Erotická poviedka

Verča a Anetka

Minule ked som bol z Verčou na kúpalisku tak sa všetko volako zvrtlo a ja som jej odpanil buchtičku. Vedel som že som zašiel priďaleko nakoľko som sa bál že niečo vyzradi predsa len to bol jej prvý zážitok.  Kolegyňa my zavolala že či by bol moc veľký problém keby príde ku mne Verča spať že stále len kecá aká bola sranda na kúpalisku že s tebou bolo super. Hneď som spozornel a premyslel som si poriadne odpoveď a tak jej hovorím no mne to nevadí ale je to blbé predsa to bude vyzerať divne keď príde kukne spať a budeme tu sami dvaja čo si ľudia pomyslia a hlavne to bude divne že 26 ročný chalan ma v byte na noc 15 ročnú babu. A ona mi na to odpovedala že jej to divne nepríde že šak nebudeme spať v jednej posteli že ona si prinesie nafukovaciu posteľ. Atak jej hovorím ale mne to príde blbe ak chce nech príde do večera a potom ju odvediem domov. A tak povedala že sa snou porozpráva a dá mi vedieť. O chvíľku mi zvoní telefón a pozrem kto vola a na displeji je meno kolegyne.

Tak zdvihnem a pýtam sa že no ako ale s telefónu sa mi ozve hlas Verči ktorá sa my snaží povedať že by moc rada aj prespala lebo tieto prázdniny u nikoho este na prázdninách nebola a že či by mohla zobrať aj kamarátku Anetku že by nebola sama dievča a zoberie aj nejaké hry aby sme mali čo večer robiť. On povedala prosím s už som počul jej mamku ako na ňu kričí že nech mi nevolá a nech ma neotravujte. Telefón chytila kolegyňa a začala sa ospravedlňovať že mi Verča volala a že keď mi to je blbe tak že pôjde večer domov. A tak som jej povedal čo mi povedala Verča že by prišla aj s Anetkou a to kolegyňa na ňu začala vrieskať že ci je u mna hotel keď otravuje aj s Anetou. Na to som jej len povedal že nech na ňu nekričí a že mi to je jedno ale ked tak nech zoberie aj Anetku už to nebude až tak blbo vizerať veď predsa ked tam budú dve tak aspom zahrajú nejakú spoločenskú hru. A tak sa kolegyňa este uistila že mi to nevadí a že teda prídu okolo 3 poobede ale ked budú zle nech volám aj o pól noci že pre ne príde a že mi je moc vďačná lebo potrebuje aspom deň oddych od nej lebo už jej lezie na nervy. Keby len ona vedela čo som s Verčou minule robil ani by mi už nezavolala ale to bolo tajomstvo a tak to malo aj ostať. 

Ako bolo dohodnuté okolo 3 prišli obidve Verča mala bledomodré šortky ktoré mala až na bruško kde pokračovalo biele tieklo a Anetku ktorú som videl asi 2 krát u nich som pozdravil a prezrel som si ju tiež. Vedel som že je o rok stsršia ale kedže Verča mala narodeniny až v zime Anetka mala 15.

Na sebe mala bledo šedý overal ktorý jej koncil kuštik pod prdelkou a na vrchu sa tiahol až po jej krk kde mala okolo neho šnúrku. Pod ním mala podprsenku bielej farby a v nej vyzerali celkom slušne prsíčka tak nieco medzi 1 až 2. Bola moc pekná vlasy mala blonďavé zostrihnuté po plecia. Naposledy ked som ju videl to už bolo dávno a bola vtedy ako lata rovná takže som sa pousmial. Zobral som obidve do izby kde som mal posteľ a oznámil im že oni budú spať námojej dvojposteľovej posteli a ja si nafúkam na zem nafukovaciu jednu noc to vydržím a nebude musieť ani jedna ležať veľa mna aby sa nemohli sťažovať. Obe súhlasili aj ked som mal pocit že Verča smutno pozrela. Vytiahli sme hry a začali sme hrať najskôr Monopoli ktoré nám zabrali asi 4 hodiny a potom mali baby Twister to sa mi moc nechcelo hrať ale oni žobrnonili že musím a nech idem a tak. Nakoniec ma ukecali a žačali sme hrať ako sme sa prepierali tak som mal par krát krásny výhľad na prsíčka Anetky.

