Erotická poviedka

Prípad krásnej sesternice

Keďže moji rodičia boli z početnejších rodín,  bratrancov a sesterníc som získal neúrekom a vlastne ani neviem presne koľko. Je teda zrejmé, že nielen že som sa so všetkými ani nestretol, ale ani v ich počte nemám celkom jasno.  Sú rozlezení po celom svete a tiež sa veľmi o ostatných nezaujímajú - takže my sme taká rodina, že každý sám pre seba.  Jedného dňa však sa predsa len vyskytla dosť významná výnimka. Do Bratislavy prišla študovať jedna z toho množstva sesterníc a jej rodina ma poprosila, či by som nebol ochotný jej pomôcť sa zo začiatku trocha zorientovať sa v meste. Tak som sa jej pár krát venoval tak formálne keď som jej ukázal kde má internát a kde školu a čo sa dá vidieť v meste. Potom som ju už nevídal, lebo za ňou nakoniec doklusal aj jej frajer a tak už o doprovod mala postarané.

 Tak plynuli roky  a naraz Iveta sa ukázala u nás s tým, že je už v poslednom ročníku a jej frajer už školu skončil a vrátil sa domov, takže je tu sama, či by som s ňou nešiel niekedy do kina, alebo len tak na kávu. Zistil som ale, že dievča za tie roky celkom vyrástlo, keď prišla pre rokmi tak to bolo len takési piskľa, teraz sa u nás objavila nádherne stavaná žena so všetkým, čo k tomu patrí. Až som mal obavy, že moja spolubývajúca bude mať výhrady, ale keďže išlo o sesternicu, zostala celkom v klude.  Dohodli sme teda nejaký termín nášho spoločného povyrazenia bez konkrétneho programu s tým, že budeme flexibilní a budeme si robiť program podľa okolností a nálady.

V dohodnutý termín sme sa na dohodnutom mieste stretli a zistili sme, že sa nám veľmi behať po meste či nejakých podnikoch nechce a že najlepšie bude zaliesť na nejaké nefrekventované miesto, kde sa budeme môcť spolu pobaviť a prebrať, čo všetko sa udialo za čas, čo sme sa nevideli. Zistil som, že s Ivetou nie je problém preberať akúkoľvek tému vrátane tých chúlostivejších. Proste dospelá žena, čo má v názoroch už jasno a nemusí sa hrať na nejakú netýkavku, len aby urobila dojem slušnej a mravne neskazenej decenťáčky.  Keďže som mal voľný byt, lebo spolubývajúca využila skutočnosť, že som si vyrazil so sestrenicou na návštevu rodičov,   začal som sondovať, či  by som Ivetu nenahovoril  na prenocovanie u nás. Takže z chúlostivých tém som sa presunul na chúlostivejšie a nakoniec aj na tie najchúlostivejšie a s uspokojením som konštatoval, že Iveta ani pri jednej téme neuhla. Tak som sa rozhodol, že to s ňou skúsim - bolo už tesne pred záverečnou a bolo treba rozhodnúť, čo ďalej, tak som sa jej spýtal či musí ísť na internát, alebo ani nie. Jej odpoveď bola jasná - nie je malá, aby niekam musela a ak navrhnem niečo zaujímavejšie ako internát, tak rada ma bude nasledovať. Asi lepšiu odpoveď na túto otázku by som ani nevymyslel - tak bez zbytočných rečí sme vyrazili k nám. Neviem, čo si myslela o spolubývajúcej, ale že budeme v byte sami zistila až na mieste. Vysvetlil som jej, že máme malý byt a je tu iba jedna manželská posteľ, tak aby sa duševne pripravila nato, že tam budeme spolu. Dostal som ďalšiu skvelú odpoveď keď mi oznámila, že ak by som ju teraz nechal spať niekde samú, tak ma už nechce poznať - predsa sa až tam k nám neunúvala preto, aby nakoniec bola v noci sama. Došlo mi, že tu úplne zbytočne chodím okolo horúcej kaše, ale aj tak som si neodpustil ešte jednu otázku - či ideme rovno do postele, alebo dáme najprv fľašu vína. Odpoveď ma už ani veľmi neprekvapovala - áno, aj víno,  aj posteľ - ale v opačnom poradí, teda najprv posteľ, lebo ona sa už celý večer na tú posteľ  teší! Bola teda v tejto šachovej partii  pár ťahov pred mnou.  Zostalo už iba vyriešiť, kto pôjde skôr do sprchy, ale aj to nebol až taký problém - rýchlo sme dohodli, že nik nepôjde prvý a ani posledný - ideme tam spolu obaja!   

