Erotická poviedka

Bradavky

Bol som polievať za záhradou maliny a prišla tam aj suseda, ktorá tiež šla polievať nejaké rastlinky. Bolo pomerne teplo, tak mala na sebe iba ľahkú blúzku, na ramienkach a bez podprsenky. To som si všimol hneď ako sa ukázala. Čo som si však všimol na druhý pohľad boli jej bradavky ktoré sa pod tenkou látkou výrazne rysovali. Nie je to nijaká štíhla baba, veľmi mi pripomína Bettany Huges a čo si zapierať, páčia sa mi také baby, krv a mlieko, hlavne ak majú to mlieko.

Všimla si na jej prsia pozerám uprenejšie ako by sa asi patrilo. "Ahoj sused, kam tak uprene pozeráš?" zasmiala sa. "Predsa na Tvoje bradavky, sú ako maliny" povedal som priamo. "To sa ti tak páčia?" tvárila sa nechápavo. "Jasné keby som nemal doma kontrolu, tak by som ich rád ochutnal." Povedal som. Zabudol som poznamenať, že bola sobota, tak som mal doma ženu a bol predpoklad, že aj jej muž bude doma. "Tak to necháme na pondelok, ak budeš bez kontroly." "Fajn, mal by som byť doma sám." "Fajn, tak ráno cca o 7mej budem zasa polievať a ak budeš môcť, príď a dám Ti ich ochutnať." Nemohol som sa dočkať pondelka, stále sa mi zjavovali v myšlienkach tie krásne vystupujúce bradavky. V pondelok som už mal natiahnutú hadicu a čakal som kedy sa ozve spoza plota striekanie vody. Dokonca aj bránku dozadu som mal otvorenú. Zrazu som len začul pomerne potichu "sused si tu?" Pravdaže hneď som bol za bránkou. "Hej, len som čakal, že budeš aj dnes polievať." "Budem ale až neskôr." Prišla v tej istej blúzke ako v sobotu. Bradavky opäť trčali cez tenkú látku. "Si sám doma?" Ako keby čakala na odpoveď, lebo hneď ako som jej to potvrdil slovkom áno, tak ma zastrčila do mojej záhrady a stiahla si ramienka.

Jej krásne štvorky sa na mňa vyvalili a bradavky som videl v plnej kráse. "Tak na čo čakáš?" spýtala sa, asi mala dojem, že mi to trvá príliš dlho. Nenechal som ju čakať a prisal som sa na ľavú a pravú som chytil do ruky. Ona si pritisla moju hlavu ešte viac na svoj prsník. Po chvílke si moju hlavu presunula na druhý prsník a ja som ju cucal ako kojenec. Odtrhol som sa a navrhol jej aby si aspoň na deku ľahla ktorú som mal prestretú na trávniku v záhrade. Nebál som sa, že nás niekto uvidí, lebo z jej strany som mal doštený plot ktorý urobil jej manžel a z druhej strany boli u susedov vysoké husté túje. Súhlasila a ľahla si na chrbát. Ja som mal na sebe iba tielko a voľné maskáče, skôr maskáčový prevlečník. Tielko mi stiahla, vraj nebudem pred ňou taký naobliekaný. Na sebe mala ešte ľahkú sukňu. 2ahol som si vedľa nej a pokračoval v cucaní. Ruku ktorú mala medzi mnou a sebou som naraz zacítil ako mi siaha medzi nohy. Druhá ruka pridŕžala moju hlavu na prsníku. Rukou ktorú som mal k nej bližšiu som vyhrnul jej sukňu a zistil, že pod ňou bola naostro. Uvolnila mi šnúrku ktorá udržiavala maskáče na mojom páse a stiahla mi ich tak, že uvolnila trpaslíka. Neskončíme dúfam na polceste povedala a roztiahla nohy od seba. Presunul som sa na ňu a vymenil som prsník. Môj trpaslík reagoval ako je prirodzené a začal do nej vnikať. To ju rozpálilo a začala sama prirážať. Prispôsobil som sa jej tempu a o chvíľu som už striekal. "Neboj sa, nezanechám Ti bábo ako darček, mám to poistené." "Pre istotu som sa aj ja poistila, dúfala som, že to takto dopadne, dokonca som bola pripravená Ťa znásilniť ak by si sám nechcel prejaviť iniciatívu."

Keď mi zvädol, chvíľu ho nechala aby sa spamätal. Keď si myslela, že mu dala dosť času, kľakla si a honila ho rukou. Keď sa konečne postavil, nabodla sa naň tým, že ma jednou nohou prekročila. "A teraz sa na tie maliny môžeš dobre pozrieť!" povedala keď na mne jazdila. Bolo sa na čo pozerať, bradavky trčali asi 1,5 cm dopredu a dvorce mali priemer tak 8 cm. Bolo vidieť, že sa opaľuje v plavkách, spodná polovica prsníkov bola bledšia ako horná ale čiastočne tá tmavšia, opálená časť zasahovala aj dvorce.

Po druhom čísle sme sa postavili, ona si nasadila ramienka a ja som si zdvihol maskáče. "O dva týždne mám zasa poobednú službu. Dúfam, že budeš doma sám a prídeš popolievať za záhradu a ja sa nebudem musieť pýtať či si tu." "Prídem polievať aj keby pršalo." A tak aj bolo. Síce nepršalo, ale ja som išiel "polievať" a nakoniec som síce striekal ale nie z hadice vodu ale semeno z môjho trpaslíka. Tak iba dúfam, že teplo a jej popoludňajšie služby ešte vydržia.     

autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>