Erotická poviedka

Andy

Dnes mám hrozný deň, celý deň behám, pracujem a večer máme stretko s kamoškami, pretože sa Nika rozišla s frajerom. Nechce sa mi! 
SMS od Niki ,, Ahoj, dúfam, že dnes prídeš, potrebujem sa opiť! " 
No dobre , veď možno bude zábava.
Obliekam si sexi červené uzunké šaty, budú mi vytŕčať kozy, ale možno zablím nejakého fešáčika.
Stretko super, opitá som, ideme ku Nike spať, pretože ja v tomto stave domov už asi ani netrafím. Aj kľúčik ledva trafíme do zámky :D. 
,, Idem si dať sprchu, možno mi pomôže." povedala som Nike a využila som jej obrovský sprchový kút. 
Alkohol mi spôsobuje neskutačnú nadržanosť, nerozumiem tomu. Ale žiaden chlap s penisom nieje na obzore.
,, Švihaj, aj ja chcem sprchu! " ozvalo sa zo spálne. Vybehla som v uteráčiku, lahla som do jej postele a Nika šla do sprchy. Zrazu započujem ako vzdychá. Ona si to asi robý v sprške. Bože, aj ja chcem sex. Moje šťavičky sa v šuške zbierali. Mám nutkanie pozrieť sa do jej nočného stolíka. A čo som našlaa. Vybrátor. Nevydržím to, veď čo, Nika bude v sprche ešte chvíľu, trošku jej to dlhšie trvá. Ako som ho stčila do šušky, vytiekla zo mňa šťavička. ,, AAÁÁH" povzdychla som. V tom vybehla Nika zo sprchy a zbadala ma. ,, Čo to má kurva znamenať?!" 
,,Nika prepáč, počula som ako vzdycháš, neudržala som sa, potrebujem sex. Nemala som dlho chlapa a som strašne nadržaná keď pijem. Ale veď aj ty si sa hrala v sprche, čo sa hráš na anjelika? "
,, Aj ja som nadržaná keď pijem, nevedela som, že aj ty to máš tak. Pomôžem ti? Veď si si ten vybrátor ani nezapla.Počkaj zapnem ti ho" Nika stčila prsty do mojej vlhkej pičky a hľadala gombík. ,, AAH, hej čo robíš? Chceš ma snáď spraviť sama ?" Bolo to neskutočne dobručké. ,, Prečo nie!" Vytiahla vybrátor, oblízala si prsty a vrazila ich do mojej už šťavnatej pičky. Druhou rukou mi masírovala klitoris tak, ako ešte nik iný. ,,ah POČKAJ!  Čo naše priateľstvo, veď nie sme lezbičky."
,, Ale kvalitný sex môžeme mať nie? Kto nám ho zakáže. " Povedala Nika a začala mi lízať klitoris tak vášnivo. 
,, ÓO ÁNO, áno áno " To čo je preboha? "Ty si sa mi vystriekala do tváre Andi. " Ja som ani nevedela, že som schopná mať vlhký orgazmus. 
,, Ešte prosíím prosííííím " prosíkala som ju. 
,, Nie nie, moja, ja chcem tiež takýto orgazmus." a ľahla si.
Strčila som si prsty do jej pičky , zvýjala sa. Jej pička sa čoraz viac sťahovala až bola tak úzka. Ukázala mi, že prsty mám zohýbať, ako keby som niekoho privolávala. A aj som privolala. Začala jej pička pulzovať a v tom ma ostriekala. ,, BOŽE AAAAH , ano" 
Ľahla som si vedľa nej do mláčky pod nami a zaspali sme ako bábätká.
Čo sa bude diať ráno ? 

autor: Andy



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>