Erotická poviedka

Romantika + perverz

Tento príbeh je kombináciou reality s fiktívnosťou. Reálne popisuje vlastnosti, názory a pocity jeho autora ako jednej z postáv, avšak postavy ženy a ďalšieho muža v tomto príbehu sú vymyslené. Rovnako aj meno autora. Príbeh odzrkadľuje dlhodobú túžbu jeho autora.
Nikdy som nebol bežným mužom. Ani bežným chlapcom v mojich detských časoch. Nelíšil som sa vzhľadom, ani tým, že by moja duša bola vsadená do "nesprávneho tela". V tomto zmysle bolo a aj je všetko v poriadku. Nikdy som príliš nerozumel potrebe chlapcov medzi sebou súťažiť, tešiť sa z porážky iných, hrať sa s vojačikmi a autíčkami. Nezaujímali ma však ani bábiky, plyšáky a iné dievčenské hračky. Bol som skrátka mimo toho všetkého, a mimo bežný spôsob života a myslenia som aj teraz, v súčasnosti. Mysliteľ, hľadač pravdy, jogín, ktorý si ctí svoje telo, ale ktorý zďaleka nie je dokonalou osobnosťou, pretože má svoje chyby.
Príbeh začína...
Bol koniec leta, čo ma trochu desilo. Na jednej strane som sa vôbec netešil na skracujúce sa dni a jesenné počasie ktoré ako každý rok nasleduje po lete, na druhej strane som vedel, že tak ako každú, aj túto jeseň budem pociťovať výraznejšiu potrebu lásky, než tomu býva počas iných období roka. Bol som dlhodobo bez partnerky, pretože som romantik, ktorý v žiadnom prípade nechce byť "silou mocou" s niekym, len aby s niekym bol. Tento fakt má však aj svoje nevýhody, a to absenciu citového a sexuálneho života ak nie som v partnerskom vzťahu. "Citový a sexuálny život... Existuje niečo liečivejšie než láska? Nemyslím si..." povedal som si. Práve som sa prechádzal a cítil vo vzduchu tú hranicu medzi koncom leta a začiatkom jesene. Trasa mojej prechádzky bola takmer rovnaká ako vždy. Bola to kombinácia prechádzky po košickom sídlisku na ktorom bývam, s následnou návštevou supermarketu, kde som si chodil kupovať zdravé potraviny, kvalitné mäso a vajíčka nevynímajúc. Na ceste z obchodu domov som šiel okolo nej.... Kráčala po chodníku s tenučkou taškou v ruke, ktorá sa jej z dôvodu ostrých hrán obalov potravín roztrhla. Mohla mať okolo 30-tky. Výzorom nenápadný typ ženy, z ktorej však vyžarovala určitá roztomilosť. Po tom ako jej potraviny popadali na chodník, začala ich v celistvo stave zbierať, a a jej zamyslený pohľad "do blba" pri ich zbieraní naznačoval, že netuší, ako sa jej podarí dopraviť ich domov, kde na ne čakala chladnička. Automaticky som si k nej čupol a spýtal sa jej : "Pomôžem Ti? :-)"... "A ako, keď nemám tašku?" - usmiala sa na mňa, pretože ju potešilo, že som jej chcel pomôcť. Spomenul som si, že mám v crossbody "pánskej kabele" ešte jednu tašku, z minulého nákupu. S úsmevom som ju vytiahol a nákup sme do nej poukladali spolu. Čupenie vystriedal postoj, a ja som sa bez rozmýšľania automaticky a so záujmom a úsevom opýtal : "Ako sa voláš? Ja som Rado. :-)"... "Teší ma, Katka. :-)" - povedala, a pri odpovedi bolo v jej úsmeve vidieť, že je rada za túto neštandardnú sitiuáciu, ktorá naštartovala naše zoznámenie sa.
Moja prechádzka a návšteva obchodu sa odohrávala na mojom sídlisku. A ako som zistil, bývala tu aj Katka. Presťahovala sa tu s rodičmi pred rokom, zo starého domu, ktorý im zničila minuloročná povodeň. Aspoň to mi s úsmevom povedala sama od seba, a mne sa páčilo, že o sebe prezrádza viac, než je nevyhnutné. Keď sme tak stáli pri jej bráne a boli ticho, "prebral" som sa z toho ticha a bez okolkov jej povedal : "Katka...rád by som Ťa uvidel znova. Chcem si dať s Tebou prechádzku. :-)" ..Nedal som jej otázku, či s tým súhlasí. Len som jej zdelil čo chcem a čakal, ako na to zareaguje. Obával som sa "zákonu schválnosti", a teda toho, že má partnera. Našťastie sa moje obavy nenaplnili, pretože odpovedala : "Rada sa s Tebou poprechádzam, Rado... Rada, Rado...sranda  :-)"... Vyčarilo mi to úsmev na tvári a vymenil som si s ňou telefónne číslo. Ale s tým, že hneď na to som navrhol termín našej prechádzky : "Dnes je štvrtok...Máš zajtra v skorší večer nejaké plány?" ... "Nie, nemám, alebo teda...mala som, ale seriál počká... :-)" - povedala. ("Tak to si píš, že seriál počká...") - pomyslel som si s úsmevom na tvári. Dohodli sme si presný čas a miesto. Bolo to na sídlisku, v jej okrajovej časti. Mám rád okrajové časti, ktoré akoby kopírujú obvod oblasti. Okrajové časti mesta, okrajové časti sídliska....Ideálne okrajové časti sídliska, ktoré sa nachádza na kraji mesta. Proste to rozhranie blokov/vežiakov/bytoviek s lúkou a lesom.
