Erotická poviedka

Nemky 1

                Raz som bol na svojej pláži pri majáku celkom sám. Nebolo ešte obdobie klasických dovoleniek, tak som to využil a potápal som sa iba s okuliarmi, plutvami a šnorchlom.  Zrazu sa nado mnou objavil tieň a ja som zistil, že ide o tieň z člna. Vynoril som sa, aby som posádku upozornil, že sa dostali na súkromné územie a ak namajú nejakú poruchu alebo podobný problém, musia zátoku opustiť. Ako som sa vynoril, hneď sa začala posádka člna uchechtávať. Posádku tvorili iba ženy vo veku okolo 40 až 50 rokov, boli celkom štyri a začal som chorvátsky, lebo som si všimol, že čln má chorvátsku registráciu. Odpovedali mi však po nemecky. To som porozumel, ale nemecky neviem, tak som im nemohol odpovedať. Na Angličtinu sa zasa ony tvárili, že jej nerozumia. Tak som im ukázal bójku na ktorej bola značka zákazu kotvenia. Ony sa iba smiali a ukazovali mi k brehu. K tomu sa aj pustili na malú rýchlosť. Ja som mal na brehu nohavice a tričko. Pustil som sa teda plávať k brehu aj ja.

Bol som presvedčený, že na brehu im vysvetlím akého omylu sa dopustili. Ony ale plávali vedľa mňa a ukazovali na mňa a smiali sa. Vtedy mi došlo, že sa smejú na mojej nahote. Priplávali sme teda k brehu a ja som využil, že ony mali problémy s pristávaním a tak som si v prvom kole obliekol nohavice a keď som si obliekal tričko, už boli dve pri mne a sťahovali mi ho dolu. Bola to partia Nemiek ktoré si užívali spoločnú dovolenku pred zahájením normálnej sezóny. Boli to baby ktorým vyhovovalo, že boli samé na jedného chlapa. Pochopil som o čo im ide tak som svojou nedokonalou nemčinou a posunkami ich pozval k sebe. Tam som vytiahol fľašku rumu a tým som im naznačil že viem o čo im ide a spolu sme sa napili. Priamo z fľašky. Správali sa ako keby im patril ostrov. Keď zistili, že v domčeku je izba s veľkou posteľou, tak zavolali aj tie dve čo si ma držali v sendviči aby sa išli pozrieť. Tie dve čo ma držali boli síce najstaršie, ale najnadržanejšie. Hneď ma na posteľ zvalili a jedna sa napichla na môjho trpaslíka a druhá mi svoju pičku umiestnila na ústa. 

Ostatné sa posadili a čakali kedy príde rada na ne. Ja som pochopil, že z problému sa musím vylízať. Pička bola síce staršia, ale vyholená a mohla by ju závidieť aj oveľa mladšia. Môj kokot sa takmer utopil v tej druhej, lebo tá tiekla ako deravý sud. Pritom si ešte navzájom masírovali kozy. Zrazu si niečo povedalia a vymenili sa. Dve ktoré čakali na posteli sediac niečo protestovali. Tak som aspoň rukou každej siahol do jaskyňky. Ešte, že sedeli každá na inej strane. Posunuli sa, aby som lepšie dosiahol a mohol ich aspoň prstovať. Po nejakom čase sa vymenili, ale tie čo boli doteraz na mne to brali ako samozrejmosť, že budem aj ich prstovať. Bolo už dosť ďaleko od poludnia a ja som ešte okrem raňajok nič nejedol. Tak som sa vzoprel a povedla, že: "Ich must esen." Nevedel som či je to správne, ale pochopili. Pustili ma do kuchyne, ale obliecť som sa nesmel, vyhrabali mi iba zásteru. Ukázal som na ne všetky a spýtal sa "esen mit ich?" Prikývli a tak som sa rozhodol narýchlo urobiť zemiakové placky. Keď ma videli ako čistím zemiaky, pridali sa, tak ako boli nahé. Ja som si aspoň mohol konečne obzrieť ako vyzerajú. Neboli to žiadne extra krásavice ale nedá sa o nich povedať ani že boli škraty. Skrátka primerane veku. Bolo vidieť, že sa o seba ako tak starajú. Kozy mali všetky trochu ovisnuté. Dve boli vyholené asi čerstvo a dve bili síce vyholené ale asi tak pred týždňom až dvoma.

