Erotická poviedka

Bez slova

"Dnes večer prídeš?" Otázku som položil dosť ľahostajne, vlastne je mi to i značne jedno.

"No to určite" , pohrdavo mi odvrkneš.

Pokrčím ramenami a odchádzam, už na teba ani nepozriem. Veď na čo, hráš sa na nedostupnú. Ty sa ďalej venuješ svojej práci, obrátila si sa mi chrbtom, a predklonila k počítaču, aj keď by si si ľahko mohla sadnúť. Odchádzam domov, prechádzam okolo teba, a ako máš pekne vystrčený zadoček. Prejdem ti po ňom jemne chrbtom ruky. Len jemne akoby závanon vetra sa ta dotknem. Nezastavím, pokračujem ďalej, ani sa na teba neobzriem.

Prešlo niekoľko hodím, sediac pri poháre s vínom. Si čítam.

Ozve sa jemné, tiché zaklopanie. Zdá sa, akoby autor klopania očakával, že to nebudem počuť. Prídem k dverám, otvorím ich, stojíš tam so sklopeným pohľadom, a pustím ťa dnu, vojdeš bezo slova. Zatvorím za tebou dvere, nasledujem ťa do izby. Až teraz si ťa lepšie obzriem. Stihla si sa už prezliecť, máš na sebe vzdušne letné šaty. Ktoré ti končia tesne pod zadočkom. Vlasy máš rozpustené tak ako sa mi to páči, padajú ti vo vlnách na chrbát.

Prikročím k tebe a môj dych, ťa pošteklí na krku. Zbadám ako ti nabehnú zimomriavky, nemôžem potlačiť úsmev.
"Prišla si" chcem ešte niečo povedať, ale Ty sa rýchlo otočíš a prst mi položíš na pery, len zavrtíš hlavou, musíš sa pozerať hore, aby si mi hľadela do očí. Prižmúrim oči, ale prikývnem. Chytím ťa za ruku, aby si ju nemohla odtiahnuť, hľadím ti do očí a tvoj prst si vsuniem do úst, prejdem po ňom perami. Začnem ťa bozkávať, jemne na chrbte ruky a posúvam sa po pomaly nižšie. Moje bozky zastanú pri ramienku tvojich šiat, vkĺznem pod nich prstami a nechám tvoje šaty padnúť na zem, znova sa ostýchavo pozeráš inam, akoby si sa hanbila. Stojíš predo mnou len v bielych nohavičkách. Stále ma fascinuje tvoje krásne telo, tvoja nevinnosť. Bozkávam ťa na krku, prechádzam nižšie. Vezmem medzi pery tvoju bradavku sladkú ako jahoda. Prisajem sa k nej, keď ju zovriem medzi zubami a jemne zahryznem, neubrániš sa vzdychu.

Celá sa rozochveješ, rukami ti blúdim po tele. Pritiahnem si ťa k sebe, a po prvý raz sa spoja naše pery. Naše jazyky sa prepletú, keď ti rukou vojdem do vlasov, strácaš sa v mojom náručí. Tvoje ruky vkĺznu pod moje tričko, hladíš ma po hrudi. Zhodím si už tak prebytočné tričko. Tvoje šikovné prsty mi rozopínajú opasok. Tvoja drobná ruka vkĺzne do nich a vyslobodíš môj nástroj. Tvoj hrejivý dotyk ma privádza do šialenstva.

Zakloním hlavu, keď tu cítim na svojom penise vlhko a teplo, pozriem sa nadol a vidím ako si sa sklonila a vzala mi ho do úst. Niekoľko minút ťa nechám, uspokojovať ma. Rukami ti vchádzam do vlasov. Sadám si na operadlo gauča, aby si mala ľahší prístup. Ako pomaly vchádzam do tvojich úst, pokračujem stále hlbšie a hlbšie. Prestáva sa ti dostávať vzduchu, cítim ako krásne zintenzívňuješ sanie. No povolím, ty zalapáš po vzduchu a ja znova zasuniem tak aby som zaplnil úplne tvoje ústa. Pár minút takto pokračujeme, cítim ako prichádza môj vrchol, chytím ťa pevnejšie, prejde mnou vlna slasti, začnem plniť tvoje ústa. Všetko pekne prehltaš. Očistíš môj nástroj, pozrieš sa hore zamračeným pohľadom. Zohnem sa, pobozkám ťa. Postavím sa, vymeníme si miesta, položím si ťa na operadlo gauča. Kľaknem si medzi tvoje nohy, jemne ťa bozkávam na stehnách, prechádzam bližšie k tvojmu horúcemu pokladu. Zacítiš môj dych, a tesne potom môj jazyk, prechádzajúci z hora nadol po tvojej svätyni. Prstami roztiahnem lupene tvojej ruže, jazykom vyvolám malý hrášok na vrchu, a ty sa celá trasieš, ako vojdem na kraj otvoru svojim prstom, pritlačíš mi hlavu stehnami, ako sa pohybujem v tebe jedným z prstov palcom masírujem tvoje podbruško. Pokračujem v masírovaní a práci s jazykom, strácam už dych, zintenzívnim svoje snaženie a mojou odmenou mi sú tvoje výkriky.

Keď tu cítim ako sa mi svaly tvojho pokladu sťahujú okolo môjho prsta.

S úsmevom sa postavím, už znova pripravený k akcii, otočím ťa a prehnem cez operadlo, bez varovania ho do teba vrazím. Skoro až po koreň, si dosť tesná. Čo ma samo o sebe privádza do vytrženia. Začnem prirážať. Rukou ti vojdem do vlasov a pritiahnem si ťa k sebe. Stonáš, a tvoje stony prechádzajú do výkrikov. Beriem si ťa, zozadu a myslím len na tú slasť vychádzajúcu z nášho spojenia. Až nakoniec, vybuchneme v spoločnom vrchole. Vykĺznem z teba. Postavíš sa a pozrieš na mňa, jemne ma pobozkáš, zašepkáš "Ďakujem." Oblečieš sa a odídeš. Bez slova a ja viem, že sa vidíme znova o týždeň.



autor: Zafír



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>