Erotická poviedka

Je nevera, keď spravím toto?

S Petrom sme spolu už 7 rokov a máme pekný vzťah. Po roku chodenia sme sa k sebe nasťahovali, potom nasledovali zásnuby a svadba. Mohlo by to vyzerať ako ideál, no ja som o 10 rokov mladšia ako môj manžel a zatiaľ, čo on už túži po dieťati a rodinnom živote, ja mám pocit, akoby som prišla o éru zábavy a flirtu. Máme zabehnutý svoj stereotyp, ktorý síce milujem, ale stále je to stereotyp. Nechcem o Petra prísť, no nech sa snažím akokoľvek, náš sex ma už nebaví.

V jeden večer som Petrovi robila spoločnosť na ich firemnej akcii. Svojej kariére venuje veľa času, a tak toho veľa nového spolu nestíhame zažiť. Práve v ten večer, počas toho ako sa venoval kolegom a šéfovi na večierku, som si uvedomila, že chcem skúsiť niečo vzrušujúce.

Povedala som mu, že ak mu to neprekáža, radšej by som šla domov, lebo ma bolí hlava, ale že on, samozrejme, môže ostať. Vždy to s kolegami na týchto akciách ťahajú až do skorého rána.

Trochu v nálade ma odprevadil do šatne. Bola teplá letná noc, a tak som si to miesto domu namierila pešo do centra. Na sebe som mala priliehavé červené saténové šaty, cez ktoré zvykne presvitať spodná bielizeň, a tak som bola naostro. Saténová látka kopírovala každú krivku môjho tela. Po ceste som pri jednom podniku videla, že je tam uzavretá spoločnosť, a teda nejaká súkromná párty. Nazrela som dnu a videla som pekne vyobliekaných ľudí, ktorí spolu s mladomanželmi oslavovali svadbu. Kým sa nikto nepozeral, vkĺzla som dnu a v mojich šatách som tam dokonale zapadla. Pri bare boli položené poháre s vínom, tak som si zobrala najskôr jeden, potom druhý a vybrala som sa na parket. Vlnila som sa do rytmu hudby, jednu ruku som vystrela nad seba a mávala som nad hlavou. Neskôr som ju jemne spustila na svoj dekolt, hladkala som ňou svoje výrazné kľúčne kosti a jedným prstom som išla ešte nižšie, do výstrihu. Tancovala som akoby som bola v miestnosti sama. V tom som si všimla, že sa na mňa usmieva sympatický muž v mojom veku. Bol vysoký, mal krásny široký úsmev, husté hnedé vlasy, ktoré sa jemne vlnili. Keď zbadal, že som si ho všimla, usmial sa na mňa a drinkom v ruke naznačil gesto “na zdravie”. Zobrala som do ruky svoj pohár vína a podišla som sebavedome k nemu. Podišla som bližšie, než je možno bežné. Pozrela som sa mu do hlboko do očí, potom som sa usmiala a pripila som si s ním.

“Vyzeráš, že sa skvelo bavíš, vieš o tom, že z teba srší divokosť a odvaha?” spýtal sa ma.

“Ďakujem, ty zas vyzeráš, že sa tu prestávaš baviť a potrebuješ zachrániť,” opätovala som flirt naspäť. Spýtal sa ma ako sa volám, ale ja som sa len šibalsky usmiala a povedala som, že dnes mená nemáme. Potom sa ešte opýtal, či patrím k ženíchovi alebo k neveste. Bez obáv som mu prezradila, že ani k jednému. Videla som, že som sa mu potom zapáčila ešte viac.

“Prezraď mi aspoň, čo najradšej robíš,” vyzvedal

“Píšem erotické poviedky,” povedala som mu, “pri čítaní erotických poviedok ľuďom pracuje mozog inak než pri pozeraní porna, rozvíja to ich fantáziu a sexualitu, aj o nás jednu napíšem.”

Venovali sme si navzájom veľavravné pohľady. Fungovala medzi nami chémia, ktorá nás k sebe ťahala a navyše, nedokázali sme sa spolu prestať smiať. Robili sme si srandu jeden z druhého a niekedy aj z iných ľudí. Proste parťák na všetko.

V klube bolo viacero uličiek a miestností, a tak sme sa do jednej zašili a bavili sa o živote. V tom sa ku mne naklonil a chcel mi dať pusu. Ja som sa však uhla a povedala som mu, že som zadaná a nechcem byť neverná. On povedal, že chápe, a že aj on je zadaný, ale že si nemôže pomôcť. Uistila som ho, že jeho pokušenie chápem a navrhla som hru, ktorú som si práve v hlave vymyslela. Volala sa: “Je nevera, keď spravím toto…?”

Každý totiž vníma neveru inak. Pre niekoho je nevera pomyslenie na iného, pre niekoho slovný flirt vo výťahu, pre iného zas emocionálne naviazanie na človeka, ktorého sme naživo nikdy nevideli a pre ďalšieho sex. Ukázalo som mu, ako hru budeme hrať.

“Je nevera, keď spravím toto…?” podišla som k nemu, pritisla som svoje prsia na jeho hruď, zhlboka som sa nadýchla, zaklonila som hlavu, oblízla som si ústa, nahlas som povzdychla a zahryzla som si do spodnej pery. Nevinne, ako malé šteniatko, som na neho pozerala a čakala som na reakciu. Chápavo sa zasmial a spýtal sa ma, či je teraz na rade on. Prikývla som.

