Erotická poviedka

Moja Švagriná

Ahoj Volám sa Jano mám 39 rokov moja Žena 37 rokov a máme spolu dve malé deti bývame v dome. Moja Švagriná pracuje v Čechách má už dospelé deti žije sama je rozvedená ona je o päť rokov staršia odo mna je to sestra mojej Ženy.

Bola to Nedeľa a volala mojej Žene jej sestra že ide domov na Slovensko pozrieť rodinu aj ku deťom na pár dní Žena sa veľmi na ňu tešila lebo sa nevideli dva roky. Bolo už desať hodín večer a niekto nám klope na dvere a to bola ona Švagriná Žena bola a veľmi šťastná že prišla ku nám rovno Čiech bolo to v Zime celá bola premrznutá deti už vtedy spali. Ona vraví Žene že už nemá ako ísť ku deťom že nejde žiadny autobus ani auto nemajú jej deti ani ja nemám že či môže u nás prespať do zajtra kým pôjde ku deťom ja vravím jasné a Žena povedal áno bola rada že má tam sestru tak súhlasila. Ale ja vravím mojej Žene kde bude spať tvoja sestra? Ona povedala že snami na manželskej posteli a ona Švagriná súhlasila že to nieje problém.

Mal som doma červené víno dve fľaše že si vypijeme na privítanie jej sestry moja Žena súhlasila a jej sestra tiež pili sme spolu do jednej hodiny rána Žena už bola tak opitá že spala na stole tak som ju odniesol do postele vyzviekol a spala moja Žena. Švagriná ešte popíjala víno ešte stých dvoch ostalo polovička fľaše ak už pila posledný pohár vína tak jej padala hlava bola už dosť opitá ja som až tak veľmi nepil tak som nebol tak opitý ale mal som dosť vypité vravím jej choď si aj ty ľahnúť tiež do postele ona vraví dopijem posledný pohár a pojdem povedal som dobre. Ja som išiel pozrieť deti ako spia či sú poriadku potom som prišiel spať a Švagriná už spala hlavov na stole zobudil som ju aby išla do postele ale ona vraví ešte dopijem posledný pohár vína tak ho vypila a chcela ísť do izby ale ako vstala tak sa jej podlomili nohy tak bola opitá nevedela chodit tak som si ju o seba oprel a odniesol do našej izby do postele nevedela už o sebe čo sa deje vravím jej vyzvlečem ťa do sporného pradla a budeš tak spať alebo Vo veciach? Ona na to len len zamrlala mne to to jedno chcem len spať nič iné ja vravím tak ťa vyzvlečem ona už len povedala rob čo chceš chcem už spať ja hovorím ok. 

Volala sa Lucia mala plnoštihlú postavu prsia trojky pekné veľké ako mladá a zadok to mala krásny veľký a stal jej hore furt sa mi páčila ako zrelá Žena. Tak som jej začal vyzvliekat rolák a pod ním mala iba podprsenku potom som jej stiahol dole nohavice ryfle a ponožky už bola spodnom prádle ležala na chrbte a bola úplne mimo nevedela čo sa snou robí moja Žena tiež tak isto bola mimo ja som sa tiež vyzvliekol len tričko a slipy som mal tak ja len viem spať. Ak som išiel vypnúť svetlo tak som vydel moju Svagrinú spodnom prádle na portálu vedľa mojej Ženy ako spí tak my hneď stvrdol môj vták mojich slipoch pozeral som päť minút na ňu čo môžem urobiť môj vták bol stále tvrdý a som bol z nej hotový ako som na ňu díval vedel som že teraz je to moja šanca ako ju pritiahnuť lebo už takú šancu nebudem mať a ešte k tomu bola tak opitá že nevedela i sebe to isté aj moja Žena tiež. Tak som išiel ku Švagrinej a budil som ju či sa zobudí ale ona spala ako zabitá nevedela o sebe vôbec nič. Tak som jej pomali a jemne zodvihol podprsenku a dal jej hore vyšie aby som jej vydel jej krásne trojky prsia ktoré mala ako mladá tvrdé a hore jej stáli nie ako majú staršie Ženy ovysnuté prsia začal som jej pomaličky hľadieť rukami jej prsia pozeral som že či sa zobudí ona ale nič stále spala potom som jej začal bradavky jemne maznať rukami ona stále spala. Tak som jej začal bozkávať jej krásne tvrdé a pekné prsia potom som aj bradavky začal bozkávať a jemne cucať boli to niečo také krásne pre mňa a vzrušujúce bozkaval som jej aj brucho išiel som až celkom dole ku jej vagíne potom som jej pomali a jemne dával dole nohavičky až celkom dole som jej stiahol a dal ich na zem. Potom som sa aj ja vyzvliekol až celkom do naha môj vták bol taký tvrdý a nadržaný sim bol veľmi začal som bozkávať jej vagínu najprv hore a okolo potom aj jej klitoris bolo to veľmi vzrušujúce pre mňa začal som jej lízať klitoris hore aj vagínu potom som jej aj jazyk strčil do vaginy dnuka tiež cítil som ako začína byť mokrá a otvára sa jej vagina pozrel som na ňu ale ona spala. Tak som jej začal mojím tvrdým vtakom pomaličky trieť môj penis na jej vaginu a klitoris hore bolo veľmi pekne stále spala potom som začal dávať môj penis pomali a jemne do jej krásnej mokrej a otvorené vaginy prvý päť sekúnd išiel pekne pomali môj vták do jej mokrej vaginy len zrazu už tam vošiel hneď naraz celý môj vták zľakol som sa že sa zobudí na to a že bude robiť problémy lebo moja Žena spala vedľa nej ale nestalo sa to tak mal som šťastie.

Začal som pomali a jemne do nej a vonka dávať môjho vtáka bolo nezabudnuteľný zážitok splnil sa mi môj tajný sen mať snou sex. Bol som veľmi vzrušený že som začal rýchlejšie a dával sim ho do nej až celkom po koreň môj vták a prirážal som do nej že som zvdychal od rozkoše myslel že zobudím ju alebo moju Ženu. Ale spali ako. zabité tak boli opité trvalo to polhodinu sex smojov Švagsvagrinka som ju sexoval prvé kolo som sa jej vystriekal na prsia potom som ešte si dal druhé kolo to už som jej striekal na brucho. Potom som z nej to utrel dole obobliekoju do spodné prádlo a som  išiel tiež spať to bol môj sex s mojou Švagrinou bol to môj tajný sen ktorý sa mi splnil.

autor: Jano



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>