Erotická poviedka

Monika

Bolo to na dcérinej svadbe. Sedela vedľa mňa taká asi 45 ročná s poctivými 5kami. Žena ma poslala aby som ju vytancoval. Najskôr tvrdila, že ona to nevie, netancuje, ale dala sa presvedčiť.

Pre tanci sa pritisla, vraj aby som ju viedol. Povedal som jej, že by som ju radšej zviedol. Vraj aj to môže byť, len nesmiem mať dozor. Dohodli sme sa, že ak to bude reálne, stretneme sa. Žena sa po pol noci pobrala´, vraj si ide zdriemnuť. Nedivil som sa, veď dcére pomáhala celý predchádzajúci deň a ešte aj v deň svadby kopu vecí zabezpečovala. Vtedy som povedal Monike, aby ma nenápadne nasledovala. Išiel som, akože na WC, ale pred vchodom som sa zvrtol. Zabočil som na dvor kde bola stajňa pre kone a sklad sena. Pred týmto som Moniku počkal a dnu sme vošli spolu.

Tam Monika na nič nečakala a vrhla sa na mňa. Ani som si nestihol uvedomiť a mal som dolu kravatu, košeľu, nohavice aj slipy. Z nej som stiahol nohavičky a vyhrnul šaty nad prsia. Podprsenka skončila niekde bokom. Osedlala si ma a jazdila na mne o sto šesť. Medzi tým si prevliekla šaty cez hlavu a v slabom svetle som zaregistroval jej neopálené prsia. Stisol som ich a pritiahol som si ju aby som mal bradavku v ústach... Vzrušilo ju to a začala ešte intenzívnejšie jazdiť. Pritom sa priznala, že mala na mňa už dávno chuť a aj pozvanie na svadbu prijala iba preto, že vedela že tam budem. Divil som sa tomu, ale vraj ju rajcovalo, že keď sme sa stretli, tak som sa dokázal pozerať aj inam ako do jej výstrihu. Priznám sa, nebolo to zrovna ľahké, ale tušil som, že tam sa jej pozerá asi väčšina chlapov a že ju to možno aj trochu otravuje. Priznal som sa jej, že som bol vždy v pokušení, ale nechcel som byť dotieravý. Vtedy sa predklonila a ja som mal celú tvár skrytú pod jej prsami. "Vždy keď sa stretneme a budeme sami môžeš byť dotieraví, aj rukami..."

Ja som začal do nej striekať a ona sa o chvíľku tiež urobila. Obliekli sme sa v slabom svetle prichádzajúcom z dvora a vyšli. Vzájomne sme si obrali seno z oblečenia a vrátili sa každý inou stranou. Dobre zabávajúca sa spoločnosť ani nezbadala, že sme boli preč. Iba dcéra skonštatovala "Bol si s Monikou?" "Boli sme sa prejsť" "To je dobre, chcela sedieť vedľa Teba, aspoň mi to povedala, keď som ju pozývala." Viac sa k tomu nevyjadrovala.

Sedeli sme s Monikou chvíľu pri stole a popíjali. Pritom sa svojim kolenom dotýkala môjho. Keď začalo ďalšie kolo tanca tak som ju pozval. Už neprotestovala ale išla s radosťou. Našťastie boli "lepáky" tak som lal dôvod byť k nej pritisnutý a nik nemohol vidieť vypuklinu na mojich nohaviciach. Monika ju však cítila a občas ju povzbudila tým, že sa pritisla nohou o ňu. Požiadal som ju aby prestala, lebo naškrobím nohavice zvnútra. "To Ťa až tak vzrušujem?" tvárila sa nechápavo. "Veď to cítiš!"  "Ale nevedela som, že je to až také." Keď prestalo tanečné kolo, tak mi povedala. "Idem sa prejsť na dvor." "dobre, o chvíľku prídem" A tak aj bolo zasa sme sa stretli pri senníku. Tento krát sem ale nešli dnu. Iba mi rozopla nohavice a urobila ma rukou. Výstrek skončil na zemi. Z kabelky vybrala vreckovku a poutierala mi ho. "No a ja sa ešte pôjdem dorobiť na WC...."

Keď som prišiel k stolu, nalial som si a o chvíľku prišla moja už vyspatá manželka. Zobral som ju tancovať a Monika prišla o chvíľu. Keď sme prišli k stolu, tak manželke povedala, že so mnou tancovala, a tak ju vlastne zastúpila. Na to skonštatovala manželka, že to je fajn, lebo ona bola už unavená. Našťastie o ďalších detailoch zastupovania Monika pomlčala.

Po svadbe som navštívil Moniku na jej pracovisku. Keďže predávala v odevoch, nebolo nič divné ak sa "stratila" v kabínke. Do jednej kabínky som vošiel a zavolal som ju, ako na poradu ohľadom nohavíc, ako mi sedia, tam kde som si dobre nevidel. Vošla a zatiahla za sebou záves. Využil som jej ponuku a bol som dotieravý rukami. Výhodou bolo, že mala tričko tak som sa veľmi ľahko dostal k objektom svojho záujmu. Dobre som ich vygniavil a ona ma odmenila vrúcnymi bozkami a masážou rozkroku. Keďže nebolo zákazníkov, urobili sme sa navzájom. Nohavice som si nakoniec nekúpil, aby bol dôvod prísť znovu. Neviem čo to mali za dodávateľa, ale žiadne mi dobre nesedeli. Tak chodím aspoň raz za dva týždne si pozrieť, či už konečne prišli také čo mi sadnú..... A zapínam ich pri skúšaní vždy iba na vrchný gombík a bez skúšania zipsu. Isto tušíte prečo. 

autor: dr.freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>