Nastal piatkový podvečer, a ako som očakával, prišla. Bola oblečená úplne bežne, ako na prechádzku. Nezabudla si so sebou zobrať svoj roztomilý úsmev. Čo ma však prekvapilo bolo to, že navrhla inú trasu prechádzky. Povedala : "Máš obuv vhodnú do lesa? Ja mám botasky, a v lese mokro nie je, takže by som sa rada prešla po lese ak nemáš nič proti. :-)". Súhlasil som, a jej návrh bral ako prejav jej dôvery voči mne, minimálne vo veci, že sa nebojí o to, že by som jej mohol v lese ublížiť. Ak by sa bála, nenavrhla by to. Začali sme sa teda pomaly prechádzať, po lesnom chodníčku, ktorý bol trochu nepravidelne vyšľapaný, niekedy "hladký", niekedy hrboľatý. Nastával čas, kedy sa začalo pomaličky stmievať, ale do tmy ostávalo ešte veľa času, pričom sme vedeli, že tma nás v lese nezastihne. Nie, nechytili sme sa pri prechádzke za ruky. Nebol ani sex. Bol zaujímavý rozhovor, ktorý nás oboch pohladil po duši, a ktorý celý prebiehal počas pomalého prechádzania sa a uhýbania sa občasne zavadzajúcim vetvám stromov....
- "Včera večer som sa smiala keď som si pri chystaní sa do postele spomenula na tú situáciu s tou roztrhnutou taškou... :-) .. Som rada, že si bol "mužom činu" a zastavil sa pri mne. A že si sa so mnou začal rozprávať a navrhol si dnešnú prechádzku. Vďaka tomu sme teraz tu..."
- "Išlo to samo, Katka. :-) A tiež som rád, že sme teraz spolu tu...na prechádzke". 
- "Povedz mi o sebe... Predpokladám, že si nezadaný, však? A čo ty a deti - máš deti?"
- "Som nezadaný a nemám deti. :-) A čo Ty a dieťa? Dieťa si nespomenula, akže tipujem, že dieťa nemáš."
- "Nie, nemám dieťa. Ani partnera. :-) Ale keby som mala dieťa, čisto hypoteticky...Bolo by to pre teba prekážkou?"
- "S najväčšou pravdepodobnosťou nie. Ak by to nebol syn, a v takom veku a rozpoložení, že by sa voči mne správal nevraživo, pretože by sa bál, že mu chcem "ukradnúť" mamku..." - povedal som, a začala sa smiať. 
- "Aké máš záujmy, Rado? ...Rado, Radko...?"
- "Asi sa pýtaš ako by som chcel aby si ma volala, že? Ako chceš. Rado, alebo Radko. :-) .... Moje záujmy sú zdravý životný štýl ako taký, zaujímam sa o fungovanie sveta, som určitým spôsobom duchovne založený, ale s otvorenou mysľou. Určtie nie konzervatívny, ale rozhodne nie príliš liberálny. A ako je to u Teba, Katka?
- "Tak...tiež mi nie je jedno čo zjem. Určite si vyberám. Dám si aj čokoládu alebo keksík, občas si upečiem koláč, ale inak žijem v podstate zdravo. A aj si zvyknem tak 10 minút denne zacvičiť. Možno na to nevyzerám, ale robím to pravidelne, 10 minút si nájdem takmer každý deň. Tiež nie som konzervatívna, ale určite by som nechcela pozerať na zápas v ženskej hádzanej ktorej som sa za čias strednej školy venovala, kde by miesto biologickej ženy hral "muž, ktorý sa považuje za ženu", ako sa to už vo svetea v športe deje :D" 
- "Samozrejme, s tým nesúhlasím ani ja. A nepáčia sa mi ani všeliaké tie "pochody" menšín v rôznych nevhodných oblečeniach a podobne... Neuznávam také pochody. Nič proti rôznym orientáciám, ale podľa mňa by to ľudia nemali "nosiť" na námestia. Mali by si to nechať pre seba v súkromí.
- "Súhlasím s Tebou, Radko. Inak ani ja nemám nič proti inak orientovaným. Pokiaľ teda neubližujú deťom."
- "O tom sa snáď ani nemusíme baviť. :-)"
- "Pred troma rokmi som pracovala v jednom obchode so športovými potrebami a mali sme tam kolegu gaya. Obľúbila som si ho, vedeli sme sa veľa nasmiať, niekedy mal také tiché sexistické narážky ak odišiel z predajne zákazník ktorý sa mu páčil... :D ... No ale nebudem o tom rozprávať, to ja len tak. :-)"
- "V pohode, Katka. :-) Nemám s tým problém..."
