Erotická poviedka

Urológ

Rád hrávam futbal. Jedného dńa som mal nepríjemný úraz a narazil som pri tom na moj rozkrok. Pobolievalo to aj prešlo.
Kdesi som potom čítal, že by možno po takom úraze  bolo dobré  a pre istotu absolvovať prehliadku u urológa.

Trochu som sa na tým vážnejšie zamyslel a vybral som sa tam. Mám 19 ale žiadne skúsenosti so ženami. Páčia sa mi ale vždy som mal iné povinnosti.
Vošiel som do ordinácie, kde bol doktor tak v stredných rokoch a rovnako stará sestrička. Vysvetlil som prečo som prišiel. Pýtal sa ma na moje sexuálne skúsenosti.
Povedal som mu pravdu. Potom mi povedal, aby som sa vyzliekol do naha. Hanbil som sa trochu pred sestričkou, ale nedal som to na sebe vedieť. Doktor si ma prezrel. Potom vzal medzi svoje prsty moje vajíčka a kontroloval ich hmatom. Potom povedal, že potrebuje vzorku spermií.

Podal mi malú nádobu. Vzal som si ju a opýtal sa na miestnosť, kde by som mal trochu súkromia. Povedal, aby som to urobil na mieste a hneď skontroluje aj erekciu.
Bol som v šoku a srdce mi búchalo, ale začal som to robiť ako na rozkaz. Sestrička sa na mňa dívala s chápavým úsmevom. Potom podišla ku mne a priložila ruku na moje brucho. Bolo to fakt zvlášne ale aj vzrušujúce. Po chvíli som vytiekol do nádobky.

S čudným pocitom som odišiel z ordinácie. Pre výsledky som si mal prísť o dva týždne. Po dvoch týždňoch som sa trochu s toho otriasol a bral to ako ďalšiu skúsenosť. Prišiel som za doktorom pre výsledky. Doktor povedal aby som sa ešte raz vyliekol. Bolo to tu znova. Opäť sa mi rozbúchalo srdce a v duchu som si hovoril, že asi niečo nie je v poriadku. Podišiel som nahý k doktorovi. Povedal, aby som si kľakol na kolená na lehátko a oprel sa o lakte, že urobí kontrolu cez konečník.

Vzal si modré rukavice a dal na nich gel. Potom vsunul do mňa prst a kontroloval vnútro. Trvalo to nejako dlhšie. Povedal, že je to v poriadku, ale pokračoval ďalej. Uvolnil som sa a hneď ma to ani neviem prečo vzrušilo. Doktor si všimol erekciu a ako stvrdnutý smerujem k jeho lehátku. Prst zasúval a vysúval. Už akosi dlho. Myslel som, že to asi nie je predsa normálne, ale erekciu som nevedel zastaviť, ba čo viac mal som na konci žaluďa už výtok zo vzrušenie. Doktor si to všimol a druhou rukov mi ju zozadu nečakane dvoma prstami rozotrel jemne požaludi. Ani som nemukol. Bol som bezmocný - vzrušený  a mal som zasunutý jeho prst v konečníku. Náhle zrýchlil a zjemnil zasúvanie. Už nekontrloval. Dvoma prstami kontroloval po jednom moje vajíčka.

Potom stahol predkožku na dvakrát dole až ku koreňu a držiac ju napnutý medzi dvoma prstami pritlačil jemne dlaň na miešok. Už som neveril, že je to len prehliadka, ale nič som neurobil. Nevedel som reagovať. Po chvíli som sa vystriekal na lehátko. Doktor pohladil moj penis a povedal aby som sa utrel a obliekol. Srstrička mi podala utierku so slovami "Nech sa páči šampión!".

Na tvari mala úsmev. Opäť som bol mimo. Doktor potom povedal, že som úple v poriadku. Podal mi vizitku s telefónnym číslom a povedal aby som mu zavola ak budem mať nejaké otázky alebo problémy. Povedal tiež, že ma rád opäť uvidí. Po týchto slovách som sa odpratal z ordinácie. Mesiac mi vrtalo v hlave, čo sa to tam vlastne udialo. Pozbieral som odvahu a vytočil jeho číslo.

Opýtal som sa na tú poslednú prehliadku. Chcel som vedieť či šlo o štandardné vyšetenie. Nikde som o takom niečom ani nepočul. Do telefónu mi povedal, aby som za ním prišiel do ordinácie alebo aj k ním domov. V sobotu som si vzal bike a prišiel som k ním domov. Prešiel som cez peknú záhradu k domu do zadu k bazénu. Stál tam doktor a prívital ma. Všimol som aj jeho manželku.

