Erotická poviedka

Fľaša a štipec

Zasa sme si písali. O tom, ako by sme to robili jeden druhému. Tvrdo. Rajcuje ma to. Som neskutočne nadržaná z takejto SMS-kovej konverzácie. Vždy sa pri tom urobím.

Dnes ma rozbehol. Nedávno sme objavili ešte tvrdší sex. Vulgárny - to už funguje dávno. Ale bolesť je nová. A tak dráždi... Aj plieskanie po riti už je dlhšie. Ale facky a škrtenie, to je nové. A tečiem pri tom. Zaujímalo by ma, čo ešte vymyslíme.

Dnes som mu písala, ako rada sa hrám s jeho vtákom. Ako ma do nepríčetna vzrušuje, keď sa si s ním robím, čo chcem. Perami, jazykom, ako poznám každú žilku, aká som nadržaná z toho, ako reaguje na každý dotyk. Na začiatku suchý po celej dĺžke až na jednu perleťovú kvapku, ktorá je ako korunka na tom stojacom kuse, ktorý mám tak rada v sebe. Niekedy chcem, aby jediný spoločný dotyk bol moja pusa a jeho vták a vajcia. Ako z toho tečiem, akú mám navretú pičku. Horúcu. Mokrú. Ako ho chce a ja jej to nedám. Len sa zvíjam a hrám sa s jeho vztýčeným vtákom. A on je z toho proste tvrdý, má fakt rád, keď sa hrám.

Tak ho chcem mať v sebe. Posledný sex bol neskutočný. Dostala som prvú facku - chcela som to skúsiť. A potom ďalšie. Po tvári, klitorise, prsiach.... Každá ma rozpaľovala viac. Bola som tak nadržaná, bola som jeho kurvička. Bolo to niečo nové, niečo, o čom som vôbec nevedela, že sa mi bude až tak páčiť. Prosila som o ďalšie a šlo to zo mňa úplne prirodzene, chcela som ich. A čím ďalej tým silnejšie.

Dnes sme si SMS-kovali. Predstavy, sny, možnosti, ako to bude vyzerať nabudúce. Boli v tom vulgarizmy, bitka. Tak som tiekla, robila som sa pri tom a písala mu o tom. A o ďalších fantáziách. Kde a v akých polohách, akým spôsobom... A on písal mne svoje fantázie.

Urobili sme sa obaja, nakoniec ma cez SMS-ky tvrdo vyšukal. Striekala som, ako som si ju honila. Pri tých SMS-kách sa urobím vždy.

No malo to dohru. Asi po pol hodine som chcela znova. No chcela som niečo, čo by ma dráždilo. Nie prsty, niečo, čo nie je závislé od mojej vôle. Našla som užšiu fľašu, tú som si vsunula do pičky, dala som si gaťky a rifle, aby to malo čo držať a takto som sa prechádzala. Predstavovala som si pri tom, ako ma sleduje a ako sa mu dvíha vták. Ako ho vzrušuje pohľad na to, ako mám v sebe niečo cudzie. Znova som bola úplne mokrá.

Fľaša fungovala skvele. Cítila som každý pohyb. Keďže ju rifle držali vnútri, stačilo sa prechádzať po byte. Sadnúť som si musela opatrne. No opäť rajcovná poloha - fľaša je trochu inak naklonená. Skúsila som drep. Najprv nohy naširoko - šla hlbšie. Potom bližšie k sebe - triktát som sa dvihla a klesla a šla som do kolien. Už len cez rifle som si ju vtláčala rytmicky do pičky. Akoby mi ju šukal on. Rozopla som rifle. A chcela som trochu potrápiť klitoris. Ako?

Napadol ma štipec. Úprimne - trocha som sa bála. Veľmi pomaly som ho púšťala. No napodiv to nebola prílišná bolesť. Rajcovalo ma to. Fľaša bola dávno mokrá, no teraz po nej začala stekať moja šťava. Ako to zintenzívniť? Dala som si znova rifle. Chcela som cítiť bolesť, jemnú, bez môjho zásahu.

Na rifliach už bola mokrá škvrna. Zväčšovala sa. Čo ešte? Zasunula som si gaťky do zadočku, akoby som mala tangá a tie pritlačili aj fľašu v pičke aj štipec. Opatrne som urobila krok. Rajcovné. Ďalší. Ešte lepšie.

Skúsila som si sadnúť. Iné uhly - trochu bolesti. Som nadržaná. Robím sa v priamom prenose. Striekam.

Chcelo by to facku a plesnúť po riti. Nech ma vyšuká. Neviem sa ho dočkať. Striekam znova. Veľa.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>