- "Nie? :-) ..." - povedala, usmiala sa, jemne sa zamyslela a bola ticho. Nie som hlupák, preto som vycítil, že mi tým zjavne niečo naznačuje...A tak som začal byť vynaliezavý...
- "Nie. :-). Mne to príde ako také spestrenie, keď na svete sú aj napríklad homosexuáli...a podobne. Pokiaľ sa teda neoblizujú na ulici a nerobia tie pochody v tých oblečkoch, ako som už spomínal..."
- "Ako spestrenie v čom? :-)" - opýtala sa
- "V tom, že je podľa mňa - môj názor - také zaujímavé, keď existujú nie len čisto heterosexuálne orientovaní ľudia, ale aj malé percento inak orientovaných. Napríklad homosexuáli. Len nech ich nie je polovica ani štvrtina. Chápeš ako to myslím. :-)"
- "Chápem. :-) ... Povedal si že napríklad homosexuáli. A napríklad ešte kto?" - opýtala sa, a bolo vidieť, že by rada dostala konkrétnu odpoveď, ktorá by ju potešila, v prípade, že by sa týkala...
- "Napríklad bisexuáli. :-)" - odpovedal som stručne, pretože ma zaujímala jej reakcia, podľa ktorej by som sa rozhodol, či tú tému rozviniem viac, alebo nie.
- "Hmmm... a čo si myslíš o bisexuáloch, Radko? :-)" - opýtala sa, a mne sa rozbúchalo srdce. Bol som pár sekúnd ticho, nakoľko som si bol vedomý, že rozbúchané sa prejaví na mojom hlase, čo som nechcel aby sa stalo.
- "Myslím si, že na jednej strane sú z pohľadu prírody prirodzenejší než homosexuáli, ale niektorí bisexuáli to môžu mať ťažšie, než homosexuáli." - povedal som, a z nejakého dôvodu ma ovládol divný pocit. Akoby som očakával, že som sa v domnienke o Katkinom postoji k bisexualite mýlil, pričom som si veľmi prial, aby ten divný pocit nebol oprávnený.
- "Prečo myslíš, že to majú ťažšie? :-)" - pri otázke zo seba vyslala spytovací pohľad typu "...pretože Ty sám si bisexuál? :-)"
- "Pozri, Katka... poviem to narovinu... som čiastočne bisexuálny." - zdôveril som sa, ale bez úsmevu, a nepozrel som sa na jej reakciu z obavy, že uvidím sklamaný výraz v jej tvári, a budem sa hnevať na to, že na jednej strane zo seba vysiela sympatie voči určitej "inakosti" v orientácii, ale na druhej strane ju sklame, že tá "inakosť" sa týka mňa. Našťastie sa moje obavy nenaplnili...
- "Och... :-) ...Tak to ma zaujalo, Radko. :-)"
- ":-) Ako to myslíš, Katka?" - čas sa mi zastavil a pripúšťal som len jednu možnú odpoveď, nie znejúcu odslova doslova presne podľa mojich predstáv, ale vyjadrujúcu potešenie z tejto skutočnosti.
- "Tak, že si pre mňa o to viac zaujímavý, Radko. :-) Len ma o tom zaujíma viac... Mám z Teba dojem, že si vyslovene "na ženy" ako sa hovorí. Cítim tú príťažlivosť, tvoje mužské energie. Znamená to že tvoja bisexualita je takého druhu, že viac ťa priťahujú ženy, však?" - pri tej otázke bolo vidieť, že si je 100% istá odpoveďou, ale aj tak ju potrebovala počuť, a preto mi tú otázku položila.
- "Áno, samozrejme. :-) Muža ľúbiť nedokážem, a s mužmi sa ani nestretávam. Faktom však je, že ma priťahuje penis. VEĽMI. To však nie je všetko."
- "Tak mi o tom povedz viac. :-)"
- "Rovnako ako mám potrebu robiť mužovi orálik, mám potrebu vidieť svoju milovanú partnerku, ktorá mu tiež robí orálik." - napäto som čakal na jej reakciu...
- "Zaujímavé. :-) Takže by si nežiarlil, či?" - jej oči začali byť "pichľavé", ale jej zlatý úsmev stále zdobil jej tváričku.
- "Žiarlil. A bolelo by to. Lenže v tom žiarlení by som cítil vzrušenie. Možno by to prispievalo aj môjmu duchvnému rastu, pretože na základe toho by som si uvedomoval, že partnerku nevlastním."
- "Inak občas si pozriem také erotické videá...kde sú dvaja muži spolu. :-)"
- "To ma potešilo, Katka. :-)... Som rád, že sa bavíme na erotickú nôtu. Ale aby si nemala náhodou zlý dojem, tak vedz, že som s Tebou na prechádzke preto, pretože Ťa chcem spoznávať ako osobu, za tým najserióznejším účelom."
- "A to znamená čo? :-)" - spýtala sa, aby si potvrdila svoju správnu domnienku.
- "To znamená to, že ak si budeme rozumieť, rád k Tebe začnem pociťovať city, a časom tie najkrajšie city. Ak naše spoznávanie sa bude prebiehať pozitívne. :-)"
- "Tak to som rada, Radko. Tiež som tu na prechádzke s Tebou z dôvodu, že v prípade porozumenia sa rada otvorím vážnemu vzťahu."
