Erotická poviedka

Kamarát

Na dvere sa ozve klopanie a ona vie že zase mešká. Otvorí ich a dnu vstúpi jej najlepší kamarát. Majú ísť na párty. Majú ešte čas veď je len 8 hodín večer ale treba sa najskôr rozbehnúť. Je to predsa ich tradícia. Obimu sa a on vie čo má robiť ide do obývačky. Z ruksaku na chrbte vytiahne fľašu tvrdého alkoholu. Ona zatiaľ donesie z kuchyne dva štamprliky brzdu a dva veľké poháre. Nalejú si a hneď kopnu po jednom do seba. Na telke zapne hudobný kanál aby sa navnadili. O 11 ich má prísť vyzdvihnúť kamarát takže majú času viac než dosť. Kopnu do seba ďalší. Alkohol nepríjemne pali ako tečie dole krkom ale nevadí. Rozprávajú sa o tom ako sa im darí, čo majú nové. Tretí panák v tak krátkom čase neveští nič dobré. Sú kamarátmi už tak dlho že ani sami nevedia kedy a ako sa zoznámili. Štvrtý panák a už sú v nálade. Malá párty začína priamo v obývačke. Dajú si ešte jeden a ona si uvedomí že ešte nebola v sprche.

Tričko špinavé ani nevie od čoho odhodí cestou z obývačky do spálne. Tam si zoberie príprave čisté oblečenie. Do obývačky sa vráti len v spodnom prádle a kôpkou oblečenia v rukách. Ide do kúpeľne. Nehanbí sa už ju takto videl veľa krát. On ostáva na gauči. V behne do kúpeľne. Dá si sprchu a keď z nej vyjde a chce sa obliecť uvedomí si že v kopke chýba čisté spodné prádlo. Nechápe ako mohla na niečo také zabudnúť. 

Zabali sa do osušky a vybehne von priamo do obývačky. Skoro ju porazí. Kamarát sedí na gauči a v ruke drží vibrátor ktorý zabudla schovaný pod vankúšom na gauči. Trošku sa zahanbi a rozbehne sa k nemu aby mu hračku zobrala. Len čo si ju však všimne tak vyskočí z gauča a začína sa naháňačka. Nieje veľmi kde utiecť byt je malý.

Trošku sa oň škriepia. Už ho skoro má. Podskoci a vytrhne mu ho z ruky, lenže v tom zápale boja a otupene zmysli od alkoholu spôsobili že si ani nevšimla ako sa jej uvoľnila osuška a skĺzla z nej dolu. Zakrije sa rukami a on sa v tom momente zohne po osušku. Nejak sa jej pri tom obtrie o nohu. Chyti osušku a schová ju s úsmevom za chrbát. Je nahnevaná lebo tam stojí úplne nahá s vibratorom v ruke a snaží sa zakryť tých pár súkromných miest, ktoré ešte nevidel.

Na chvíľu sa na ňu usmeje a vypadá že sa zlutoval a ide jej ju vrátiť. Lenže na poslednú chvíľu osušku odhodí ona sa úplne odhalí ako ju ešte chce chytiť lenže on ju rukou zadrží a pritlači si k sebe. Peri na peri. Pobozkal ju a ona to vôbec nečakala. Možno je to alkoholom ale je jej to príjemné. Zapojí sa do bozku. Cíti ako ju chytil za prsia a začal ich hladkať. Bozkáva sa úžasne a tie dotyky v spojení s alkoholom spustia reakciu a ona začína byť vlhká. Chytil ju za bruško a ňou až zatriaslo sex už nemala poriadne dlho. Z bruška skĺzne nižšie a jej sa zástavy dych a vzdychne až keď dokončí pohyb. Je úplne mokrá. Chytí ju za ruku a odvedie ku gaucu.

Posadí ju a začne si rozpínať nohavice. Vyzlečie si aj trenírky a pred jej ústami sa hompala jeho penis. Nejak jej to je jedno čo sa deje a s kým. Chytí ho do ruky a jemne pár krát po ňom prejde. Zatlačí rukou od seba aby odhalila žaluď a vloží si ho do úst. Jazykom rotuje okolo a jemne saje. Posunie hlavu a zatlačí si ho hlbšie. Pomaly sa vráti späť a rukou pohybuje v opačnom rytme. Nevie prečo ale páči sa jej to. Bradavky jej stoja a z rozkroku cíti ešte väčšiu vlhkosť. Vsunie si ho do úst a trehltne. Vzdychol. Páči sa mu to. Položil jej ruku na hlavu. Jazdí po jeho penise ústami tam a späť. Jazykom ho olizuje v rôznych miestach. A rukou si pomáha v pravidelnom rytme. Odkedy ho vybral z nohavíc v ústach cíti ako je tvrdší a väčší. Zväčšuje tempo ale on ju zastaví. Stále v ruke drží vibrátor. Zoberie jej ho a zatlačí ju aby si ľahla na bok. Odhodí vankúš z gauča a pod ním je lubrikant ktorý tam mala s vibratorom. Vráti sa k nej a strčí jej penis späť do úst. Je trochu zmätená čo che s ňou robiť ale má chuť tak pokračuje v pravidelnom rytme.

