Erotická poviedka

Nevesta Mirka 1 - on

Ani neviem kedy to začalo. Moja nevesta bola kus peknej mladej ženy, také milé dievčatko, štíhlunké 21 ročné žieňa, plná života a energie. Keď prišla do našej rodiny, všetko začínalo mať znovu zmysel, aj maličkosti, vzťahy ostatných členov rodiny boli zrazu vrúcnejšie a keď vstúpila do miestnosti, nielen oči môjho syna sa rozžiarili, ale celá miestnosť bola svetlejšia a radostnejšia. Rada sa smiala, vždy bola dobre naladená, bola krehká a tichá, ako Nastenka z Mrázika. S mojim synom tvorili dokonalý pár, boli mladí a bezstarostný.

No ich začiatky neboli ideálne, spoločné bývanie bolo v nedohľadne, syn si tiež nevedel udržať trvalé zamestnanie, preto sme im pomáhali ako sme vedeli. Tak finančne, ale hlavne s bývaním. S manželkou žijeme v trojizbovom byte a preto sme im automaticky uvolnili jednu izbu do ktorej sa syn so svojou manželkou Mirkou nasťahovali a takto sme zdieľali spoločnú obývačku, kuchyňu a ostatné priestory izby s obmedzeniami tak, aby sme ako tak rešpektovali vzájomné súkromie. No tenké steny panelového bytu na takéto spolubývanie ideálne nie sú o čom sme sa párkrát presvedčili s manželkou, keď sme v noci ležali v posteli a chtiac-nechtiac počúvali, ako sa naši mladí oddávajú milovaniu.

Mirka, aká bola krehunká, driečik ako osa a boky a zadoček ako dospievajúce dievčatko sa vedela asi poriadne rozparádiť, lebo z ich izby vychádzali síce tlmené, ale výrazné stony a prudký pleskot tiel, ktorý by aj mŕtvemu vlial do žíl všetku energiu a nenechal nikoho na pochybách, že súložia ako o život. Ja som, hoci situácia na to nebola vôbec vhodná na tom bavil, moja manželka len súcitne vždy skonštatovala, že nemajú žiadne súkromie a že sa to takto dlho udržať nedá. Po nejakom čase nášho spolužitia, keďže nikto z nás neotvára tému, že ich je počuť sa ich sexuálne prejavy zintenzívnili. Už nebol potrebný ani obraz na to, aby som si podľa zvuku a hlasov nevedel jasne predstaviť, čo robia a v ktorej fáze sexuálneho aktu sú. Bolo to z časti komické, z časti trápne a keď sme to so ženou preberali, nebolo žiadneho riešenia, aby sme ním niekomu neublížili. Preto sme to ďalej neriešili a trpeli. No trpeli. Ako sa to vezme.

