Erotická poviedka

Edko

Mala som za sebou veľmi nepríjemné obdobie. Manžela zavreli za spreneveru a mne dýchala na krk sociálka. Akoby nestačilo že som zostala so štyrmi deťmi na všetko sama. Jeden by povedal, že žena s toľkými deťmi má o zábavu postarané a nebude mať čas myslieť na sex. Lenže to rozhodne nebol môj prípad. Bola som príliš navyknutá na mužovu pozornosť a celibát nebol nič pre mňa. Chtiac, nechtiac som si musela vypomôcť sama. Príroda nepustí... Neustále si to robiť rukou človeka ale za čas omrzí a vtedy býva prítomnosť muža viac než vítaná...
Práve vtedy bol u mňa na návšteve môj mladší brat Edko. Bola som dlho sama, len s deťmi, nuž mi dobre padlo sa z niekym porozprávať. A s Edkom sa vždy dobre rozprávalo... 
Návšteva sa teda pretiahla až do večera a prišiel čas poukladať deti spať. Edko teda ešte zostal a pomohol mi deti pouspávať. Potom sme si ešte spolu sadli do obývačky a posedeli pri fľaške vína. Ako som sa medzirečou naťahovala Edkovi neušlo že som zastonala, nuž som mu priznala že ma bolí chrbát. Vtedy sa ponúkol že ma vymasíruje... Už len samotný dotyk jeho rúk vo mne prebúdzal kacírske myšlienky... A keď skončil, bola som zospodu už celkom mokrá... Dostala som neodolateľnú chuť na sex. Strašne moc som to chcela a bolo mi úplne jedno s kým... Zrazu to už nebol môj brat, bol to už len muž. Pekný, mladý muž čo chcel presne to isté čo aj ja. Nedokázala som už triezvo rozmýšľať. Konala som úplne pudovo. Chcela som to tak moc že som ani nebola schopná normálne myslieť..
Keď ma masíroval, bola som do pol pása nahá. Bola som k nemu otočená chrbtom a rukami som si držala prsia, aby ich nevidel. Sotva skončil s masírovaním, pudovo som sa k nemu otočila, ruky mi inštinktívne klesli a ja som mu ukázala svoje holé prsia. Spýtala som sa či sa mu páčia a či by ma vedel vymasírovať aj tam dole... Bez toho aby som počkala na odpoveď, vyzliekla som si tepláky a stiahla nohavičky... On sa mi pozeral na moju micinku a jediné na čo sa zmohol bolo: Neblázni, segra! To nesmieme!... A ja na to, že sa to aj tak nikto nikdy nedozvie nech neni taký suchár a tak podobne. 
Stále sa mi pozeral na pišurku a nevedel od nej oči odtrhnúť... A ja, aby som ho ešte viac navnadila, roztiahla som si nohy a prstami som si roztvorila aj pyšteky. Mala som ich sfarbené do tmavočervena od vzrušenia... Ale aj on bo vzrušený. Chcel to. Tiež to chcel a poriadne! Len to nedával najavo... V nohaviciach mal už poriadne tesno, to by musel vidieť aj slepý. Len ešte stále váhal... Stále sa nemal k ničomu. Tak som sa ujala iniciatívy ja sama. Povedala som mu iba: Nechaj mňa. Ja sa o to postarám!... ešte sa síce zmohol na posledný náznak odporu, ale ten bol už len symbolický. Povedala som mu teda nech zavrie oči a predstavuje si niekoho iného. To zabralo dokonale. Ja som mu medzitým rozopla nohavice a vybrala som mu ho von. Bol skvele vybavený! Mal ho poriadne velkého. Ako kus polena! O dobrú polovicu väčší než môj muž a skoro raz tak hrubý. To som zistila len čo som ho vzala do ruky... Bol tvrdý ako kameň. Vedela som, že dlho tvrdý nevydrží, ale bolo mi to úplne jedno.... Kľakla som si nad neho a vzala ho do úst... Musela som ústa poriadne roztvoriť aby sa tam zmestila aspoň hlavička.. Trošku som ho pofajčila ale len čo som začala, zacítila som že už zase som stiekla. Vtedy som prestala, obkročmo som si naň