Pár kvapiek lubrikantu dá na vibrátor. Rukou ju pohladí po vnútornej strane stehien. Fakt to potrebuje. Prejde jej vibrátorom po kvetinke. Trošku si vzdychne s penisom v ústach.

Je to skvelé.  V momente keď do jej úst zatlačí penis, zatlačí aj vibrátor do jej kvetinky. Je to pre ňu nové takto to ešte nerobila. Penis v ústach ju trochu ruší a trochu vzrušuje. A vibrátor ju dráždi no nieje to penis, ktorý by tam mala radšej.

Von a dnu najskôr úplne pomaly. Vibrácie sú malé. Tak ako sa rytmus zrýchľuje zrýchľuje aj vibrovanie. Začína sa jej to páčiť. Vzdychy musí obmedzovať pretože jej v tom bránia plné ústa ale neprestáva a snaží sa myslieť na jej úlohu von a dnu. Tam a späť. Rozkoš v jej rozkroku narastá až je nevydrzatelna. Nejak s ním otočil a zapol vibrátor naplno,  zároveň zatlačil ešte hlbšie ako predtým. Och... Von a dnu. Už skoro je. To že má jeho penis v ústach len ťažko vníma ale neprestávajú. Je to tu v jej slabinách vytriskne. Eufória vystreluje do celého tela. Vzdychne. Penis vojde dnu a pri pohybe späť zavibruje a vstrekne jej teplú tekutinu až skoro do hrdla. Ešte stále prežíva orgazmus ale nemá na výber prehltne a nechá dozrieť účinky jej uspokojenia.

Teraz už úplne pomaly a jemne olizuje jeho úd.

On vypnul vibrátor a jemne ju hladí okolo vibrátoru, ktorý nechal zasunuty v nej. Stále ňou jemne sklbe a pri tom jej telo kúsok vytlačí vibrátor von z nej no on jej ho vždy jemne vráti späť čo len predlžuje rozkoš. A vlastne by sa zvládla urobiť ešte raz a vypadá že aj keď nieje až tak tvrdí ako pred chvíľou chcel by v tom pokračovať. Dostala nápad teraz chce byť aktívna ona. Vytiahne penis z úst a posadí sa. Jedinou rukou si vytiahne hračku a druhou ho chytí za ruku a naznačí mu tak aby si sadol na gauč. Posluchne a ona mu stiahne tričko cez hlavu ale nechá mu v ňom zamotané ruky zatlačí a zvalí ho na chrbát. Košeľu v ktorej je stále zamotaný stále pevne drží. Posadí sa na neho. Nedá si ho dnu nechá ho len tak a začne sa po jeho celej dĺžke kĺzať. Penis zavibroval. Vzdychnu obaja. Pustí košeľu, oprie sa o jeho hruď a urobí si lepšiu polohu. Opäť prejde a je si istá že je znova v plnej sile. Aj ona je pripravená. Trošku sa pridvihne a rukov si ho nasmeruje aby do nej vkĺzol pod správnym uhlom. Zatlačí. Ach... To je ono. Konečne je v nej. Zdviha sa a zatláča v pravidelnom rytme. Zatlačí a trochu zatočí panvou. Áno. Hore a znova dnu. Teraz sa akoby kĺže dopredu a dozadu. Vzdychol on. Páči sa to obom. Rukou ju chytí za prsia a trošku neohrabane sa s nimi hrá. Zvýši rýchlosť a tým sa zvýši aj hlasitosť vzdychania. Už jej v tom nič nebráni vzdychať na celú miestnosť. Ďalšie skĺznutia. Zdvihne sa k nej na lakťoch a zoberie bradavku do úst. Áno presne takto to chce. Chytí ju za hlavu pritiahne si ju k svojím perám. Stiahne ju tak že na ňom už leží a bozkávajú sa, lenže teraz ona nemôže pokračovať tak ako by chcela. chytí ju za zadok a začne sa nadvihovat na nohách čím nahradí jej pohyb a ešte väčšou silou vniká do nej. Vzdychaju si priamo do tvárí. Ďalší zasun a zem sa akoby pod ňou zatriasla. Vykrikne. Orgazmus prišiel s takou silou akú nečakala. Celá sa riztriasla. A len sa zarila prstami do jeho svalov. Vkĺzne ešte raz ale tentokrát ho vytiahne celý. Musí ju nadvihnúť a ona cíti ako na jej slabiny bruško a prsiach vystriekne. Je zničená celá sa chveje. Ľahne si na jeho hruď. Počúva ako dýcha a ako mu rýchlo bije srdce.

Privinie si ju k sebe s trasucimi sa rukami. Ležia tak pár minút. Zdvihne hlavu a pozrie sa mu do tváre. Pobozkaju sa. Zvoní telefón. Volá kamarát že sa zdržal príde za pol hodiny. Je 11 hodín a ona musí späť do sprchy a dať sa dokopy. Vráti sa k nemu zoberie vibrátor ktorý opäť drží v ruke a nahá ide do kúpeľne. Kašľať na spodné prádlo. Dneska bude na párty na ostro. Možno ho zavolá aby po párty prišiel opäť k nej a znova sa na seba vrhnú. 



autor: Jou



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>