Erotická poviedka

Učiteľka

Bol som v Trenčianských Tepliciach. Hneď po ubytovaní sa som si zobral knihu a vybral sa na pešiu zónu. Bolo to v júli. Bol som informovaný, že v tomto termíne tam tvoria veľkú časť klientov učiteľky. Predsa len, bol to prázdninový mesiac. Tak trochu to bol aj môj úmysel. V ten deň to bolo len o tom, že som si čítal. Na druhý deň, medzi procedúrami som si znovu sadol s knihou na lavičku. Sedel som tam sám. Zrazu len sa zastavila baba okolo 45 až 50 rokov a či mám vraj voľné miesto na lavičke. Po súhlasnom vyjadrení si sadla, ale tak, že už vlastne žiadne miesto nezostalo voľné. Teda asi do stredu medzi operadlo a mňa. Spýtala sa, čo zaujímavé čítam. Bola to kniha o histórii hradov a ich obranných opatreniach. Ukázalo sa, že ju to zaujíma, lebo bola učiteľkou dejepisu. Tak sme sa začali o tejto téme baviť. Mala určité vedomosti, ale detaily jej unikali. Keď som zistil, že téma ju naozaj zaujala, nie len pre formu, pozval som ju na kávu a ku káve sme si dali aj koňak. Musel som na procedúru, tak sme sa dohodli, že po nej sa znovu zídeme a budeme pokračovať v téme.

                Po procedúre ma čakala pred kaviarňou a vraj pozýva teraz ona mňa. Povedal som, že nebudem kávu, tak vraj aspoň ten koňak. To som neodmietol. Bavili sme sa o hradbách a ich zdolávaní v čase keď ešte neboli k dispozícii palné zbrane. Zistil som, že potrebujem pre vysvetlenie kresliť, tak som Alicu, ako sa predstavila pozval k sebe na izbu. Súhlasila. Na izbe som ju ponúkol svojim alkoholom, ale bola to iba Vodka a Tatranský čaj 52%. Chcela skúsiť Tatranský čaj. Mierne ju zatriasol, vraj je silný ale dobre sa pije. Nalial som znovu a vtedy sa ma spýtala, či ju chcem opiť. "Nie, ale budeš povoľnejšia, niečo ako keď boli oslabené hradby." "Tak to je Tvoj cieľ" povedala a exla pohárik. "Nelej teda ešte!" Ešte chvíľu sme sa bavili o podkopávaní hradieb, ale už som mal svoj cieľ a tušil som, že nebude proti.

                Po treťom poháriku u mňa si mi sadla na kolená a ja som získal pohľad do jej výstrihu. Asi som doň pozeral dlhšie, lebo sa ma spýtala: "Čo iba okukuješ, nechceš skúsiť ich tuhosť?" Nedal som sa dvakrát núkať, zistil som, že sú síce v podprsenke ale dostatočne tuhé aby jej ich mohli závidieť aj mladšie. Popri skúšaní som ich aj pomaličky začal odhaľovať rozopnutím blúzky ktorú mala. Pomohla mi tým, že po rozopnutí si blúzku sama vyzliekla. Ja som rozopnul podprsenku. Prsia akoby radosťou podskočili. Boli to nejaké 3-ky, ale skutočne pevné. Jednou rukou som jeden masíroval a druhý cmúľal. Ona mi zatiaľ cmúľala ucho. Naraz len povedala, že je čas ísť na večeru. Ani som si neuvedomoval čas. Obliekla sa išli sme na večeru. Ukázalo sa, že sedíme pri susedných stoloch. Po večeri sme sa zobrali pokračovať "v dobíjaní hradov" ako sme to prezentovali pred ostatnými.

                Keď sme pokračovali v dobíjaní hradov, tak som si myslel, že budeme pokračovať kde sme prestali, ale Alica sa vzoprela, vraj aj hrad ak bolo treba dobíjať, po prestávke, tak sa začínalo od začiatku. Tak som jej znovu nalial. Bola už mierne pripitá, sadla si mi znovu na kolená, tentoraz nie bokom ale čelom ku mne. Začal som jej teda rozopínať gombíky na blúzke. Dostala chuť na alkohol, tak som jej musel každé dva gombíky znovu naliať. Ja som pil iba málo, lebo som vedel, že po alkohole mi síce vzrastie chuť, ale poklesne schopnosť. Preto som nalieval hlavne Alici. Keď už bola hore vyzlečená, postavila sa zo slovami: "A bude sa v dobíjaní pokračovať!" ale jej stabilita bola už oslabená a preto som ju radšej uložil na posteľ. Vyzliekol som jej nohavice a keď som chcel stiahnuť nohavičky tak sa spýtala "a to len tak nasucho?"  To bol signál aby som jej znovu nalial. Bola už dosť pripitá, ale aj tak mi síce s problémami, ale predsa len vyzliekla nohavice. "Tak a teraz budeš s baranidlom búšiť do brány" a roztiahla nohy, aby som vedel kde je brána. Najskôr som síce baranidlom skúšal okolité múry ale nakoniec som zabúchal aj na bránu. Spočiatku síce odolávala, ale neskôr sa mi sama otvorila a baranidlo vnikalo úplne ľahko. Pokropil som jej nádvorie svojim elixírom. Zaspali sme spolu v jednej posteli. Zobudila sa až ráno, mierne ju bolela hlava, ale to vraj prejde po káve. Šli sme na ňu spolu. Tentoraz bola bez koňaku.

