Erotická poviedka

Rok v Taliansku 1.

Ahojte, rozhodol som sa, že sa s vami podelím o pár zážitkov z Talianska, kde sme žili spolu s priateľkou. Mená, v tomto opise budú vymyslené a so skutočnými osobami nemajú nič spoločné... alebo majú? To už nechám na vás. 

Na začiatok opíšem priateľku a seba.

Priateľka má 24 rokov, 158cm, 47kg, pevné väčšie prsia, guľatý zadok, hnedé oči a čierne, dlhé vlasy až po zadok. 

Ja mám 186cm, 86kg, tmavé vlasy, hnedé oči a športovú postavu. 

Celé to začalo, keď sme sa rozhodli odísť zo Slovenska za prácou do zahraničia. Vybrali sme si Taliansko, keďže boli tam nejaké rodinné väzby, takže by nám vedeli pomôcť nájsť si bývanie, prácu a podobne. 

Prijali sme takúto ponuku, zbalili sme sa a za 5 dní sme už sedeli v našom aute, smerovali do cudzieho sveta s plnou hlavou predstáv o tom, ako to celé bude.

Ja som v podstate začal pracovať hneď po príchode do Talianska avšak priateľka mala problém nájsť si prácu, plus sa ešte pridali nejaké problémy a tak som bol nútený nájsť bývanie, ako sa povie- na rýchlo.. Čokoľvek za pár eur, kde by človek vedel skloniť hlavu. 

Našli sme, bol to cca 46 ročný muž, ostrihaný na krátko, krátkou bradou. Cca 192cm vysoký, štíhlej postavy, ktorý prenajímal svoj dom a výhoda bola, že bol tiež Slovák.

Čas plynul ja som pracoval, priateľka tiež avšak sme si všimli, že náš "domáci" si rad vypije a potom sa rád rozpráva a podobne. Pre predstavu, bol to jeden veľký dom, kde boli izby pospájané a prerobené na 3 byty. On býval dole a mi s priateľkou nad ním hore. 

Občas som si všimol, že si priateľku obzerá, keď sme sedeli na balkóne a rozprávali sme sa. Nečudujem sa, bol bez priateľky. A vtedy mi v hlave vznikol nápad. Povedal som priateľke, či by nechcela občas, keď budeme vonku na balkóne sedieť a bude tam aj on, prísť len v nohavičkách. Najprv ma rovno zahriakla no potom jej to asi prešlo hlavou a jeden letný večer, prišla k nám v nohavičkách a mojom tričku, sadla si a pridala sa k debate. Bolo zaujímavé sledovať ako "Miro" začal strácať "nitky" toho o čom rozpráva. Dosť ma to vzrušovalo, hlavne vidieť, že čím mal viac piva v sebe, tým viac neskrýval stožiar v boxerkach. Cca po hodine sa zdvihol a odišiel do svojho bytu a v ten večer sa už neukázal. S priateľkou sme sa na tom dobre pobavili. Po tomto zážitku začala toto chodenie len v nohavičkách praktizovať vždy, keď vedela, že je doma. 

Raz takto večer, keď sme sedeli vonka, spadol mi zapaľovač na zem a priateľka mi ho išla podať a ako sa zohla, v tom Miro nevydržal a capol ju po zadku. Priateľka sa začervenala, Miro sa zasmial a ja ? Myslel som, že v tom momente mi roztrhne nohavice od erekcie. Cudzí muž capol moju priateľku po polonahom zadku. Asi za 5 minút som odišiel na toaletu a musel som sa dokončiť rukou, keďže ten "pretlak" sa nedal vydržať.  

Po tomto zážitku sme sa pár dní s priateľkou nerozprávali, vypadala, že ani nechce začínať túto tému a ja som tomu stále nevedel uveriť. 
Prišiel víkend a s priateľkou sme sa dohodli, že si dáme spolu víno a spravíme si pekný večer a možno aj preberieme to, čo sa stalo. 
Ako sme sa tak rozprávali a stúpal alkohol v krvi nabral som všetku odvahu a začal sa jej pýtať na situáciu z predchádzajúceho týždňa. 
Na moje počudovanie, možno to bol alkohol alebo čakala na túto tému ale rovno mi povedala "Pamätám, dosť sa mi to páčilo. A myslím, že aj tebe, keďže viem kam si ušiel po tom čo ma Mirko capol."  Ostal som ako obarený ale vzrušenie spoločne s alkoholom v krvi mi pomohli jej začať rozprávať o mojej fantázii, o ktorej som už dlho sníval..  "Janka, vieš.. strašne by ma bralo, keby s Mirom spávaš.." 
Janka sa kúsok zháčila, odišla na balkón si zapáliť a ja som ostal sedieť na gauči s hlúpym pocitom... Keď sa vrátila, sadla si, naliala si ešte víno a spustila..

"Pozri, viem kam to celé mierilo, už keď si mi navrhol to polonahé sedenie s vami.. Mirko je milý, je starší, pomohol nám a ak je to naozaj tvoja fantázia a nejaký sen, zažiť to.. prečo nie ?" 

