Erotická poviedka

Nevlastný brat

V prvom rade prepáčte za pravopis. Nieje to skutočný príbeh iba myšlienky mojej sexuálnej fantázie.


Volám sa Mína mám 19 rokov. Žijem iba s otcom od svojich 10 rokov lebo moja matka sa na nás vykašľala. Môj otec si domov ženy nenosil aj keď som vedela že určite nedrží celibát. Na svoj vek je ešte vo forme no proste nieje na zahodenie. Jedného dňa sa ale všetko zmenilo. Prišla som domov zo školy a čakalo ma tam prekvapenie môj otec mi predstavil jeho novú snúbenicu. Privítali má rovno s tým že sa k nám sťahuje a má syna v mojom veku. No to som ešte nemohla tušiť kto to je.

Naobedovala som sa, odišla do izby vybalila knihy. To čo som uvidela v taške má vytočilo ten idiot Tomáš mi nahadzal do tašky použité servítky. Ten chlapec mi pil krv už od prvého ročníka na strednej. Musela som ísť vypustiť nervy aby som na novú "maminku" a nového "brášku" nespravila zlý dojem. Tak som si išla zabehať. Po návrate domov som si dala sprchu voľné tepláky a biele tričko. Zišla som do kuchyne a myslela som že omdliem môj nový "braško" bol Tomáš. On ostal rovnako zarazený ako ja. Bol to svalnatý vysoký blondiak s modrými očami . Všetkým babám na škole sa páčil no ja som ho neznášala vždy mi robil napriek nemal má rád a ja nemôžem tvrdiť opak. Som celkom pekné dievča zo ženskými krivkami, hnedé kratšie vlasy, zmiešané a veľké oči a plné pery, prsia mám tak akurát do ruky a zo svojím pozadím sa môžem pýšiť síce je veľké ale za to pevné. Sedeli sme pri stole a nemohla som prestať myslieť na to že s tým debilom musím žiť teraz v jednej domácnosti.

Otec z mojou mamou si veselo štebotali a my dvaja na seba zazerali. Otec si všimol že niečo nieje v poriadku no o týchto problémoch som mu nikdy nevravela bola som rada že nerieši môj život prehnane. Povedal mi len jedno že ešte nechce byť starý otec tak nak si dávam pozor. Dovečerali sme a ja som išla do svojej izby si ľahnúť. Ten smrad ma cestou potkol a ukázal strednik. Opätovala som mu to. Ďalšie dni pokračovali podobne hádky, bitky, nečakané suveníry v izbách a to by som mohla ešte rozprávať. "Naši" rodičia sa vzali a odišli na svadobnú cestu. Prvýkrát sme ostali sami doma de viac ako vykend. Radšej som tie dni trávila pri kamaratkach a on tiež no nie vždy sa to dalo. V nedeľu sme ostali spolu doma. Tomáš ešte spal a ja som išla spraviť raňajky a postaviť si veci na obed. Napadlo ma že spravím raňajky aj jemu neviem čo to do mňa vošlo. Nakrátko ako som mu ich dorobila prišiel roztrapateny dolu. Musím uznať že vyzeral nevinne a sexi. Pomyslela som na to ako by asi chutil. Zvlhla som a povzdychla si. Zahnala som tie myšlienky veď je to môj nevlastný brat ktorého nenávidím. Pozrel sa na mňa a znova má bombardoval s tým svojim egoizmom. Nafukany debil som si pomyslela. Povedala som mu že tam má raňajky a zacervenal sa. Vyviedlo ma to z miery. Pozrel sa na mňa z iným pohľadom a povedal mi ďakujem. Moje srdce zaplesalo a moja mušlička z neznámeho dôvodu zvlhla. Takto pokračoval celý deň naobedovali sa a prvýkrát sa spolu smiali. Spýtal sa ma že či mám plány na večer či si nepozrieme nejaký film. Súhlasila som samozrejme spravila večeru a on ma pochválil že som vynikajúca kuchárka. Ďalej som ostávala v úžase že vie byť aj milý. Sadla som si k nemu na gauč a on pustil dáky horor. Nenávidím horory. Bála som sa no nechcela som mu to dať najavo. Neušlo mu to samozrejme a prisadol si ku mne. Vypol to radšej a začali sme sa rozprávať. Spýtala som sa ho otázku ktorú som mu vždy chcela dať. Prečo si vybral mňa na kanadské žartíky. No odpoveď má dosť prekvapila aj keď sa za ňu hanbil. Vraj sa mu páči ako mu viem odfrknúť a hádať sa s ním. Miluje moju nahnevano rozkošnú tvár. Pri tom slove má zaliala červeň. Tomáš si to všimol a pohladil ma. Znova som cítila vlhkosť v mojej jaskýňke. Pozrela som sa mu hlboko do očí a on urobil to isté. Napätie medzi nami by si dalo krájať. Zatriasla som hlavou a navrhla nak si pozrieme niečo iné. Zobrala som ovládač a našla dáku komédiu po čase som zaspala.

