Erotická poviedka

Na izbe so sestrou

      Volám sa Stano a mám 22 rokov. Mám priemernú postavu (výška cca 180cm, váha cca 80kg), modré oči a blond vlasy. Mám tiež dvoch starších bratov a staršiu sestru. Sme teda boli sme do nedávna úpne normála rodinka pokiaľ sestra nenavrhla ísť na spoločnú dovolenku. Bratia si so sebou zobrali priateľky a keďže ja so sestrou sme samy tak sme spolu trávili aj väčšinu času.

     Rozhodli sme sa necestovať do zahraničia a ostať na Slovensku. Celkom som sa na tešil lebo moja sestra je skutočne nádherná. Je maličká (odhadujem okolo 160cm), štíhla a pripadá mi celkom sexy. Má tmavé vlasy po plecia, tmavé oči a peknú opálenú pokožku.

     Keď sme boli dohodnutý a všetko bolo pripravené vydali sme sa na cestu do hotela. Bol to 4**** hotel a dostali sme peknú izbu. Všetci sme totiž boli po pároch na svojich izbách a ja so sestrou. Už počas cesty som si všimol že moja sestra nenosí žiadnu podporu a musel som uznať že má skutočné krásne a pevné predpokladám 4-ky. Mala na sebe riflové kraťasy a top bez ramienok. Po tom čo sme sa ubytovali prezliekli sme sa do plaviek a išli do bazénov. Tam sme sa trochu vybláznili a dobre sme sa zabavili. Večer sme vyšli z vody a išli sa do izby prezliecť pretože sme aj celkom vyhladli. 
     
      Ja som sa prezliekal v spálni zatiaľ čo sestra vedľa v obývačke. Dvere sme medzi sebou nemali celkom zatvorené ale navzájom sme sa nevideli. Keď som si dal dole plavky a stál som nahý v strede izby, napadlo mi všeličo ale myšlienka že je to moja sestra bola vždy silnejšia a k ničomu som sa neodvážil. Natiahol som na seba boxerky a v tom sestra zaklopala na dvere a vošla. Chcela len aby som jej zapol náhrdelník. Prišla ku mne celkom blízko otočila sa chrbtom a čakala kým ho zapnem. Pri tom ako tam stála zadočkom sa mi obtierala o penis. Odozva bola okamžitá a hneď som bol celý vzrušený. Poďakovala a odišla. Bol som zmätený ale obliekol som sa a išli sme na večeru.

     Po večeri sme sa vrátili do izieb a začali sme pozerať na TV. Vznikla medzi nami taká menšia súrodenecká hádka na čo sa budeme pozerať. Sestra ma udrela do ramena a povedala na čo sa budeme pozerať. Ja som ju preto začal štekliť v snahe vydobiť si program na ktorý som chcel pozerať ja. Samozrejme sestra to opätovala a začali sme sa štekliť. Zvalila sa na mňa aby mi znemožnila pohyb a šteklila ma ako len vedela no ja som si vždy našiel cestičku ako ju poštekliť. Tak to to pokračovalo smiali sme sa, zabávali a po chvíli som bol opäť vzrušený. Sestra mi sadla na penis, nohy vystrela tak aby mi držala ruky a začala ma nemilosrdne štekliť. Vtedy som sa dosť hanbil za to, že na mne takto sedí a bol som si istý že cíti môj penis. Po chíli prestala a mne sa podarilo uvoľniť jednu ruku tak som ju začal znova štekliť. To ju prekvapilo a dosť silno podskočila práve vo chvíli keď som ju na boku štklil. Jej top sa mi zachytil o prsty a stiahol som jej ho pod prsia. Začala som sa ospravedlňovať a ona tak isto.
  