vysadla a rukou som si ho nasmerovala do dierky. Potom stačilo iba dosadnúť... Pičku som mala ako prezretú broskyňu takže do mňa vošiel hneď na prvý krát... Bolo to úžasné. Úplne perfektný pocit... Tak dokonale vyplnená som nebola už roky... A keď som dosadla, bolo to ešte lepšie. Bráškov kokotisko vošiel do mňa tak hlboko kam sa môj muž nemal šancu niky dostať. Nadvihla som sa a zase som dosadla. Bráško vystrúhal slastnú grimasu a už vôbec neprotestoval. Začala som na ňom jezdiť, cecky mi lietali sem a tam a ja som si chlípne vychutnávala každé vniknutie. Bolo mi krásne. Tak prekrásne ako už dlho nie... No neprešla ešte snáď ani minuta a Edko sa začal nepokojne mrviť. Niečo aj chcel povedať, ale ja som mu rukou zapchala ústa. V poslednej chvíli ma chcel zo seba striasť, ale ja som sa nedala. Za žiadnych okolností som nebola ochotná vzdať sa toho božského pocitu mať v sebe taký zázrak... 
Až potom mi došlo prečo bol taký nepokojný. Odrazu sa natiahol ako struna a presne v tej chvíli do mňa pustil svoju plnku. Napumpoval do mňa úplne všetko až do poslednej kvapky. Normálne som cítila ako sa vo mne rozlieva jeho mok. Prekvapilo ma síce že sa spravil tak rýchlo, ale ocenila som, že ma ešte necháva na sebe aj potom čo sa do mňa celkom vyprázdnil. To ako do mňa ide jeho horúca náplň ma rozrajcovalo ešte viac. 
Hlasité mľaskanie mojej dierky sa ozývalo po celej obývačke, ale ani to ma neodradilo od cesty k vytúženému pôžitku... Očakávala som, že každú chvíľu bude koniec, ale to sa našťastie nestalo. Neprestala som teda na ňom jazdiť rozhodnutá užiť si s ním každú možnú sekundu. 
Brat ťažko odfukoval, ale stále ešte držal. Ocenila som nielen jeho obetavosť a najmä to že vo mne nespľasol.   Bol stále pekne tvrdý, hoci o trošičku menej než predtým, ale stále bezchybne použiteľný. U mňa sa ešte len teraz blížil vrchol rozkoše a on mi cestu ochotne doprial. 
V duchu som sa modlila aby ešte vydržal a nepokazil mi to pretože moja chvíľka bola už naozaj veľmi blízko.. 
Napätie vrcholilo a keď to už bolo na nevydržanie, prišla toľko vytúžená rozkoš. Slasť mi prebiehala celým telom ako elektrina, no po chvílke sa zmenila na malátnosť a potom na prekrásne uvolnenie...
Než som znovu precitla, všimla som si že môj bráško je už zase pripravený na ďalšiu jazdu. Bola by škoda z neho teraz zosadnúť... Lenže ja už som bola príliš ukonaná. No i napriek tomu som sa stále nadvihovala a zase pritláčala, aby som mu prinavrátila nedávnu náruživosť. Keď sa to podarilo, prevalila som sa na bok a nechala ho nech sa činí teraz zase on. To ako som ležala na boku mu ale nevyhovovalo. Položil si ma na gauč, zdvihol mi nohy, vyložil si ich na plecia a vrazil ho do mňa až po vajcia. Potom znova a znova. Až som skoro hviezdičky videla.. Jemu sa to ale páčilo e nevyzeralo to že by toho nechal. Mňa to ale dosť bolelo, veď som ten jeho drúg cítila až niekde v žalúdku. On však vôbec nedbal na moje utrpenie a plnou parou do mňa mlátil. Ja som stonala viac od bolesti než od rozkoše. Prirážal ako besný až kým sa do mňa aj druhý krát nespravil. Potom sa zo mňa bez slova vytrhol a kochal sa pohľadom na moju dierku ako z nej tečie dvojnásobná dávka semena. Potom sa iba prevalil na chrbát tesne vedľa mňa, presne tak ako to zvykol robievať aj môj muž... Máš čo si chcela, prebleslo mi mysľou ale radšej som to nechala len pre seba.
