Erotická poviedka

Holenie

Úvod


Je už úplne samozrejmosťou, že si ženy holia ochlpenie na nohách av podpazuší. Mnohé ženy si taktiež upravujú ochlpenie na svojom pohlaví. Buďto čiastočne alebo úplne. Zo všetkých úprav je práve holenie prirodzenia najcitlivejšie a vyžaduje úplne odlišný prístup, ako je holenie nôh respektíve podpazuší. Som muž, ktorý má s holením ženského pohlavia už dosť skúseností, a tak sa o ne touto cestou rád podelím. Budem veľmi rád, keď mi napíšete svoje postrehy, námety a skúsenosti. Ale teraz už k vlastnému holenie.



Príprava


Je veľmi rozhodujúce miesto holení dôkladne pripraviť. To znamená najprv skrátiť čo najviac ochlpenia a navlhčiť ho. Táto fáza čiastočne odpadá, bolo ak už predtým ochlpenia oholené a je veľmi krátke. Niekto na skracovanie používa nožnice. Najideálnejšie je použiť pánsky strojček na skracovanie a úpravu fúzov. Nejedná sa o klasický holiaci strojček. Skrátenie je nutné urobiť čo možno najkratšie. Pracujte precízne a pomaly. Skráťte všetky chlpy na zvolenom mieste. Teraz prichádza fáza navlhčení. Napustite do vane horúcu vodu a ponorte sa do nej. Použite naozaj horúcu vodu. Tak horúcu, ako ste len schopní vydržať minimálne po dobu desiatich minút. To spôsobí silné zjemnenie ochlpenia. Jemné chlpy sa potom palíc ľahšie a krátke nezanášajú holiaci strojček. Tvrdé a dlhé chlpy spôsobujú pri holení mikroskopické poškriabaniu, ktoré spôsobí podráždenie. Preto je veľmi dôležitá príprava.



Holiaci krém


Mám veľké skúsenosti s rôznymi holiacimi krémy, ale najideálnejšie sú holiace krémy určené špeciálne pre ženy. Tie totiž obsahujú vlasové kondicionéry, ktoré zjemňujú holenie chlpy. Ženské holiacej peny s vitamínom E sú najlepšie. Nešetrite a používajte tie najlepšie produkty.



Holiaci strojček


Veľa ľudí má dobré skúsenosti s rôznymi holiacimi strojčeky, ale po dlhodobej praxi som zistil, že Gilette Mach 3 je najlepší. V žiadnom prípade nepoužívajte lacné holiace strojčeky na jedno použitie. Pri holení použite novú žiletku a po každom ťahu jej očistite v horúcej vode. zanesené žiletka palíc úplne nedůkladně a výsledok je veľmi zlý. Mnoho podráždenie, ktoré vznikne po holenie je spôsobené práve jemným poškrabaním z chlpov uviaznutých v čepeli holiaceho strojčeka, ktoré prechádzajú po citlivej pokožke.



Technika


Napriek tomu , že je vaša pokožka navyknutá na holenie, nikdy nehoľte proti smeru rastu chlpov. Vždy hoľte v tom smere, v ktorom chlpy rastú alebo naprieč. Nikdy nie v proti smere. Pri holení proti smeru rastu chlpov totiž dochádza k veľkému podráždeniu pokožky a výsledok je pritom takmer rovnaký. Pri holení po smere rastu chlpov sa snažte mať pokožku vždy čo najviac napnutú. Použite ľahký tlak na holiaci strojček a nebojte sa naniesť holiaci krém na holenie miesto aj niekoľkokrát. Nijako neponáhľajte a holenie si užite. Pre mnohé ženy je to veľmi príjemné a vzrušujúce. Buďte veľmi opatrní na citlivých a nebezpečných miestach, ako sú klitoris, malé a veľké pysky, medzi ktorými bývajú mnohokrát aj chlpy. Holenie proti smeru rastu chlpov je síce viac účinné, ale väčšinou vždy spôsobí podráždenie a malé červené pupienky. Keď budete holiť v smere rastu chlpov nebudete mať tak jemné vyholení. Rozdiel je však viditeľný len z bezprostrednej blízkosti. Samozrejme môžete oholenie vyskúšať aj proti smeru rastu chlpov, ale s najväčšou pravdepodobnosťou podráždenie.



Ošetrenie po holení


Opláchnutie vlažnou vodou zakončí celý proces holenia. Oholené miesto je dobré namazať nejakým antiseptickým krémom, ktorý zničí mikróby, ochráni pred podráždením a zatiahne všetky póry kože. Niektorí ľudia toto robia bežne, niekto to úplne nepotrebuje. Jedná sa o úplne individuálna záležitosť. Ideálne je v každom prípade potrieť oholené miesto tampónom proti akné, ktoré ochráni pred vytvorením malých červených pupienkov, z ktorých môžu vzniknúť veľké červené pupienky.
< br />

Ako často holiť


Jedná sa o úplne individuálna záležitosť, ktorá je závislá na rýchlosti rastu ochlpenia. Niektoré ženy sa holí každý druhý deň, iné o niečo neskôr. Krátke troch až štvordňový chlpy spôsobujú svrbenie, ktoré niektorým ženám vadí, iné nechávajú v pokoji. Proti svrbenie nedá urobiť nič iné, než ochlpenie opäť oholiť. Rovnako ako iné holiaci úkony (podpazušie, nohy) tak aj holenie pohlavia sa časom urovná a problémy s podráždením časom zmizne. Mýty a povery.


holením sa chlpy nezhušťují ani neřídnou ani sa nestávajú silnejší a tvrdší. Všetko sú to obyčajné povery. Chlpy, keď začnú rásť, tak vďaka svojej krátkosti sú tvrdé a tuhé. Keď dorastú opäť dĺžky okolo jedného centimetra, sú také ako odo stovkou oholenie. Pubické ochlpenie nemá žiadny vplyv na hygienu. Naopak mnohé ženy tvrdia, že po oholení svojho pohlavia si pripadajú ďaleko čistejšie. Zachovanie či oholenie ochlpenia je čisto osobné vecí človeka.

autor: www



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>