoril fľašu. Fľaša som potom podal Izabela, tá sa trochu bránila, ale nakoniec poslúchla a začala nalievať víno. Pri tom musela obchádzať stôl, ku každej pohári sa skloniť a na majiteľa onej poháre vystrčiť zadoček. Chlapcov to samozrejme nenechalo chladné a hneď prvý z nich toho využil na to, aby dlaňami obklopili zadoček, pohral sa s polovičkami a nakoniec chrbtom ruky jemne prešiel štrbinky. Druhý kamarát sa samozrejme nemohol nechať zahanbiť a tak Izabelu chytil v páse, pohral si s výstupkami panvovej kosti, zablúdil prsty do jej chĺpkov a špičkou ukazováka pohladil jej opuchnutý klitoris. Nebolo divu, že Izabela trochu vína kvapol.
Ďalšie kamarát k tomu pristúpil trochu inak. Postavil sa, pevne ju ľavou rukou objal v páse a pravou ju vysadil poriadnych pár rán na zadoček, až ho mala úplne červený.
Keď Izabela naliala všetkým, pokorne si sadla k mojim nohám a ja, spokojný jej správaním som jej začal hladiť po vlasoch.


Po chvíli Martin, jeden z kamarátov navrhol, že je škoda, aby tu len tak ladom ležala prázdna fľaša od vína a obďaleč Izabela s prázdnou dierkou a že by sa s tým malo niečo urobiť. Súhlasil som, siahol po fľaši a podal ju Izabela. "Rob, postav ju na zem a sadni si na ňu!". zdráhala sa, ale keď som jej trochu "pomohol", ochotne si sadla na bobek, fľašu od vína spolovice zaborenú v pošve. Moc si toho ale neužila, skoro sme dopili svoje poháre a musela pre ďalšie fľašu do kuchyne. Primäl som jej, aby prázdnu fľašu odniesla do kuchyne, tak ako ju má teraz v sebe a rovnakým spôsobom priniesla aj tú plnú.

< br /> Za chvíľu bola späť a ja otváral fľašu voňajúce jej šťavami. Moje péro z toho všetkého bolo pekne tvrdé a kamaráti na tom boli asi rovnako. Poslal som Izabelu nalievať, ale tušil som, že to nedopadne dobre. Hneď prvý Pepa v okamihu , kedy pred ním Izabela stála v predklone nevydržal, spustil nohavice a bez váhania jej ho tam strčil. Izabela upustila fľašu, začala sa zúrivo brániť, ale ďalšie dva k nej priskočili, pevne ju chytili za ruky, Pepa ju držal v páse a šukal jej ako o život. Martin si pri tom vytiahol opasok z nohavíc a začal Izabelu švihať cez chrbát a boky. Po niekoľkých minútach to Pepa do Izabely napumpoval a uvoľnil miesto Martinovi. Ten Izabela utáhnul pásik okolo krku, pritiahol ho, chytil ako by držal uzdu koňa a začal jej pomaly, ale dôrazne šukat. "Môžete jej pustiť, ja si tú divokú kobylku pridržíte", povedal. Petr si na to sadol do kresla pred Izabelu a za vlasy si pritiahol jej hlavu do lona. "kúr! A nie aby si hrýzla ! ". Čo mohla nebohé Izabelka robiť, vzala Petrova obrovského vtáka do pusy a fajčila, zatiaľ čo jej Martin zo zadu šukal a pritom jej trochu škrtil opaskom. Chlapci si Izabelku naozaj vychutnávali, už jentaktak stála na nohách, pohadzoval si s ňou ako s hračkou . Asi po štvrťhodine Martin náhle zrýchlil, začal Izabelu rezať rukou cez zadoček a potom náhle obaja chlapci súčasne začali do Izabela striekať, až to z nej tieklo na všetky strany.
Zdvihol som sa, aby som si teraz užil ja, spustil som nohavice.


"Na to zabudni! Vieš na čom sme sa dohodli! Tie sa k mojej mušličke nesmieš ani priblížiť!". Nechcelo sa mi, pripomenula mi našej dohodu, že spolu nebudem spať v najnevhodnejšej chvíli. Tiež kamaráti sa na mňa pozerali divne. Uvažoval som, že by som ju přefiknul aj tak. Chlapci mi ju podrží. Vycítila moje váhanie a dodala "Ty mi teraz môžeš tak akurát lízať prstíky na nohách!". Ako už som povedal , s Izabela sme sa poznali veľmi dobre a ona teraz zneužila toho, že dobre poznala moju slabosť pre ženské nôžky. Presvedčila ma. zmietla som všetko čo bolo na stole, zvalil Izabelu na chrbát na stôl, chytil jej nôžku a ako som vzal do pusy jej prstíky, ešte som sa obrátil na kamarátov "Dajte tej čubce čo preto, na túto noc len tak nezabudne!"



autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>