Ráno som sa zobudila vo svojej  izbe. Išla si dať spchu. Dolu ma čakaly raňajky a usmiaty Tomáš. Áno ťa nenávisť voči nemu ustupovala. Išli sme spolu do školy no tam bol Tomáš Tomášom. Spravil mi také nervy že hneď po škole som si išla zabehať a vypustiť paru. Došla som domov a Tomáš na mňa vyplazil jazyk. Rozbehla som sa k nemu a chcela mu ten dnešok vrátiť. Začali sme sa byť no nebolo to také ako kedysi dotýkal sa má inak a mne sa to páčilo. Sadla som si na neho obkročmo položila ho na lopatky a vyolazila mu jazyk ja. V rýchlosti ma obrátil a tlačil sa na mňa celým telom. Citila som aký je tam dole tvrdý a veľký. Ja som na tom nebola o nič lepšie. Cez nohavičky mi tiekla moja sťavička. Tomáš ma pobozkal a začal po mne jazdiť cez nohavičky. Bolo to fascinujúce. Začali sme sa bozkávať vášnivejšie. Vyzliekol mi tričko aj podprsenku a vrhol sa na moje prsia. Cez zuby zavrcal že na toto čakal 4 roky zostala som sa len nemo pozerať a slastné vzdichala.  Cez vzdychanie som sa ho spýtala že prečo mi to potom nepovedal a bol ku mne hnusný. No odpoveď som už nedostala vrhol sa na moju mušličku začal ju surovo sať a lízať. Robil to dokonale. Brnela som šťastim a on tiež. Vymanila sa z jeho  jazyka a prikázala mu nak sa posadí.

Stiahla mu nohavice a vykukol na mňa poriadne veľký a tvrdý vták. Neváhala som a hneď som si ho zobrala do úst. Nebola to moja prvá fajka ale určite bola tá najkrajšia. Sala som ho až po koreň a olicovala jeho nádherné vajka. Jeho pohľad bol plný nardzanosti a vzdychy boli hlasne. Nedovolila som mu aby si ma vzal on. Postavila som sa a nasadla si na neho ja. Zaprotestoval že nemáme kondóm a chce ísť hore on. No ubezpečila som ho že ho nepotrebujeme  a že mu to nedoprajem za tie ťažké roky. Usmial sa a znova má pobozkal. Chytil pevne za zadok. Hral sa, sal, hryzkal moje bradavky. Ja som na ňom jazdila ako divá mala som orgazmus za orgazmom. Neprestávali sme chceli sme sa nabažiť jeden druhého opätovali si sexom všetky tie tvrdé nadávky a urážky. Chcela som z neho vyjazdit dušu. Cítila som že to čoskoro príde aj na neho jeho vták vo mne bol tak tvrdý že som myslela že praskne. Dopĺňali sme sa vzdychmi. Jednoznačne to bol môj najlepší sex. Išla som naplno a on si ma prirazal naplno keď sa to stalo obaja sme nahlás výkrikli a spoločne dosiahli vrchol. Cítila som jeho teplé semeno ako mi steká po stehnách a som dokonale vyplnená. Tomáš ma pohladil po spotenej tváričke a pobozkal. Povedal mi že na toto myslel celý čas ako má prvýkrát videl a mnohokrát si pri sexe s inými predstavoval mňa. Neboli sme pokrvný príbuzný no nevedeli sme čo ďalej. Išli sme sa osprchovať kde má dokonalé vyprstil. Ľahli sme si spolu ku mne do izby pritulil si ma k sebe a dal pusu na čelo. Povedal že ma nechce stratiť a že ma ľúbi len nevie ako ďalej. Moje srdce za rozochvelo a ja som mu povedala že sa to dorieši a zaspala v jeho náručí.

Presexovali sme celý týždeň kým prišli "naši" rodičia. Rôzne polohy,miesta. Po strednej škole sme obydvaja odišli na vysokú prenajali si menší byť. Rodičom sme po roku povedali že sme spolu. Najprv boli proti no neboli sme pokrvný súrodenci takže nemohli s tým nič. Ja som pre Tomáša mala prekvapenie. No on má predbehol skôr požiadal ma o ruku. Ja som mu porodila syna . Dokončili si školu už ako rodina. Milovala som ho a nikdy som nečakala že som to takto skončí.


autor: Baby M



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>