Erotická poviedka

Perverzná zrzka Zuzka

Toto je príbeh o tom ako som spoznal svoju najlepšiu sexuálnu partnerku s obrovským sexuálnym apetítom.

Pár rokov dozadu som robil DJ-a a mal som podchytených pár klubov. A práve v jednom z týchto klubov som zažil najlepšiu noc svojho života a spoznal som tam ryšavku Zuzku.

Pomaly a isto sa blížila piatková večerná hodina a ja som zrovna prišiel do klubu kde už sedeli chalani s ktorými som hrával. Zapojili sme aparatúru, pustili potichu nejakú hudbu a čakali pokiaľ sa klub aspoň trochu naplní. A tak aj bolo. Asi po dvoch hodinách sa priestory celkom zaplnili a začali sme riadne hrať. Mali sme dohodu že sa vždy nejako vystriedame počas večera. Samozrejme ako sme tam tak všetci boli pri pulte, tak sme okukovali baby čo sú tam. Predsa len všetci sme v tom období boli single. Ako tak bola párty v plnom prúde,  všimol som si jednej ženy. Pravé prišla a hneď ma zaujala. A to hlavne preto, lebo bola ryšavá. Ryšavky ma vždy strašne moc priťahovali a tak som neustále po nej pokukoval. Nemohol som si inak pomôcť. Hrali sme najlepšie ako sa dalo, ľudia sa bavili a po chvíľke nám kamaráť hovorí "aha chalani, ta ryšavka asi ide za nami". Prišla a chcela či by sme jej mohli niečo zahrať. Málokedy hrávame niečo na želanie, ale v tomto prípade sme sa všetci jednoznačne zhodli na tom že urobíme výnimku. Už si nepamätám čo to bolo za song, ale keď sme ho pustili, v momente bola na parkete. Všetci chlapi čo sme tam boli sme nemohli z nej spustiť oči. Bola nádherná. Mala krásne ryšavé vlasy rozpustene pomaly až po sexi zadok a na sebe mala čierne letné šaty. Keď sa takto začala vrtieť na parkete, myslím že veľa chlapov zostalo vzrušených a ja samozrejme tiež. V momente ako song dohral, ona sa zobrala a odkráčala z parketu. No po ceste sa zase za nami zastavila a poďakovala nám a povedala že ak jej to ešte raz počas večera zahráme, tak máme u nej panáka toho čo pijeme a potom odišla a sadla si k baru.

Ako tam tak sedela pri bare, po nejakom čase som nabral odvahu a prišiel som tiež k baru. Celú cestu som rozmýšľal  že či sa jej ma vôbec prihovárať, a ak áno tak ako aby to nevyzeralo trápne. No a keď som prišiel ku nej, tak mi nič iné nenapadlo, len to že "Tak dáme si spolu toho sľubovaného panáka, nie?".Pozrela na mňa, chvíľku váhala a potom povedala "tak sadaj a objednávaj". Ona popíjala whisky a tak som si dal tiež to isté. Štrngli sme si, pripili sme si a zoznámili sme sa. A začali sme sa rozprávať. Ako sme sa tak bavili tak som zistil že tam bola s kamarátkou ktorej tu v meste býva priateľ. Najskôr boli u neho, no potom oni zaliezli do izby a začali šukať ako ona povedala. Nechcela ich počúvať a tak prišla sem na party...Popri konverzácii sme teda aj celkom dosť toho vypili a tak po chvíľke povedala že si musí odskočiť, lebo to už neudrží. A tak išla, no behom chvíľky bola naspäť a poprosila ma "nechceš ísť so mnou na chvíľku von? Nech sa tam niekde vyčúram pretože to už neudržím a na záchodoch je veľká rada". Samozrejme že som jej povedal že s tým nemám problém, ale ak chce môžem pre ňu vypýtať kľuč od WC pre personál. Súhlasila a tak som od čašníčky vypýtal kľuč a ako som jej ho podával a vysvetľoval jej cestu, pretože to WC bolo trosku bokom od baru, hneď ma zastavila a chcela nech jej to idem rýchlo ukázať. Prichádzame ku záchodom, odomykám a zdvorilo vravím že počkám na ňu a strážim, a ona hneď na to že strážiť ju môžem aj vo vnútri a ťahá ma dnu. Zatváram dvere a ona rýchlo sťahuje nohavičky na kolena, podvihuje sukňu, sadá na zachoď a už je počuť ako ciká. Bol to teda pekne dlhý a silný prúd moču. Bol to pre mňa veľmi zvláštny pocit vidieť a počuť takú sexi ženu na záchode čúrat...

