Erotická poviedka

Milovanie s kamoškou 1. časť

Sedíme u kamošky Janky na gaučí , ona je už trošku opitá. Začíname sa spolu túliť. Cítim jej teplo a je mi veľmi príjemne. Hovorím jej, nech si sadne predo mňa na zem. Trošku ju pomasírujem. Hrám sa jej s vlasmi a nežne sa jej dotýkam a uvoľnujem stuhnuté svaly. Má to rada.

Hladkám ju po vlasoch, po krku aj po tvári. No ona chce tancovať. Tak teda tancujeme, ja som už unavený, mne sa moc nechce. Ako spolu tancujeme a držíme sa za ruky, cítim dole erekciu. Snažím sa ju skryť, ale ona si to všimla. Tanec pokračuje, moja ruka sa z chrbtu presúva na jej zadoček. Pohľadom sa pýtam, či môžem no ona neprotestuje. Na oplátku mi ohmatáva penis v teplákoch.

Obaja cítime to teplo, vzrušenie vo vzduchu. Jej tatko vedľa spí, takže musíme byť potichu. Janka si kľakne, díva sa na mňa či môže a jej dávam zvolenie. Pomaly mi dáva dole tepláky a ja sa teším na jej dotyky. Idú dole trenky a hľadí mi na penis:

"Nóóó, malý teda nie je, ani veľký. Taký akurát." zhodnotí veľkosť môjho hada.

Začína mi ho honiť. Viem, že to nie je správne a nikto by sa nemal o tom dozvedieť. Dobrú fajku som už ale nemal kurevsky dlho, a tak to nechávam plynúť. Diablik vo mne sa ozýva a chytám ju za vlasy, aby si ho strčila do úst. Cítim to teplo ženských úst. Olizuje mi žaluď a moje telo je v stave blaženosti. Začínam lietať.

Užívam si to do sýta a je mi jedno, že má priateľa. Toto mi tak chýbalo. Olizuje mi aj vajká a ja jej dávam najavo,že sa mi to veľmi páči. Fajčenie pokračuje až do momentu keď mám pocit, že už budem. Dvíham si žienku k sebe, vášnivo sa bozkávame a ja ju pripravujem dole rukou na lízanie jej pičky.

Vediem ju ku gauču, nech sa posadí a urobí si pohodlie. Len tak jej cez tepláky ovoniavam vagínu, cítim jej samičie pyžmo. Ako samčeka ma to veľmi štartuje. Chcem aby cítila to napätie, nechcem jej dať všetko hneď. Hrám sa s ňou. Keď už vidím na nej, že je nedočkavá, dávam jej dole tepláky, potom nasledujú gaťky. Vidím pred očami to, čo som si len doteraz predstavoval. Má ju krásne vyholenú. Začínam ju lízať a viem ako jej to veľmi chýbalo. Musíme byť, ale potichu. Lížem jej buchtičku, ktorá jej začína riadne vlhnúť. Behám jazykom po klitorise sem a tam a vidím na jej tvári pocit absolútnej odovzdanosti. Užíva si to veľmi. Chytám ju za prsia a dávam jej bozkom ochutnať jej vlastné šťavičky. Ked už vnímam, že sa blíži k orgazmu. Prestanem. Stuhnem. Počujem ako jej tatko ide na záchod, rýchlo si naťahujem slipy a Janku prikrývam dekou. Uf, to by bolo keby nás pristihol.

Ked počujem, že si znova ľahol v obývačke. Pokračujeme dalej. Vyzliekame sa a popritom sa znova bozkávame. Opať mi tvrdne a cítim, že sme pripravení na spojenie...



autor: Tomáš



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>