Erotická poviedka

Stretnutie

Bol horúci letný deň, tak som sa rozhodol, že nebudem sedieť doma. Jedna zo žien mojej minulosti kúpila chatu. Moje rozhodnutie padlo na tento typ výletu. Ak tam bude aj ona, možno prehovoríme pár slov, nevideli sme sa 10 rokov. Určite si budeme mať čo povedať.  Cesta bola rýchla. Videl som tam jej auto a tak som zaparkoval vedľa neho. Vítala ma s jemným."vitaj u mňa". Pýtam sa..."Prečo tu?"

 Pozrela na mňa a hovorí." sadni si sem na túto lavičku."

Posadil som sa a čakal. Sadla si do mojej tesnej blízkosti a hovori."zavri oči..neboj sa a zavri oči."

Poslúchol som ju s obavami čo bude nasledovať .  Chytila ma za stehno a zašepkala mi do ucha. ."počuješ to ticho?"

Nič som nepovedal. Ešte stále som cítil jej pery na mojom uchu, keď prišla ďalšia otázka.

" Prišiel si len kvôli tomu?"

Jej ruka bola stále na mojom stehne. Konečky prstov sa hrali s mojími chlpmi a mňa to začalo vzrušovať. Mojou hlavou sa zrazu začali premietať predstavy na vášnivé milovanie ako pred rokmi. No nič som nepovedal.

" Keď nie je žiadna odpoveď, môžem ťa zneužiť na pomoc?"

Myšlienky sa rozplynuli po otvorení očí. Chytila ma za ruku a ťahala do dielne.

"Pomôžeš mi s týmto? Je to pár kusov dreva, ktoré potrebujem dať na povalu. Len mi ich prosím ťa podaj. Nech sa páči, rukavice. "

Kým vyšla na rebrík zohol som sa pre prvé drevo. Otočil som sa k nej a drevo mi vypadlo pri pohľade na jej voľne kraťasy, pod ktorými neboli nohavičky. Jej mušlička na mňa pozerala z vrchu. Mal som chuť sa jej dotknuť, pohladiť ju..zasunúť. Pohyb jej nôh mi ukazoval jej vyholenu jaskyňku s otvorom stvoreným pre môjho vtáka. Svet sa mi na chvíľku zastavil. Prichádzal pocit, ktorý som dlho nezažil. Pozerala na mňa nechápavo a čakala na kus dreva, ktoré ležalo na zemi. Tak strašne som ho chcel do nej  zasunúť, že ma nejaké drevo prestalo zaujímať. Ju to zjavne netrápilo. Vedela čo robí. Kým sme vyložili tých pár kusov dreva môj vták bol tvrdý a pripravený na príliv vzrušenia. Rukavice som odložil a čakal kým zlezie z rebríka. Keď bola dole jemne som ju oň pritlačil, zobral jej ruku a strčil ju medzi moje nohy.

"Cítiš čo si spôsobila? Teraz sa o neho postaraj!!!"

Pustil som jej ruku, ktorá tam ostala a moje prsty vošli do jej vagíny. Bola vlhká. Štava čo z nej tiekla obalila moje prsty a mne viac nebolo treba.  ".bože ty si úžasne vlhká..dovoľ mi ho do teba zasunúť, tak  ako kedysi.."

Otočila sa ku mne a vášnivo ma pobozkala. Potom si kľakla a zobrala ho do úst. S fajčením môjho vtáka nemala nikdy problém. Bavilo ju to. Venovala sa každej časti s takou vášňou a chuťou až som si v jeden moment myslel, že mi ho chce vziať. Strácal sa v jej ústach a dotýkal sa jej mandlí. Veľa nechýbalo a boli by zasnežené mojim semenom. Stopol som ju, zdvihol a  otočil tvárou k rebríku. Nohu zdvihla hore na rebrík a ja som ho zasunul až po koreň. Pár pohybov v nej prinieslo ovocie. Cítil som dokonalé kĺzanie môjho vtáka v nej. Tvrdé prirážanie nás oboch vzrušovalo. Bezmyšlienkovite sme sa oddávali ceste do pekla.

Po chvíľke mi hovori."počkaj"

Obe nohy prevesila cez šikorý rebrik a vystrčila len zadok. Opäť som zasunul pripravený dokončiť naše dielo. Chytil som ju za boky a opäť sa žaluďom  začal strácať  v  mokrej a slepej uličke jej vagíny. Doražanie bolo dostatočne intenzívne na to, aby som ju mohol zaplaviť mojim semenom.

Prisiel obrovský príliv vzrušenia, na ktoré sa oplatilo čakať. Všetko semeno, ktoré zo mňa vyšlo ostalo v jej mokrej vagíne. Vtáka som po chvíľke vybral, pomohol jej z rebríka a hľadal niečo na utretie. Všimla si to..zohla sa dole..ústami a jazykom mi ho poumývala.



autor: Betty



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>