- "Vážnemu vzťahu s mužom, ktorý je čiastočne bisexuálny, a teda potrebuje robiť mužovi orálik pred očami svojej partnerky a zároveň potrebuje vidieť partnerku ako aj ona robí orálik mužovi? :-)" - opýtal som sa "pre každý prípad".
- "Áno, presne s takým mužom, a ktovie, možno ním budeš Ty, nechajme sa prekvapiť. :-)" 
Po tejto uspokojivej Katkinej reakcii som v radostnej nálade zmenil tému na "bežné veci", prácu, hudbu... Veľa času už na to neostalo, blížili sme sa totiž späť k miestu, cez ktoré sme vkročili do lesa na začiatku prechádzky. Odprevadil som ju ku bráne. Stmievanie sa bolo asi v polovici. Padla prvá pusa, iniciatárom som bol ja. Po puse ma objala. Poďakoval som za veľmi peknú prechádzku, a opýtal sa, kedy bude mať najbližšie čas niečo podobné si zopakovať. Na víkend šla s rodičmi na chatu, takže víkend vyzeral inak než som si predstavoval. Ale v pondelok podvečer sme si prechádzku zopakovali. Prešli dva mesiace a stále sme boli spolu. Mali sme sa už úprimne veľmi radi, niektorí ľudia tomu hovoria láska, ale tí triezvi vedia, že na lásku treba predsa len trochu viac času. Avšk  veľmi nám na sebe záležalo a samozrejme sme si "nezahýbali". Nebudem opisovať jej fyzickú podobu, nie je to totiž podstatné. Páčia sa mi rôzne typy žien, od štíhlunkých po bacuľky/plnšie. Ja osobne som vysoký, štíhlej a zároveň vyšportovanej postavy. Ako inak, keď žijem tak zdravo? Čo sa týka mňa a Katky, sexuálne sme spolu žili už asi 6 týždňov, začali sme s tým po dvoch týždňoch od prvej prechádzky. V erotike pri mne mávala absolútne čokoľvek chcela. Som typ muža, ktorý miluje celé telo partnerky, od A po Z, všetky jeho prirodzené vône a chute. Hoci som prioritne plný nehy a mojkania, sekundárne som rád aj dominantný, avšak bez potreby partnerke spôsobovať telesné zranenia. Ocenila túto skutočnosť.
- "Kedy si naposledy fajčil muža? :-)" - opýtala sa ma po príchode ku mne, začiatkom novembra, pri tom, ako sa vyzliekala a ľahala si na masérsky stôl očakávajúc príjemnú masáž chrbátika odo mňa.
- "Je to už dávno, srdiečko. :-). Vieš, síce to zbožňujem, ale ja pri tom potrebujem ženu... Ideálne partnerku. Vlastne...asi len partnerku. Proste to potrebujem zažívať v prítomnosti partnerky, aby tam totiž boli prítomné aj pekné či krásne city, v závislosti od toho do akej citovej úrovne sme sa už s partnerkou dostali. Hmm...a pýtaš sa preto, pretože by si niečo také rada videla? ;-)" - žmurkol som na ňu prvý krát v živote...
- "Áno, presne preto sa pýtam. :-) Lebo už prešli dva mesiace odkedy sme sa o tom tak uvoľnene bavili. Ja viem, že najprv sa má začať "v dvojke", úplne s tým súhlasím a inak by som to ani nechcela. A aj sme začali a zažili toho veľmi veľa za ten krátky čas. :-) Otázka však je, či by si rád tú trojku o ktorej sme sa vtedy toľko bavili. Hmm?"
- "Samozrejme, že tú trojku chcem. :-) V tomto období sa už na to začínam cítiť. Pretože tým že sme spolu a je nám spolu krásne, sme si potvrdili že sa máme VEĽMI radi, a upevňujeme to medzi sebou. A som rád, že ju chceš aj Ty, srdiečko... Je pre mňa veľmi potešujúce, že si to navrhla Ty...že Ty si "obnovila" tú tému. Ja som tomu chcel dať ešte mesiac, ale som pripravený už aj teraz, v tomto období."
- ":-) Takže ako? Ideme ho hľadať? Máš predstavu ako má vyzerať? Alebo už máš niekoho "v zálohe"?"
- "Nie, nemám nikoho v zálohe, lebo aj tak viem, že keď začneme hľadať, nájdeme do pár dní. Prostredníctvom nejakej zoznamky či zoznamiek. Bude odo mňa mladší, štíhly, a bude musieť byť aspoň trochu Bi." - povedal som Katke, a dal jej pusu na hlavičku pri tom, ako ležala na brušku počas relaxačno-klasickej masáže. Použil som prírodný olej na masírovnie, ktorý na pokožke nezatuchne a zbytočne ju príliš nepremastní. Inak pracujem za počítačom, masírovať som sa naučil na dlhodobejšom masérskom kurze.
Katka sa otočila na chrbátik a túžobne sa opýtala : 
- "Mmm....Čo všetko budeš chcieť v tej trojke, láska?"