Pokojne som ležala a spamätávala som sa z nedávneho zážitku. Finálnu bolesť našťastie prehlušila predchádzajúca rozkoš a ja som sa cítila šťastná ako ešte nikdy. Po troške zo mňa ešte stále tieklo semeno, ale kašlala som na to. Hlavou mi prebleslo že bude treba aj tak oprať poťahy, ale teraz som myslela na iné veci. Snažila som sa uhádnuť či bude mať môj bráško ešte chuť na ďalšiu akciu, lebo ja sama som rozhodne ešte dosť nemala.
Ešte hodnú chvíľu sme tam vedľa seba ležali pričom sa naša konverzácia obmedzovala len na najnutnejšie minimum. Prehodili sme spolu ešte niekoľko viet ohľadom toho k čomu pred chvíľou došlo. Edko sa mi len tak mimovolne prstami pohrával s ohanbím akoby to bola nejaká hračka. Ja som si chcela odbehnúť zatiaľ do kúpelky, ale keď som sa pozrela na jeho ozdobu neušlo mi že sa zase začínala formovať do použiteľného stavu. Vedela som, že teraz budem musieť vynaložiť viac úsilia aby som ho jak sa patrí rozrajcovala, tak som sa rozhodla pre najosvedčenejší spôsob o ktorom som vedela že patrí na každého muža: Kľakla som si pred neho a opäť si vzala jeho hlavičku do úst. Cumľala som mu ho ako som najlepšie vedela, lenže musela som mať pri tom poriadne rozďavené ústa a čoskoro ma začala bolieť sánka. Našťastie to úplne stačilo. Zdvihol si ma, trochu ma pomuchloval, pohral sa mi s prsníkmi a potom si ma len otočil, prehol ma cez operadlo gauča a prstami mi začal spracovávať moju štrbinku. Mne nebolo viac treba. Rukami som sa zaprela o operadlo a vyšpúlila som zadoček aby som mu vystavila na obdiv to čo ma už tak dlho znepokojovalo. Edko sa chlípne kochal pohľadom na moju roztrtkanú dieru, strčil mi do nej dva prsty a chvíľku skúmal moje vnútro. Ešte stále som mala v sebe dosť semena, pretože všetko ešte zo mňa nevytieklo. Edko mi strčil do úst od semena zababrané prsty aby som to z nich zlízala. Len čo som to urobila, cítila som ako do mňa zase vnikol. 
- Ty ešte nemáš dosť? - spýtala som sa zahrajúc pri tom prekvapenú. V skutočnosti som na to ledva čakala takže som ani trošku neprotestovala. 
- Ako vidím ani ty nie - zaznela odpoveď  keď zistil ako ochotne som ho zase v sebe privítala.  Isteže som mala trochu obavy či sa nenechá zase uniesť, ale poslušne som  držala. Tentoraz boli pohyby o niečo strohejšie a pokojnejšie. Tiež si spojenie vychutnával.. dokonca som ho chvíľkami musela zadočkom aj trochu popohnať. Zistila som že vtedy je vniknutie príjemnejšie tak som sa sama ujala iniciatívy a začala som zadočkom narábať tak že jemu stačilo vykonávať len tie nejnepatrnejšie pohyby. Takto som sa postupne prepracovala k ďalšiemu orgazmu. Tentoraz som ja bola skôr než on a práve môj orgazmus z neho vytiahol ďalšiu dávku semena..
