Erotická poviedka

Ťažký týždeň

Takýto týždeň by som už nechcel zažiť. Na maják sa mi prihlásili ex kolegyne, vraj si chcú oddýchnuť od práce a kolegov. Obsadili celý maják, teda bolo ich celkovo šesť. Tým boli všetky izby na každom poschodí obsadené. Prišli na dvakrát, takže som dvakrát plával do prístavu na pobreží. Ako na potvoru, alebo našťastie len čo som priplával s jednou dvojicou z BA, už sa hlásila ďalšia štvorica z BB a KE. Niektoré už boli u mňa. Boli to väčšinou baby z jedného odboru, takže sa poznali a všetky už mali po 40ke. Prišiel som s poslednou štvoricou.  Keď som ich išiel ubytovať (boli u mňa prvý krát), tak ma zastavila jedna z ubytovaných vraj im netečie voda v kúpeľni. Sľúbil som jej, že sa zastavím cestou dolu. Myslel som si, že som omylom zatvoril ventil.

Cestou späť som sa teda zastavil a len čo som vstúpil do izby, cez ktorú som mal prejsť do kúpeľne, bola v nej zrovna tá čo mi spomínala, že jej nejde voda. Bola však nahá. Nijako sa nesnažila zakrývať svoje vnady. "Bola to iba zámienka aby si prišiel" povedala už mi aj podávala pohárik ktorý mala naliaty dopredu. "Na úspešný pobyt!" povedala a pripila si. Udivene som na ňu pozeral. "Ešte si nevidel staršiu nahú ženu?" divila sa. "To nie, že by som nevidel, si ozaj krásna, ale zarazilo ma, že si to riešila tak skoro." Táňa (tá čo ma zavolala) si naliala svoj. "Tak a teraz si už snáď so mnou pripiješ." Táňa a nijako nenaznačovala, že by som sa mal vyzliecť aj ja. "Prídem za Tebou do domčeka a tam Ťa prekotím, keď už si neprekotil Ty mňa."

Bolo mi jasné, že jej neujdem, ale aj tak som sa vybral na "obhliadku ostrova." "Tak Ty takto!" volala na mňa. My sme si síce prišli oddýchnuť od kolegov a práce, ale to neznamená, že si s Tebou neužijeme. Veď preto sme sem prišli samé baby. Keď môžeš obrábať kadejaké Češky a podobne, môžeš aj nás. Neboj sa, aj Viagru máme." Tým mi bolo jasne dané na vedomie, že baby prišli iba za jedným. Ako som sa snažil pred ňou akože ujsť, dohonila ma a zvalili pod prvý strom, ktorý bol pri ceste. Bola to našťastie figa a nie borovica. Nebol som oblepený živicou. Táňa si najskôr trochu pohonila môjho malého a potom sa naň nabodla. Keď sa ukojila, treba poznamenať, že iba raz, zobrali sme sa k domčeku kde už čakali ostané. "A welcom drink nebude?" spýtala sa čakajúca Katka. "Chvíľku počkajte." Išiel som do domčeka a priniesol som tri fľašky sektu.  Povedala Katka a už zručne otvárala sekt. Bolo poznať, že pred nástupom k nám robila barmanku.

Medzitým Táňa oznámila ostatným babám, že už mi bolo oznámené na čo prišli a ako to bude s oddychom od práce. Katka mi podala sľúbenú Viagru. "Tú máš na dnes, zajtra Ti dá iná, teda dá Ti Viagru, inak Ti dáme dnes a každý deň všetky." Mal som sa na čo "tešiť" každý deň 6 báb... ešte šťastie, že prišli iba na týždeň, aj tak to bude zaberačka. Myslel som si. "Budeš mať 2 ráno, 2 na obed a 2 večer.... ak si náhodou niektorú neodpracuješ v jej termíne, neujdeš jej, nájde si Ťa." Povedala to Katka ktorá ako sa ukázalo, bola organizátorkou "zájazdu".