Začínal som pociťovať vzrusenie ale ovládol som sa predsa len ma 15 ale kochať sa možem. Popri tom ako sme hrali sa vonku začínala formovať búrka ktorá nás vytušila pri hre ked riadne zahrmelo baby sa zľakli. Tak som povedal Ok aj tak je už neskoro šup obidve dosprchy a potom si pozrieme nejaký film ja zatiaľ správym popcorn. Uz som mal nachystsný film a hotový popcorn tak som si nachystal posteľ na zem ako som bol zobrať este piť vyšla Anetka v tričku pod prdelku. Ked som ju uvidel skoro mi hupol hore mal som co robiť vôbec nevyzerala na 15 ale na takých 17-18. Pod tričkom nemala podprsenku to som si všimol hneď.  Za pár minút prišla aj Verča ktorá mala na sebe to iste tričko ako Anetka len v inej farbe. Zasmial som sa a spýtal či boli nakupovať spolu a len sa užgrnuli že hej. Pustil som film a začali sme pozerať vonku sa počasie s toho tepla asi zbláznilo pretože tam bola riadna metelica.

Blesky a hromy boli všade do toho prudko pršalo a fučalo naraz zhasla televízia a všadeostala tma baby ihneď začali vrieskať že sa boja. Niekde som nahmatal telefón a zasvietil ním a povedľa som nech chvíľku vydržia ze idem pozrieť ističe že ich určite vyrazilo. Po chvíli som bol naspet zo smutnou správou ze všetko je v poriadku ale asi budeme musieť počkať pokým to opravia. Zasa zahrmelo a baby zasa začali vrieskať atak som im povedal že to budeme musieť vydržať do rana lebo v tomto počasí nieje moc dobre aby som ich odviedol domov. Na to sa Verča spýtala ci by som si nemohol ľahnúť na posteľ k nej že sa boji. Tak som súhlasil a ľahol si na kraj postele ale to hneď Anetka že prečo soľ neušiel do stredu veď aj iná sa boji že ma chytí za ruku tak som preliezol do stredu postele a baby sa ihneď pritúlila ku mne objal som ich okolo ramien a povedal im že sa nemajú čoho báť veď búrka je vonku. Užšom pomalí spal ked zrazu sa Verča pritlačila bližšie ku mne a spýtala sa ma potichu že či už sa mi nepáči keď som si ju ani nevšímal keď sme hrali twister ze som stále pozeral na Anetu. Uistil som ju že sa mi určite stále páci tak ako predtým a že na Anetu som nepozeral viac ako na ňu. Len šepotom mi povedala že nevedela ako sa ma kukne dostať ked som nechcel aby prišla spať sama lebo že sa chcela zasa pohrať s mojim vtákom. Ja som onemel ked som to počul pokým som sa stihlo spamätať už sa jej ruka tlačila do mojich trenírok kde bol môj vták pripravený na spánok. Spýtala sa prečo nieje taký veľký ako predtým a len som jej povedal že to nemôže robiť ked tu je niekto s nami a že by to nemala robiť aj tak že ma na to čas a minule jej muselo stačiť čo sa snim hrala.