Načistili sme asi tak 1,5 kg zemiakov a ja som zarobil cesto. Zapálil som plyn na sporáku a začal smažiť placky. Boli asi veľmi dobré lebo stále som počul gut a šén. Olizovali si prsty. Placky sme zapíjali miestnym červeným vínom. Asi im aj trochu stúplo do hlavy. V každom prípade ma znovu odtiahli do spálne, zvalili na posteľ, ešte mi dali napiť a už si ma zasa obsadili. Teraz bola jedna z prvej a jedna z druhej dvojice. Cítil som sa ako sexuálny otrok, alebo šukací stroj. Bolo už šero, tak som išiel  aspoň rozsvietiť maják, aby som si na chvíľu oddýchol. Bolo mi jasné, že do rána sa ich nezbavím. O večeru sa tentoraz postarali voľné baby. Asi sa na to pripravili, lebo urobili rezne a mäso som mal v mrazničke. Rozmrazili ho a keď som sa vrátil z rozsvecovania majáku, vymenili sa na mne. Bol som už vyčerpaný. Dali mi chvíľku oddych a po večeri som im ukázal postele v majáku. Iba sa zasmiali a obsadili iba jednu izbu, teda dve postele. Tam sa uložili dve mladšie. Staršie sa smiali a išli so mnou do domčeka.

Už sa ani náznakom nepýtali, zobrali ešte nedopité víno a aj keď poháre boli na stole, pili priamo z fľašky a mne dali tiež priamo. Hneď ako som dopil a podával fľašku jednej, druhá si ma pritisla na kozy. Nemala ich síce veľké ale bradavky stáli a dvorce boli slušné. Dobre sa cmúľali. Po chvílke si ma vymenili. Tentoraz boli aj kozy dosť veľké. Tá čo dopila sa postavila k stolu, predklonila sa a mňa k nej pritisla tá druhá. Môj kokot si predklonená zaviedla do riťky a začala prirážať. Druhá sa postavila hneď za mňa a prirážala ma k tej na stole. Zrazu sa postavila a naznačila kruh. Vtedy si tá druhá, ľahla na stôl chrbtom a nohy vyložila na moje plecia. Rukami som sa zaprel o jej kozy a ona si môj mierne zvädnutý kokot zaviedla do pičky. Začal som teda prirážať a pritom som jej gniavil kozy. Jednoznačne je to vyhovovalo. Urobila sa a tiekla.  Zobrali ma do spálne, uložili sa z oboch strán a tvárili sa, že spia. Predtým ale každá zobrala jednu moju ruku a dali si ich na pičky. Hrabal som sa v nich ako mladý študent.

Po nejakom čase som začul hrmot a v kuchyni niekto rozsvietil. Boli to obe mladšie Nemky ktoré prišli vymeniť svoje kolegyne. Chvíľu ležali vedľa mňa rovnako ako ich predchodkyne, ale najskôr tá na ľavej strane si pritiahla moje ústa na svoje kozy. Striedavo som ich cmúľal. Druhá to ale nevydržala a začala mi robiť fajku. Trak som ruku použil na jej pičku a riťku. Teda do pičky som vopchal ukazovák a prostredník, do riťky palec a tak som ich stláčal proti sebe. V prvom momente niečo zjajkla, ale v zápästí sa narazila na ruku sama. Priznám sa, že už dlho som nezažil takú úžasnú fajku. Začal som striekať a ona mi všetko vysala. Ešte chvíľu ma fajčila a potom sa vymenila s tou druhou. Pravda, nemal som v ústach kozy ale klitoris tej fajčiarky. Myslel som, že keď ju uhryznem, dá mi aspoň na chvíľu pokoj. Pôsobilo to na ňu opačne. Pritisla sa ešte viac na moje ústa. Nos som mal v jej riťke. Moje ruky si dala na kozy a naznačila, že ich mám stláčať. Ako som tak stláčal, zrazu začala tiecť, či to bol moč alebo šťava lásky? Neviem, už som nebol schopný rozlíšenia. Takto ma ničili až do rána. Ráno urobili kávu a rozlúčili sa bozkom na ústa a na kokot... Zobrali sa na svoj čln, zakývali a už som o nich nepočul.  Ale isto o mne doma hovorili ale to už je iný príbeh....



autor: dr.freud@azet.sk



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>