Môj vnútorný vzťah k Mirke sa výrazne zmenil a aj keď som sa akokoľvek snažil zahnať moje chlapské myšlienky za ktoré som sa sám pred sebou hanbil, nešlo to. Navonok, aspoň si to myslím sa nič nezmenilo. Stále bola ku mne rovnako milujúca, štebotavá a bezstarostná, vždy nápomocná a obetavá, jednoducho naše slniečko. No ja som sa ukradomky na ňu pozeral aj ako na zrelú ženu, plnú zmyselnosti a sexuálnej túžby. Moja fantázia mi vnucovala perverzné obrazy, erotické predstavy a bičovala moje vnemy, aby som vnímal zmyslami aj jej iné stránky ako tie, ktoré by boli primerané nášmu rodinnému vzťahu. Zrazu moja oči ukradomky ale systematicky blúdili po jej tele, nevynechali pozorný pohľad do jej výstrihu, keď sa dôverčivo skláňala a nechtiac vystavovala svojej poprsie, inokedy pohľad zablúdil do jej rozkroku v obtiahnutých domácich teplákov. Keďže chúdiatko nemala ani najmenšiu predstavu akým pozorovacím terčom sa stala a skutočne sa cítila doma ako doma, bolo pre ňu úplne prirodzené že chodila v domácom oblečení bez podprsenky. Nevedomky a dosť často vystavovala na môj obdiv svoje krásne dvojky a keď sa zohla dosť neopatrne bolo jej vidieť aj krásne tmavé dvorce a maličké bradavky. Pevnosť jej tela, obrys jej rozkroku v legínach ma dostával do šialenstva. Napriek tomu, že sa blížim k 5O, s mojim penisom tieto podnety robia svoje a len s vypätím všetkých síl sa snažím maskovať svoje vzrušenie a erekciu. Niekedy som na seba až nahnevaný keď sa neviem ovládať, niekedy som nahnevaný na Mirku, že je taká dôverčivá a nepozorná akoby to robila naschvál a ja potom môžem šalieť. V noci keď som sa zobudil na ich sexuálne šantenie som si svoju erekciu a myšlienky mohol užiť do sýtosti. Často si to odniesla moja manželka, ktorá si užila sexu aký dávno nie, no častejšie som si však tajne pod perinou užíval s Mirkou a svojimi predstavami o nej.

Takto sme si svorne nažívali celé dva roky. Po roku spolužitia syna s nevestou u nás doma si syn našiel trvalé zamestnanie ako vodič a začal chodiť s rozvozom autosúčiastok a zásoboval východné Slovensko. Častejšie sa stávalo, že prespával po penziónoch aj dva tri dni a potom mal zase viac voľna. Ja som na voľnej nohe a pracujem spravidla z domu, manželka má len denné smeny a Mirka zase 12 hodinové smeny a 2 dni voľna. Stalo sa teda častejšie, že sme s Mirkou zostávali častejšie doma len dvaja. Buď spala po nočnej, alebo išla do dennej, alebo poobednej, ale vždy v niektorej fáze dňa sme boli doma iba mi dvaja. Náš blízky vzťah sa stal ešte dôvernejší, radi sme sa rozprávali a moje štebotavé slniečko sa mi rado zdôverilo so všetkým čo zažila a aké má sny. Veľmi sme si rozumeli. Moje chlípne predstavy som načas mierne obmedzil, vždy som sa rád a ochotne pozrel, keď som mal k tomu možnosť, ale stalo sa mi to tak všedným, že k erekcii ma dohnalo až keď mi svojou nepozornosťou ukázala svoje pevné prsíčka, buď pohľadom cez výstrih, alebo keď chodila roztopašne v synovom tričku s veľkými rukávmi. To, čo sa stalo medzi nami viselo vo vzduchu už mnoho mesiacov. Syn bol z firmy preložený na medzinárodnú prepravu, najprv na školenie v zahraničí kde mal stráviť 3 týždne a potom cesty počas ktorých nebol doma aj 2 týždne. Mirka chúdiatko zostala bez neho. Už sa z ich izby neozývalo ich šantenie, jej vzdychy, ani vŕzganie postele a pleskot nahých tiel. Len hrobové ticho. Celé večery, keď som nemohol zaspať som možno zo zvyku, alebo podvedome počúval, či možno sama neuľaví napätie svojho mladého telíčka a či možno jej nepatrný vzdych nepodnieti moju fantáziu. Zostal som nervózny, čoraz viac vzrušenejší a frustrovanejší. Po pár dňoch mi stačilo len zahliadnuť Mirkinu bradavku cez jej rukáv a hneď mi penis stál, ako stožiar a ja som si musel ísť uľaviť na WC, aby som z toho nezošalel. Bol som nervózny so seba a zo situácie, ktorú som nechal takto vystupňovať, až som z toho ochorel.