Odvrkla že už sa hra zasa a zasa začína rast takze som asi spokojný. Ihneď som sa ju snažil zastaviť veď vedľa nás spi Anetka odtiahol som Verči ruku z trenírok sle hneď tam rvala druhu že ked bude moc ona chvíľku sa hrať tak ma premena prekvapenie. Kedže sa mi ho už v podstate honila a ja som mal veľkú chuť tak som povedal dobre ale len chvíľku a potom chcem vedieť ake prekvapenie. Skontroloval som nenapadne či Anetka spi a ked sa neprehrala jemne som ju otočil na druhý bok zadočkom ku mne ale nevenoval som jej viac pozornosti lebo dolu v gatiach mi hucalo a ja som zacítil vlhkosť ihneď som si uvedomil že Verča nieje s hlavou tam kde bola oredchvilkou ale mi to cmúľa to bola tá vlhkosť ona mi ho fajčila. Nechal som ju este chvíľku a potom som ju odtiahol že už stačilo a že mi sľúbila prekvapenie tak chcem vedieť čo to je. Dvihla hlavu k mojej dala mi nemotornú pusu a do ucha mi zašepkala skús moju prdelku. Ja som nechal a tak hovorím čo ? A ona no chyť mi ju. Ihneď som dal ruku dole a začal chytať tu mladučkú ritku. Ona ju mala holú to bolo prvé čo ma napadlo žene na ostro potvora jedna ale naraz som zavadil o nejaký kus latky. A vtedy mi to došlo ona mala na sebe tanga nechápal som kde k ním prišla však ma 15 tak som sa spýtal že odkiaľ ich ma a ona že to sú sestriné ktore nechala v kúpeľne ked išla zo sprchy že ich hneď zbalila do šuflíka a nechala si ich pre mna ked príde aby sa mi páčila.

Ja som skoro odpadol pri predstave že ich mala na sebe jej sestra Silva ihneď som ich chcel dostať z nej dole aby som si ich prezrel. Povedal som jej že je úžastna a že sa mi moc páči co spravila sklonila znovu hlavu a už ho mala zasa v puse. Vôbec mi to nevadilo že mi ho fajčí ked zrazu nabehlo svetlo a spustila sa telka richlo som nahmatal ovládač vypol ju a povedal Verči nech ideso mnou do kuchyne aby sme nezobudili Anetku. Bez váhania sa postavila a išla do kuchyne tam som rozsvietil a dvihlo jej tričko nech sa pozrem na tie tangače boli úžastne tmavo modré zo saténovym povrchom no proste nádherná ale aj jej prdelka nevyzerala zle v nich. Ihneď som ju pritiahol s povedal jej dáme ich dole nech ich sestre nezničiš a začal som ich sťahovať. Keď ma zaujala škvrna z vnútra bola biela vedel som že to je štava z kundičky alebo zaschnute semeno. Ihneď som Verči chutil prcinku a zistil som že ju ma úplne suchu takže tá škvrna bola Silvinkina ako bola vzrušená alebo ako ju niekto vystriekal a z nej to tieklo tak mi isiel prasknúť. Odložil som tanga a vedel som že dnes ži znovu krasne zašukam. Chitil som Verči položil ju na stvol a ona sama od seba roztiahla nohy ja som sa pridal na jej este nezaradenu pičku ktorú som minule odpanil a začal som lízať. Ihneď začala vzdichat po chvíľke začala púšťať štavicku. Zodvihol som sa z kolien a dal Verči pusu s tým ze som sa jej predtým spýtal chceš aj dnes robiť to co minule. Usmiala sa a povedala že áno veď načo iné by chcela tak moc prísť ze sa jej to moc predtým páčilo. Povedal som jej dobre ale nabudúce necháme Anetku doma a budeme sami dvaja ale znovu som jej zopakoval ze to nemôže nikomu povedať a pridal som že ked dostane prvý krát menzes musí mi to este povedať predtým ak náhodou u mna bude este niekdy spať. Len priliala a ja som už tlačil do jej pičky vtáka.