Keď skončila, chvíľu tam tak sedela a potom z nej vyletelo "chceš mi ju utrieť?".Zostal som v šoku a aj keď som veľmi chcel, neviem prečo som jej povedal že je to v pohode. Že to nechám na ňu. Ale ona na to "ale ja chcem aby si mi ju utrel. Mne sa to páči". A tak som cely nesmelý pristúpil k nej, kľakol si pri ňu s papierom v ruke a ona roztiahla nožičky. Videl som jej krásne vyholenú kundičku a už som sa jej aj jemne dotýkal cez papier a utrel som ju. Potom povedala "Teraz mi ju ešte trosku umy a zase treba aj utrieť", a tak som si pustil vlažnú vodu v umývadle, namočil som si prsty a zase som jej jemne prešiel po jej jaskynke. Bolo to nádherné a vzrušujúce. Hneď na to sa ma spýtala "páči sa ti? Chceš sa s ňou pohrať?" Bol som síce stále ohúrený, no hneď som jej odpovedal že áno a veľmi. Tak rozkročila nohy najviac ako sa dalo a ja som v momente bol pri dverách ktoré som išiel zamknúť a hneď som bol aj pri nej a rovno pred jej kundičkou. Začal som jemno, jedným prstom som jej prechádzal po kundičke a bolo vidno na nej že sa jej to páči. Prstom som si našiel Venušin pahorok a začal som jej ten masírovať a behom chvíľky bola mokrá a ja som mal celý prst vlhký. Úplne ma to vzrušilo a môj vták bol tvrdý ako kameň. Nechcel som ju len tak pretiahnuť, no postavil som ju na nohy, oprel som ju tvarou ku stene, jedným pohybom som jej vyzliekol celé šaty a už tam predo mnou stála len v podprsenke a topánočkách. Pristúpil som k nej odzadu, svojho vtáka som zaboril medzi jej sexi polky (aby vedela čo ju čaká) a pravou rukou som je chytil kundu a začal jemno dráždiť, ľavou rukou som jej začal obchytkávať kozy a ústami som ju bozkával a kúsal na ramenách a krku. Po chvíli takéhoto dráždenia sa začala zvíjať ako hadia žena, vzdychať čoraz hlasnejšie a z kundičky tiekla ako vodopád. Keď som myslel že už sa blíži k vyvrcholeniu, tak ma stopla a vytiahla mi moje prsty z jej mušličky. Olízala mi ich, potom ma vášnivo pobozkala a povedala "tak a teraz ma pekne vylížeš."Sklopila záchodovú dosku, sadla si na ňu a roztiahla nohy a čakala na mňa. Kľakol som si rovno pred ňu a zaboril som hlavu do jej lona a jazykom som ju začal lízať. ona sa začala hrať so svojimi prsičkami a ja som sa pustil do je venušinho pahorku.

Jej šťavička z nej tiekla prúdom a ja som to všetko lízal a jedol. Chutila naozaj skvelo. Zuzka sa slastne zvíjala, mackala si prsia a vzdychala. Chcel som aby sa urobila a tak som jej jemno zase strčil dva prsty do kundičky a tak som ju aj lízal a zároveň aj prstoval. Chvíľku na to začala kričať aby som spomalil lebo sa urobí, no ja som práveže ešte viac zrýchlil a hneď na to Zuzka začala striekať svoju šťavičku a prevažne mne rovno do úst. Keď dostriekala, počul som ju ako si lahodne oddýchla a keď som sa na ňu pozrel bola cela spotená ale spokojená. Ešte som jej par kráť prešiel jazykom po kundičke a vždy so sobou zatriasla. Potom som sa postavil lebo ma pobolievali kolena a začal som si rozopínať nohavice a chcel som ísť do nej. keď som si ho vytiahol v momente sa prebrala a už aj stála na nohách. Pristúpila rovno pred mňa a chytila mi vtáka do rúk. Začali sme sa bozkávať a ona popri tom mi ho začala honiť. Na sucho to nebolo moc ono a tak si naslinila ruku, začala ho zase honiť a ďalej ma bozkávala. Po nejakej chvíli mi pošepkala do ucha "Máš ho krásneho a veľkého, ale tu s tebou šukať nebudem. Ale krásne ťa uspokojím". Sadla si zase na záchod, potiahla ma k sebe a už ho aj mam v ústach. Začala mi ho krásne fajčiť a ja som mal pocit že som v siedmom nebi. oblizovala mi ho jazykom, prechádzala po ňom jej krásnymi perami, rukou sa mi hrala s guľami. Bolo to fantastické. Vzdychal som ako taký besný pes a ona zvyšovala a znižovala intenzitu. Po chvíli som cítil že to už na mňa pomaly ide a tak som ju zastavil a pýtam sa jej "kam sa ti mám vystriekať?" a ona na to "tam, kam aj ja tebe. Ale to už nechaj na mňa."Rukou mi ho honila čím ďalej tým rýchlejšie a jazykom mi dráždila žaluďa, až napokon to prišlo. Začal som striekať a jej rovno do úst. Bolo to úžasné uvoľnenie a bol som spokojený aj keď som si s ňou nezašukal. Videl som ako má v ústach môj náklad a ešte sa s tým aj hrala. No napokon to všetko prehltla.

Nejaký čas sme tam spolu boli vedľa seba celý nahý a rozdýchavali čo sa stalo. Potom sme sa ako tak umyli a utreli, obliekli a vrátili sa na party.



autor: Michal



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>