Erotická poviedka

Vikiho mama

Keď mi vnuk oznámil, že sa príde k nám hrať Viki, tak som si myslel, že príde niektorá z jeho spolužiačok. Moje prekvapenie bolo keď prišla krásna červenovláska, s chlapcom a vraj či nám nebude naozaj Viki, teda jej syn Viktor prekážať, lebo vraj sa chlapci dohodli, že sa budú popoludní spolu hrať.

Bolo už na konci školského roka, teda úlohy už nemali. Povedal som, že nie a ak jej to nebude vadiť, pozývam ju na kávu alebo niečo chladené. Sadli sme si na dvore do tieňa a chlapci sa hrali spolu. Ja som si zatiaľ potykal s Lenkou, tak sa volala Viktorova mama a dali sme si spolu zmrzlinu, čo bol aj dôvod prečo sme decká zavolali do tieňa, aspoň na chvíľku. Rozoberali sme bežné problémy s deckami a ich prázdninami. Ja som Lenke navrhol, že ak bude chcieť, kludne môže Viki k nám prísť aj počas prázdnin, aspoň nebude mať problémy kam ho dať keď bude v práci. Dohodli sme sa, že tak urobí a že prvý týždeň prázdnin jej to veľmi dobre padne, lebo ten mala nepokrytý a musela by Vikiho brať do práce.

Prišla manželka a ja som jej oznámil, že budeme mať o jedného prázdninujúceho viac. "Aspoň nebudeš mať čas na blbosti." Bola jej reakcia. Chvíľu sa ešte bavila s Lenkou. Týždeň prázdnin prešiel ako voda. Po tomto týždni prišla Lenka sa poďakovať a spýtať čo je dlžná za starostlivosť a stravu. Bola veľmi prekvapená, keď sme jej povedali, že nič a ona vraj niečo vymyslí. Prišla nakoniec asi o dva týždne, cez pracovný deň. Vraj sa veľmi ospravedlňuje, ale skôr jej to nevyšlo. Syna mala v nejakom tábore a môj vnuk bol s otcom na dovolenke, takže som bol vlastne doma sám. Bolo veľmi horúco. Prišla v letných šatách   a ja som jej povedal, že sa chystám do bazéna. Vraj si to neuvedomila a nezobrala si plavky. Navrhol som jej, že jej pohľadám medzi ženinými, ale asi by jej boli veľké. Alebo ak chce môže ísť do bazénu nahá, susedia nič neuvidia, nie sú doma a aj tak majú nasadené túje. To som síce navrhol iba pre formu, nepredpokladal som, že vlastne cudzia žena by s tým súhlasila. O to väčšie bolo moje prekvapenie keď povedala, že to je dobrý nápad, ale aj  ja musím byť nahý, aby sa cítila ako na FKK pláži.

A to už aj vyzliekala svoje šaty. Mala pod nimi iba tangá. Ja som sa prispôsobil a obaja sme sa ponorili do chladivej vody. Kľakla si na dno čím sa ponorila takmer po plecia do vody. Ja som sa iba na chvíľku ponoril a potom som sa postavil. V metrovej vode som aj ja bol asi do pása krytý vodou. Vraj aby som si aj ja kľakol aby nemusela pozerať dohora. Kľakol som si teda k nej a ona ma vtedy chcela ponoriť. Podarilo sa jej to, lebo som to nečakal. Keď som jej to chcel oplatiť a chytiť ju za ruky, tieto prudko odtiahla a ja som ju miesto za ruky chytil za prsia. Ospravedlňoval som sa, ale vraj jej to nevadí, to chcela. Prešiel som teda za jej chrbát a pritiahol si ju k sebe. Samozrejme to som ju už držal za prsia odzadu. Oprel som sa o stenu bazénu a masíroval je j prsia. Ona dala ruky za seba a pritiahla sa tesne ku mne, čo samozrejme vyvolalo pozitívnu reakciu môjho priateľa medzi nohami.

