Erotická poviedka

Na Můstku

Bolo skoro jarné pondelok , päť hodín popoludní, čas kedy sa vraciam domov z práce. Keď som došiel do ulice Na mostíku, dostihol som onú dievčinu. Najskôr mi bola trochu povedomá, ale potom som vylúčil. že by som ju mohol poznať. Tú by som si určite pamätal, neprístupný až trochu arogantný tvár, dlhšie vlasy, štíhla, upnuté sukne, kožená bunda, jednoducho sexy. Ako vo sne som sa vznášal len krok za ňou smerom k Václavskému námestí, pohľadom hltal jej krásne nohy, vlniace sa boky, nádherný zadoček. V tom tá kráska prudko zastavila a trochu ukročila vľavo, aby si niečo prezrela vo výklade obchodu "Tango". Bol som príliš zadumané, príliš blízko, nemal som šancu reagovať včas. len tak tak som sa vyhol, aby som ju neporazil, ale poriadne som jej přišlápnul pätu.



Rýchlo som sa ospravedlňoval, ale ona dievča bola fakt naštvaná, zvlášť, keď zistila, že sa z jej krásnych lodičiek odloupnul podpätok a že má porušenú achylovu šľachu. Snažil som sa jej upokojiť, že to hneď napravím, ale moc to nezaberalo.



Opodiaľ predstavujú vchod do stanice metra. Celý vchod pod ČKD je uzavretý drevotrieskovými doskami, kúsok od Tangá sú dvere dovnútra, ale v päť popoludní už tam dávno nikto nerobí. Všimol som si, že dvere nie sú zamknuté. Skúsil som jej ponúknuť, že jej tam topánku opravím, nôžku namasírujte a všetko bude v poriadku. Trochu neochotne, ale predsa súhlasila. Prekĺzli sme dovnútra , ťažké dvere vyrobené aj z drevotriesky za nami zapadli. Bolo tu šetrí, ale škárami prenikalo dosť svetla, aby bolo vidieť. Poobzeral som sa po stavenisku. Vrecia s cementom, piesok, kolieska, lopaty, plechovky ... a tiež stoličku. Stolička príliš špinavá na to, aby som na nej dievča posadil. galantný som na ňu teda položil svoju aktovku a cez operadlo prehodil bundu. Pokynul som jej, aby si sadla. kľakol si som k jej nohám, zul rozbitú topánku. Podpätok našťastie len vypadol, nasadil som ho tam, poklepal a bolo hotovo. Opatrne som tej kráske zložil ponožku a začal masírovať tú krásnu nôžku. Už sa upokojila, na nôžke nebolo vidieť žiadne zranenia. Snažil som sa, aby nevidela hrču, ktorá sa mi začala rysovať na nohaviciach, ale asi som neuspel, náhle sa jej správanie zmenilo. Začala mi zase nadávať, že to bolí, že nemôže chodiť.



Ani neviem prečo, začal som sa zas hrozne ospravedlňovať, hovoril som jej, ako je mi to veľmi ľúto, nech mi povie, ako to môžem odčiniť.



stíchla, zadívala sa na mňa úplne iným pohľadom a potom povedala "Vyzleč sa ! Úplne ".



zneistel som, dvere neboli zamknuté, škárami sem mohlo byť vidieť, mohli tu niekde dole byť ešte nejakí robotníci ... lenže som bol z tej situácie celkom vzrušený. Pomaly som zhodil na zaprášenú zem všetko oblečenie. Prikázala mi kľaknúť si na štyri, postavila predo mňa bosú nohu a musel som jej asi päť minút bozkávať a lízať. Potom mi začala nadávať, že jej je na nôžku zima. "Ľahni si na chrbát tie hulváte! "Poslúchol som a ona mi vzápätí postavila ľadovú nohu na prsia. Sjela s ňou nižšie a potom s ňou začala tvrdo trieť o môj horúci a tvrdý chvost.



Bolo to k zošaleniu, myslel som, že snáď exploduju. Už už som cítil, ako začnem striekať, keď náhle prestala. "No, už je to lerpší, už som sa zahriala!". Postavila mi nohu znovu na prsia a potom na nej preniesla celú váhu, zdvihla druhú, obutou nohu a postavila mi jej špičku na brucho. Tenký podpätok ľahko oprela a môj žaluď. Trochu som znervóznel, vedomý si, ako nepatrným pohybom môže preniesť váhu a prošpikiovat mi tak chvost.



"Tak čo, už budeš čumieť na cestu, keď niekam pôjdeš?!"



"Áno madam", zašepkal som.



"To som rada!" povedala, trochu viac pritlačila podpätok na mojom žaluďa a topánkou začala robiť pohyb, akoby zašlapávala cigaretu na mojom bruchu. Môj žaluď napichnutie na jej podpätok sa šmýkali sem tam a ja som náhle začal úplne nekontrolovateľne striekať. Silou orgazmu som sa chcel skrútiť do klbka a explodovať súčasne, jej váha ma však pevne tlačila na chladnú dlažbu. Po chvíli som vytriezvel, ale ona pokračovala as pobaveným úsmevom pozorovala, ako sa môj výraz mení od šialeného vzrušenia, po bolestivo skrúšený.



Přešlápla, pritisla mi topánku celú postriekanú od semena na tvár a povedala "pozri ty prasa čo si urobil! pozeraj to očistiť! "Čiastočne si topánku otrela o môj tvár a vlasy, čiastočne som jej očistil svojím jazykom.



Vstala, pritiahla si druhú topánku, chvíľu zaváhala a náhle som pozeral, ako si dávať dole nohavičky.



Kľakla si nado mňa, svoju vlhkú mušličku mi pritisla na jazyk a kým ja som jej lízal, ona si natiahla ponožku a topánku. Trochu sa nadlehčila a začala prirážať proti môjmu jazyku. Trvalo to neskutočne dlho, po tvári mi stékaqli jej šťavy, natiekla mi aj do očí a ona počas tej doby mala niekoľko orgazmov. Po poslednom mohutnám orgazmu zvoľnila, potom sa zastavila, chvíľu len relaxovali, potom sa zdvihla, upravila sa, špičkou topánky trošku poškádlila môj trčiace chvost a povedala "krásne lížeš, možno že sa budúci pondelok budem zase nudiť a pôjdem sa prejsť do centra ..." as tým odišla.



autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>