Erotická poviedka

Tri baby za dva týždne

Bolo leto a ja som bol mesiac doma sám. Rodina odcestovaná, sestra sa už pred siedmymi rokmi odsťahovala, otec bol na dlhšej služobke v Kanade a matka robila turistickú sprievodkyňu v Afrike skoro celý rok.Moje jediné kamošky Tina, Jana a Rebeka boli u mňa na oslave mojich osemnástych narodenín. Boli rovnako staré ako ja. Po oslave a troche alkoholu som odprevadil Rebeku a Janu z nášho domu. Ostala len Tina, lebo aj Rebeka aj Jana mali program s rodinou. Tina bola blondínka, prsia päťky, výška 170 cm, krásna oblá riťka. Trochu sme sa rozprávali a zistil som, že som tak trochu zamilovaný aj do Rebeky a Jany.

,,A si aj do mňa?" spýtala sa Tina.
Zamyslel som sa.
,,Asi hej."
,,Vieš, poznáme sa dlho. Keď si dvaja ľudia dôverujú, môžu si dovoliť k sebe viac."
,,A čo myslíš tým viac?"
,,Napríklad anál, alebo orál. Len sa netvár, že si nikdy na to nemyslel."
,,Myslel."
,,No, tak sa vyzleč. Kvôli tebe som prišla naostro."
To bude paráda, pomyslel som si. Vytiahol som kondómy, no Tina ma zastavila.

,,Nie, najprv ti troška pofajčím klacek a potom mi ho vrazíš do prdelky. Trocha som trénovala anál a viem ho celkom pek.e roztiahnuť" povedala.
Kľakla si na kolená, strčila môj klacek do jej úst a potom sa predklonila na gauči. Vytrčila na mňa prdelku. Ja som jej bezváhania a bez menších problŕmov zasunul do análiku. Nemala ho pevný, ako som čakal. Mala ho slušne roztiahnutý ako vagínu. Doslovne som jej ho tam vrazil- celých 18 cm! Začala sa pohybovať dopredu a dozadu, ani som sa hýbať nemusel. Vajcia mi narážali o jej mokrú vagínu. Jedno rukou si ju masírovala. Stláčal som jej prsia. Keď sa začala triasť, skrýkla:
,,Aaah, k*rva, ja už budem! Roman! UŽ SOM!"

A stalo sa to. Z vagíny jej vystrekla šťava na gauč Potom vytiahla môj penis (našťastie nebol od hovna) a dokončila ma ústami. Potom si išla vypláchnuť ústa a v mojej posteli sme sa nahí bozkávali a objímali. Ráno, keď som sa zobudil, Tina doma nebola. Nehala mi len lístok, že by to medzi nami neklapalo, ale kedykoľvek budem maľ chuť na sex mám zavolať. V tom zazvonil zvonček Pozrel som sa na hodiny- bolo pol dvanástej. Dal som si tepláky a tričko. Pred dverami stála Rebeka. Jej okuliare s čiernym hrubým rámom boli nádherné. Vysoká bola asi ako Tina, mala čierne vlasy a prsia solídne štvorky. Čerešničkou bola hlavne jej prdelka.

,,Ahoj Roman, nezdvíhal si, tak som ťa prišla pozrieť. Preboha, tu je teda bordel." povedala a rozhliadala sa po obývačke.
,,Ježiši a to na gauči je zaschnutá mláčka semena?!" pýtala sa.
,,A...Áno." trasľavo som odpovedal.
,,Tina, však?"
,,Áno." odvetil som.
,,Zlato, nabudúce rovno povedz, že si tu mal Tinu."
,,Zlato?" zostal som zaskočený.
,,Ale no tak, nevymýšľaj. Tajne som po tebe pokukovala už od sedmičky, spomínaš?"
,,Áno."
,,Odvtedy ťa milujem."
,,Aj ja teba." povedal som jej a pobozkal som ju. Postavil sa mi a dotkol sa jej bruška.
,,Ále, on ti stojí. To je také milé" povedala a vyzliekla sa.
,,Vieš zlato, volala som s Tinou. Ona mi povedala, že ste mali divoký anál. Teraz urobíš aj mňa. Rovnako ako Tinku."
Vyfajčila ma, potom si to strčila do riťky a šukali sme ako o život. Masírovala si rovnako ako Tina pičku. Vystrekla a potom sme začali doslovne trtkať. Doslovne to s nami mávalo a Rebeke už stekalo moje semeno prúdmi z análu.
Keď som bol na pokraji síl, vytiahol som ho a ľahol som si na chrbát. Rebeka ma automaticky začala fajčiť ať jej okuliare spadli z hlavy. Keď dom jej vystrekol na prsia, začali sme sa túliť.

