Erotická poviedka

Chatka

S kamarátom Dávidom som sa stretol asi po roku. Naše cesty sa rozišli, nakoľko on odišiel pracovať do zahraničia a ja žijem v inom meste. Dnes sme sa však stretli v rodnom meste, kvôli prichádzajúcím sviatkom.

Vždy sme si rozumeli, a sme v kontakte, ale je naozaj príjemne sa spolu baviť naživo. Hlavne odkedy som sa dozvedel, že on je gay a odkedy on vie, že som bi. V tomto momente sme ani jeden nikoho nemali. Bavili sme sa však aj o iných veciach, takže ma zaskočil otázkou: „Počuj, Tomáš, kedy si mal naposledy sex?“. Ostal som v pomykove, ale zalovil som v pamäti. „Už to bude dáky ten piatok, prečo sa pýtaš?“
„Pretože som hrozne nadržaný a od rozhcodu, pred troma mesiacmi sa vždy robím sám.“ „Tri mesiace si ho honíš?“
„Áno, nemáš chuť mi pomôcť?“
Klamal by som mu, ak by som mu povedal, že nie. Odkedy sme chodili na strednú školu chodí do fitka, tričká na fotkách na instagrame má vždy obtiahnuté okolo bicepsov a prsných svalov. Keby dával na instagram fotky v spodnom prádle, asi si na nich robím dobre. Ale vždy slušne a oblečený.
„Pomôcť,“ premeral som si ho, „samozrejme milerád, tiež som už dlho nemal sex, asi mesiac a pol, čiže pomôžeš aj ty mne, ale u nás sa nedá.“
„To nie je problém...“
„No počkaj počkaj, nebudeme predsa mrdať pred mojimi fotrovcami.“
„Ty si niekedy fakt debil. Nie, ale mám kľúče od chatky v záhradkárskej oblasti.“ „Ach tak, tak poďme nie?“
Došli sme do chatky a on zapol dva ohrievače a nasmeroval ich na posteľ, lde sme sa posadili, zatiaľ sme si nechali kabáty na sebe, nakoľko v chate bola celkom kosa. Pomaly sa vyhrievala. Naklonili sme sa k sebe a dali sme si letmú pusu. Pozreli sme si navzájom do očí a usmiali sa. Obaja sme zatvorili oči a bozkávali sme sa, kým nám nezačalo byť teplo. Kedy sme so seba zvliekli kabáty, vyzuli sa hladili sme sa. Teplota stúpala. Rukou mi vbehol pod tričko a masíroval bradavku. Moja ruka skĺzla na jeho nohu a masíroval som mu stehno. Rozopol som mu nohavice. Masíroval som mu cez trenky prirodzenie. Spomenul som si, aký ho má veľký z čias, keď sme chodili ako partia na plaváreň. Dvadsať centimetrov minimálne a tenký tiež nebol. Navzjámom sme si zvliekli tričká a on toho svojho vytiahol von. Dávidov stoporený penis ma vzrušoval, neváhal som a začal som mu ho honiť a oblizovať semenníky. Vzdcyhol pri tom od vzrušenia. Jednou rukou som ho honil, druhou som mu hladil brušné svaly a jazyk mi behal pomedzi jeho gule. Jazykom som pomaly prešiel od gulí k žaluďu. Chytil ma za hlavu a začal mi tlačiť penis hlboko do hrdla.
Odtiahol som sa aby som sa mohol nadýchnúť.
„Prepáč,“ Dávid sa na mňa pozrel.
„V pohode, len som s tým nepočítal, kľudne buď tvrdý,“ ako náhle som to dopovedal, vyskočil na nohy a chytil ma zhlavu. Penisom mi prefackal tvár. Pri tom som sa snažil, aby jeho žaluď skončil v mojich ústach. A keď tam skončil, nešetril ich. Vyšukal mi papulu bez milosti. Zo začiatku mi ho nevedel dať celý do úsť, ale po pár minútách som to zvládal. Keď už som myslel, že to nebude mať koniec, tak ma zdvihol a hodil na posteľ. Bez námahy. Zvliekol zo mňa všetko a zdvihol mi nohy. Jazyk zaboril do môjho análu a rukou mi ho honil. Ležal som na chrbte a vzdychal od rozkoše. Jazykom robil príjemne krúživé pohyby.
„Chcem ho tam,“ roztiahol som otvor. Postavil sa a špičkou mi prešiel medzi polkami. Začal mi ho tlačiť do análu. To som už zakričal od bolesti a pokúsil sa odtiahnuť. Vzal zo seme moje trenky a natlačil mi ich do úst. Zdrapil ma jeho mohotnými rukami okolo pásu a pokus opakoval. Prehlo v bolesti, ale iba som pevne hrýzol do trenírok vo svojich ústach. Odtiahnuť som sa síce pokúsil, ale vtedy ma zovrel, ako dáku hračku. Cítil som, ako do mňa preniká jeho penis. Urobil prvý pohyb von a dnu, druhý, tretí. Bol jemný, hoci ma stále pevne držal.
„V pohode?“ spýtal sa ma, keď zrýchloval tempo. Pokýval som hlavou. Nabral príjemne tempo, ja som si privykol a už to tak nebolelo. Chytil ma za penis a honil mi ho. Pri tom ako ma prcal sa nado mnou naklonil a oblízal mi krk, nakoľko v ústach som mal stále trenky. Jazykom došiel k môjmu pravému uchu.
„A teraz z teba vyšustám aj dušu,“ vrazil ho do mňa tak tvrdo, že som zaskučal. Prikývol som so slzami v očiach. Pomaly ho vysúval, pričom ma chytil za krk a opäť ho do mňa tvrdo vrazil. Pri piatom raze to začalo byť príjemne. Opäť ma chytil za direk, ale tentokrát ma mrdal tvrdo. Rukami som chytal kraje postele.

Vytiahol ho zo mňa, vzal ma za hlavu, trenky mi vyhodil z úst a vopchal mi do úsť žaluď. Cítil som ako mi vystriekal hrdlo. Mal poriadnu nálož. Držal mi pri tom hlavu a hrdlo mi stekalo do krku. Nebránil som sa prehĺtal som. Keď som prehltol aj poslednú kvapku jeho semena, pomohol mi sa tiež urobiť. Dohodli sme sa, že sa tu stretneme aj zajtra.

autor: jacquess



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>