Erotická poviedka

Bylinky, hviezdy a malý princ

Okolo nás sa  dialo toľko zvláštnych vec, ako keby sa svet zbláznil. Ono to je vždy tak nejak "same shit, different day," ale to pandemické šialenstvo krížené s konšpiračnými teóriami a histriónskou poruchou osobnosti M.J. deklarujúceho zavádzanie nanočipov v nose bolo na mňa moc.  Na druhej strane, v manželstve bol pre mňa Panta rhei pre mňa bol iba názov kníhkupectva čí fráza. Bola som z toho unavená. Z neho, zo života, zo stereotypu. V paneláku sa v tom teple nedalo dýchať a preto ma viac ako potešilo, keď ma Lukáš zavolal na chatu, hoci iba na skok po práci.  Nevideli sme sa odkedy zavreli lezecký krúžok. Peťovi som nechala odkaz, že prídem neskôr a beriem aj vernú  chlpačku Channel, zabalila som  darček pre Lukáša a nasadla do auta. Po takmer dvoch hodinách sme konečne dorazili.

Channel vybehla z auta a so zvedavosťou spoznávala nové miesto. Objala som Lukáša . "Voniaš" pošepkal mi. "Vždy tak krásne voniaš. Sedeli sme vonku a minúty rýchlo ubiehali.  Slnko pomaly zapadalo a mne napadlo,  že mám preňho darček. "vravel si že si ešte neskúšal " nech sa páči, bylinky J. Podala som mu ušúľané brko. "Dáme si spolu? opýtal sa. " Vlastne, prečo nie"  

Presunuli sme sa na koniec záhrady ďaleko od zraku ľudí." Vedela si , že sme na jednom z miest, ktoré je bez svetelného smogu? Môžeme  pozorovať hviezdy."   Klišé, však? - ale úprimne, kto už dnes pozerá na hviezdy? Lukáš roztiahol deku. pripálila som nám  brko. Bolo mi  smiešno keď sa rozkašľal. Bože ako deti. Nefajčiari čo sa učia fajčiť. Akurát nás už nenaháňajú rodičia. Hlavu som mu položila na stehná a vyfukovala obláčiky dymu. cítila som sa uvoľnene ako už dávno nie. Channel vedľa nás pochrapkávala. "hmmm, to je fakt strážny pes." smiali sme sa na nej.

"vieš mi ukázať moje súhvezdie?" na oblohe.. " Blížencov? v tomto období  sú viditeľné oveľa horšie, ale viem." Myslíš že nás hviezdy skutočne ovplyvňujú? "Nie.  Ovplyvňuje nás Mesiac.. príliv, odliv a podobne."   "Ani nečítaš horoskopy?" "Ale hej , občas, ale sú písané tak, že každý si v nich nájde to čo mu teraz vyhovuje." "Môžem si potom  vybrať  iné hviezdy? Zahrám sa na malého princa, predstavím si že je na nich Zemepisec, Kráľ, Lampár... " Môžeš si vybrať ktorúkoľvek chceš, a bude len tvoja."  Takto sme ani neviem ako dlho  kecali nezmysly. Asi nás uvoľnila zmes byliniek. " Pozri v tvojom súhvezdí sú dve najjasnejšie hviezdy, Kastor a Pollux, znázorňujú hlavy bratov. Hovoril mi o nich, o starej legende, ako bojovali s Amazonkami... Taký bol stále, fakty, dáta. Milovala som ho keď hovoril. Ešte viac, keď mlčal. ... Otočila som sa k nemu a pobozkala ho. Prekvapene na mňa pozrel. "Si si istá?" opýtal sa, ale nečakal na odpoveď. Prešli mnou zimomriavky, ale nie od zimy. Preplietali sa nám jazyky a on blúdil po mojom tele rukami.

Dotýkal sa ma jemne, nežne, no zároveň so silou, ako keby som mala patriť len jemu.  Trela som sa mu na kolene a priadla ako mačka. Tenký kus latky, akoby ani neexistoval. Ostal prekvapený čo robím, ale videl že ma to dráždi. Rýchlo nabehol na moju hru. Stiahol zo mňa nohavičky a vošiel do mňa prstami. Bola som vlhká a pripravená.  Tužila som ho ochutnať. Nemotorne som mu rozopla nohavice.  Oprel sa rukami, a ja som sa mu otočila zadočkom. Zobrala som ho do úst a ochutnávala. Páčilo sa mi ako reagoval. láskala som ho ústami. Hladkala po semenníkoch a pomáhala si rukami. Postupne zrýchľovala tempo, ale aj krotila. Roztvorila som dlaň a pomalými krúživými pohybmi som ho dráždila. Hladkal ma pri tom a vchádzal do mňa prstami. Bol môj. Chcela som aby ma vdýchol pusou."Dosť! "prudko ma zvalil a začal rozmaznávať jazykom.  Bola  som citlivá, na každý jeho dokonalý pohyb. Reagovala som záplavou slasti - ako keď sa vďaka rieke vracia do krajiny život. 

Dokonale ma prebúdzal, keď sa pohyboval tam, medzi perejami môjho tela. Ale ja som ho túžila cítiť v sebe. Dal ma na štyri, vystrčila som mu  zadoček. V momente keď do mňa vnikol som dosiahla prvý orgazmus.  Zalapala som po dychu.  Pokračoval, hladkal mi prsia, stláčal zadok...Prešla som si po pásiku chĺpkov a nahmatala klitoris, ale on si len bral a bral. Nevydržala som jeho tempo. Musela som sa znovu zaprieť oboma rukami. Hlasno som vzdychala. Trápil ma, toto už nevydržím. Mocensky si ma chytil za boky a prirážal. Vedela som, že v tej chvíli patrím len jemu.  Vykríkla som od slasti. Bola som znovu.. Rozum odišiel kamsi preč na výlet, možno na inú planútu,  a v nás ostal len živočíšny pud. Cítila som ako  sa do mňa vystriekal. Tak aby ani kvapka nevyšla nazmar.  Nevládala som... Unavená som si ľahla vedľa neho.  Pozrela som na oblohu. Mala som pocit že jedna hviezda  v tom okamihu zažiarila jasnejšie ako všetky ostatne. Už viem, ktorá bude po dnešnej noci ta moja...



autor: Stana



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>