Erotická poviedka

Na wc

V jeden večer sme si vyšli von s kamaratmi do baru. Kamaratka Jana s frajerom Janom a ja. Jano cestou zavolal nejakemu kamaratovi.

Prisiel za nami do baru, volal sa Michal,zoznamili sme sa nieco vypili a zacala zabava.Po niekolkych drinkoch sa zacala jana s janom oblizovat a postrehla som aj sem tam neaky dotyk medzi janinymi nohami. S Michalom sme sa rozpravali o vsetkom jeho spolocnost bola prijemna. Po chvili som vstala a vybrala sa smerom k wc.

Hlavou mi behala myslinka ako ma neskutocne vzrusuje ked som vysla z wc a sla dlhou chodbickou k pultu zozadu ma niekto zdriapol a vtiahol do muzskych zachodov. Bol to Michal zacal ma vasnivo bozkavat na krku a stahovot ramienka z mojho tielka po chvili mi vytiahol jeden prsnik z podprsenky a zacal mi sať bradavku. Pravou rukou mi zašiel pod suknu ukazovakom stial moje tanga na stranu a zacal mi drazdit klitoris. V tom sme poculi niekoho kto smeruje k nam chcela som sa mu vytrhnut a ist s spät k nasmu stolu ked on ma oprel o dvere a pokracoval v lizani a kusani mojej bradavky.

Ked boli kroky blizsie vtiahol ma k zachodu a zamkol dvere. Moju ruku si dal na rozkrok a do ucha mi šepol hraj sa s nim. Najprv som nehybne stala potom ma dal sadnut na zachodovu dosku roztiahol mi nohy zohol sa a zacal lizat a bozkavat moje stehna po chvili sa postavil a prikazal mi hladkat jeho penis cez rifle. Po chvili som mu ich zacinala stahovat dole rifle a na dosku si sadol on mna si pritiahol a posadil na seba. Jeho predkozku som stale viac a viac natahovala.  Potom si ho vsunul do mna a spolu sle sa spravili. Bol to uzasny zazitok.

Potom sme sa vratili k stolu ako by sa nic nestalo. Pokracovanie nabuduce.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>