Keď sa spravil, zase sa prevalil vedľa mňa na chrbát a pokojne odfukoval. Lenže ja som ho odpočívať nenechala. Obkročmo som sa nad neho rozkročila a priložila som mu moju pišuru priamo na tvár.
- Najvyšší čas ochutnať čo si do mňa napumpoval! - utrúsila som v snahe vypustiť zo seba svoj mok späť k svojmu pôvodcovi. To sa spočiatku aj darilo, lenže môjmu bráškovi jeho vlastný produkt zrejme moc nechutil. Odťahoval sa ako mohol, nakoniec sa mu podarilo dostať k svojim ústam jednu ruku aby si ňou utrel ústa. Druhou rukou nahmatal moje nohavičky a vopchal mi ich do pošvy aby ju vysušil. Až teraz mi začal spracovávať pišuru jazykom a to bolo presne to čo som potrebovala. Bola to vec ktorá sa mi od manžela vôbec nedostávala takže som si to aj patrčne vychutnávala. A pokiaľ som si myslela že predtým ma pôžitok vyniesol až do neba, tak to bol len slabý odvar toho čo som zažívala teraz: Vzrušenie narastalo závratnou rýchlosťou. Napätie sa zvyšovalo túžba už ani nemohla byť väčšia. V tom sa vynoril známy pocit oznamujúci že sa blíži orgazmus. 
- Neprestávaj! Hlavne teraz neprestávaj! - vyletelo zo mňa aby som si zabezpečila plnohodnotný pôžitok. 
- Čo si hovorila? - spýtal sa Edko napoly nezrozumiteľne nakoľko mal ústa zamestnané niečim iným.
- Prosím! - vyletelo zo mňa ešte na poslednú chvíľu a potom sa to stalo. Bolo to akoby vo mne explodovala bomba. Záchvat rozkoše, slastné kŕče pulzujúce do celého tela a vlny slastného pôžitku, to všetko sa zlučovalo do jedného prekrásneho pocitu s ktorého by som sa nikdy nechcela prebudiť...
Tentoraz som sa ja prevalila na chrbát vedľa neho a ja som slastne odfukovala. Mala som fakt dosť. Lenže on nie.  Využil toho ako som ležala naznak s nohami od seba a začal do mňa súkať svoje baranidlo. Až vtedy si uvedomil  že do mňa predtým napchal moje gaťky a celé rozmočené ich vytiahol von. Potom si naslinil konček svojej čarovnej flauty aby na nej mohol vyludzovať slastné tóny. 
- Kristepane! Ty stále ešte nemáš dosť? - vyletelo zo mňa len čo ma znovu zaštupľoval. 
- Myslím že ešte jedno číslo zvládnem - Zašepkal ticho vychutnávajúc si pôžitok zo spojenia a pustil sa do ďalšej akcie... Ja som bola už totálne vyštavená ale nechala som sa klátiť podľa jeho chuti. Za to čo dokázala jazykom si odmenu zaslúžil... A len čo do mňa napumpoval štvrtú, tentoraz už o dosť chudobnejšiu dávku a prevalil sa vedľa mňa ako zvyčajne, a len tak mimochodom, akoby o nič nešlo sa ma spýtal:
- Dúfam že berieš tabletky sestrička? - 
A mňa až táto veta definitívne vrátila do reality:
- Vlastne už ani nie. Vysadila som to keď muža zavreli do basy - vysvetlila som opatrne. 
- Tak to máme poriadny problém sestrička! - zvolal Edko zdesene. 
- Ja mám poriadny problém! Toto sa teba už týkať nesmie - odpovedala som rovnako zdesene a odkrivkala do kúpelne. Tam som sa v sprche doširoka rozkročila aby zo mňa vytiekla aj tá posledná dávka semena. Pritom som sa v duchu modlila aby vo mne vôbec nič nezostalo.
Keď mi asi o dva týždne meškal menzes, urobila som si tehotenský test. Dopadol presne tak ako som už sama tušila. Bol pozitívny...
Zea


autor: Zea



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>