Keďže bol čas obeda, baby vytiahli zásoby donesené z domu, aby ma vraj odľahčili od varenia. "K obedu ešte budeš mať mňa, a Sášu, k večeri budeš mať Vierku, Alenku a Mirku, Táňu si už mal tak asi žiadna nebude škodná. Zajtrajšok si už vylosujeme." Povedala Katka a po obede si ma zobrala do domčeka. Sáša prišla keď Katka vyšla už von. Sáša začala fajčením, vraj to má rada. Fajčila naozaj úžasne.

Večer, po večeri a "povinnom" víne prišla Mirka. Mala som ísť po Táni, ale nejak sa to zomlelo, že som sa omeškala. Tak som prišla pred Vierkou a Alenkou. Mirka si potrpela na bozkávanie, hlavne bozkávanie bradaviek. Skoro celý čas som ju bozkával urobila sa pri tom. "Neboj aj zasunieš, ale teraz som chcela toto. Veď nie som s Tebou posledný krát. Vierka a Alenka ma ojazdili po vyhonení.

Ráno som ešte ani poriadne nevstal a prišla Katka. Dali sme si kávu ktorú pila už na mojich kolenách a na sebe mala iba košeľu ktorú asi zobrala nejakému chlapovi. Bola asi o dve čísla väčšia a pod ňou nemala nič oblečené. Jednou rukou som držal šálku s kávou a druhou som šmátral cez košeľu Katkine kozy. Mala ich naozaj riadne aj keď ovisnuté. Dopila kávu a rozopla si košeľu, tá spadla na zem. "No a máš ich naostro, tak nie že sa budeš teraz uhýňať. Pekne ich vymies!" Miesil som až kým mi celkom nestvrdol. To už aj ona bola nedočkavá. "A teraz ma môžeš, musíš prekotiť. Ale zvaľ ma Ty aby si nik nemohol myslieť, že som si sama ľahla ako nejaká kurva. Ešte si užiješ aj kurvy, teda nás ako kurvy."

Po Katke prišla Sáša. Znovu fajčila ale už v 69ke a ja som ju lízal. Povedala, že ešte ju nik tak úžasne nelízal, ale myslím, že trochu preháňala. Vytiekla mi do úst asi 2 krát. Postavila sa a povedala, že už ma nechá, aby som vládal aj ostatné. Veď deň ešte iba začína.