- "Čokoľvek, čomu sa otvoríš, srdiečko moje... :-)"
- "Takže bude len ten orál nás dvoch jemu, alebo bude aj viac? :-)"
- "Zopakujem...bude to, čomu sa otvoríš, alebo inak povedané - bude všetko, na čo budeš mať chuť, srdiečko. :-)"
Zobral som ju na ruky a nežne položil na posteľ.  Nebolo ju cítiť za masérskym olejom, pretože bol bez vonných esencií. Najkrajšie vonné esencie pre mňa aj tak predstavovalo jej telo. Osobne ma do erotiky nehrnie túžba orgazmovať. Počas erotiky si totiž najviac vychutnávam vône, chute a teplo. Samozrejme aj pohlavnú rozkoš, ale prioritne tie vône a chute. Preto som ten najvhodnejší typ na orálny sex.
Katka ležala chrbátikom na posteli, s jemným úsmevom na tvári, s nôžkami rozkročenými a zároveň pokrčenými, očakávajúc to, na čo už bola zvyknutá a čo si veľmi užívala... A teda na moje pery, nos, jazyk a prsty, ktorými som zbožňoval skúmať jej intímne miesta... Bol som do nej úprimne zamilovaný, ona do mňa, a naše city voči sebe sa každým dňom vyvíjali k väčšej a väčšej dokonalosti. O to väčší zmysel dávala erotika medzi nami. O to väčšia extáza v nej bola prítomná. Zbožňoval som mať celú tvár od jej šťavičky...Jazykom skúmať každé zákutie jej pindulky, všetky tie rôzne odtiene vôní a chutí. Vždy voňala a chutila trochu inak, a zároveň vždy vzrušujúco. Svoju zásluhu na tom mal aj fakt, že vône a chute partnerky si viem užiť bez ohľadu na to, či práve vyšla zo sprchy, alebo v nej bola naposledy pred dvoma dňami... ...Strkal som jej jazyk do pindulky, vychutnával si tú jemne trpko-kyslastú vzrušujúcu chuť a cítil šťastie. Potom som ju začal dráždiť prstami pri súčasnom lízkaní klytorisu. Zbožňujem ten čvachtavý zvuk pri tom a ten pocit... Prsty som ci vycmúľal, a znova ich do nej vložil... Totálne sa pri mne uvoľnila, a začala zažívať multiorgazmické sťahy pindulky... Tá vôňa ma opájala a veľa by nechýbalo k tomu, aby som začal vzlykať od radosti.... Nasledovalo to, čo som nečakal, a čo ma o to viac veľmi príjemne prekvapilo... Začala striekať... Okamžite som to využil a chytal som jej ejakulácie priamo do pusy... "Láska, láskaa....." - hovoril som jej, a hoci to za tie dva mesiace skutočná láska ešte nebola, lebo je to proste nemožné, tak sa k nej reálne schyľovalo. A mne robilo tak dobre označovať ju za lásku... Bolo nám obom nádherne.... Po tom ako sa upokojila som si ju pretočil na jej pravý bok a začal jej bozkávať hlavičku....Zbožňujem bozkávať hlavičku. A vydávam pri tom vzdychy, túžobné citoslovcia. Ide to samo. Z hlavičky som prešiel na šiju, zo šije na hrbátik, dolný chrbátik...prešiel som na riťku... Najprv som jej vybozkával a nežne kuskal obe polovičky riťky...Následne som jej riťku nežne roztiahol a začal bozkávať vzrušujúco voňajúci análik...Rovnako ako v prípade pindulky som si predstavoval, že aj táto časť jej telíčka je zároveň časťou telíčka, zároveň akoby samostatnou bytosťou. Takže análik sa premenil na pusu, ktorú som bozkával ako pusu....a potom do nej začal strkať jazýček ako do pusy pri bozkávaní.... Prešiel som na rimming, jazyk strčil dnu a von, dnu a von, dnu a von...a užíval si chuť vnútra análiku. Pretože aj tú zbožňujem. Zbožňujem toho ešte oveľa viac. Keď som jej chcel začať dráždik análik prstom, stopla ma a povedala :
- "Radko, je mi s Tebou nádhrne, všetko si užívam, ale prst zatiaľ nie... ešte mi...nikto nestrčil prst ani penis do análiku...Bývalý chcel, ale hanbila som sa. Pri Tebe cítim že sa hanbiť a ničoho obávať nemusím, ale daj mi čas, dobre, láska?"
- "Samozrejme, že Ti dám čas, srdiečko. :-)" - povedal som, a znova jej začal zozadu bozkávať hlavičku pri tom, ako sme spolu vytvorili polohu "lyžička".
- "Vojdi do mna, zlatko, do pišulky..."
- "Veľmi rád, zbožňujem to, srdiečko..." - potešil som sa, a vošiel do nej bez kondómu, s tým, že si viem dávať 100% pozor (a to mysím vážne, zatiaľ som mi v tom prípade "kix" nikdy nestal)
Užíval som si to, ako bol môj penis vyživovaný a zvláčňovaný jej mokručkou teplučkou pindulkou, a ona to, ako môj teplý penis vyžaroval do jej pindulky. Ale chcel som zmeniť polohu. 
