Erotická poviedka

Bratranec

Bolo ma skoro už 40 rokov, keď som prišla na návštevu k svojmu bratranci. Je pravda poznali sme sa už ako malé deti.
Mockrát sme si spolu ako deti hrali, keď prišiel Aleš na prázdniny.
Tie časy sú už dávno za nami.
A tak som jednoducho ako setřenice raz prišla za Alešom. Býval a býva sám.
Moc krásne ma privítal, na večeru sme zašli , a moc pekne sme si spolu rozprávali, o detských rokoch.


Potom sme ešte u bratranca popili trochu vína, a ja šla spať, do spálne, bratranec spal v obývačke.
Ako inak.
Ráno, on sa naozaj staral o mojej pohodlie, jednoducho ráno raňajky bola pripravená.
Radšej skrátim čo sme robili.
Večer bratranec otvoril fľašu vína.
A ma zrazu po druhej pohári, napadlo!
Cítila som ako tá moja mušlička má zrazu záujem o chlapa, že to je bratranec, niečo ma hovorilo nesmieš!
Ale čo som mala robiť?


Išla som do kúpeľne, videla som že by Aleš nebol proti tomu ma, urobiť.
A tak som ho z kúpeľne požiadala či by ma mobil nepriniesol.
A to som už mala bradavky tak tvrdé že som už veľa chcela aby ma ich vzal najskôr do ruky a potom do pusy. Priniesol ma mobil, a ja videla, hoci to zakrýval, že ma chce!
A tak som sa len spýtala či ma osušku nepodá, podal . Už som mala svojou dierku pripravenú, ale nemôžem sa mu takto oddať!


Viem pozeral na mňa, a videl, chcela som aby videl moju postavu.
neotrasie ma chrbát? Som sa spýtala, av ten moment ma neutíral chrbát, osušku zahodil, a začal ma telo hladiť, telo? Vzal už konečne moje prsia do rúk, a láskal ma po bradavkách, prsty ma po nich jazdil, ja myslela že sa zbláznim, taká krása to bola.
A ako tak stál za mnou, siahla som mu na jeho mužstvo, do nohavíc, už mu stál, a bol tvrdý.
Ako to dopadlo?


Padli sme v obývačke na koberec, a ja ako ma už moja mušlička "radila" nepustila som ho hneď do seba, držala som ho za neho a on ma rukou robil, to bola krása.
Áno chcela som aby šiel do mňa, stál mu, tvrdý bol ako železo, tušila som že ako do mňa vstúpi, bude hotový, preto som to predlžovala, a keď som ho vzala do pusy, sotva som mu ho trochu podráždila, už to do mňa vystriekal. To bola slasť. Jeho semeno ma skoro zadusil.
A bratranec vedel že ja už túžim to mať taky. Posadil ma na stôl, roztiahol ma nohy, nebránila som sa, pristúpil a začal ma jej lízať, to som myslela že sa zbláznim. Taká krása to bola, pridával na rýchlosti, jazykom v mojej dierke, a moja bradvky, myslela som že ma prasknú! Tak naliate boli. Musela som ním pomoci je pohladiť, a on ma stále jazykom mojou dierku dráždil. Už som to nevydržala, chcela som ho aspoň za neho držať, viem že mu už zase stál, to bola krása, keď sme došli do spálne, a ja čakala až do do mňa vnikne.


Stál o to, a tak som mu pomohla, sama som si ho tam naviedla, trápil ma, bol len na kraji, ja sa snažila ho tam dostať celého čo najhlbšie, nie neurobil to hneď, a keď videl, ako mu idem naproti, vrátil sa kúsok a potom ma ho tam vrazil až som vykríkla. A potom vo mne jazdil krásne. Toľko som čakala až to do mňa všetko pustí! Pustil! Bola som dvakrát, ako mi ju naplnil. Mala som jej plnú a bola som a nielen ja aj tá moja, uťahaná , ale zase som chcela! To bola nádhera ako vo mňa jazdil, nikdy som to doma s manželom nepoznala. A ja som tak ležala, začal ma tie moje bradvky hladkať, a ruku ma na nej dal, len tak opatrne, a potom pridával, a zrazu som cítila zase jeho jyzyk v mojej dierke, zase bol len na kraji, dráždil nás! Chytila ??som ho za hlavu, a vrážali som ho do mojej dierky. Viac a viac, chcela som aby ma jej prešiel jazykom. Ale taky som chcela aby on bol. On to vedel, urobili sme 69. to bola krása keď ma jej lízal, a ja mu ho fajčila, a zase ma to všetko pustil do pus y, počkal až som skoro bola a potom ma naplnil pusu.
Potom sme už spali, ale nie každý inde ale spolu. Celý zvyšok noci som mu ho držala, a Aleš, mal stále v mojej dierke na kraji, prst.


Čo nasledovalo ráno?

Spal, tak som na neho nasadla, narazil ma na seba že som myslela že sa ma tam nezmestí, vošiel skákala som na ňom ako nahnevaná, prsia ma masíroval a ja už zase bola! A on ma zase celú naplnil.



Je to už dest rokov, čo sme toto prvýkrát prežili, od tej doby k nemu, každý rok jazdím, aj keď to je naozaj viac ako 400km ale viem! Hneď ma chytí za prsia, a dáva dole zo mňa zbytočné oblečenie, a ja mu idem hneď do nohavíc, je tam čo držať, a potom je zase vo mňa, a plní ma! To je nádhera keď to do mňa pustí, a je jedno či do mojej dierky, alebo do pusy.

Snáď naný to ešte ďalších 10 rokov vydržia!

autor: Marie



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>