Isiel tam ľahšie ako minule a začal som prirážať ani som si neuvedomil že vedľa v izbe spi Anetka a tak som Verču začal poriadne šukať tvrdo ona začala nahlas vzdichat. Šukal som ju asi 5 min ked sa začala jej kunda sťahovať okolo vtáka a to ma začalo riadne robiť pri orgazme riadne vykríkla a ja som sa urobil spolu s ňou  a všetko som nastrieľal do nej. Dal som jej pusu a povedal jej ze bola úžastna a že sa mi moc páci a hrozne rad to snou spravím zasa ak chce tak ráno vstanem skôr a zobudím ju.  Len prikývla a tak som jej povedal že všetko necháme vo vnútri aby sme sa ráno nezdrzovali tým ze ju ma suchu lebo na sucho to boli. Povedala že dobre a že tie tanga si možem nechať lebo ona ich naspet zobrať nemôže. 

Lahli sme si do postele ani ma nenapadlo ist si ľahnúť dole na nafukovačku ľahol som si zasa do stredu a Verča ma objala zo zadu tvárou som bol otočený k Anetkynemu chrbtu. Za chvíľku Verča začala spať lebo som počul ako jemnučko charapala. Ja dom stále rozmýšľal že zasa som vyšukal mladú babu a dokonca to do nej pustil ked sa začala zrazu mrvit Anetka. Pohybovala sa na posteli smerom ku mne a zadočkom sa oprela o môjho vtáka. Hneď som si pomyslel no do kelu snažil som sa odtiahnuť ale tam ležala Verča a nebolo kam. Ked sa zrazu zasa pomrvila a natlačila sa ešte viac na mna prdelkou. Vták sa mi začal stavať a ja som jej ho opieral o prdelku bolo to super pocit len som sa bál že sa preberie. Pomrvila sa zasa nejako tak že vták zišiel z prdelky a posunul sa pod ňu medzi jej stehienka tam tlačil stále viac Anetka sa prisunula vrchom tela ku mne a stiahla stehná nevedel som či sa jej nieco sníva ale bol to božský pocit. Po chvíľke som len začul spyš ? Vedel som že je hore ale nevedel som či mam odpovedať bola to hrozne zlá situácia. Tak som bol chvíľku ticho keď povolila stehná a otočila sa zavrel som richlo oči aby si nevšimla že som hore. Rukou zašla na moje trenky a začala ho mačkať cez ne ja som volako vydal vzdych ani neviem kde mi vyletel lebo som to nečakal a ona sa priblížila ku mne ústami k mojim ústam cítil jej richli dich. Ked ma zradu pobozkala snažila sa mi dostať jazikom do mojich úst tak som povolil a začal jej bozk operovať.  Odtiahla sa a len povedala vedela som že nespiš ani ja nemôžem spať a zobudil si ma ty s Verčou. Viem že ste šukali boli ste tak nahlas že polka bitovky o vás musela vedieť. Medzi tým ako my to hovorila vytiahla mi vtáka a začala honit. Správ to aj mne chcem aby si ma ošukal ako Verču oredchvilkou. Hneď som jej povedal že nemôžem to proste nejde a ona len neboj už niesom panna už som šukala pred rokom pár krát ale hrozne mi to chyba a chcem to len naši chalani sú idioti tak tým nedám sle ked som počula ako si to spravil Verči tak viem že mi to sprsviš este lepšie.