- "Zlatinko, ľažkaj si na mňa, dobre? ...Chcem Ťa na sebe...chcem, aby si si na mne zajazdila...ale s tým, že keď poviem "stop", tak prestaneš, dobre? Lebo máme styk bez kondómu a neberieš antikoncepciu - za čo som rád, pretože tá len škodí zdraviu."
- "Dobre, láska...veľmi rada..."
Po asi 15 minútach nežného pohlavného styku, ktorý stále prebiehal, sa opýtala :
- "A Ty? Mojko...? Chcem Ťa..."
- "Čo ma chceš? :-)" - opýtal som sa s úsmevom na perách.
- "Spraviť Ťa pusou, vyjačiť Ťa...."
- "A hneď na to sa budeme bozkávať? :-)"
- "ÁNO! Chceš to takto??" - opýtala sa s nadšením.
- "Keby som nechcel, tak by som to nenavrhoval, nie? ;-)..." - žmurkol som na ňu druhý krát v živote. 
Začala mi ho fajčiť...ale prerušil som ju :
- "Katka, chcem to v inej polohe.... Buď pri tom budem stáť, alebo sedieť...a Ty budeš o úroveň nižšie - kľačať, čupieť...vyber si...."
- "Ty si vyber, láska!" - povedala plná nadržanosti a nedočkavosti.
- "Budem stáť....a nežne Ťa pri tom držať za vlásky...Možno Ti pri tom "šuknem" do hrdielka podľa toho ako sa rozhodnem...Dávaj pozor na zúbky, srdiečko moje zlatučké..." - a usmieval som sa od blaženosti...
- "Povedz mi keď budeš vrcholiť, láska" - povedala s pusou zapchatou penisom. Potom ho vybrala z pusy a povedala : - "Mám to takto rada...a celého Ťa vysajem...".
Schyľovalo sa k orgazmu... Orgazmus doprajem len žene, s ktorou riešim vzťah. Inej nedovolím vyfajčiť ma. Takto to mám v sebe zakódované, je to pre mňa silno intímna záležitosť.
- "Už budem, srdiečko, užž..užžžžž ....užžžchhhh.... aaaaaaaaaaaaachhhhhhhhhhhh hhhhhhh....ooochhhhhhh...." - začal som stonať so strácaním síl.... Držal ju za hlavičku a precíťoval tie najkrajšie city aké medzi nami boli.... Ľahol som si na posteľ, ona ku mne a trochu nezrozumiteľne povedala :
- "A polka pre Teba, láska..." - začala ma bozkávať so semenom v puse...a ja som sa usmieval od ucha k uchu.... Objímal som ju pri tom ako ležala na mne, držal ju za riťulku a povedal som :
- "Takto sa my dvaja budeme bozkávať aj po tom, ako v blízkej budúcnosti spolu vyfajčíme nášho budúceho kamoša..."
- "ÁNO, budeme. Teším sa na to, Radko."
- "Aj ja sa na to teším, Katka."
Pokračovali sme v nežnom bozkávaní a túlení. Potom sme sa pri sebe v posteli rozprávali, ale už nie o sexe. Úprimne som jej povedal, že k nej cítim ten najkrajší cit akého som momentálne schopný. Ona mi to opätovala. Neskôr som šiel pripraviť jedlo a navečerali sme sa. Po večeri sediac pri sebe na gauči a držiac sa za ruky sme si povedali, že začneme s hľadaním "kamoša do trojky". O deň na to sme si spoločne vytvorili na zoznamke ženský nick, kde sme do profilu vyplnili niektoré údaje o nás, a vypísali čo hľadáme. Do dvoch týždňov sa našli traja adepti, ktorí nám vyhovovali vekom, správaním sa, orientáciou a vzhľadom. Dali sme si stretko s prvým z nich, takú oťukávačku v takmer nefrekventovanej časti mesta, aby sme boli čo najviac uvoľnení. Nezaujal nás, takže "reál" nepokračoval. Nehodili sme ale flintu do žita, a dohodli oťukávačku s druhým. Ten nás zaujal. Následne sme si s ním cez správy dohodli stretnutie na byte. Keďže to bolo prvé takéto stretnutie, ocenili sme, že nemal problém aby sa odohralo u neho. Tak nám to totiž viac vyhovovalo, no nebolo to podmienkou.
- "Radko, mám trochu trému......" - povedala Katka.
- "Srdiečko, to je v poriadku. Aj ja mám "taký maličký kúsok" trémy, ale len maličký. Všetko je o.k., proste je to pre nás niečo nové, ale obaja to chceme, tak to prekonáme a vďaka tomu začleníme do nášho sexuálneho života niečo, čo sa nedá nahradiť ničím iným." - povedal som jej a usmial sa na ňu.
- "Veď áno, chceme to obaja. :-) ...len vieš, nové prostredie a tak... dúfam, že to bude prebiehať v pohode, zlatinko."
- "Bude, uvidíš. :-)".
Nachádzali sme sa už pod jeho bránou. Býval v bloku, časť Košice-Terasa, na piatom poschodí.
Boli sme dopredu dohodnutí čo a ako bude prebiehať. Nemali sme záujem "pripiť" sa ani pred stretkom, ani počas neho. A usúdili sme, že prvá takáto "akcia" bude najlepšie prebiehať vtedy, ak nebude časovo príliš "rozťahaná", nakoľko "dôvernejší" by sme si boli až na ďalších stretnutiach, keby sme sa viac poznali.
