Erotická poviedka

Bod G

Močovú trubicu obklopuje pletenec ciev. Pretože tieto cievy nemajú vlastný anatomický názov , skupina žien nazvala túto oblasť uretry dutým telesom. (Pozri A New View of a Womans Body). Pri pohlavnom vzruení sa cievy rozťahujú a pod pošvovej stenou môžeme nahmatať zdurenie. Toto zdurenie bolo nazvané "bod G", podľa Grafenberg, jedného z prvých sexuológov. Môže byť nahmatanie v hornej časti prednej pošvovej steny. (Hovorí sa tiež, že bod G sa nachádza asi 1,25 cm hlbšie, než najdlhší prst ženy). Bod G sa ťažko dosahuje pri pohlavnom styku v misionárskej polohe, s výnimkou mužov , ktorých stoporenie penisu dosahujú až k bruchu. Ak chce žena dráždiť bod G priamejšie, bude nutné zmeniť polohu. Jedna možnosť je poloha zozadu. Často pomáhajú prsty. Ak sa žena dráždi sama, môže dřepět a alebo ležať s nohami hore, aby bod G lepšie dosiahla. Jej partner ho môže dosiahnuť ľahšie, ak žena leží na bruchu. Ak je pri súloži žena hore, môže toto dráždenie veľmi presne riadiť. Niektoré ženy môžu vychutnávať pocit stoporeného údu, tlačiaceho ich podbruško tesne nad lonovou kosťou, zatiaľ čo tesne objímajú svojho partnera. Bod G je dráždený z druhej strany.



Keď je bod G masírovanie, prvý pocit ženy často pripomína nutkanie na močenie. Sexuológovia ubezpečujú ženy, že ak tlak pokračuje, prejde v pohlavné vzrušenie.



Skúšali ste ho niekedy v pošve nájsť? Tento legendárny a Cortez, Roald Amundsen a Richardom Bransonom dlho hľadaný bod G je mäkké miesto na hornej strane vagíny . Vsuňte prst, ohnite ho nahor smerom k pupku a jemne pohlaďte roztvorenou vagínu, až nahmatáte hrbolček o veľkosti zhruba dvojkorunou. Niektoré ženy môžu počas stimulácie bodu G samovoľne vypustiť tekutinu. Iným je to zase veľmi nepríjemné. Podľa toho sa zariaďte - ja teda rozhodne patrím do skupiny, ktoré dráždenie bodu G, ak sa ho teda partnerovi podarí nájsť, spôsobuje skutočne orgastickej elektrické šoky.

autor: www



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>