No a čo sa stalo následne bolo len logickým vyhrotením mnou vyvolaných mučivých a vzrušujúcich predstáv. V minulú stredu okolo 09.00 sa Mirka zobudila po nočnej, roztomilo sa domotala v pyžamku do kuchyne, kde som popíjal kávu, milo sa pozdravila a len tak, aby reč nestála zahlásila, že si musí dať sprchu, lebo sa nepreberie doobeda. Možno nemala otvorené ani oči, taká bola rozospatá, motkala sa ako opitá. Jej krásne pevné prsíčka sa pružne pohupovali v rytme jej bosých nožičiek, ktoré mali veľkosť väčšej chlapskej dlane. Bola roztomilá, mladučká, napriek tomu skutočná zrelá žena. Zabuchla nemotorne za sebou dvere na kúpeľni a pustila vodu v sprche. Môj vzrušený a dlhodobým sexuálnym trýznením vybičovaný mozog odblokoval centrum logiky, etiky, vyšších citov a čo ja viem aký ešte a chtíč do ktorého bol vyslaný plnú prúd zavelil a prevzal kontrolu nad mojim telom. Moje vzrušenie dosiahlo nepoznané maximum. Úplne automaticky som vykročil ku kúpeľňovým dverám za Mirkou, pri dverách som zastal a keď som sa uistil, že počujem známy zvuk sprchy dopadajúci na telo, osmelil som sa a pomaličky nehlučne som otvoril dvere. Úľava. Neboli zamknuté, kľučka ochotne ukryla jazýček zámku dverí a ponúkla mi na moju zodpovednosť pohľad o ktorom som sníval celé noci. Kúpeľňa bola osvetlená denným svetlom z okna, sklenený sprchový kút neslušne odkrýval nahotu tela za ním. Odhaľoval nahotu bohyne. Prekrásne mladé telo dievčenskej nevinnej duše. Moje predstavy boli nereálne. Bola ešte dokonalejšia. Dlhé čierne vlasy jej padali do pol chrbta, jej prekrásne pevné prsia sa pyšne dvíhali za rukami, keď si zmývala vlasy, jej tmavé dvorce a tvrdé bradavky ostro kontrastovali so snehovobielymi prsiami, ktorých časť si hanblivo ukrýva v plavkách pri opaľovaní. Ploché bruško v štíhlom drieku a nádherne tvarovaná ženská panva s pevným zadočkom, tento pohľad ma prinútil vojsť do kúpeľne, zatvoriť za sebou potichu dvere a priblížiť sa k sprchovému kútu. Akoby nič, akoby v tranze, celkom bez výčitiek, alebo váhania som si ako divák sadol na kraj vane a fascinovane sa pozeral na sprchujúcu Afroditu predomnou. Nemal som pripravené nič, ani únikový plán, ani vysvetlenie, nič. Riešil som len zrakový vnem, dokonalý zázrak. Mirka nepredpokladaného diváka vôbec nepredpokladala a ani si ma nevšimla. Užívala si so zatvorenými očami prúd padajúcej vody, ktorú si púšťala na hlavu a tvár a asi preto ani nepočula môj príchod. Nepohnute som sledoval jej telo, jej ženský rozkrok, štíhly pás chĺpkov na pahorku, pod ním do hladka vyholená krásna buchtička výrazne rozpolená na dve časti ktorá len nechávala tušiť ukrývajúce sa najrozkošnejšie miesta.