Rozbúchalo sa mi srdce a potešil som sa. Dohodli sme sa na pár pravidlách ako napríklad..  žiadny anál a žiadne striekanie na nožičky, keďže mám silný footfetish. Súhlasila a pobrali sme sa spať.

Prešiel asi mesiac, počas ktorého už s Mirom otvorene flirtovala. Prišiel piatok a pozvanie od Mira do jeho bytu, troška vína, pokec a taký normálny večer. Priateľka mi nedovolila počas tohto mesiacu masturbovat, takže už som bol poriadne nadržaný a predstava pracovala na plno. Janka mi oznámila, že sa ide nachystať a ze dnes sa posnaží aby sa moja fantázia naplnila. Zobrala si osušku a odišla do sprchy. Ešte mi oznámila, že sa ide celá oholiť, vyvoňať aby Miro po nej doslova slintal.  Prišlo 19:00, najvyšší čas vyraziť o poschodie nižšie, ja som šiel v teplákoch a tričku a priateľka len v tričku a takých športových, krátkych nohaviciach čo nosia hádzanárky. Miro nám otvoril v klasickom domácom úbore.. voľné boxerky, tričko a pozval nás dnu. Sadli sme si, naliali si víno a začali sme sa rozprávať o všetkom..  práca. Slovensko, názory, politika a tak.. ako začal alkohol stúpať a hodina pokročila tiež, začali sme preberať témy ako sex a podobne. Janka sa Mira spýtala ako to ma so sexom, keďže sme nikdy ženy nevideli prísť alebo odísť z domu.

"Janka, ja som sex nemal ani nepamätám,  najväčšie vzrušenie pre mňa bolo, keď som ta vtedy capol po zadku.. dúfam, že ste sa nenahnevali za to, ale máš ho nádherný.."

"To nie Mirko, nenahnevali sme sa, skôr sa nám to obom páčilo, že zlatko ?" Janka sa otočila na mňa a čakala čo poviem..

"Ehmm, áno, áno.. dosť sa mi to páčilo." Vypadlo zo mňa len.

Vtedy Miro pochopil a pritvrdil v debate, začal hovoriť o tom, že vždy ráno si to musí spraviť rukou, keďže má nadmerne veľa semena a to bol aj dôvod prečo sa mu rozpadol minulý vzťah..  vyžadoval každý deň min. 5 6x sex a jeho žena nebola na to. Skôr klasické, po tme, večer a zákrytý perinou. Jeho stan v boxerkach dával jasne najavo, že sa mu páči o tom rozprávať Janke.. Janka ho sledovala a počúvala a asi po polhodine debaty, z nej vypadlo..

"Nebolo by ti lepšie používať niekoho iného ruku ráno, než svoju ?" 

Skoro som odpadol od vzrušenia a Miro, súdiac podla stanu  - tiež..  

"Neukázal by si mi ho ? Aj tak vyzerá, že by ti najradšej vyskočil von. Nebude ti to vadiť, ze nie zlatko ?" Spýtala sa..

"Nie, nie.. určite nie" odpovedal som roztrasenym hlasom. 

Miro viac nečakal a len potiahol jednu stranu boxeriek na stranu aby mu sám vyskočil ten jeho. Keď sa tak stalo ostali sme v úžase obaja.. priateľke oči žiarili ako keď dáte dieťaťu hračku a ja ? . neveril som vlastným očiam.. min. 16cm, obrezaný, hrubý penis s veľkým ružovo fialovým žalúďom a dve guľaté a plné semenníky... 

Prebral ma až hlas Janky, keď sa spýtala po tichu "Môžem sa ho chytiť?" 
A už si presadala na gauči bližšie k Mirovi.. 

"Samozrejme. Ak tak nebude Maťovi vadiť".. a žmurkol na mňa.

"Samozrejme, že nie.. kľudne" odpovedal som

Janka mu ho chvíľku takto honila a s úžasom sledovala jeho obrovského maca,z  ktorého začal po veľkých kvapkách vytekať predejakulát... 
Ja som zatiaľ sedel so zatajeným dychom v kresle a len to sledoval.. mojich 13cm sa snažilo cez tepláky dostať von ale gumička udržala všetko dnu... 

Celé to trvalo asi 5 minút, keď Janka zavelila "Zlatko, mohol by si nás nechať samých ? Pozri aký je utečený, musím ho očistiť pusou.. prídem po tom za tebou hore." 

Bez slova som sa postavil a mieril ku dverám, stihol som sa ešte otočiť a vidieť ako moja 24 ročná priateľka si pomaly kľakla na huňatý koberec pred 46 ročného, cudzieho muža a ako prvý krát si vložila jeho žaluď do pusy a druhou rukou mu chytila semenníky... 

Asi po 15 minútach prišla za mnou a...

To je pre zatiaľ všetko.
Uvidíme ako sa bude páčiť časť prvá a potom pridám a opíšem toho viac.

autor: Razdhor



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>