Erotická poviedka

Renátka

V kupeľoch sme sa chystali osláviť ex kolegovu 60ku. Jeho partnerka zorganizovala oslavu a vrak príde aj jej kamarátka s detstva, ale tú chcela dať dokopy s jedným, rozvedeným ex kolegom.  Prišli sme na miesto kde sa mala konať oslava a keďže nebol žiadny zasadací poriadok sadol som si ob jednu stoličku od vrchu stola, s tým, že vedľa mňa sai asi sadne moja ex kolegyňa, asi o tri roky staršia ako ja.

Na moje prekvapenie si ku mne sadla kamarátka, Renátka. Vedela, že by si mala sadnúť vlastne oproti, ale sadal si ku mne. Najskôr som to bral ako jej omyl, ale neskôr sa začala pod stolom svojou nohou dotýkať mojej, tak som to využil a ľavou rukou, keďže sedela vľavo odo mňa som ju pohladil po kolene. Nebránila sa ani neodtiahla koleno. Keď šli ostatní tančiť, zostala pri mne, ja som totiž bol relatívne krátko po obstreku platničiek. Vraj aby som nesedel sám. Tak sme vlastne zostali o samote a pripíjali sme si spolu. Ja som to využíval aj na šmátranie vyššie ako bolo jej koleno. Nevadilo jej to a dokonca si vyššie vyhrnula svoju už aj tak relatívne krátku sukňu, čo som bral ako ďalšiu výzvu. Položila pohár a pravou rukou mi zažala cez nohavice šmátrať po  vtákovi. Bolo to jasné chce trtkať a so mnou. Keď sa pobrala na WC tak som si nenápadne zobral modrú tabletku a riadne som ju zapil. Síce nie vodou ani minerálkou ale pivom. Na prípitok bola hruškovica, ale k pivu som si objednal vodku. Renátka si ju objednala tiež, vraj aby som nebol osamelý. Táto kombinácia sa na nej prejavila, nebola na to zvyknutá, preto sa trochu pripila. Keď sa začalo nové tanečné kolo šiel som, lebo ma ťahala za ruku. Keďže som mal byť v relatívnom kľude, hlavne pokiaľ ide o rôzne torzné pohyby, tak som si sadol na lavicu ktorá bola pri parkete a iba som prahadzoval nohy. Renátka sa postavila predo mňa a jej zadok sa mi krútil vlastne pred očami. Ex kolegova partnerka to využila a hrkla do nej, takže sa mi vlastne Renátka posadila na kolená. Všetci sa tomu zasmiali a tak Renátka zostala na mojich kolenách. To pocítil môj vták ako výzvu a chcel sa prebojovať cez nohavice, čo sa mu ale nepodarilo. Napriek tomu to Renátka pocítila. A keď končilo kolo a poberali sme sa zasa k stolu, s poďakovaním mi dala pusu. Ostatní si mysleli, že mi ďakuje, že som šiel "tancovať" ale ako sa neskôr, pri stole priznala, bolo to za ten pocit keď mi sedela vlastne na stoporenom vtákovi. 

Pošepkal som jej aby chvíľu vydržala, kým pôjdeme na izbu.  Bývala našťastie v tom istom hoteli ako ja. Keď bola záverečná, pobral som sa medzi prvými. Renátka šla so mnou, už to ani nezdôvodňovala. Šli sme do hotela najkratšou cestou a trochu som sa aj na moje pomery ponáhľal. Keď sme prišli a izbu, povedal som, že sa musím osprchovať, lebo som spotený. Ona sa ku mne pridala a tak sme sa do sprchového kúta nacpali dvaja. Vzájomne sme sa "umývali" ale hlavne na určitých partiách čo nás oboch vzrušovalo. Akože sme sa utreli, ale nebolo našim cieľom osušiť si celé telo ale skôr pokračovať vo vzájomnom vzrušovaní sa. Keď som Renátke povedal, že aj pri sexe by som mal byť na chrbte (ako mi doporučil lekár), povedala, že je to vyhovuje, lebo je radšej hore ako pod chlapom. Nato si kľakla k mojim pleciam. Vraj aby dobre dosiahla ústami na vtáka. Ja som si podložil hlavu vankúšom a začal som jej lízať čerstvo vyholenú mušličku. Nastavila ju behom chvíľky tak, že som mal v centre pozornosti jej klitoris. Ten som začal cucať a jemne hrýzť. To ju povzbudilo a môjho vtáka si celého vopchala do pusy. Lízali a fajčili sme sa asi dve hodiny. Po týchto sa rozhodla, že orálu bolo dosť a napichla sa na môjho vtáka mušličkou. Ja som chytil do svojich rúk jej asi tak 3ky a masíroval som ich.



Chytila moje ruky a pohybovala s nimi hore a dolu. Vystriekal som sa do nej. "To nevadí, dala som si antikoncepciu" povedala. "Nemusela si, mám vazaktómiu" "Keby som to bola vedela, ale aj tak bolo krásne ako si to do mňa napustil. Dúfam, že to nebolo posledný krát" Zvädol mi, ale Renátke to nevadilo ako na mne bola nabodnutá, zvalila sa vedľa mňa a zaspali sme. Zobudila ma ráno tým, že mi ho päť fajčila. Počkaj chvíľku, dám si modrú a bude to lepšie. "Po akom čase zaberie?" spýtala sa. "Tak po ½ až ¾ hodine." "Tak to môžeme ísť na traňajky a potom pokračovať"

Pobrali sme sa teda na raňajky. Stretli sme aj niektorých účastníkov oslavy a okrem pozdravu sa aj dvojzmyselne usmievali. Vedeli že sme strávili noc spolu, ale komentár si nechali pre seba. Rýchlo sme sa naraňajkovali a opäť sme sa zavreli v izbe. Na dvere som ešte zavesil cedulku nerušiť aby nás nevyrušila chyžná. Opäť som ju lízal a ona ma fajčila. Keď sa znovu nabodla, pritiahol som si ju aby som mohol cmúlať jej bradavky. Robilo jej to dobre a urobila sa niekoľkokrát kým som sa do nej opäť vystriekal. Keď som začal striekať, zovrela ho svojimi stehnami a zaostala bez pohybu kým som neprestal. Rozišli sme sa až pred obedom. Ona sa pobrala domov a ja na obed.

Večer sme sa stretli celá parta a ex kolegova partnerka povedala, že Renča si túto oslavu iste bude pochvalovať, bez akýchkoľvek detailov. Ja som to síce nechal bez povšimnutia, ale niektorí jej pritakali. Potvrdilo sa to na druhý deň ráno, keď mi tá partnerka ex kolegu odovzdávala pozdrav od Renči a vraj tak na mňa spomínala až ju mrákoty obchádzali. Povedal som aby mi dala na ňu číslo, lebo to som si zabudol vypýtať. Keď mi ho dala, sotva som prišiel na izbu a už som jej písal, že neviem čím to bolo ale snívalo sa mi o nej a ráno som mal mokrý flak na pyžame. Odpoveď prišla obratom a bolo na nej Ha ha, ja som mala tiež mokro. Podobné sny sme mali ešte niekoľkokrát. Tak nabudúce to nebudú iba sny..... Aspoň tak sme si sľúbili.....



autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>