Mirka svojou pravou rúčkou vzala zo steny sprchovú ružicu a prúd vody smerovala na svoje väzy, plecia, potom na nohy. Striedavo si prechádzala prúdom vody po celom tele, akoby sa zohrievala, masírovala, uvoľňovala. Po chvíli nasmerovala prúd vody na svoje ľavé koleno a nepohnute si naň púšťala prúd vody. Potom vymenila a smerovala prúd na pravé koleno a zase späť. Takto sa hrala a ja som sa kochal s erekciou na prasknutie žaluďa. Z ľavého kolena prešla vertikálne plynulo po stehne k bedrovej kosti, chvíľu tak zostala a kĺzavo na druhé stehno hore k bedrovej kosti. Iste si masírovala unavené nohy. Z ľavej bedry prešla rýchlo na pravú a späť. Na moje prekvapenie si prúdom vody prešla cez svoju buchtičku, z bedry znovu, teraz už so zastavením a ďalší krát už so zjavným pokrúžením s hlavicou, akoby sa chcela len poštekliť. Po chvíli keď letmo prešla znovu po stehnách sa teraz zreteľne vrátila k svojmu rozkroku. Krúživým pohybom si prešla po slabiných, mierne sa rozkročila a nasmerovala si prúd vody priamo na svoju rozkošnú štrbinku. Spýtalo a vzrušene som sa jej zahľadel do tváre. Mala stále zatvorené oči a slastne sa oddávala príjemným dotykom vody. Nechcelo sa mi ani veriť, že môžem mať toľko šťastia že si ma doteraz nevšimla a môžem byť svedkom jej uspokojovania, ktoré sa mi ani nesnívalo. Tajil som aj svoj dych, aby som ju nevyrušil a aby neprestala.

Po chvíli smerovania prúdu vody na svoju buchtičku začala pohybovať prúdom vody zospodu smerom hore a pridala k tomu pohyb panvy, ktorou nenápadne vychádzala oproti dráždivému prúdu, opäť sa mierne viac rozkročila a teraz už odhalila aj božské ružové pyšteky a klitoris doteraz ukryté za dievčenskými buchtičkami. Teraz už nikto nemohol mať pochybnosti o jej dospelosti. Bolo to intímne, živočíšne a zmyselné. Do pohybu ruky s prúdom vody pridala neistné nohy trasúce mierne podrepy pri ktorej sa jej pička roztvárala a odhaľovala rozdráždené pyšteky a stoporený klitoris, ktorý sa neochotne uhýbal smerovanému prúdu vody a pyšteky sa pod prúdom vody prevaľovali zo strany na stranu ako prekrásne molýlie krídla. Už mi bolo všetko jedno. Z hrany vane som sa zviezol na kolená a svoj nos som pricapil priamo na dvere sprchovacieho kúta a ako hypnotizovaný som hľadel do jej roztvoreného lona vo vzdialenosti 15 cm.

Mirka sa nezadržateľne blížila k vyvrcholeniu. Čo som chcel urobiť v skutočnosti ja Vám povedať doteraz neviem. Do krajnosti vzrušený som sa vabank nemotorne zbavil svojich nohavíc a na kolenách som si pred dverami kútu dráždil stoporený penis s cieľom oddialiť vlastný orgazmus do okamihu Mirkinho vyvrcholenia.

Mirka sa po pár výrazných výpadoch panvou vpred pomaličky zviezla dole s doširoka roztiahnutými kolenami a sprchovú hlavicu položila chrbtom na zem tak, že prúd vody jej striekal zospodu priamo na teraz už výrazne z tela vystúpené pyšteky a klitoris. Jednou rukou fixovala nehybnosť ružice, druhou sa podoprela o vaničku a začala rytmicky pohybovať panvou akoby jazdila na skutočnom chlapovi. Zodvihla hlavu a pootvorila prižmúrené oči cez ktoré sa krajne vzrušená zahľadela priamo do mojej tváre pred ňou. Pootvorila ústa a vydala hlasný vzrušený vzdych, oči znovu zatvorila a rozkošne zaklonila hlavu, čím sa jej prsia vypli na prasknutie. Bizarná prirodzenosť s akou prijala moju prítomnosť, (pokiaľ si ma však nevšimla oveľa skôr) ma nielen zaskočila, ale dodala mi až drzú odvahu. Pootvoril som mierne dvere na kúte a načiahol som sa, aby som sa jej aspoň dotkol. Mirka v tom čase svojou panvou robila nekoordinované prudké výpady a keď na svojom tele ucítila prúd chladného vzduchu, ktorý sa do vyhriateho kútu dral cez škáru pootvorených dverí, znovu sa prižmúreným pohľadom na mňa zadívala a cez otvorené ústa hlučne vdýchla veľké množstvo potrebného vzduchu a zrýchlila kĺzavý pohyb svojej panvy.