                Ospravedlňovala sa, že večer to asi prehnala s tým Tatranským čajom. "Dnes sa nebudeme venovať "dobíjaniu hradov", nechcem Ťa zničiť. Pôjdeme radšej na turistiku ak súhlasíš." Súhlasil som, určite by som nevydržal viac ako tri dni po sebe a bol by som úplne zničený. Pobrali sme sa teda na menej obvyklú trasu na Klepáč. Keď sme dorazili na vrchol, Alica skonštatovala, že šetrenie sa, neznamená, že sa jej ani nedotknem. A ako potvrdenie mi dala dlhú pusu. Vraj už bola v Trenčianskych viackrát, ale na Klepáči ešte nebola a to je ako vďaka za ten krásny výhľad. Sľúbil som jej, že dostane pusu pri každej turistickej značke ktorá nám bude ukazovať cestu.

                To som pravda netušil, že bude nachádzať značku aj tam kde bola, ale pred niekoľkými rokmi. Takže ak som náhodu ja nejakú značku prehliadol, určite ju našla Alica. K "dobíjaniu hradov" sme sa zasa dostali až na ďalší deň. Nebolo už toľko alkoholu, vraj nepotrebovala už odbúravať zábrany a hamblivosť. Zato však pustila uzdu svojej fantázii a žiadostivosti. Bolo by to možné nazvať rozkazovačnosťou, lebo stále mi dávala príkazy ako ju mám trtkať. Začal som po večeri lízaním. Páčilo sa jej to, ale aj ona si chcela zafajčiť. Bola ako odviazaná z reťaze. Neskôr som sa dozvedel, že ma videla už prvý deň, ale chcela zistiť, či už ma nejaká nezbalila. Keď ma videla druhý deň, neváhala a chopila sa iniciatívy. Po fajčení som ju robil spredu, ale po chvíľke si zmyslela, že ju mám urobiť zozadu ako suku.  Trtkala ako keby to bolo posledný krát. Zvalila ma na chrbát a jazdila na mne.  Trtkali sme spolu až do pol noci. Pravda, striedal som trtkanie, prstovanie a lízanie. V pauzách sme pili, ale iba striedmo, neboli sme opití. Vtedy sa priznala, že už dlho si tak neužila. Bola rozvedená niekoľko rokov a nemala vhodnú príležitosť. Nejaká kolegyňa jej doporučila, aby šla do kúpeľov, tam si nejakú príležitosť nájde.

                Ďalší deň mi zasa dala "voľno na zotavenie". To už sa nijako netajila, ale ani nechválila s tým ako si užíva. Ja som mal našťastie jednoposteľovú izbu a jej spolubývajúca sa nijako nepozastavovala nad jej "výletmi". Mala pobyt na dva týždne, tak sme spolu trtkali každý druhý deň, teda celkovo 7 krát.  Vždy si vymyslela okrem klasiky aj nejakú novinku. Raz sme dokonca trtkali aj pod sprchou. Nie náhodne, ale plánovite. Okrem toho som ju mal vytrtkať ako kurvu, aj sa tak ten večer správala. Na posledný večer som si ja pripravil pre ňu prekvapenie. Mal som so sebou aj škótsky kilt, tak som sa po večeri do neho ustrojil, samozrejme na ostro a keď prišla tak ako prvé musela poriadne fajčiť. Páčilo sa jej keď mala kilt na hlave a ja som ju aj tak prirážal na moje baranidlo. Potom som si ju prekotil ako keby som si ju bral nasilu, dokonca sa akože bránila, aby ma viac vzrušila. Bolo to posledné ale asi najúžasnejšie milovanie. Dohodli sme sa, že ak to pôjde, tak sa  o rok stretneme zasa. Inak sme nemali šancu, bola totiž z opačného konca republiky.



autor: Dr.Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>