Mala pravdu zobral som sa teda na skutočnú obhliadku ostrova. Vybral som sa teda na obhliadku v smere hodinových ručičiek. Dostal som sa asi do polovice keď som zbadal vedľa cestičky,  pod figami ležať babu. Bola to Mirka. Ležala v polohe "pretiahni ma" teda nohy od seba, na chrbte. Oči mala síce zatvorené, ale veľmi dobre podla zvuku štrku na cestičke počula, že prichádzam. Keď som sa priblížil otvorila oči a povedala: "Snáď si ma nechcel minúť. Jednu šukačku navyše isto zvládneš." Čo už som mal robiť. Bermudy som spustil na zem, a môj trpaslík sa medzitým postavil. "Vidieť, že vie čo ho čaká!" povedala Mirka. Tak som ho zasunul. Keď som už bol unavený, pregúlil som sa na chrbát a Mirka pokračovala. "Tak vidíš, aj si si zasunul" Keď som sa do nej vystriekal, zdvihla sa a povedala: "teraz môžeme ísť, aj spolu, baby aj tak vedeli na čo sa chystám, isto Ti takéto prekvapenie urobia aj ony." Naozaj, pri každej príležitosti ma jedna "prekvapila" a bolo im jedno, či som si šiel skontrolovať člny, alebo som šiel na obhliadku ostrova. Jedine pri záchrannej akcii ma nechali na pokoji. Počuli ale ako som kapitanátu hlásil, že porúchaný čln ťahám do prístavu a pri návrate som mal jednu už na móle. Vraj hrdina si zaslúži odmenu. Oponoval som síce, že nie som žiadny hrdina, ale nebrala na to ohľad. Od dosiek na móle som mal zodraté kolená. Ani som si bermudy neobliekal. Načo, baby ma už poznali, ja ich tiež, takže akákoľvek hamblivosť šla stranou. Využili to a začali sa po ostrove pohybovať nahé aj ony. Každú chvíľu chceli aby som ich natieral aby sa vraj nespálili. Zaujímavé však bolo, že natrieť chceli aj tie čo sa slnku vyhýbali. Samozrejme že nakoniec nebolo iba natieranie pred slnkom, ale aj fajčenie, lízanie a Pri natieraní chrbta aj zásun do pičky alebo riťky podľa želania natieranej. Mirka a Katka sa nechali natrieť aj trikrát za deň. Pritom sa naozaj správali ako kurvy. Honili mi trpaslíka, najčastejšie prišli spolu a jednu som natieral a druhá sa na mňa lepila aby ma dráždila. Vrchol ich spokojnosti bol, keď ma riadne vzrušili a v poslednej chvíľke sa stiahli. Ale vždy iba na chvíľku aby videli ako mi trčí a smiali sa, že ktorú skôr prekotím.  Nakoniec sa aj tak dohodli a jedna ma začala objímať a bozkávať a tá aj bola prvou ktorá sa sama nabodla.

Blížil sa koniec ich pobytu. Ak mám byť úprimný, už som sa naň tešil. Baby sa rozhodli, že usporiadajú "rozlúčkový" večierok. Prišli ale všetky boli poobliekané vo voľných sukniach a priliehavých tričkách (asi si na túto príležitosť doniesli o číslo menšie). Na večeru pripravili obložené chlebíčky a hlavne veľa fľašiek. Boli tam fľašky od vína cez likéry až po vyslovene tvrdý alkohol. Večer začal prípitkom ktorý predniesla Táňa. Poďakovala sa kolegyniam, že s ňou do tejto akcie išli a vraj dúfa, že neľutovali. Na to sa jej dostalo odpovede, že by si to mali aspoň raz do roka zopakovať, vraj to bola super akcia. Mne sa poďakovala, že som sa im venoval, aj keď ako sama priznala bolo to asi dosť náročné. Na to som odpovedal, že má pravdu, nie som už predsa žiadny mladík.  Vraj som aj tak vydržal viac ako predpokladali. Dohodli sa, že sa zahráme na slepú babu a ktorú prvú chytím so zaviazanými očami tá ma potrtká. Tak sme sa hrali Chytil som Alenku. Prekotila ma tam pred všetkými ešte som mal zaviazané oči. Ostatné to prijali s výskotom. Áno Alenka ma prekotila a vytrtkala, ale ostatné sa medzitým dohodli a postupne ma vytrtkali. Nevládal som, prosil som o pauzu, ale odpoveďou mi bolo iba, že mi ktorási zapchala ústa svojou mušličkou. Tak som mal jednu na trpaslíku a druhú na jazyku. Niektorá mi dala aspoň napiť. "Pi poriadne, rozpustila som Ti tam Viagru, aby si nás zvládol!" povedala a neviem ani ktorá to bola. Ale do pol noci sa na mne všetky vystriedali. "Tak a teraz sa ide spať!" zavelila Katka.

Keď som ich ráno, teda asi o 10tej viezol do prístavu, Pri vystupovaní mi každá dala pusu ale zároveň aj chytila trpaslíka. Katka komentovala, že "narobili ste sa obaja, ale aspoň sme si užili a oddýchli. Na budúci rok sme tu zasa!" Neviem či to malo byť ocenenie alebo vyhrážka. Našťastie som mal dva dni voľno. Oddýchol som si.



autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>