Erotická poviedka

Vyprovokujem a dostanem

Vošla do miestnosti úplne nahá. Jej kroky na koberci takmer nebolo počuť. Díval sa na ňu, sediac oblečený v kresle a cítil vzrušenie. Zúžili sa jej oči a jemne vtiahla bruško - neklamné znamenie, že je vzrušená aj ona.

Mal nohy natiahnuté pred sebou a ruky mu voľne spočívali na opierkach kresla. Nepostavila sa pred neho, ako očakával, ale obišla kreslo, zozadu sa sklonila, až ucítil dotyk jej pŕs na svojej hlave a chytila mu ruky. Dvihla mu ich ponad hlavu až za operadlo a držiac ich jednou rukou druhou mu pomaly začala rozopínať gombíky na košeli.

Keď rozopla posledný, prešla mu nechtami od opaska až po hruď. Prešla mu do vlasov, chytila ich a zaklonila mu hlavu. Na chvíľu sa prisala na jeho pery a potom mu vyzliekla košeľu. Znova mu chytila ruky a vrátila mu ich za hlavu a bez toho, aby mu ich pustila, obišla kreslo a vyložila si koleno na opierku. Počul tiché mľasknutie, ako sa jej roztvorila mokrá pička. Druhým kolenom si kľakla na druhú opierku a týčila sa pred ním, ruky mu stále držala za hlavou a díval sa jej priamo na mokrú a oholenú šušku.

Spustila sa nižšie, kľačiac na opierkach a pustila mu ruky. Chcel sa jej dotknúť, no rýchlo mu znova chytila ruky a vrátila ich späť. "Nehýb sa" - zašepkala. Viac nepotreboval - vzdal sa. Rozopla mu opasok aj nohavice. Cítila, aký je nadržaný. Na chvíľu zostúpila z kresla a zavelila: "Dvihni zadok!". Stiahla mu nohavice k členkom a jeho vták sa pred ňou zrazu týčil v plnej kráse. Znova sa vrátila a kľakla si nad neho.

Nechal ruky za hlavou, pochopil, že sa jej nemá dotýkať. Chytila ho pod bradou a zaklonila mu hlavu, svoju tvár naklonila tesne nad tú jeho. Druhou rukou mu nechtami prešla po hrudníku až na bok a chytila mu kožu. Potiahla. Z pier mu vyšiel vzdych. Nepustila. Dívala sa mu do očí. A potom pomaly prechádzala prstom nižšie cez slabiny až pod jeho gule. Vzala ich do dlane, chvíľu sa s nimi hrala a potom ich vytiahla nahor až na hranicu bolesti.

Držala ich tak a zahryzla sa mu do pery. Tak by ju už pretiahol, ale nedovolila mu to. Zúbky sa hryzením presúvali na krk a rameno. Vajcia stále v zovretí. Vtom ich pustila, vystrela sa a začala si rozťahovať šušku. Kľačiac nad ním, šuška na úrovni jeho tváre, pár desiatok centimetrov od nej.

A začala mu rozprávať učiteľským tónom: "Toto je klitoris. Niečo ak váš žaluď. Vidíš? Dá sa obnažiť a keď som rozrajcovaná, je väčší, lebo sa prekrví. Pozri, ako vylieza von...." Pohol rukami, no hneď mu ich zachytila: "Povedala som - nehýb sa!" Bolo to príkre a jeho to ešte viac rozdráždilo.

Roztiahla si pysky so slovami: "Toto je pička. Keď ti dovolím, vsunieš mi ho tam. Alebo prsty, alebo jazyk. Uvidíme, čo najprv. Je mokrá, horúca, navretá. Je nadržaná. Chce ťa, ale ja sa rozhodnem, kedy ju dostaneš."

Vták mu brnel, bol neskutočne nadržaný. "Rob si so mnou, čo chceš..." - povedal priškrteným hlasom. Usmiala sa: "Dívaj sa."

A vsunula si do pičky prst. Kúsok od jeho tváre. Počul, ako mľaská, videl, ako sa pred ním robí a cítil vôňu, no poslušne sa nepohol. Vedel, že finále bude aj tak jeho.

Už v nej mala tri prsty. Dívala sa mu do očí, mala neprítomný pohľad a robila sa pred ním. Zrazu prestala, vytiahla prsty a vsunula mu ich do úst. Sal jej ich, sal z nich jej šťavu a chcel ju šukať, tak veľmi ju chcel...

Vták mu stál, bol tvrdý a nadržaný, no ona ho ešte chcela potrápiť. Povedala: "Poď na štyri." Poslušne si kľakol. Chytila ho za vlasy a plesla po zadku. Prešla mu rukami k ramenám a stlačila. Bolestivo. Znova do vlasov a po riti a nechtami cez chrbát. Chytila mu obe polky zadku a stlačila, zaryla do nich nechty. A znova plesla, cez obe polky naraz.

Otočila ho a sadla si mu na brucho. Sklonila sa a zahryzla sa mu do krku. No on to už nevydržal, chytil ju za vlasy, otočil na chrbát a šukal. Bez akýchkoľvek ohľadov ju proste šukal. Nebránila sa, bola nadržaná ako už dávno nie. Vedela, že je silnejší ako ona a mala to rada. No po chvíli ho vytiahol, otočil ju na štyri a vrazil odzadu. Klesla na ramená a len stonala. Bola mokrá, rozrajcovaná, nadržaná. Plesol ju po zadku - prehlo ju v chrbte a tlmene vykríkla. Dostala znovu... a znovu... Plieskal ju po riti a ju to dovádzalo do šialenstva...

Zrazu sa odtiahla, otočila, zatlačila ho dozadu, až pred ňou ležal vystretý s tvrdým vtákom. Chytila ho za boky a začala fajčiť. Nasávala ho do pusy, cítil žaluďom jej jazyk a jemné zovretie zubov. Neskutočne sa ovládala, aby sa nezahryzla, aby mu neublížila. Nechal ju sa chvíľu hrať, no už to nevydržal. Chytil ju za vlasy a zavrátil jej hlavu dozadu. Chcel ju šukať a urobiť sa do nej. Do tej horúcej nadržanej pičky. Vystriekať ju, zaslúži si to. Stiahol ju na chrbát a stále ju držiac za vlasy jej dal facku. Jemne, ale dôrazne. Cítil, ako vydýchla. Dal jej druhú, tretiu - zjavne ju to rajcovalo. Na bruchu jej spočíval jeho vták, cítila, aký je tvrdý a to ako ho chcela, jej dvíhalo panvu.

Rozohnal sa na štvrtú - no neudrel. Díval sa jej do tváre a opýtal sa: "Čakala si to, že?" Len mu prikývla. Bola tak nadržaná, že stačilo málo a striekala by. A on to stále odďaľoval. Nevedela, či o tom vie. No neskutočne chcela, aby ju šukal. Bola tak rozbehnutá, že už len chcela cítiť v sebe jeho vtáka. A facky - tie sa jej páčili. Boli stále silnejšie, stupňoval ich s jej vzrušením a ju to rajcovalo. Byť vydaná napospas, šukaná, fackaná ako suka...

Konečne, konečne do nej vrazil tvrdého vtáka. Stále ju držal za vlasy a občas jej dal facku. To bolo neskutočné. Plieskal ju po tvári, cez prsia a ju to rajcovalo. Nikdy si nemyslela, že až tak...

Ale hlavne ju konečne šukal... Vyšukal ju. Úplne. Nohy sa jej triasli, bola úplne zoslabnutá, keď ju vystriekal. Obrátila sa, pomaly, pritúlila sa k nemu a zaspala.



autor: Engie



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>