Bol to celkom pohľadná dáma. Ponúkol mi drink a vysvetli, že nešlo celkom o bežnú prehliadku. V tom som si všimol v bazéne mladé krásne dievča. Priplávalo k brehu a vyšlo z bazéna. Bolá nahá. Nikdy som nevidel takú krásnu nahú babu. Podišla kumne a usmiala sa. Oprela ma o zábradlie a pobozkala. Rukou mi vyzliekla nohavice a masážou ma totálne pripravila na nasledujúci ďalší zážitok. Otočila sa a zasunula si ma do vnútra.

Jazdilo na mne dievča. Bolo to neskutočné. Na mojom brušku som pri dorazoc cítil dotyky jej nádherného nahého zadočku. Bol som nahý a v nej. Mal som pocit - áno ona ma pomilovala. Môj penis akoby bol jej a akoby patril jej. Spomínam si, že som chcel zodvihnúť nohy a naplno sa oddať tomu jednému miestu, ktré nás spájalo. Doktor stál vzdau za mnou. Rukou mi opäť zo zadu zobral medzi svoj prsty vajíčka jedno po druhom. Bolo to nenormálne fajn. Potom narovnal dlaň aako keď koňovi podávate kocku cukru a jemným dotykom miesil môj miešok. Po chvíli vstal a vzal kameru a snímal naše milovanie. Bol som úplne nahý aj pocitom. Nahý na záhrade u cudzích ľudí ako pornohviezda. Dievča zrýchlilo a doktor mi zo zadu jemne vzal do hrsti miešok. Vystriekal som sa dovnútra ako nikdy predtým. Vzdychal som a oni ma robili jemne ďalej. Potom si ma vytiahla von usmiala sa a po mojom penise
stekali prúdy spermií ako láva zo sopky. Všimla si to doktorova žena a kľakla si k mojmu rozkroku. Môj penis držala v ruke a pusov ho olzovala ako zmrzlinu. Kažú kvapku spapala. Doktor ma objal zo zadu kým to robila a položil svoju rku na moje brucho a do ucha mi povedal "Ďakujeme!" a milo sa pousmial. Potom ma pozval do bazéna. Dlho sme kecali o mne o záľubách a tak. Neskôr som sa rozlúčil. Pri rozlúčke mi povedal, že sme priatelia. Po dvoch týždňoch mi pípla smska. Pozvanie na návštevu k nim + veľké prekvapenie. Nvedel som sa dočkať.

Prišiel som k nim. Na záhrade bola párty. Doktor ma privítal a jeho žena ma vzala za ruku do domu. V izbe na posteli ma vyzliekla a urobila rukou. Bolo to rýchle a veľmi príjemné. Potom mi vzala veci a podala biely župan. Obliekol som a šiel s ňou do kuchyne. Podala mi drin a vravela, aby som ho vypil pekne do dne že je v tom niečo na povzbudenie - ale vraj bez obáv Nie drogy!. Vypil som to - troeskôr vyplinulo, že tam bola rozpustená viara. Chodil som medzi hosťami odetý len v župane. Začalo to účinkovať a ja som sa cítil úplne v háaji. Ako toto mám zakryť a prečo to je  - vtedy som vedel že mám v sebe viagru.

Prišlo moje prvé dievča a vzalo ma za ruku k altánku na záhrade. Bola tam skupinka hostí a doktor ma zoznamoval najmäs dámami. Moje dievča z ničoho nič rozstrihlo šnúrku môjho županu a stal som tam pár sekúnd s obnaženým stvrdnutým penisom. v Tom mi pošepkala do ucha "Len pokojne a z ramien mi vyzliekla župan. Dámy z okoia si ma všimli a doktor ic pozval ku mne. Moje dievča prinieslo prútené kreslo a posadilo ma doň. Dámi ma potom jedna pod ruhej vyskúšali. Doktor povedal, že toto je to prekvapenie. Už niesi panic ani chlapec s jednou skúsenosťou. Trvalo to nekonečne dámy po mne jadili, držali ma rukou, lízali, masírovali. Urobil som sa asi trikrát.

Doktor ma upokojil, že sa nemusím báť - všetky sú zdravé a v poriadku. Po skončení sme sa prechádzali po záhrade. Hostia sa milovali na každom rohu a som sa po záhrade pechádzal s mojím dievčaťom. Stále mi stál penis a ona ma občas hladil akoby mala chuť. Milovali sme sa na viacerých miestach. Ráno som sa veďla nej zobudil v dome vo veľkej bielej posteli. Nikto nebol v dome. Dali sme si raňajky. Blázili v bazéne. A prežili kásny deň..... Pokračovanie na budúce.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>