A tak ako sme boli dohotnutí, tak sa aj stalo.
Bol sobotný večer. Erik nám elektrickým vrátnikom otvoril dvere brány, a ja s Katkou sme vedeli, že každým krokom sme bližšie a bližšie k  realizácii toho, čo budeme považovať za určitý "zlom" v našom sexuálnom živote, "zlom", ktorý obaja vítame, a od ktorého si toho dosť sľubujeme. Erotika v dvoje medzi nami je prenádherná, ale dvaja sú vždy dvaja, a Katka nemá penis. Ja zas nemám dva penisy. A rád sa podelím o svoju lásku, ak sa nebude deliť láska medz nami medzi tretieho.
Takže... blížili sme sa k výťahu. Privolal som ho, vlastne ani nebolo treba, bol totiž na prízemí. Vošli sme dnu a uvideli sa vo veľkom zrkadle. Katka upravujúc si vlasy povedala :
-"Bože, ako vyzerám.... To fakt vyzerám tak blbo?"
- "Ach, zlatko...NIE...toto je hnusné biele silné neprirodzené "chirirgické" svetlo...Vyzeráš super, a nezabúdaj, že Erik bude mať zapnuté svetlo len malej stolnej lampy, a aj to bude utlmené, takže nerieš somarinky. ;-)" - a žmurkol som na ňu tretí krát v živote.
- "Dobre, len som trochu vystresovaná..." - zhlboka sa nadýchla a zhlboka vydýchla...
- "Stres o chvíľu skončí, srdiečko moje... Zoberieš mu ho do pusy a strach úplne opadne..."
- "Dúfam, zlatinko moje. :-)" - povedala, a dala mi pusu. Tá pusa bola iná než ostatné pusy aké som kedy od nej dostal. Cítil som v nej viac lásky. Bol to taký divný pocit - cítiť najviac lásky pri bozku od partnerky v tom momente, ktorý bol ihneď vystriedaný situáciou, ktorú sme predtým nikdy spoločne nezažili. Vystúpili sme z výťahu.
Jedny z troch dverí na piatom poschodí boli pootvorené. To boli tie Erikove. Takto sme sa dohodli. Pri vstupe do bytu sme sa s Veronikou vyzuli. Erik čakal takmer nahý, v boxerkách v spálni, pri posteli, ktorej bol otočený chrbtom. Za posteľou svietila lampička tlmeným svetlom situovaným ku kobercu, a to svetlo bolo veľmi slabé. My sme vďaka nemu vedeli kam máme ísť. Katka ma "pri ceste" do izby za Erikom chytila za ruku, a opäť som zažil ten divný pocit - z jej ruky ku mne sálala láska, bolo to to najkrajšie chytenie za ruku, aké som kedy pocítil. A znova som si uvedomil zvláštnosť tejto celej situácie. : ("Poslednú minútu som od Katky pocítil dva krát niečo tak krásne, čo som doteraz necítil.....a hneď na to bude nasledovať to, čo bude nasledovať, to, na čo sa obaja tešíme, to, čo nám dopomohlo k nadväzovaniu partnerskému vzťahu, to, čo sa uskutoční už doslova o pár sekúnd....." - pomyslel som si.)"
Vošli sme do spálne k stojacemu Erikovi. Sadli sme si k jeho nohám do sedu na pätách. Pred očami sme mali jeho telo a biele boxerky, pod ktorými sa ukrával jeho penis a guľky. Katka sa so spytavacím a zároveň vzrušeným pohľadom pozrela do mojich očí, ja som sa usmial, jemne pritakal. To bol pre ňu signál, aby mu dala dole boxerky... Zrazu sa nám pred očami ocitol jeho pekný penis a pekné uvoľnené guľky. Bol na "širší pásik", ktorý tvorili asi na nejakých 6 milimetrov skrátené hnedé chĺpky. Penis mu začal "ožívať", a Katka ktorá zbožňovala "ožívanie penisu" v puse, rovnako ako ja, rýchlo vzala jeho penis do pusy...a začala ho cmúľať... Okamžite som sa pridal... Spolu sme mu ho "na striedačku" brali do pusy, do hrdla...bozkávali mu ho, cmúľali guľky.... Chytil som ju pri tom za ruku a pozeral jej do očiek. Pohľadom sme si vzájomne vysielali ako veľmi sa máme radi. A obaja sme cítili k sebe tú najväčšiu dôveru akú sme k sebe doteraz cítili. S tou dôverou za zvýšila aj kvalita našich citov a začala sa rodiť skutočná láska. Cítili sme to, vedeli sme to. Rovnako sme cítili a vedeli, že odteraz budeme chcieť takú trojku zažívať často... Späť do prítomného okamihu a bezmyšlienkovitého stavu nás dostali Erikove vzdychy. Oboch nás nežne držal a hladkal po hlave pri tom, ako sme sa mu venovali. Pôvodne sme sa dohodli že na prvej takejto "akcii" neprebehne žiadna veta, ale Erik sa preto rozpačito spýtal, a vôbec sa mu v tejto veci nedivím, otázku. :
- "Komu z vás dvoch sa spravím do pusy?" - možno bol fakt zvedavý komu, lebo dvoj naraz sa nedá, možno sa pýtal preto, aby si prípadne neostriekal koberec v spálni.