V tomto okamihu mi priam vystrelila ruka smerom do jej rozkroku s cieľom čo len na okamih a jediný krát v živote využiť neopakovateľnú možnosť a dotknúť sa jej božského, až vulgárne roztiahnutého ženského lona a na chvíľu ucítiť a vnímať pocit zamatového dotyku intímnych miest, ktoré som si ešte pred hodinou ani len nepredstavoval. Mirku som chytil zospodu za jej pyšteky tak letmo a opatrne, ako kvet púpavy a jemnúčko som zakrúžil vystretými prstami, aby som si tento pocit dokonalej jemnosti rozniesol po všetkých bunkách hmatu a zapamätal som si ho do konca života. Mirka v okamihu ako ucítila letmí dotyk mojej dlane, ktorý prerušil bičujúci prúd vody zhíkla tak hlasno, akoby rozbila vázu od babičky, v blesku z ruky pustila ružicu, ktorú doteraz kŕčovito zvierala a pritláčala na dno vaničky a prudko si moju ruku pre mňa s prekvapivou intenzitou tlačila na svoju roztiahnutú pičku tak, že mi prsty mierne vkĺzli do jej telíčka a z výrazom orgazmického šialenstva s vytreštenými očami a otvorenými ústami s rozkošnou trýznivou grimasou vydávala žalostné až plačlivé, stupňujúce vzdychy. V momente som pochopil jej reflexný pohyb a potrebu a znalecky v plnej dĺžke som jej zospodu až po dlaň vsunul do jej jaskynky oba prsty, pričom sa trhavým pohybom ešte pridvihla, aby sa vzápätí celou svojou váhou opustila a dosiahla taký orgazmus, ktorý som nikdy v živote nevidel. Mirka z plného nádychu cez hlasivky vydala zvieracie hlas vibrujúce kvílenie, bleskovo spojila svoje stehná a vo svojom lone kŕčovito pošvovým svalstvom prerušovane nekonečne dlho zvierala moje prsty a svojim telom mlátila ako v tranze. Bez preháňania jej búrlivý orgazmus trval viac ako minútu, až som sa začal obávať, že zabúda dýchať a omdlie. Keď odozneli najmohutnejšie vlny pri ktorých bola úplne mimo tela, zostala úplne vysilene v kľaku na pätách, s mojou rukou stále pevne stisnutou medzi svojimi stehnami, len ja som prstami vykĺzol z jej intímnych útrob a tak, ako mi to umožňovala poloha som mu prstami hladil po pyštekoch, akoby som jej chcel rozmasírovať orgazmus do všetkých častí jej rozdráždeného lona a medzitým som zastavil prúd vody, ktorý roztrekoval vodu dookola z uvoľnenej ružice.