     Usúdili sme že je na čase ísť spať. Mali sme iba manželskú posteľ ale sestra povedala že bude spať na gauči. So zvláštnym pocit som sa pobral do spáne a premýšľal o otm čo sa vlastne stalo. Celý čas som mal pred očami jej nahé prsia. Boli opálené podľa plaviek a mala na môj vkus celkom veľké bradavky. Dlho som nemohol zaspať no keď som už zaspával začul som ako sestra vstala z gauča. Myslel som si že ide na toaletu a neriešil som to veľmi.

     Keď sa otvorili dvere do mojej izby a svetlo z obývačky ma oslepilo, videl som siluetu mojej sestry a jej hlas ktorý sa ma spýtal či už spím. Samozrejme som ešte nespal a sadol som si na posteľ. Spýtala sa či si môže ľahnúť ku mne. Ja som sa posunul a ukázal jej miesto vedľa mňa. Podišla bližšie a sadla si vedľa mňa. Začala rozprávať o tom čo sa stalo a že sa o tom nikto nesmie dozvedieť. Ja som súhlasil pretože aj keď sa mi páčili jej prsia bola to stále moja sestra. Myslím že ona z rovnakého dôvodu sa o tom prišla pozhovárať.

      Po rozhovore sme si ľahli obaja k sebe no cítil som sa ešte divnejšie keď ležala hneď vedľa mňa. Teraz ma už netrápilo či to je moja sestra alebo nie len som cítil ako ma táto chvíľa vzrušuje. Spýtala sa ma ešte na konci či sa mi aspoň páčili. Ja som jej ich nevedel vynachváliť a rozprávala som len v superlatívoch. Ona sa iba zasmiala a povedala, že ich možno ešte uvidím. Ja som bol už celý rozpálený a nevedel som či to myslí vážne ale sa so mnou iba zahráva. Bol som zmätený ale vedel som že ju určite chcem ešte raz vidieť. Takto som zaspal vedľa nej. V hlave s kopou otázok na ktoré som si nevedel zodpovedať.

      Na ďalší deň ráno som sa prebudil skôr ale z postele som nevstal. Nikdy hneď nevstávam z postele. V hlave som mal stále kopu rovnakých otázok a tak som len ticho čakal. Sestra sa prebudila popriala mi dobré ráno a vstala. Až vtedy som uvidel že je takmer nahá. Mala na sebe iba čierne tangáčiky s čipkovaným vzorom. Zrazu boli moje otázky zodpovedané a ja som vedel že ju takto ešte uvidím. Vstal som a išiel som na toaletu so stoporeným penisom. Nie je to jednoduché sa ráno takto vymočiť no podarilo sa mi to ale na konci som si všimol že zo mňa nevytiekol iba moč ale aj kúsok spermií. Prekvapilo ma to ale aj tak som sa vrátil do izby kde som sa obliekol. Deň prebehol podobne ako predchádzajúci. Opäť v bazénoch a kopec srnady.
     
      Večer som vedel čo očakávať a tak som sa snažil byť čo najpokojnejší. Dnes sme už sledovali telku slušne aj keď program nebol práve najslušnejší. Mal som pocit akoby to bolo nejaké romantické porno. Veľmi sa mi to nepáčilo ale na výber som nemal a spať sa mi nechcelo. Sedel som vedľa sestry ktorej sa ten film zjavne páčil. Zrazu ma chytila za ruku a priložila mi ju k jej dierke. Ja som zostal celý prekvapený a v šoku som sa na ňu pozrel. Ona sa iba usmiala a spýtala sa či by mi to nevadilo. Ja som nechápavo pokrútil hlavou a ona to zobrala ako súhlas. Ruku mi stlačila medzi jej nohami čo ani nemusela lebo som ju nechcel potiahnuť k sebe a rukami mi pritlačila tvár k jej prsiam. Bol som ako v tranze celý prekvapený a nadšený z toho čo sa dialo.