Aj keď sme sa sprchovali v prítmí, jej úžasnú postavu človek nemohol prehliadnuť.  Rukolapne sa presvedčiť, že jej nádherné trojky sú pevné ako keby boli zo silikónu  mi spôsobovalo takú erekciu, že som mal obavy, aby som sa tam v sprche hneď neurobil - obzvlášť keď sa mi hrala s mieškom a jemne dráždila aj penis. Naraz sa ozvala - tak čo, budeme dnes Borgiovci?  S pobavením som jej vysvetli, že Borgiovci boli súrodenci a my sme "iba" bratranec a sesternica - ale nakoniec je to jedno, aj tak nejdeme predsa robiť potomstvo, iba "utužiť"  naše dobré rodinné vzťahy. Tak ich poďme teda "utužovať" , nech nestrávime našu spoločnú noc diskusiami! - odvetila a už sme zamierili do postele. Podľa poučky o tom, ako majú ženy rady predohry som ju začal jemne rukou obchádzať cez prsia dolu pomaly k ochlpenému trojuholníku jej pohlavia, pohrávať sa s jej pubickým ochlpením  a prstom skúmať   vchod do jej  vagíny, ale zase ma rýchlo zrušila keď sa spýtala, či zisťujem, či je dostatočne vlhká. Uistila ma, že vlhkejšia už byť nemôže a tak aby som jej ho tam už konečne zasunul.  Pomaličky som vychutnával ten pocit, keď som do nej vnikal a prežíval to nádherné teplo, ktoré ma tam obklopovalo.  Ani som sa poriadne nerozbehol, už sa prvý krát urobila. Ukázalo sa, že nemala sex už dva mesiace čo nebol u nej ten jej a na internáte si nejaký "bočák"  nemôže dovoliť, lebo frajerovi by to okamžite zvestovali jej okolobývajúce. Tak som bol jediná rozumná voľba, jediné racionálne riešenie jej nadržanosti. Hlavne ale dúfala, že nebudem okolkovať a na niečo sa vyhovárať, teda že vyhrajú moje hormóny nad rozumnými úvahami o rizikách  takéhoto konania. Áno, hormóny vyhrali, a to do rána ešte mnohokrát. Najviac som sa ale desil toho, ako bude tá posteľ vyzerať na druhý deň, lebo bolo zrejmé, že stopy po našej činnosti tam budú jasné aj bez UV-lampy a oranžových okuliarov - ako to preverujú v detektívnych seriáloch. Lenže aj tento problém ona mala už vopred  vyriešený. Proste každú ejakuláciu som musel riešiť do jej úst - akoby sa nevedela nabažiť ejakulátu, vždy mi ho starostlivo vycmúľala takým podtlakom, že ani kvapka nemala šancu pred ňou uniknúť.

Neviem, koľko krát sa kto urobil v tú noc, ale isté bolo, že ak by sa bola spolubývajúca vrátila od rodičov ešte v ten deň, bol by som sa musel moju nechuť sexovať vysvetľovať nejakou  migrénou.  Keď ráno  po raňajkách odišla, tak som odkvecol a do večera o svete nevedel. Vlastne mi tak nejak došlo, prečo ten jej frajer za ňou dva mesiace nebol - zrejme naberal silu a odvahu ...  :-)

Treba ešte dodať, že toto nebola naša jediné spoločná noc, len som už neriskoval takéto akcie u nás doma a Ivetu som brával so sebou na viacdenné služobky. V hotely sa predsa presne na takéto činnosti pripravené  a nemusí človek tŕpnuť, či si dotyčná nezabudla niekde gaťky, alebo nejakú inú časť oblečenia.

Nič netrvá večne, ani naše spoločné rozkoše,  a keď sa skončil školský rok, Iveta skončila školu a začala nový život - vydala sa a či po deťoch stratila ten neuveriteľný sexuálny apetít som už nemal možnosť zistiť.



autor: Trijanon



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>