Erotická poviedka

Alenka

Bol som v kúpeľoch druhý deň. Išiel som na kávu a vtedy som stretol ex kolegyňu Dášku. Zvítali sme sa a ona sa priznala, že vlastne čaká na priateľa ktorý by mal prísť z procedúr. Povedal som jej, že ak mu to nebude vadiť, pozývam ju na kávu. Ona, že isto nie. Tak sme si sadli na terase kde ho musela zbadať. Ešte ani nešiel ale ona už zbadala svoju a teda aj moju ex kolegyňu Alenku. Priznám sa, po Alenke sme viacerí túžili. Povedal som teda Dáške aby Alenku zavolala k nám. Kým nám servírka stihla priniesť kávu, prišiel aj Dáškyn priateľ. Tiež ex kolega. Poznali sme sa iba veľmi letmo z videnia, tak nás Dáška predstavila. Alenku som si pamätal. S tou som prichádzal do služobného styku častejšie. Dáškyn priateľ si prisadol ale tak aby sedel medzi mnou a Dáškou. Nevadilo mi to. Po chvíľke, keď vypili kávu sa zdvihli, vraj ma na revanš niekedy pozvú a Alenka zostala so mnou, vraj procedúru má až asi o pol hodiny, neoplatí sa jej ísť na hotel. Bol som rád. Ja som mal tiež procedúru až neskôr a nechcelo sa mi byť samému.

                S Alenkou som zaspomínal na staré časy. Alenka totiž po nejakej dobe čo sme sa stretávali v práci šla na opačný koniec republiky. Vraj sa nejako nedohodla so svojim šéfom, tak požiadala o preloženie, ako dôvod uviedla, že sa musí postarať o svojich rodičov. Medzi rečou som jerj spomenul ako sme takmer všetci slintali keď sme ju videli. Chodila oblečená dosť vyzývavo a mohla si to dovoliť. Ona sa priznala, že bola rozvedená a preto tak trochu provokovala. Ale je rada, že nás Dáška dala dokopy, lebo sama by si na to asi netrúfla, nebola si istá, či si ju pamätám a zbadala ma už keď som prišiel. Dozvedel som sa, že tu bude do konca týždňa. "Tak to nemáme veľa času" povedal som a ona sa zasmiala "Veru nie!" Dohodli sme sa, že po procedúrach sa stretneme a pôjdeme na niečo iné ako je káva, niečo "kalorickejšie". Naozaj po procedúrach sme išli a dali sme si Tatranský čaj. Vraj aby nám bolo teplejšie. Naozaj nám bolo teplejšie aj keď počasie to nevyžadovalo, veď bol jún.

Alenka povedala, že je jej tak teplo, že by sa najradšej vyzliekla, ale na verejnosti to nejde. Tak som ju pozval k sebe na izbu. Prijala bez váhania. Prišli sme a ja som vybral z chladničky Tatranský čaj. Alenka čakala a skonštatovala, že veď je dosť teplo. "Tak prečo si ešte stále oblečená?" Asi iba na to čakala, lebo si stiahla tričko a zostala iba v podprsenke. "Asi je Ti ešte stále chladno" povedal som. "Nie, ale predsa sa Ti po toľkých rokoch nedám ako na podnose. Rozopni si ju sám ak chceš a nebojíš sa." Otočil som si ju chrbtom k sebe a rozopnul podprsenku. Prsia, už mierne ovisnuté ale stále pekné, som schytil do rúk a stisol. "To je ono" povedala. "Chcela som Ťa už dávno, ale nechcela som sa ponúkať ako nejaká kurva. A nebola som sama pokiaľ viem."  "Čím som si to zaslúžil, veď nie som nijaký krásavec a ani som nikdy nebol a tiež som sa nehral na nejakého výkonného samca." "Ale ani si očividne po nás neslintal ako niektorí kolegovia a nebol si dotieravý. A čo je asi najhlavnejšie, mal si nejaké fluidum ktoré nás priťahovalo. Len sme Ti to nedávali moc najavo. Ale možno si to postrehol, že vždy sa okolo Teba motali nejaké baby." "To som síce postrehol, ale vždy to malo nejaký dôvod." "Áno, vždy sme si našli nejaký dôvod, ale hlavným dôvodom si bol Ty. A prestaň kecať, máme už naozaj iba pár dní."  Tak som naozaj prestal kecať a začal som ju bozkávať. Najskôr okolo uší, potom na krku. Prešiel som na dekolt a to sa jej očividne páčilo. Cmúľal som bradavky. Ona mi zatiaľ šmátrala a oslobodila trpaslíka. Odsunula ma a spustila sa na kolená a začala ho fajčiť. Prvý výstrek bol na jej prsia. Ale hneď ho uchopila do úst a ďalšie výstreky išli priamo do nej. Položil som si ju na posteľ, zvliekol jej nohavice a začal som lízať. Vzdychala ako keby bola za to platená. Keď som cítil, že trpaslík sa znovu schopil, začal som jej ním dráždiť mušličku. Mala ju vyholenú. "Už ho zasuň, nedráždi ma toľko." Skoro prosila. Keď som začal prirážať, rýchlo sa dostala do tempa a prirážala mi oproti. Dosiahla vrchol. Už neprirážala ale dýchala prerušovane a plytko. Vystriekal som sa do nej. Po chvíľke sa zdvihla na lakťoch a spýtala sa, či budem ešte. Povedal som, že mne to stačí ale ak chce môžem ju ešte rukou urobiť. Skonštatovala, že si to radšej nechá na ďalší deň. Spolu sme sa napili a osprchovali sa. Vypláchla si vystriekanú mušličku. Povedal som jej, že otehotnenie jej nehrozí, že už mám niekoľko rokov vazektómiu, takže iba striekam jalový ejekulát. "Nevadí aj tak som si dala antiko." "Už si nebudeš musieť kvôli mne dávať" povedal som jej.

"Ale aj zajtra ma vytrtkáš dúfam." "Nemám tu inú, do konca týždňa, čo tu budeš budeš moja, teda ak chceš." "Budem rada a v pondelok Ti príde moja kolegyňa, poznáš ju a ja jej pošlem číslo izby a Tvoju fotku, lebo meno si už asi nepamätá. Vybrala mobil z nohavíc ležiacich na zemi a urobila moju fotku. Keby ale len tváre ale aj s trpaslíkom v polohe pozor! Hneď ju aj poslala. Ukázala mi odpoveď keď jej vlastne okamžite prišla. Bolo v nej už sa teším, zatiaľ si ho užívaj. Ešte štyri krát sme spolu obcovali. Povedala mi keď sme sa v nedeľu lúčili, že to bol jej najkrajší týždeň. Môj tiež, ale bol únavný. A to som ešte nevedel čo ma čaká keď mala prísť Lucia. Ale o tom až inokedy.  



autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>