Erotická poviedka

Nahé rehabilitácie

Bol som po úraze a doktorka ma poslala by som chodil na rehabilitácie, musel som precvičovať s mojimi nohami aby boli silné ako pred tým. Mám ešte len 17 takže musela ísť so mnou aj moja matka na prvú prehliadku k doktorke s ktorou budem rehabilitovať.

Keď sme vošli dnu sedela tam velmi pekná doktorka asi tak okolo 30 rokov mohla mať. Pozdravili sme sa a ona povedala, že hneď sa na mňa pozrie, zatial sa ale musím vyzlieť do naha. Dosť som sa hanbil, ešte aj keď tam stála moja mama. Vyzliekol som sa teda ale trenírky som si ponechal. Keď prišla pani doktorka ku mne povedala, že sme sa asi nepochopili, vyzliecť sa musím úplnedo naha. Moja mama sa toho hneď chopila a začala mi sťahovať spodné prádlo.

Už som bol nahý, dosť som sa hanbil, pretože videli môj velký 19 cm dlhý penis, bol som tam úplne zarastený ešte som sa tam nikdy neholil. Doktorka hneď podotkla aby som sa tam hneď pred prvou rehabilitáciou vyholil, lebo cvičiť budem nahý a hustý porast v roskroku by mi len zavadzal. Keď  som sa pozrel na moju matku tak bolo vidieť, že sa cíti dosť zahanbená vďaka mňe.

Doktorka ma najprv začala vážiť a merať. Mala dosť velký výstrih a ja som videl jej velké pevné kozy. Vzrušovalo ma to a aj to že som bol pred nimi nahý, v tom momente sa mi postavil a bol pevný ako skala. Všimli si to, doktorka sa len tak trochu usmiala ale moja mama bola zahanbená ešte viac. Ďalej mi prikázala robiť drepy, potom kliky, ktoré som ani nemohol robiť lebo mi stál. Nakoniec som sa dal na štyri a to začala len prehmatávať moje telo. To bolo všetko povedala mi, že sa môžem obliecť a zajtra aby som prišiel na prvú rehabilitáciu. Môžem prísť už aj sám ale hlavné je aby som sa v roskroku kompletne vyholil.

Ešte chvílu som musel počkať kým mi neprestane stáť, potom som sa obliekol a spolu s mamou sme odišli. Mama mi začala hovoriť ako sa za mňa musela hanbiť, že som nevyholený v rozkroku. Išla mi hneď kúpiť žiletky a ako sme prišli domou prikázala mi aby som išiel do vane a pomôže mi sa vyholiť. Stál som nahý vo vani, nasprv som sa vysprchoval a potom prišla mama, zobrala nožnice a ostrihala tie dlhé chlpy ktoré mi za tie roky rástli. Potom mi po vajkách a nad penisom rozotrela penu na holenie a začala ma holiť. Už som bol skoro oholený, videl som ako to opticky zväčšilo moje prirodzenie a páčilo sa mi to, ale to by som nebol ja keby sa mi zas nepostavil. Mama tá len krútila hlavou. Keď som bol oholoný povedala aby som na ňu vyšpulil zadok, že mi musí aj anál vyholiť.

A už to bolo. Nechala mi žiletky na vani, s tým že nabudúce sa už oholím sán. Potom mi povedala že teraz ma nechá chvílku samého lebo vidí ako si to potrebujem urobiť.
Deň rýchlo prešiel a už mi ráno zvonil budík, aby som išiel na rehabilitáciu. Prišiel som tam, pani doktorka ma už čakala a bolo prichystané pre mňa aj lehátko. Prikázala mi aby som sa vyzliekol a lahol na chrbát. Pochválila ma že som pekne oholený a mne sa ešte spustila ranná erekcia, takže môj velký úd stál v plnej nádhere. Doktorka bola nádherná ako včera, aj výstrih mala velký a hlavne bola bez podprsenky. Začali sme takými cvikmi ako daj si nohy za hlavu, vtedy krásne vinikal môj velký tvrdý penis a videla že mám vyholený aj análik, keďže som mal vyšpúlený zadok. Ona jemne prstom prešla po mojom chodidle čo ma dosť vzrušovalo a potom provokatívne prešla prstom po mojom anále, poškrabkala scvrknuté vajká a nakoniec prešla prstom po mojom stoporenom úde.  Povedala že teraz mi ona ukáže aké cviky budem robiť. Dala sa na štyri a ja som videl ako jej velké kozy visia a bradavky mala tvrdé. Mala tiež bosé nohy čo ma tiež nesmierne vzrušovalo. Myslel som že zachvílu budem hotový.

Ale pani doktorka videla aký som nadržaný, vstala a strhla zo seba svoje oblečenie. Jej kozy boli ako zo sna ale čo ma najviac prekvapilo bolo to, že jej kundička bola celá chlpatá a mne kázala aby som sa vyholil. Ja som bol stále v polohe nohy za hlavou. Prišla ku mne a oblízala chodidlá, potom mi strčila tie svoje nožičky do úst, nech ich lížem. Ja som to už nevydržal a vystrekol som, semeno bolo všade a ona prišla všetko zlízať aj z môjho penisu. Cmúlala mi vajcia, lízala anál a môj žaluď bol pre ňu ako lízatko. Mne sa znovu postavil, ona si ho vrazila do kundy a začala jazdiť. Jej kozičky predomnou krásne skákali.

Onedlho som sa urobil aj druhý krát ale do pani doktorky. A takto skončila dnešná rehabilitácia. Povedala aby som nezabudol zajtra prísť znovu, že vymyslíme zas niečo nové. Ja som spokojný odišiel a už sa teším na další deň rehabilitácie.


autor: Klement



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>