Erotická poviedka

Na kurze Angličtiny

Bolo to ešte za socializmu v roku 1983. Cez celozávodnú dovolenku som si zaplatil kurz Angličtiny v CKM teda Cestovnej kancelárii mládeže. Bolo to v Čechách a boli sme tam zo Slovenska iba 3 ja a dve baby. Prvý týždeň sa nič nedialo, v sobotu sme mali viac času, tak sme sa nejako dali dokopy a išli sme "na pivo". Po návrate sme si sadli na terase hotela kde sme boli ubytovaní. Ani neviem ako, ale dostal som sa na izbu dvoch ex spolužiačok, obe boli z Bratislavy a chodili do jedného gympla. Teraz mali nastúpiť jedna na lekársku fakultu a druhá na právo. Teda aspoň to o sebe tvrdili. Milica bola štíhlejšia a mala ísť na medicínu a Danka bola baculatejšia a mala ísť na právo. Okrem toho že bola aj baculatejšia bola aj viac vyhádzaná pubertálnymi vyrážkami. Zakrývala ich Dermacolom, ale ten si nanášala v dosť hrubej vrstve. Kecali sme o kadečom. Zrazu sa Danka išla prezliecť, vraj jej bolo horúco. Požiadala ma aby som sa neotáčal. Bola to ale skôr výzva aby som sa otočil. Aj Milica mi naznačila aby som sa otočil. Otočil som sa a Danka si práve tričko preťahovala cez hlavu, tak nezbadala ako som začal civieť na jej štvorky bez podprsenky. Milica to využila a priblížila sa za mňa. Hlavu som mal zrazu medzi jej trojkami. Bolo jasné, že baby sú dohodnuté. Danka keď si tričko stiahla ma zbadala a začala ma akože hrešiť, že som nedodržal jej príkaz. Nevadilo ani to, že síce gestikulovala, ale tak aby si prsia nezakrývala. Navliekla si na seba druhé, biele tričko cez ktoré presvitali krásne veľké dvorce okolo bradaviek.

Mal som už síce niekoľko kontaktov s babami, ale toto bolo po prvý krát čo sa baby správali tak otvorene. Keď som sa nevrhol na Danku, začala s rovnakým scenárom Milica. Bolo vidieť, že to mali dohodnuté. Nakoniec, keď som sa pozeral na prezliekajúcu sa Milicu, táto ma nevyhrešila za pozeranie, ktoré mi tiež akože zakázala, ale pritisla sa prsníkmi na moju tvár. Začal som jej ich lízať. Sama nastavila bradavku na môj jazyk. Neskôr bradavky vymenila. Danka stála za mnou a zrazu som cítil ako si vyzlieka, alebo aspoň vyťahuje tričko spoza mňa. Potom vytiahla až po moju bradu moje tričko. "Ja budem len tak nasucho?" spýtala sa a odstrčila Milicu. Lízal som teda Danku. Našťastie na bradavkách nemala make up. Obe boli úžasné. Milica využila situáciu a vrhla sa na môj nástroj. Danka stála bokom a moju hlavu si natočila k sebe. Jednu som teda lízal a druhá ma fajčila. Vystriedali sa a ja som sa Milici urobil do úst. Milica mi ešte ústami zalepenými od môjho semena dala pusu. Potom znovu nastavila bradavku tak aby som ju mal pred jazykom. Keď som išiel olýznuť, odtiahla sa a smiala sa ako som ju nasledoval. Samozrejme, sa odtiahla tak aby som ju nakoniec nedosiahol ale aby medzi nami bola iba malá vzdialenosť.  Vyzliekla si nohavice a nahá si ľahla na posteľ. "Teraz keď je pripravený tak mi ho už pusti." Povedala Danke. Tá  sa zdvihla, mňa zdvihla tiež a potisla ma smerom k Milici. "Ale aj ja budem chcieť." Milica mi medzitým povedala, "otec je gynekológ a pripravil ma. Dal mi dosť antikoncepcie pre obe. Tak nás môžeš jebať naplno obe!" Nenechal som sa ponúkať, najskôr som jej oplatil odtiahnutie sa tým, že som nezasunul iba po obvode som ju nástrojom hladil. Danku stojacu vedľa som prstoval.

Neskôr so ho do Milice zasunul ale pekne tvrdo. Zjajkla, ale držala. Danka odstúpila a iba sa prizerala. "Dúfam, že aj mňa potom tak vymrdáš" povedala. Keď som skončils Milicou, vystriekal som sa do nej, ešte som ju chvíľu bozkával a mali sme ísť na večeru. "Ale po večeri vymrdáš mňa!" povedala Danka. Po večery ma obe chytili pod pazuchy a zobrali ma von. "Ideme do prírody!" Tak sme teda išli do lesa ktorý začínal kúsok od nášho hotela. Zašli sme na jednu lúku ktorá bola mimo cestičiek a tam ma Milica nechala s Dankou samých. "Už sme sa s Milicou dohodli. Keby bola pri nás tak by aj ona chcela a mne by sa zasa neušlo." Pritom si rozopínala nohavice. Tričko som jej stiahol ja. Ona mne rozopla nohavice pod ktorými som bol naostro, lebo som vedel, že budem obrábať Danku. Ľahla si do trávy a vyzvala ma "tak poď! Nech dlho nečakám." Nedal som sa ponúkať. Zasunul som ho do nej. "To je ono, toto som potrebovala."  Keď som sa do nej urobil, nedovolila mi vytiahnuť ho ani keď bol mäkký. Prevalila ma na chrbát a začala na mne jazdiť. Môj priateľ to samozrejme nevydržal a postavil sa. "Tak a teraz ja pojebem Teba!" povedala Danka a skutočne, kým som znovu nepustil šťavu, jazdila na mne.  Potom sme odišli už iba my dvaja do hotela. Recepčná iba pokývala hlavou pri našom príchode.