Pocítila to a pritisla svoju riťku na môjho priateľa. Otočila hlavu a bozkávali sme sa. Začal som sa dobíjať do jej riťky, ale s tým nesúhlasila. Vraj iba z vonku môžem. Hlavne aby som jej vraj masíroval prsia. To má veľmi rada. Po nejakom čase ma poprosila, aby som jej priniesol nejakú osušku. Ja som šiel po osušku, sám som sa obliekol do kraťasov a ju som po príchode zabalil do osušky. Navliekla na seba šaty a po chvíľke si obliekla aj tangá. Vraj kedy sa bude môcť prísť zasa vykúpať, hlavne aby som bol opäť sám doma. Dohodli sme sa na ďalšom dni. Ďalší deň asi o 9tej zazvonila a z tašky si vytiahla plavky a fľašku sektu. "Načo si to priniesla?" spýtal som sa. "Plavky ako maskovanie a sekt predsa na pitie, nebudeme v bazéne na sucho." Znovu sme šli do bazéna. Tento krát v plavkách. Hneď po vstupe do bazéna a namočení sa, si rozopla horný diel plaviek a zložila ho. Spodný diel si vyzliekla tiež a mne pod vodou stiahla moje plavky. Dala ich na kraj bazéna. "Otvor sekt!" prikázala mi. Kým som ja sekt otváral ona si poklakla a hrala sa pod vodou s mojim priateľom. Ten riadne stvrdol.

Otvoril som fľašu a jej som ju podal. Pili sme bez pohárov. Pri pití sa postavila a na mňa otrčila svoje prsia. Boli to asi 3ky a ja som ich začal masírovať. Podala mi  Fľašu a čakala kým sa napijem. Keď som fľašu odložil na kraj bazéna, Prisala sa mi na ústa a začal súboj jazykov. Je som ju jednou rukou objímala a druhou som šmátral medzi jej nohami. Rozkročila sa. Rukou som zašiel do jej mušličky a ona začala honiť pod vodou môjho priateľa. Tento správne reagoval a tak som jej ho zasunul miesto prstov do mušličky. Mierne zaklonená sa oprela o kraj bazéna a keď som prirážal slastne vzdychala. Upozornil som ju, že sa do nej vystriekam, ale že nemusí mať strach, že ju isto neoplodním. "Viem, pre istotu som si zobrala antikoncepciu. Tušila som k čomu to povedie a tešila som sa na to." Urobil som sa do nej, ale aj tak väčšina semena skončila vo vode.

Vyšli sme von z bazéna a šli sme do domu. Tam sme sa vzájomne utierali. Potom som ju v obývačke povalil na sedačku a začal lízať. Zameral som sa na klitoris. Tiekla ako keď vyšla z bazénu. Šaty ktoré mala v ten deň na sebe mali na bokoch rozparky asi do polovice stehien. Dala si ich na seba a Ja som mal vlastne hlavu pod šatami. Pritláčala si ju na svoju mušličku. Po nejakom čase mi hlavu vytiahla a do úst mi vopchala bradavku. Striedavo som sal jednu aj druhú. Prepracoval som sa na jej hrdlo a neskôr na ústa. Znovu začal krásny súboj jazykov.

Prišiel čas obeda. Keďže nebol čas variť, objednal som pre nás pizzu. Samozrejme poslíčkovi čo ju priniesol som platil oblečený v kraťasoch ako keby som bol doma sám. Keď sme si ju išli dať, pýtala sa ma, akú mám rád a ja som odpovedal, že je mi to jedno ale najradšej mám tú z mäkčeňom. "Tú znovu dostaneš až po obede!" A tak aj bolo, keď sme dojedli, zapili sme ju sektom, zasa z fľaše a Lenka si sadla na stôl, vyhrnula šaty,a odhalila mi ďalší chod, tento krát s mäkčeňom. 

Do konca prázdnin sa nám naskytla ešte dvakrát možnosť na takéto radovánky. Na konci prázdnin mi povedala, že to boli aspoň pre ňu najkrajšie prázdniny. Pre mňa tiež... ešte nikdy ma nezvádzala taká mladá baba.



autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>