Prisal som sa jej na pery a začal ju vášnivo bozkávať ona ihneď začala pracovať riadne rukou bolo to iné ako od Verči bolo to už ako od ženy. Po chvíľke prestala a povedala aby som si ľahol na chrbát tak som tak spravil ona sa otočila nižičky dala vedľa mojej hlavy a sadla si na moje ústa kundou. Nihavičky mala celé mokré tak som ich jemne ochrnul a ovalil ma krásny závan kundich štiav už som chcel ist lízať ked sa zrazu zdvihla a povedala daj ich dole zavádzajú. Počúvol som a dal ich dole pohladkal som nej prdelku ktorú mala úžastnu na dotik. Začala zosadať naspet a ja som ucítil znovu tu krásnu vôňu ako predtým zodvihol som hlavu nech ju nasmerujem k nasilu a ucítil som tam poriadny prales. Mala ju už poriadne zarastenú a to ma vzrušilo do extrému a vták sa postavil ešte viac. Ja som sa pustil do poriadnej lizačky a ona mi ho riadne začala fajčiť. Netrvalo dlho s už nej kundička začala tiecť ako vodopád ta chuť bola úžastna. Na mna to už išlo hneď som prestal lízať a hovorím jej že už budem ona zrichlila a ja som striekal dávku do jej úst všetko spapala. Otočila sa a začala ma bozkávať ja som ju chitil za prdelku a začal ju mačkať jednou rukou druhou som jej tlačil tričko vižšie aby som mohol ochutnať tie jej krasne kozenky. Vták ani trochu neklesol s ona sa snažila naňho nabodnuť zastavil som ju tu nemôžeme musíme do kuchyne zobudíme Verču. Ona len začala prosiť nie prosím šukam ma tu škukaj ma vedľa nej hrozne ma to vzrušuje a tak som povolil a ona si naňho dosadla z úst za jej vyšiel obrovský vzdich a ja som myslel ze Verča je už hore pozrel som sa na ňu ale len sa zamrvila a spala ďalej.  Viac som sa na ňu nepozrel a zdvihol som jemne Anetkinu prdelku par centimetrov nadomna nech ju možem šukať ja aby nemusela ona. Buchtičku mala úžastnu mazala tak že nebolo potreba ani slín. Šukam som ju ako dravec prirážal ako o život ked sa spravila. Začala sa triasť a nekontrolovateľne vrieskať na to sa zažla lampa vedľa postele a Verča na nás pozrala. Ihneď sa spýtala co to robíme ked si všimla že Anetka nemá na sebe nic ja nemám na sebe nic a sedí na mieste kde mam vtáka jej hneď došlo že šukam jej kamarátku. Anetka sa snažila zachrániť situáciu že jej ihneď začala hovoriť že to ona chcela a nie ja.

Po chvíľke sa Verča ukludnila a spýtala sa či sa môže pozerať. To som mal stále pichnutecho vtáka v Anetka a ta sa usmiala a povedala jasne prečo by si nemohla a začala znovu nadskakovat. Bolo to úžastné. Po chvíľke som videl ako si dala Verča ruku medzi nohy a začala si šuchať kundičku. Tak sonda jej spýtal či chce ešte len prikývla ja som stopol Anetku a dal ju zo seba dole položil som ju na chrbát a vrazil jej to znovu do pičky ktorú som jej predtým šukal slastné sa usmiala a ja som začal pomali priražať. Vrece som povedal aby si kvokla nad Anetkinu hlavu a ona tak aj hneď urobila otočila sa ku mne a Anetka hneď pochopila že jej ma lízať kundičku. To bol pohľad šukať Anetku do riadne zarastenejšie kundy ktorú som videl konečne po svetle ďalej nasledovali kozičky ktore neboli malé ale ešte ani veľké  a nad tým bol jazik Anetky ako liže Verču s ktorej vyteká moja dávka semena priamo do úst Anetky. Vydržal som to len chvíľku sa na to pozerať a už mi cukalo vo vtakovy richlo zakričal Anet kam a ona pochopila a len zamrmlala VON pretože mala veľa práce s verčinou pičkou. Vytiahol som ho a ani neviem kedy sa Verča zohla ale už mala nastavenú pusinku do ktorej som ho ledva strčil a uz som striekal. 

Ihneď sme zaspali. Ráno som sa zobudil na to ako mam vtáka niekde v mokrom otvoril som oči a predpmnou bola vyšpulena zarastená kundička Anetky a nadomnou kundička Verči. Ihneď som sa chytil práce. Šukali sme to ráno ešte dlho nevedel som ktorú skorej a potomprisiel obed a to už  museli ist domov. Ale bolo to krasne spýtali sa ma či môžu niekedy znovu prísť a ja som im len odpovedal kedykoľvek ked budem sám doma môžete. 

Od vtedy prišli už dva krát zo školy priamo ku mne ale ešte u mna nespali znovu pretože je školský rok. 



autor: Loko



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>