Takto dosť komicky sme zostali ešte chvíľu, Mirka sediac na pätách s oboma rukami zapretými pred sebou so sklonenou hlavou s pohľadom do svojho lona v ktorom sa stále ukrývala moja ruka a hladila ju po rozdrážnenej pičke. Mirka len ťažko dýchala a malátne sa snažila udržať stabilnú polohu. Ochraniteľsky som sa jej ujal. Vytiahol som si ruku z jej lona a roztvoril som dvere tak, aby som ju chytil oboma rukami, zodvihla hlavu a milo, odovzdane sa na mňa usmiala. Z jej pohľadu sa dalo čítať všetko. Znamenalo to asi, to som potrebovala ako soľ, ale sama som prekvapená nad intenzitou vyvrcholenia. Ako malé dieťa, úplne prirodzene som jej pomohol na nohy a hoci so stále stoporeným penisom, ale úplne prirodzene ako pri tanci som si jej nahé telo oprel, za chrbtom objal rukami a pomohol vykročiť zo sprchy. Musím povedať, že hoci táto situácia nemohla byť bizardnejšia, napriek tomu to bolo úplne prirodzené a z môjho pohľadu v tom nebol žiadny iný úmysel. Mirka ma ale úplne prekvapila a absolútne zaskočila. Zo svojej polohy postrelenej lane a úplného opustenia tela, úplne nahá a zraniteľná sa mi priamo zahľadela do očí, pevne sa postavila na nohy, svojim telom sa nečakanou silou pritlačila na mňa tak, že som na svojom penise cítil tlak jej bruška a v blesku som sa aj zahanbil, že som vzrušený, ale Mirka ma rukami objala okolo krku, svoje stvrdnuté bradavky mi pritlačila na hrudník a akoby roztopašne, ako malé dievčatko na mňa vyskočila a nohami objala v páse. Nič takéto som nečakal a dalo mi dosť síl, aby som udržal stabilitu a kým som ju stihol zachytiť svojimi rukami a aspoň podoprieť jej zadoček, aby celá váha nevisela na mojom krku, Mirka sa zviezla svojou doširoka roztiahnutou pičkou na môj stoporený penis, ktorého prijala tak ochotne, akoby sme to nacvičovali roky. S vydeseným, možno naivným a spýtavým pohľadom som sa Mirke zahľadel do očí a možno bolo v mojom pohľade aj ospravedlňovanie, že som ju napichol, no Mirka mi neposedným krúžením svojho zadočku dala bez slova jasne najavo, že ide o úmysel a ja som naivný školáčik.

Ako pornohiezdny samec som ju napichnutú na jej semišovú pičku niesol v náručí do jej izby a každý môj krok bol zároveň súložiaci pohyb von a dnu do Mirky. Celá situácia a poloha bola natoľko vzrušujúca a vysiľujúca, že keď som s Mirkou prechádzal z kúpeľne cez kuchyňu, po pár krokoch som ejakuloval do nej svoje spermie a Mirka sa roztomilo rozosmiala tak, že sa nevládala držať môjho krku. Mne sa v tom okamihu tiež podlomili nohy a s Mirkinym smiechom som prežíval orgazmus a striekal som jej ružové semišové vnútro. Zostala na podlahe kuchyni ležať na chrbáte a s chichotom mi umožnila ešte do nej párkrát priraziť. Potom sa v spojení somnou obratne pretočila a keď sa nadvihla, pred ukončením nášho milostného spojenia mi chytila penis, ktorý s mľaskotom opustil jej lono a akoby bol vlastnou osobou mu rozkošne povedala. "a ty si to čo vyviedol? A ešte roztopašnejšie s ním zatriasla. Z útrob jej vytiekol prúdik ejakulátu, ktorý sa rozbehol po vnútornej strane stehna ku kolenu. Mirka sa uškrnula, akoby si nechtiac ucikla sa zahanbene chytila v rozkroku, komicky sa predklonila ako žirafa, aby si na ňu videla a zasunula si obratne do seba dva prsty tak prirodzene a samozrejme až som žasol, roztiahla a ohla vo vnútri prsty a ohnuté ich vytiahla von, pričom s miernou nevôľou, akoby to už nevedela bruškami prstov zo svojej pošvy vybrala ďalšiu dávku hustých spermií. Unáhlene si ich utrela o stehno a rýchlo párkrát zopakovala svoj pohyb. Stále rozkošne stála obkročmo nadomnou s roztiahnutou pičkou, potom sa na mňa trochu vážnejšie zadívala a povedala. "Z toho môže byť celkom pekný prúser" posledný krát si roztomilo utrela o stehno prsty od spermií a milo sa rozchichotala.
A aké je pokračovanie...



autor: bublifuk



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>