Týžden sme ss Tinou stretávali. Mali sme dokonca raz sex na streche obchodného centra (prirodzene anál). Potom musela na tri dni odísť do Košíc.
Neviem, ktorá to Jane povedala, musela to byť jedna z nich. Prišla totiž ako na zavolanie. Už v dverách ma objala a boskávala. Strhol som z nej šaty.
,,Tak a teraz idrme jebať k tebe do izby. A budeme to robiť ešte lepšie ako s tými dvoma kurvami predtým."
Páčila sa mi jej vulgárnosť. Išli sme do izby, vyzliekli sme sa. Odhalila sa v plnej paráde. Hnedé vlasy, prsia štvorky, vysok 160 cm. Ľahko som jej prenikol do riťky. Z kabelky zrazu vytiahla dva vybrátory a strčila si ich do vagínky. Kričala od rozkoše.
,,Áno, trtkaj ma ty zmrd! Poď do mňa, zasuň až po koreň! Presne tak! Neprestávaj, lebo ti vrazím do prdele! To je ono! ÁNO, ROMAN, ŠUKAJ MA! ŠUKAJ MA AKO ŠPINAVÚ ŠTETKU! KURVA TO JE ONO! VYTRTKAJ ZO MŇA DUŠU!"
Bál som sa, že nás počujú susedia. Neboli doma.
Zbadal som, že už vystrekla jej šťava. Táto nenásitná Jana však chcela pokračovať.
,,CHYŤ MOJE VLASY! ŤAHAJ MA ZA NE! SOM ŠLAPKA, OBYČAJNÁ SKURVENÁ ŠLAPKA! NEVYŤAHUJ HO, CHCEM TO SEMENO CÍTIŤ AJ V PIČI! ÁNO! KONEČNE SI ZO MŇA SPRAVIL VYJEBANÚ ZKURVENÚ ŠLAPKU! Už dodť, nevládzem..."
Ja som ju však ignoroval, vytiahol som jej ho z prdele a z vagíny som jej vytiahol vybrátory. Strčil som jej do huby celých 18 cm. Zakašlala, no fačila ma ďalej. Z úst jej už tieklo semeno potokom.
Keď som sa konečne ukojil, išla sa umyť. Ja som meditým zapsal.

Na druhý deň odišla až po menšom anále.

Ani nie o dva dni už všetky tri babenky stáli pred mojimi dverami pripravené trtkať. Vyzliekli sa a potom sme išli do mojej izby.
Jana si ľahla na chrbát, Rebeka jej prstovala anál a Tina zase so straponom šukala Rebeku do riti. Ja som Tinku šukal do riťky.
Keď sme sa po polhodine konečne všetci urobili, Rebeka dostala nápad.
,,Dajme si fajčiarskh ruletu. Tá z ás, ktorá za 60 sekúnd vyfajčí tuto Romana, si s ním môže robiť čo chce, platí?"
A súťaž sa začala.

Po piatich kolách vyhrala Tina. Prikázala mi, aby som si ľahol na postel a začala mi lízať anál. Potom ma troška pofačila a zobrala strapon. Dal som ss do predklonu, ona mi vsunula umelý penis do zadku a mňa to prekvapivo vzrušovalo. Z dola ma fajčili Rebeka a Jana. Vystrekol som im do úst, ale Tine som povedal, aby s trtkaním môjho zadku nrprestávala. Začal som kričať ako žena. Potom sme sa dirvčatami objímali a bozkávali do večera. Ostali u mňa dva dni a potom odcestovali do konca prázdnin preč.

Teraz som oženený za Rebeku, máme syna a cez výkend ho posielame k babke aby sme si s dievčatami zopakovali naše sexuálne orgie.

autor: Anym



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>