      Povedala mi že teraz si odskočí do kúpeľne a ja tu na ňu mám počkať. Odišla a ja som sa ani nepohol aby som niečo nepokazil. Vrátila sa bez svojho trička no mala na sebe čiernu podprsenku ktorá by celkom ladila k tangám ktoré mala ráno a svoje kraťasy. Chytila ma za ruku a vzala ma do spálne. Tam si na mňa ľahla a začala ma bozkávať. Bola neskutočne sexy a tá chvíľa mi pripadala ako celá večnosť. Prial som si aby nikdy neskončila. Začala ma vyzliakať, najprv mi dala dole tričko a rukami mi prešla po prsiach. Trochu sa pohrala s mojími bradavkami a klasla nižšie. Rozopla mi opasok a stiahla zo mňa moje riflové kraťasy. Pohladila ma cez boxerky a opäť sa vrátila k bradavkám a mojmu jazyku. Ja som využil túto chvíľu a rozopol som jej podporu. Vypadli na mňa jej krásne prsia na ktoré som už išiel siahnuť no ona ma predbehla a pritlačila mi ich na tvár. Trochu som ich pooblizoval. Zrazu sa postavila čo ma veľmi vystrašilo ale ona si iba dala dole kraťasy. Veľmi ma to potešilo no ona neskončila a zavolala ma na kraj postele. Stiahla mi aj boxerky a ja som bol vzrušením celý bez seba. Kľakla si predomňa a začala ma obšťastňovať. Ja som to nevydržal a ľahol som si naspäť na posteľ. Už som cítil ako sa to blíži a ona prestala. Ľahla si na mňa a znova sme sa bozkávali. Hladil som ju po celom chrbte a hlavne po zadočku. Cítil som že má na sebe čipokované tangá a nepochyboval som o tom že to sú práve tie, ktoré mala ráno na sebe. Pomaly som jej ich stiahol a boli sme už celkom nahý. Ľahol som si medzi jej nohy v nádeji že jej vrátim čo mi pred chvíľou urobila. Začal som pomaly brázdiť po celej dierke mojím jazykom. Sestra sa uvoľnila a tak som sa sústredil na klitoris. Začal som jej ho nežne lízať a bozkávať a sestra začala vzdychať. Jazykom som trochu zachádzal aj do jej dieročky. Bolo to úžasné. Cítil som jej vôňu a rovnako aj chuť. Na chvíľu som prestal a pozrel sa na ňu. Ležala celkom spokojne. Pozrela sa na mňa a ja som už vedel že obaja túžime po tom istom. Nahol som sa nad ňu a pomaly zasunul penis. Nežne vzdychla. Začali sme sa milovať  a po chvíli som cítil ako to už dlhšie nevydržím. Zrazu zo mňa vystriekla poriadna dávka a sestra len vzdychala nad mojími teplými spermiami ktoré sa jej rozlievali v celej jej dierke.

       Myslel som že je koniec ale po chvíli sa sestra dvihla a začala mi znova lízať mo už mäkký penis. Prekvapila ma ale nebránil som sa. Začal som sa z toho chvieť no túžil som aby neprestala. Venovala sa mi dosť dlho až som pocítil ako sa znova urobím. Teraz ale však zo mňa vyšlo minimum no ja som sa z toho všetkého úplne roztiasol. Takýto intenzívny orgasmus som ešte nikdy nezažil. Chcel som jej to vrátiť a ochutnať ju ešte ale na to som už nemal síl. Bol som úplne odrovnaný. Sestra to videla a tak si ľahla na mňa a zakryla nás perinkou. Po tomto sme rýchlo zaspali lebo sme boli unavený, a na ďalší deň sme sa o tom ešte trochu porozprávali. Keďže to bol náš posledný deň v hotely, pobalili sme si veci a vyrazili na cestu domov. Celú cestu sme sa smiali no nikto sa doteraz o tomto zážitku nedozvedel. 
 
      Ja osobne dúfam že si to ešte niekedy zopakujeme. Ale aj keby nie tak toto je spomienka na ktorú nikdy nezabudnem.

autor: Stano



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>