Erotická poviedka

Môj prvý s.e.x

Bol pekný letný slnečný podvečer a ja som bol von s partiou. Štyria chalani a štyri baby. My chalani sme si chodili zahrať basket a baby väčšinou kecali o "miestnych celebritách". Bolo nám vždy spolu fajn a nikdy sme sa nechceli rozlúčiť. Už dlhší čas sa mi páčila v našej partií baba menom Veronika. Boli sme spolužiaci a mali sme k sebe celkom blízko.

Veroniku som vždy bral ako kamošku a spolužiačku ktorá bola skôr tichšia ale keď sa ozvala tak vedela dosť slušne zabávať. V ten letný podvečer sme s chalanmi dohrali basket a boli sme celkom unavený tak sme si sadli k babám na lavičku. Ja som si sadol vedľa Veroniky. Jej vôňa bola krásna a až som sa hanbil sedieť taký spotený vedľa nej. Rozprávali sme sa tak nezáväzne medzi sebou v partií. Lenže čím bola pokročilejšia hodina tým sme sa blížili k hlbším témam. Nakoniec sme skončili pi téme sex. Baby sa o tom moc nevyjadrovali za to chalani si išli svoje. Keď tu zrazu som zacítil na mojom chrbte niečiu ruku. Nakopol ma adrenalín a zahrialo ma vzrušenie. Pozrel som sa za seba a zistil som že je to ruka Veroniky. Baby v triede mi už predtým hovorili že sa nejakým babám popačievam ale nikdy nehovorili presné mená. Aj keď bola už tma stále bolo vidno Veronikine biele tričko a úzke šortky. Takto ma držala ešte nejaký ten čas kým sme sa pomaly nepobrali na miestnu križovatku kde sme sa všetci rozišli. Až na mňa a Veroniku.

Mali sme spoločnú cestu domov a tak sme sa začali rozprávať. Spýtal som sa jej že čo to bolo na tej lavičke. Ona len odpovedala že to boli city voči mne. Tak sme sa začali rozprávať o nás dvoch. Ja som jej povedal čo cítim k nej a ona mi povedala čo cíti ku mne. Bolo to až neuveriteľné keďže som si myslel že bude pre mňa nedostupná. Keď sme boli pred mojím domom tak sme sa začali lúčiť keď tu zrazu ma pobozkala. Bol som z toho vedľa keďže to bol môj prvý bozk. Od toľkého vzrušenia som ju ešte dvakrát pobozkal. Po našom rozlúčení sme sa každý vybrali domov. Ľahol som si do postele a rozmýšľal nad nami. Zrazu mi zazvonil mobil. Prišla mi správa:"Naši sú na svadbe a prídu až nad ránom. Poď k nám. "

Neváhal som ani sekundu a vyrazil som za ňou. Pred jej domom ma už čakala. Bola v pyžame a ja som bol opäť celý vzrušený z jej krátkeho čierneho pyžamka. Pozvala ma dnu. Samozrejme že som neodmietol. Naraz som sa ocitol v jej izbe. Bolo to tam také príjemné a jej posteľ na ktorej som sedel bola veľmi mäkká. Čakal som za ňou keďže šla ešte do kúpeľne. Keď prišla zavrela dvere a začala ma bozkávať. Vášnivo sme sa bozkávali a z jej očí som čítal že dnes to asi príde. Po vášnivom bozkávaní mi jemne pošepkala že by to chcela. Začala mi dávať dole tričko potom moje kraťasy a tam zastavila. Ostal som tam len v trenkách ktoré boli už pekne mokré od "kvapôčiek lásky". Pozrela na ne a bola z toho dosť prekvapená. Povedal som jej že je to v pohode a prebral som iniciatívu ja. Začal som ju vyzliekať a nebolo to ťažké keďže na sebe mala len ružovo-biele pyžamko a pod ním nič. Keď sme už boli obaja nahý opäť sme sa začali vášnivo bozkávať. Od jej pier som sa presunul pomaly cez krk k prsiam ktoré som prvý krát v živote držal. Bol to neskutočne krásny pocit. Naše pohlavné orgány sa treli o seba ale ja som stále len bozkával aj keď už na brušku. Vzdychla si a povedal:"Poď už tam. " Poslušne som poslúchol a začal som ju lízať dole.

Pekne vzdychala a mne to veľmi chutilo. Po tejto predohre som jej ho tam vopchal. Vzdychla tak strašne že to museli počuť aj susedia. Začala jej tiecť krv ale povedala že to je normálne (učili sme sa aj na biológií :-) Pomaly som zasúval a vysúval a ona vzdychala viac a viac. Prestal som a nechal ju chvíľu len tak ležať. Pozeral som na ňu ako jej prsia sa nadvýhajú hore a dole. Po chvíľke povedala že ho chce tam znova. Tak som ju opäť poslušne poslúchol. Po tejto krátkej prestávke to bolo lepšie a vyzeralo to aj tak že si to užívame už obaja. Takto sme si to užívali cca. 10 minút a potom mi šepla do ucha že by mi ho chcela vyfajčiť. Samozrejme že som súhlasil. Sadol som si a ona si kľakla. Zobrala ho do úst a bolo to úžasné. To vlhko v ústach bolo ako ranná rosa.

Po krátkej fajke som jej navrhol že si to poďme zopakovať. Teraz som si ja ľahol a ona jazdila na mne. Keď som už cítil že idem vyvrcholiť povedal som jej či môžem aj do nej. Nejako to nevnímala keďže akurát prežívala orgazmuz ona. Nakoniec som sa urobil do nej. Nevadilo jej to. Pozrela na mňa takým potmehúckym úsmevom. Vedel som že to bola moja najlepšia noc v živote. Veronika zo mňa zosadla a navrhla že by sme sa mohli ísť spolu osprchovať. Osprchovali sme sa navzájom a rozlúčili so slovami:"Zajtra zopakujeme. "

A ako povedal zopakovali sme. Nebolo to už u nej doma ale u nás keďže nik nebol doma. Ale to je už iná story. :-)

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>