Erotická poviedka

V Magdina zadočku

Sedel som na kolejním izbe a snažil sa učiť na skúšku. Zrazu počujem klopanie na dvere a idem otvoriť. Vo dverách stojí pekná menšie hnedovláska, hovorí, že sa volá Magda a pýta sa na môjho spolubývajúceho .

"Jirka je ešte v centre a vráti sa až večer," odpovedám.
"Môžem na neho počkať? Prišla som o dve hodiny skôr, ako sme boli dohodnutí, a radšej by som na neho počkala tu, "odpovedala mi šikovne.
" Jasné, býva v izbe vedľa mňa. Dáš si niečo na pitie? "
" Možno džús, či máte. "

Nalial som ju pohár džúsu a zaviedol ju do Jirkova izby.
"Zajtra mám skúšku, tak sa musím učiť," dodal som a vrátil som sa do svojej izby.
"Tak nech ti to ide," mrkla na ma, prešla k oknu a pozerala sa von.
Pri odchode z izby som sa ešte naposledy obzrel a oči mi krátko zišli po jej zadočku.
Snažil som sa ponoriť znova do učebnice, ale myšlienkami som bol stále vedľa v izbe. Už som si to dva dni nerobil av penisu mi mierne myklo. Začal som si predstavovať, že idem vedľa do izby, chytám Magdu za zadoček, sťahujem jej nohavičky a zasunuté ho do nej. Pri tom pomyslení mi už stál maximálne, takže som si rozopol nohavice a trochu si ho pohonil. Zbieral som odvahu, aby som išiel vedľa. Za pár okamihov som už bol tak vzrušený, že som sa postavil, zapol si cez stojího penis nohavice a pomaly sa srdcom tlčúcim vzrušením vošiel do vedľajšej izby. Magda stála stále pri okne, a keď ma počula, len sa na sekundu otočila a ďalej sa pozerala z okna a usrkávala džús. Asi si myslela, že si len idem pre nejakú knihu. Preto ju dosť prekvapilo, keď som sa k nej zozadu pritisol a rukami ju začal trieť kozičky.
"Čo to robíš?" vyhŕkla.
"Chcel by som do teba, máš tak nádherný zadoček ...," šepkal som vzrušene, rozopol som si nohavice a naviedol jej ruku na svoj tvrdý penis. "Jirka sa vráti až za dve hodiny ... Vidíš, čo so mnou ten tvoj zadoček robí?

Neušlo mi, že ju moja náhla akcia taky vzrušila, a to ma povzbudilo. Rozopol som jej z predu džínsy ais nohavičkami som jej ich stiahol. Zároveň som si spustil nohavice. Chcel som do nej okamžite zájsť, ale ešte som sa ovládal a hladil jej jej nádherný nahý zadoček. Stále bola ku mne chrbtom a ja ju pomaly doviedol k stolu . Jemne som ju o neho oprel a vztýčeným penisom sa približoval k jej kundičke.
"Chceš ho cítiť vo vnútri? Chceš ho tam?" šepkal som jej.
"Tak už mi tam tú kladky Zasun!" prikázala mi zrazu a ja som ju okamžite poslúchol. Môj penis obestoupilo nádherné horúco - mala ju tak tesnú. zbesilo som v nej kĺzal a zhora pozoroval jej zadnej dierku.
"Ach, Magdi, ty ju máš tak nádherne uzučké." < br /> "To si si predstavoval, keď si sa vedľa" učil "? Čo si si ešte predstavoval?"
"Že ti zájdem do zadočku?"
"A chcel by si?"
"Strašne moc . "
" Tak poď, ale opatrne. "
" Chcel by som ti ho tam zasunúť spredu. "

vykĺzla som z nej, Magda sa otočila, sadla si na stôl a zdvihla nohy. Pomaly som pristrčil žaluď k jej zadnej dierke a tlačil ho dovnútra. Zasunul som jej tam penis asi do polovice a začal sa pomaly pohybovať. Keď som videl zároveň jej napoly vyholenú, upravenú kundičku a počul jej hekání, dlho som to nevydržal a začal jej prudko striekať svoje semeno do zadočku.
"To bola nádhera, Magda, to som ešte nezažil ..." oddychoval som. "Ty si ale ešte nebola - teraz je rad na tebe ..." a presunul som sa jazykom k jej mokré kundičke ... (ale to už je iný príbeh).





autor: Garp



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>