Na druhý deň ráno som išiel na raňajky a Milica a Danka prišli až po mne a sadli si k stolu pri ktorom som sedel ja. "Užil si si to?" spýtala sa Milica. "Hej, užil." Odpovedal som. "Tak po obede zasa so mnou" povedala Milica. A tak aj bolo... Po prednáškach či skôr hodinách Angličtiny sa ani nijako nesnažila zakryť, že ma vedie do lesa a účel. Už na hodiny prišla v minisukni a blúzke, čo sa skoro sama rozopínala. Lektorka iba pozerala a asi aj ticho závidela. Po skončení hodín, ma chytila za ruku a viedla do lesa. Nestihol som ani pozrieť či niekto ide za nami. Keď sme vošli do lesa Ako prvá si rozopla blúzku a vytiahla ju zo sukne. Zrazu sa len otočila ku mne a povalila ma na trávu. Osedlal ma a potom riadne ojazdila. Pod minisukňou bola na ostro, tak sa ani nezdržiavala s vyzliekaním a prsia mi pritisla na ústa. Začal som sať jeden prsník. "A čo takto masírovať druhý" vyzvala ma. Poslúchol som a jazdila na mne až kým som začal do nej striekať. Vtedy sa prirazila a začala ma bozkávať. "Tak a teraz som poriadne vyjebaná." Skonštatovala a zdvihla sa zo mňa. Blúzku si zastrčila do sukne, zapla a pobrala sa preč. Na mňa sa ani poriadne nepozrela. Vtedy som zbadal, že z diaľky za kríkom nás pozorovala lektorka. Keď Milica odišla prišla ku mne a spýtala sa. "Do you can make me?" "Yes I can." Odpovedal som a zabudol som, že nie som na hodine, ale v prírode. Lektorka, Lucia, sa pritisla ku mne a začala ma bozkávať. Nestihol som ani skovať vtáka, tak ho hneď chytila do ruky. "Ani ho neschovávaj, ale pôjdem hlbšie do lesa." "Dlho si nás sledovala?" spýtal som sa. "Od chvíle čo ste opustili hotel. Išla som kus za vami, ale vy ste si nikoho nevšímali. Myslela som, že Ťa Milica zatiahne aspoň hlbšie do lesa. Dôvod mi bol už na hodine jasný." Bola som rozhodnutá, že si Ťa nenechám ujsť, dokonca som bola pripravená, ak by ste spolu odchádzali, že Milicu o Teba požiadam. Si v kurze jediný chalan v primeranom veku ostatní sú pubertiaci a na zajačikov naozaj nie som." Hovorila mi počas cesty hlbšie do lesa ale nepúšťala môjho vtáka. Prišli sme k jednému naklonenému stromu. O tento sa oprela a pritiahla si ma. Druhou rukou si vyhrnula sukňu a stiahla nohavičky tak aby som sa ľahko dostal do mušličky. "Máš obe ruky voľné, tak môžeš uvoľniť moje kozy. Nemala ich veľké, asi dvojky a mala na nich podprsenku. Oblečené mala ešte tričko. To som vyhrnul hore a podprsenku stiahol pod kozičky. Už pri sťahovaní som zistil, že je silne nadržaná, lebo začala vzdychať už pri prvom dotyku. Takto, napolovicu ležiacu na strome a napolovicu stojacu som ju začal obrábať. Rukami ma k sebe priťahovala v rytme prirážania. "Nastriekaj to do mňa kľudne, som neplodná a nemusíš sa teda báť." Nechcel som to do nej vystriekať, ale nedovolila mi vytiahnuť ho. Pritiahla ma za pás a tak ma obmedzila.    Čo som mal robiť. Vystriekal som sa do nej. Uvoľnila ma až keď celkom ochabol. "Bolo mi fajn, škoda, že už o dva dni končíme. Ale v noci prídi za mnou. Viem že nie si sám na izbe, ale ja som!"

Tak som ešte dve noci strávil u Lucie. Spolubývajúci vedel že idem za nejakou babou ale nevedel ktorou. Vždy nad ránom som sa vrátil na svoju izbu. Posledný deň sme sa lúčili, všetci so všetkými teda okrem tých čo išli spolu. Ja som išiel s Milicou a Dankou. S Luciou som sa rozlúčil a ešte na rozlúčku mi dala pusu, ako jedinému. Obe baby, Milica aj Danka si to všimli a keď sme osameli vo vláčiku ktorý nás viezol do veľkého mesta, podrobili ma výsluchu. Pýtali sa či to s ňu bolo lepšie ako s nimi a ktorá z nich bola lepšia. Povedal som im, že nemala na ne, ale neviem určiť ktorá z nich bola lepšia. Nie že by som to naozaj nevedel, ale nechcel som medzi ne vniesť nejaké spory. Povedal som, že budem na obe ešte dlho spomínať, hlavne ak budem sám. Tomu sa zasmiali.   



autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>