Erotická poviedka

Sandrine dierky

Keď Sandre zavolám, že mám chuť šukať, tak ma nikdy neodmietne. Obe jej dierky sú stále nadržaný a ona je ochotne nastavuje k osoustana. Len čo som dosadol na gauč, už ma vyzliekla a pevnou dlaňou zvierala môj ztopořenej chvost. "Hm, chutí skvele," pochvaľoval si, keď ho zovrela medzi pery. Nemohol som sa udržať a strčil prostredník do jej hladko oholený kundičky .



Bola vlhká ... Jednou rukou mi mačkala gule, druhú škriabala a hladkala zároveň na stehnách. Jej naliata prsia sa opierala o môj bok a ja šalel rozkošou. " Nechceš, aby som ťa vylízal skôr ako sa urobím? "spýtal som sa." Kdeže, "odpovedala a roztiahla nohy doširoka." Prišiel čas vyskúšať všetky moje dierky a poriadne je pretiahnuť tým tvojím perom! "rozťahovala si pičku a vystrkoval na mňa svoj naakumulovaný klitoris. Chcel som jej ho olízať, ale ona vykríkla: "Tak už ho tam šupne alebo sa vážne zbláznim, som nadržaná ako stepná koza!" To prirovnanie ma trochu zaskočilo, pretože môj pohľad spočinul na jej hojdajúcu sa kozách. Vrazil som jej chvost do pičky, až vykríkla, a potom ju rytmicky prechádzal. Hral som si s jej bradavkama, lízal je, sála a hrýzol.



Chvíľu sme šukal z predu, chvíľu zozadu . Jej pysky nádherne objímali môjho vtáka. Kundička vypúšťala litre šťavy, takže to nádherne kĺzalo.



Sandra si kľakla ako mačička a vysunula na mňa svoju buchtičku a riťku. " Opíchej ma zozadu, "prikázala a ja rád poslúchol. Nemohol som sa dočkať, až jej ho vrazím do zadku." Taak, a je čas na análny sex, "povedala Sandra naraz, akoby mi čítala myšlienky. Môj chvost bol pekne vlhkej od jej šťavy, takže nebol problém vkĺznuť do análny dierky. Mám ho celkom veľkého, ale Sandre to vyhovuje. Nikdy nekričí bolesťou, len slasťou. "To je macek, vrahovia ho tam až po gule, chcem, aby si ho zarazil čo najhlbšie," prosila ma a hekala vzrušením.



Potom si na mňa nasadla a nechala si ho zaboriť do zadočku tak hlboko, až som myslel, že ju roztrhnem. "Hm, to je parádna jazda , "pochvaľoval si. Držal som ju za boky a pomáhal nadskakovat." Už, už to bude, už to mám! "vykríkla, prudko na mňa dosadla a jej telom prešli nádherný vlny orgazmu. zvalil sa na posteľ a vyzerala, že stratí vedomie . "No tak decká, kočičko, predsa ma tu nenecháš s takhle Stvrdnuté vtákom, čo keby si mi ho vyfajčila?" šepkal som a neprestával si ho naháňať. Vzala si ho do pusy, lačne ho sála, cucala a lízal. Sandra je výborná fajčiarka, preto netrvalo dlho, a skropil som tie jej buclatý tváričky horúcim prídelom lepkavýho semena. Už sa teším na budúci šukačka.


autor: www



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>