“Je nevera, keď spravím toto…?” obišiel ma, objal ma zozadu a pritlačil na môj zadok svoj stoporený penis. Privoňal mi ku vlasom a zašepkal mi do ucha: “Zatiaľ je to asi remíza.”
Zvlhla som. Tento pocit ľahkosti mi chýbal. Už teraz som z tohto dobrodružstva bola tak vlhká, ako pri mojom manželovi nie som ani po dlhej predohre. Bola som úplne mokrá. Neviem či ma viac priťahoval pán neznámy alebo to, že robím niečo zakázané.

“A je nevera, keď spravím toto…?” postavila som sa oproti nemu, ruku som si dala pod šaty a vkĺzla som si medzi nohy. Zasunula som svoj prst dnu a von, naschvál tak, aby bolo počuť, aká som mokrá a následne som prst oblízla ako nanuk. Z tohto flirtovania som bola taká nadržaná, že už po jednom dotyku moja vagína celá pulzovala a chcela, aby do nej vrazil penis.

Môj “protihráč” ostal v šoku a videla som, ako sa musí ovládať, aby zo mňa nestrhol šaty. Zatiahol ma dozadu do záhrady a povedal, že si mám sadnúť na stoličku pri altánku. Boli sme tam len my dvaja, ale v okolí bolo počuť hudbu aj spev oslavujúcich.

“Je nevera, keď spravím toto…?” podišiel ku mne, chytil ma za kolená a rozkročil mi nohy. V šatách som bola naostro, takže keď sa vysunuli trochu hore, bolo mi vidieť moju krásnu do hebka oholenú pičku. Sadol si oproti mne, rozopol si nohavice a začal si ho honiť. Pozeral sa na mňa a honil si ho. Svietilo na mňa mesačné svetlo a pouličné lampy, takže moja opálená pokožka priam žiarila a do toho som sa na stoličke vlnila od vzrušenia. Nemohla som si pomôcť, stískala som stehná k sebe a od seba, nadržanie prúdilo celým mojím telom.

Rýchlo som povedala: “Je nevera, keď spravím toto…?” Tenké ramienka šiat som nechala padnúť nižšie k mojim lakťom, stiahla som vrch šiat, jednou rukou som si chytila do rúk prsia a druhú ruku som priložila na svoj klitoris. Prstami som vnikla do svojej vagíny a prstovala som sa. Robila som si to na stoličke pri mesačnom svite a on sa na mňa pozeral a honil si na mne. Vystrela som sa a hrudník som vystrčila smerom k nočnej oblohe, aby vynikli moje nádherné hebké prsia, na ktorých bolo vidno neopálené stopy po plavkách. Krúžila som po celej svojej vagíne, vzdychala som, musela som si zahryznúť do ruky, aby som nekričala a niekto nás nenachytal. On sa na mňa stále pozeral s nadržaným výrazom a čoraz rýchlejšie si ho honil. Povedala som mu, že si predstavujem ako je jeho penis vo mne a snažila som sa telom a prstami kopírovať každý jeden pohyb, ktorý robil. Nedotýkali sme sa, boli sme od seba vzdialení asi 3 metre, ale bola som hotová ako keby bol vo mne a akoby sme zažívali náš najlepší sex. V tom sa spravil do ruky a vzrušene vzdychol. Ja som zvýšila tempo, prirážala som prsty do svoje vagíny a mačkala si prsia. Spravila som sa. Stolička podo mnou bola úplne mokrá, až sa na nej kĺzalo.

Podišiel ku mne, priložil mi jeho prsty celé od semena k ústam a povedal: “ Je nevera, keď spravím toto…?,” a narval mi ich do úst. Pooblizovala som mu prsty a cucala ich akoby som mu fajčila penis.

“Tak asi to je zas remíza,” povedala som a nevinne som sa usmiala. Pomaly začínalo svitať. Povedala som, že je čas ísť domov a on ma išiel odprevadiť. Pár blokov od môjho bytu som mu poďakovala a rozlúčili sme sa. Usmial sa na mňa, ja som si opäť zahryzla do pery a povedala som mu, nech už ide. Prišla som domov okolo piatej a môj muž ešte, našťastie, nebol doma. Osprchovala som sa a rýchlo som vkĺzla do postele. Nemohla som zaspať, srdce mi divoko búšilo a bola som z dnešného dobrodružstva ešte stále vzrušená. V tom prišiel Peter, ľahol si ku mne a pritúlil sa. Bola som taká nadržaná, že som na neho vyliezla, dala som mu dole boxerky a začala som po ňom jazdiť. Mokrá som bola ešte z mojej nezbednej nočnej hry, nepomohla mi ani sprcha, vlhla som stále dokola. Takáto mokrá som sa rýchlo spravila a Peter sa do mňa vystriekal. Jeho semeno mi stekalo z vagíny, zobrala som jeho prsty, nabrala na ne semeno a strčila som si ich do úst. Pooblizovala som mu ich a cucala som akoby som mu fajčila penis. Hmm, dvaja muži za jednu noc, tak sa mi to páči. Ale bola to nevera?

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>