- "Mne!" - povedala Katka, a vo mne sa "zapla" žiarlivosť. Presne ten typ žiarlivosti, ktoré je bolestivý a sladký zároveň, ktorý môže slúžiť určitému osobnostnému rastu. Ten typ žiarlivosti, pri ktorom si ten čo žiarli uvedomuje, že sa môžu s dotyčnou osobou úprimne ľúbiť, a to aj keď je tam prítomný "niekto tretí" na sex. 
Takže som začal pozorovať, ako ho Katka Erika celého "vysala". Bol to krásny pohľad, a ja som už naisto vedel, že toto sa musí stať súčasťou môjho života...na dlhé, dlhé roky... Po vyfajčení si Erik ľahol na postel, zavrel si oči, a ja s Katkou sme sa začali bozkávať... Erik nerušene ležal a relaxoval. Podišiel som k nemu a ešte na záver mu pocmúľal už malý penis.
Poďakoval nám, my jemu, pozdravili sme sa, odišli. Keď sme s Katkou prišli domov, začali sme sa jeden k druhému túliť, s akousi novou kvalitou vzťahu. ("Asi na dvere zaklopala ozajstná láska.") - pomyslel som si. Prešli dva roky, a s Katkou sa ľúbime stále viac. S Erikom sa už nestretávame, pretože sa stretávame s iným chalanom, s ktorým nám nie je o nič horšie než s Erikom. Ten sa totiž odsťahoval do zahraničia. Ten druhý muž sa volá Miro. Sme veľmi spokojní. Vieme si krásne užívať "dvojku", ale aj trojku, ktorú potrebujeme ako "doplnok". 
Katka sa ma opýtala :
- "Zlatinko, si otvorený aj niečom inému než len oráliku v trojke?"
- "Srdiečko moje, v trojke som otvorený absolútne všetkému, čo by si v nej rada zažívala. :-)"
- "Si si istý, Radko? :-)"
- "Som, Katka. Partnerský vzťah a láska je o prehlbovaní citov a sexuality až do pomyselnej dokonalosti. A ja som ten posledný, ktorý by partnerke odmietol nejakú jej chúťku. A ver mi - každá Tvoja chúťka je aj moja chúťka."
- "Takže nech sa mi páči v sexe skutočne ČOKOĽVEK, môžem sa Ti s tým zdôveriť? Môžem mať stopercentnú istotu, že Ťa ničím nevystraším, istotu, že Ti čo budem chcieť pre Teba nebude neprijateľné? Môže sa to týkať trojky, ale aj dvojky, čohokoľvek v sexe...?"
- "S plnou vážnosťou Ti hovorím, srdiečko moje milované, úplne triezvo, pri zmysloch že každá Tvoja sexuálna chúťka a potreba sa nachádza aj vo mne. Bez ohľadu na to, či už ju v sebe reálne otvorenú mám, alebo ju v sebe s veľkou radosťou otvorím. Dôveruj mojim slovám. :-)"
- "Ešte mám otázku. Priťahujem Ťa úplne celá? Proste celé telo? Celá duša?"
- "Áno, úplne celá. Aj Tvoje temné stránky duše, ak ich máš. Zatiaľ si ich medzi nami neprejavila, ale ak ich máš prejav ich, nestretneš sa s ich odmietnutím z mojej strany. A čo sa tela týka, priťahuje ma na ňom absolútne všetko. Bez ohľadu na to kedy si bola v sprche, bez ohľadu na to kedy si použila žiletku alebo (d)epilátor, bez ohľadu na čokoľvek..."
- "Ľúbim Ťa, Radko...Ľúbim Ťa....Milujem Ťa.......nemám ani tú najmenšiu pochybnosť, že Ťa milujem celou svojou dušou a telom...."
- "Ja cítim to isté, Katka. Tiež Ťa milujem celou svojou dušou a telom. A preto že sa vzájomne milujeme celou svojou dušou a telom, sme to my, čo si navzájom dáme všetko čo potrebujeme...Sme to my, čo nebudeme "priškrcovať" svoje citové a sexuálne potreby na úkor toho druhého, ale budme ich "rozširovať". Pričom samozrejme navždy bude u nás na prvom mieste láska."
Po tých vyznaniach sa Rado a Katka objali, a pocítili zimomriavky od hlavy až po päty. Vedeli, že je to znamenie. Vedeli, že toto je osudová láska. A preto s ňou aj naďalej zachádzali ako s porcelánom. Vzájomná dôvera a úprimnosť sa postarali o to, že ich láska nabrala veľmi silných liečivých účinkov, a obaja si takto upevnili svoje duševné a fyzické zdravie, "rozkvlitli" do plného potenciálu svojich citových a sexuálnych možností. To sa stane, keď sa stretnú dvaja, ktorí sa neboja tej najväčšej citovej a sexuálnej hĺbky, a ktorí sú k sebe zároveň priťahovaní.


autor: autor.kosice



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>